بچه ها سرعت دانلود روزانه و شبانه صبانت تو مرکز 7 چنده؟
Printable View
بچه ها سرعت دانلود روزانه و شبانه صبانت تو مرکز 7 چنده؟
اره چشمک میزنه در حد اونجور:n02:نقل قول:
snr روی 6 ،7 هست خیلی پایینه نه؟
کارشناس اندیشه اومد گفت خطت مشکل داره بعد گفت باید از مخابرات پیگیری کنم واست الان رفته که پیگیری کنه
دو ماهی هست که اینترنتم قطعی زیاد داره
تو ایران یه نت می خوای داشته باشی ، باید خودت یه پا مهندس باشی تا بتونی تمامی مشکلات به وجود آمده رو بررسی و رفع کنی.از پیگیری قطعی و .... تا بقیه.
الان می خوام آنلاین شارژ کنم سرویسو ، به پیج هیچکدوم از بانکا راه نمیده و ارور میده.
Redirecting to Parsian Bank, Online Payment
auth: 0 stat: 13
همین امروزم شارژم تموم میشه. واقعا عجب دولت الکترونیکی داریم ما.:n21:
[QUOTE=TimeWarp;7457113]تو ايران يه نت مي خواي داشته باشي ، بايد خودت يه پا مهندس باشي تا بتوني تمامي مشکلات به وجود آمده رو بررسي و رفع کني.از پيگيري قطعي و .... تا بقيه.
الان مي خوام آنلاين شارژ کنم سرويسو ، به پيج هيچکدوم از بانکا راه نميده و ارور ميده.
Redirecting to Parsian Bank, Online Payment
auth 0 stat 13
همين امروزم شارژم تموم ميشه. واقعا عجب دولت الکترونيکي داريم ما.n21[QUOTE]
واقعا حرف دل خيلي ها هست
در ضمن دوستان نگفتيد که اينترنت شما اين چند روزه مشکل نداشته؟
اخه هر وقت شمال غرب مشکل داشته باشه شمال هم دچار مشکل ميشهn12n12
از اول دی به مدت 2 هفته پینگ خیلی داغون بود . بعدش بهتر شد و هر چند روز یه بار (به مدت چند ساعت) پینگ ناجور بود و دانلودم نمی تونستی بکنی ، اما الان چند روزی هست که همیه چیز آرومه:n09: (نت مخابرات)نقل قول:
واقعا حرف دل خيلي ها هست
در ضمن دوستان نگفتيد که اينترنت شما اين چند روزه مشکل نداشته؟
اخه هر وقت شمال غرب مشکل داشته باشه شمال هم دچار مشکل ميشه
به بدترین چیز دچار شدی هر شرکتی بری فرق نمی کنه یا باید بگی سرعتت رو کم تر کنند دمه پست مخابراتیتون رفتن؟نقل قول:
باید از اونجا تست کنن اگه خوب باشه از اونجا میتونی یک سیمه مستقیم بکشی ان شااله حل شه مشکلت:n29::n29:
کسی نیست از صبانت؟نقل قول:
وضع خطط زیر حد نرمال دوست عزیز همون جور که قبلا گفتم همون سمت مخابراتنقل قول:
راستی دوستان زنگ زدم 2020 گفتم ضریب اشتراک دارید مثل همون 1.10 گفتن اره مثلا یه خط 512 باید تقسیم بر 8 کنید سرعت واقعی محاسبه میشه
ولی ایجوری که توسایت های مخابرات تهران و... گشتم همون ضریب اشتراک 1.10 دارن میدن
دقیقا همون قیمتی که اندیشه 1.10 میده
فقط مخابرات قرار که 6 مگ هم بده البته نه به صورت علنی ولی در کل سرعت روی پورت ها 1 مگ به بالا بهتره
سلام به همه من الان به مشکل برخوردم اگه میشه کمکم کنید من رشت هستم همیشه میرفتم از خود شرکت اندیشه سبز ADSL رو تمدید میکردم امروز بصورت اینترنتی پرداخت کردم از طریق بانک سامان پرداخت با موفقیت انجام شد اما هنوز تمدید نشده یک روز از مهلت ترافیک قبلیم باقی مونده با حجم 100 مگابایت قبل از پرداخت کردن روی بروز رسانی هم کلیک کرده بودم اما هنوز تمدید نشده لطفا کمک کنین من چیکار کنم ؟ وقتی میرم تو حسابم میگه شما مجاز به تمدید مجدد نیستین
وقتی وارد صفحه تمدید شارژ مشترکین میشی اون پایین نوشته شماره مشترینقل قول:
اون رو یادداشت کن و یه رمز واسه خودت بزار
بعد برو صفحه اصلی اندیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره مشتری و رمز خودتو بده
بعد وقتی وارد صفحه امور مشترکین شدی تو صفحه یه کادر زرد رنگ هست
پایین کادر زرد رنگ مشخصات سرویس رزرو رو نوشته
روتمدیدش کلیک کن فعال میشه
خدمات 2020 این چیزی که شما میگی واسه خطوط نامحدود هستنقل قول:
خطوط محدود همون حالت عادی رودارن و ضریب اشتراک 1 به 10 ندارن !!(( البته احتمالا تا چند روز دیگه از 2020 نت میگیرم بعد میگم اوضاعش چطوریه ))
وارد امور مشترکین نمیشه میگه كلمه عبور معتبر نميباشد. لطفا عمليات ورود را تكرار كنيد.كد شناسه شما معتبر نميباشد. لطفا عمليات ورود را تكرار كنيد.
