با سلام
الان اگر هم سرعت امده پایین حدودا با چند دانلود می کنید
Printable View
با سلام
الان اگر هم سرعت امده پایین حدودا با چند دانلود می کنید
سرعت شبانه 16 کیلوبایت شدهنقل قول:
دیشب سرعت من رو 20 ثابت تا ساعت 7 بود . ولی اولش تا ساعت 1:30 با 120 میرفت . چنان افت ناگهانی کرد که معلوم شد سرعت رو اینا محدود میکنن و به علت share بودن پهنای باند نیست .
صبح رفتم پرینت گرفتم همش آبنومان بود!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
شما که خودتون می بینید داد همه دراومده . قبلا 128 شبانه 60 رو رحت میداد. ولی الان از 16 بالاتر نمیره دیگه 512 رو دوستان می دوند. البته برای 128 پورت 512 می بندند وای 512 رو نمی دونم.
نقل قول:
با سلام
من مدتی نبودم آیا دوباره سرعت شبانه در اصفهان برای اکو 128 پایین آمده است
واسه منم پایینه خیلی
ولی از بعضی سرور ها! چرا را نیمدونم
یه سئوال اونهایی که 512 هم دارن همین وضع براشون هستش؟
یعنی شبها سرعت افت میکنه؟!
اگه اینطوریه که باید دور شاتل را خط بکشم
منم Eco512 دارم. ديشب خيلي سرعت كم شده بود. سرعت دانلودم با چند تا سرور تست كردم از 5KB بيشتر نميشد. :41:
سلام .
یه سوال فنی ! یکی از دوستان من دیشب یه اکانت بهم داد که 7 گیگ اعتبار داشت . گفتم از کجا آوردی گفت من ISP رو هک میکنم ! ولی دیدم اکانت شمارش طرف ما هستش گفتم این که مال یه بدبخت هستش که ! اگر تموم بشه باید بخره که ! گفت نه زنگ میزنه پشتیبانی اونها هم چون میدونن سرورشون هک شده مجبورن یه اکانت جدید بهش بدن .
میخواستم بدونم چجوریاست این حرکت ؟
میخوره حرکت ضداخلاقی ، عاطفی ، شرعی و .... باشه :دی
مخلصیم.
نه ISP به اون حجم اضافه نمی کنه بلکه میاد حال شما رو میگیره چون مشخص میشه از کدوم خط کانکت میشید. و فکر کنم الان سیستمشون عوض شده ودیگه رو اون خطی که سرویس بستند فقط با اون می تونید کانکت شید.نقل قول:
یه روشی بود که میشد از طریق IP طرف User و پسوردشو پیدا کرد :27:! اما شاتل انگار فهمیده دیگه از این طریق نمیشه :2: یادش به خیر اکانت های 1ساله پیدا میکردم از خوشحالی یه نیم سکته میزدم :31: عزیزم امنیت این ISP ها در حد بوقه ! طرف اگه کمی وارد باشه میتونه اینکارو بکنه منم یکی بهم یاد داده بود وگرنه ما کجا هک کجا :31:نقل قول:
آبونمان adsl؟؟؟؟:18::18::18::18:نقل قول:
به نظر من که خیلی نامردیه:31:نقل قول:
چون اگه اکانت اون بنده خدا تموم بشه دستش به هیچ جا بند نیست :13:فکر کردی isp زیر بار میره که بگه مشکل از من بوده
وقتی شاتل که مثلا یه isp بزرگه تو روز روشن اینقدر دروغ میگه و حاضر نیست مسئولیت کاراش رو به عهده بگیره وای به حالا بقیه
راستی این قضیه ترافیک دزدی هم انگار داره همه گیر میشه :41:
دوستم 170 مگ داشته که همش پریده:18:
با سلام
از اکو 128 خسته شده ام (دیگه تحمل ناز کشی شاتل ندارم) هر بلایی دارند سرمان می آورند حیف چه تغییر شرکت وقت گیر است به همین دلیل تصمیم گرفتم که اکو 512 کنم حالا من چه دانشجو نیستم به من می دهند یا نه
(چون در سایت دادند نمی دهند)
بیخود کردند یه پرینت از فاکتور شاتل رو بگیر بهشون نشون بده بگو آبنومان مخابرات رو هر ماه واریز میکنیم...نقل قول:
آقا بیخودی خودتو تو دردسر ننداز فکر میکنی تو 512 خبریه؟؟؟نقل قول:
اگه شرکت داشته باشی یا دانشجو باشی فقط میدننقل قول:
چه قدر هزینه آبونمان انداختند ؟پرا چه مدت ؟؟من قبلا داشتم هزینه آبونمان نداشت
2- این راسته که میگند جدیدا باید در گواهی قید بشه که برا کار تحقیقاتی میخواد؟قبلا والا اینم نبود با یه گواهی خشکو خالی میدادند-البته من این حرفو از یکی از صبانتیا که رفته بود بگیره شنیدم
یا شاتل یا دولت میخوان ریشه اینترنت رو در این مملکت بکنند ولی کور خوندند مگه اینترنت ماهواره ای مرده
نقل قول:حالا نمیدونم آبنومان مخابرات بود یا ADSL یارو گفت آبنومانه از اردیبهشت جمع شده حساب کردم تقزیباً ماهی 2 تومن!!!!نقل قول:
بیخود کردند یه پرینت از فاکتور شاتل رو بگیر بهشون نشون بده بگو آبنومان مخابرات رو هر ماه واریز میکنیم...
من الان توی فاکتور شاتل نگاه کردم دیدم آبنومان نداره فقط عوارض شهرداری زده!!!!! اصلاً ADSL چه ربطی داره به شهرداری؟؟؟
نقل قول:
اگه 1 تومن باشه طبیعیه --1 تومن ماله آبونمان خطه اما 2 تومن نیست
منم قبظم نیومد یه بار دفه بعد 2 تومن اومد با دفه قبلش
من پرسیدم گفتند برا 1 تومن قبض صادر نمیکنیم و با سری بعد جمع میکنیم
این همون طرح مالیات بر ارزش افروده هست 1.5% شهرداری و 1.5% ......نقل قول:
.....................
پینگ 360 خوبه سرعت شما تغریبا 64 بوده چون اگر 90 بود بالای 1.8 گیگ دانلود میکردی . شما 128 گرفتی یا 512 اگر 128 هستی ممکنه چون تازه اومدی این سرعت رو گذاشته باشند. حالا تو کدوم مرکز و شهری؟نقل قول:
1-سرویس های اکو جمعه ها از ترافیک کم نمیکنه ؟سرعتش چه طوره جمعه ها ؟؟
2-سرویس های آرت هم آیا شبا رایگتن دارند ؟؟آیا اونا هم مثله اکو شبا قطعی و افت سرعت دارند ؟
3-آرت ها هزینه آبونمانشو باید خودمون رو قبض بدیم ؟چه قدره ؟
4-بهتر نیست 64 آرت رو بگیریم و روزانه که افت سرعت نداره بشینیم پا دانلود؟
سلام بر همه دوستان عزیز.
من هم مثل اکثر شما سرویس اکو 128 دارم و شبها با سرعت 55 دانلود میکردم. الان 3 شبه که سرعت دانلود تا حد دایل آپ پایین اومده. من فقط یه سایتی با آدرسپیدا کردم که با همون سرعت قبلی دانلود میکنه. بقیه سایتهای دانلود فیلم همه سرعت پایینی داشتند.البته این سایت فیلم کمی داره ولی سرعتش خوبه. الان 2 تا سوال دارم. اول اینکه چرا سایتی که گفتم سرعتش تغییر نکرده؟ دوم اینکه اگه کسی سایت دانلود فیلم سراغ داره که سرعتش خوب باشه و تغییری نکرده باشه سراغ دارید معرفی کنید.کد:www.----------.com
ديشب وضعيت دانلود من بهتر بود ولي مثل قبل نبود ، راستي من ديروز به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ايميل زدم ... جوابمو ندادند اما ديشب سرعتم بهتربود(بچه ها شما هم ايميل بزنيد ، شماره كاربريتون رو تو ايميل بنويسيد)، تا ساعت 1:35 همون 60 دانلود مي كردم ، بعد شد 16 ، اما مثل اينكه تا صبح دوباره زياد شده ، چون امروز وقتي گزارش كاركرد گرفتم ديدم 640MB دانلود كردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها، اگه اينجا كسي art64 داره يه تست سرعت از روز و يه تست سرعت از شب (7-1) بذاره، ممنون ميشم
شما چه سرويسي داريد؟نقل قول:
سرعت روزتون چقدر بود؟
نقل قول:آقا این رفیقمون راست میگه برای 1000تومن قبض صادر نمیکنند شاید همین 1000 تومن هاست که جمع شده در ضمن این 1000 تومن مال ای دی اس ال نیستش مال اون سرویس هایی که مخابرات رو خط تلفن میده....نقل قول:
این سایت از خودش لینک مستقیم نداره که یا از هات فایل میذاره یا از راپید....نقل قول:
این هم سرعت تو اردبیل
نقل قول:نقل قول:سلام .نقل قول:
من صبانت دارم . همینطوری سوال پرسیدم آخه گفت براش هیچ فرقی نداره که کدوم ISP یا شهر هستین :دی بعد هم گفت اگر فهمیدن هیجکاری نمیتونن بکنن جون هیج مدرکی ندارن .
در کل من که استفاده نکردم :دی ولی لامصب آدمو هوسی میکنه . :دی
مخلصیم .
وقتی شما وصل میشید شماره شما اونجا مشخص میشه و همینطور اشتراکی که باهاش متصل میشید . ممکنه شما نبینید تو کنترل پنلتون ولی بعضی شرکتها به خود کاربر نشون می دهند که با کدوم شماره وصل شدبد.نقل قول:
سلامنقل قول:
جان . نه دوست عزیز. این سایت لینک مستقیم داره و سرعتش بسیار بالاست. فقط بدیش اینه که تعداد فیلمهاش کمه. دوستان سایتی مثل این که گفتم سراغ دارن برای دانلود فیلم با سرعت بالا در این شبا که سرعت اومده پایین؟
Mediafire بود که به طرز عجیبی فیل+تر شد یه دفعه.نقل قول:
سلام بر همه دوستان عزیز.
من هم مثل اکثر شما سرویس اکو 128 دارم و شبها با سرعت 55 دانلود میکردم. الان 3 شبه که سرعت دانلود تا حد دایل آپ پایین اومده. من فقط یه سایتی با آدرس ----------.com پیدا کردم که با همون سرعت قبلی دانلود میکنه و لینک دانلودش مستقیمه. بقیه سایتهای دانلود فیلم همه سرعت پایینی داشتند.البته این سایت فیلم کمی داره ولی سرعتش عالیه. الان 2 تا سوال دارم. اول اینکه چرا سایتی که گفتم سرعتش تغییر نکرده؟ دوم اینکه اگه کسی سایت دانلود فیلم سراغ داره که سرعتش خوب باشه و تغییری نکرده باشه معرفی کنه.
از لطف همه شما سپاسگذارم
نقل قول:
شته شده توسط S A M S U N G [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام .
یه سوال فنی ! یکی از دوستان من دیشب یه اکانت بهم داد که 7 گیگ اعتبار داشت . گفتم از کجا آوردی گفت من ISP رو هک میکنم ! ولی دیدم اکانت شمارش طرف ما هستش گفتم این که مال یه بدبخت هستش که ! اگر تموم بشه باید بخره که ! گفت نه زنگ میزنه پشتیبانی اونها هم چون میدونن سرورشون هک شده مجبورن یه اکانت جدید بهش بدن .
میخواستم بدونم چجوریاست این حرکت ؟
میخوره حرکت ضداخلاقی ، عاطفی ، شرعی و .... باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم.
عجیبه مگه میشه با اکانت یکی دیگه کانکت شد!!
من اکانت دو نفر را تست کردم نمیشه!
نقل قول:
من هم مثل اکثر شما سرویس اکو 128 دارم و شبها با سرعت 55 دانلود میکردم. الان 3 شبه که سرعت دانلود تا حد دایل آپ پایین اومده. من فقط یه سایتی با آدرس ----------.com پیدا کردم که با همون سرعت قبلی دانلود میکنه و لینک دانلودش مستقیمه. بقیه سایتهای دانلود فیلم همه سرعت پایینی داشتند.البته این سایت فیلم کمی داره ولی سرعتش عالیه. الان 2 تا سوال دارم. اول اینکه چرا سایتی که گفتم سرعتش تغییر نکرده؟ دوم اینکه اگه کسی سایت دانلود فیلم سراغ داره که سرعتش خوب باشه و تغییری نکرده باشه معرفی کنه.
از لطف همه شما سپاسگذارم
نکته همینه من رفتم هاست گرفتم لینک هام را میشکم روش که سرعت بالا باشه باز پایینه شب ها!
ولی مثلا از بعضی سرور ها خیلی بالاست؟
بچه هایی که راپید دارند سرعتشون شب ها چطوره اگه خوبه من هم برم یه اکانت راپید بگیرم
اینجا 10 روزه عصر ها از 4 تا 6 موقع وصل شدن 738 میده
وصل هم که میشه سرعت خفن پایین هست
شب ها از 1:30 به بعد همه جا میتونم برم الا p30world چه با com چه net
سلام
سرعت art home چنده؟؟؟
منظور سرعت دانلود هست
سلام . من 2 سال هست که از اکو 512 شاتل استفاده میکنم . تو این یک سال اخیر مشکلات زیادی داشتم از قبیل افت سرعت شدید ( دانلود زیر 5 کیلوبایت ) و قطعی زیاد و نبود دیتا ، پینگ بالا در حد 1500 .
جدیداً دو هفته ای هست هر روز قطعی دارم . من شیراز هستم . میخوام ازشون شکایت کنم و سخت پاش وایسم و حقم رو از اینا بگیرم .
میخواستم یکی راهنمایی کنه بگه از کجا باید اقدام کنم
هر روز قطعی دارم و بعد میگن از مخابرات هست و یکبار نشده بگن شاتل . دیروز آنلاین میگن از مخابرات . تلفنی میگن از شاتل . من دیگه واقعاً صبرم تموم شده و یکسال امروز و فردا میکنن .
منتظر پاسخ شما هستم و تا حقم رو از اینا نگیرم دست بردار نیستم .