دوست عزیز درست شد خیلی ازت ممنونم الان میخواستم برم شرکت که شما اومدی گفتی چیکار کن ازت ممنونم
زنگ بزن اندیشه پشتیبانی بگو من شارژ کردم حجمم زیاد نشده واست درست میکنن واسه منم دیروز اینطوری شده بود.نقل قول:
ممنون شاهین جان مشکلش حل شدنقل قول:
دوستان صبا نتی لطفا بیان از سرعت روزانه و شبانشون بگن.
دوهفته همش دارم ميگم انگار كسي صبانتي نيسنقل قول:
دوستان ۳-۴ شب دانلود شبانه من خیلی ضعیف شده
قبلنا 2800mb
۱ شب تا ۷ صبح
دانلود میکردم
الان 1200mb دانلود میکنم
۵۱۲ محدود ۵گیگ اندیشه خط ۵ رشت
شما هم مشکل دارید؟
2800 تا چی؟ 2800 مگابایت؟
یه هفته اس سرعت داغون شده، اعصاب نگذاشته برام:n29:
128 نامحدود
یادش بخیر :(
آره دیگه:n02::n08::n19:نقل قول:
مگا بایت
نه منظورش سرعت دانلود بود :n02:نقل قول:
قبلا 2800 کیلوبات در ثانیه بود الان شده 1200 :n09:
سلام دوست عزیز با 512 محدود 2800 کیلوبایت دانلود میکنی ؟ چجوری :n13: من 256 محدود داشتم سرعتم 190 کیلوبایت بود الان نامحدود 256 گرفتم سرعت 55-تا 60نقل قول:
دوستان پستو ادیت کردم
آخه مگه کره جنوبی هستش ۲۸۰۰ کیلو بایت سرعت بده:n08:
آخه حاجی کجا دیدی بنویسن ۲۸۰۰ تا دانلود کردم، مگه داری گردو میشماری؟نقل قول:
اینجور موقع ها میگن : «۲.۸ گیگابایت دانلود کردم»
دوست عزیز من حاجی نیستمنقل قول:
شرمنده اعصابم خورد بود سریع بدون ویرایش نوشتم
......................
آقا با فرا رسیدن 22 بهمن باز هم سرعت باز شدن صفحه ها بهم ریخته شاتل:n01:
البته اندیشه فعلا مشکلی نداره
اندیشه از دیشب خوب شده اوون نوسان فاجعه رو نداره میشه دانلود کرد
128-نامحدود
تغییر شیوه محاسبه سرویس ADSL از هفته آینده. حذف اشتراکهای ماهانه!!
جمیعا بریم حالشو ببریم!
حسن رضوانی در گفتوگو با خبرنگار فناوری اطلاعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در خصوص زمان اجرایی شدن دستورالعمل جدید ADSL اظهار داشت: از آنجا که در دستورالعمل جدید برای نخستین بار صورتحساب مشترکان ADSL بر مبنای حجم ترافیک استفاده شده محاسبه میشود، اجرای این دستورالعمل نیاز فراهم کردن مقدمات و ایجاد تغییراتی در سیستم صورت حسابگیری شرکتهای خدمات دهنده داشت.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: شرکتهای خصوصی مشکلی در ایجاد این تغییرات نداشتند و هماکنون آماده اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستند.
وی ادامه داد: شرکت مخابرات نیز مقدمات اجرای دستورالعمل جدید را فراهم کرده اما در چند استان سیستم هنوز آماده نشده و نمیتوانند سرویس را حجمی محاسبه کنند.
رضوانی گفت: از این رو منتظر هستیم که تمام شرکتها آماده شوند و یکباره زمان اجرای دستورالعمل جدید ADSL را اطلاعرسانی کنیم.
معاون رگولاتوری گفت: اجرای دستورالعمل جدید ADSL از هفته آینده و پس از 22 بهمنماه آغاز میشود.
به گزارش فارس در دستورالعمل جدیدی که کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای ارائه سرویسهای ADSL تصویب کرده سرویس شامل یک هزینه ماهانه به عنوان هزینه نگهداری است و پس از آن مشترک به هر میزان که ترافیک استفاده کند، هزینه میپردازد.
همچنین در این دستورالعمل برای نخستین بار به عنوان راهحلی برای جلوگیری از دامپینگ در بازار، حداقل تعرفه تعیین شده که حداقل تعرفه 60 درصد کف تعرفه لحاظ شده است.
هم اکنون اغلب سرویسدهی شرکتها بر اساس سرویس ADSL چند ماهه با حجم ترافیک محدود است (برای مثال 3 ماهه با 5 گیگابایت ترافیک) که با اجرای این دستور العمل طرحهای سابق ADSL به طرح جدید تغییر میکند.
من الان نفهمیدم چی شد :n02:
الان با اجرای این طرح چه تفاوتی تو خطوط ایجاد میشه ؟؟ :n01:
بعد از حدود یک هفته، امروز بهتر شده و میشه گفت به حالت عادی برگشت
۱۲۸ـ نامحدود
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
نامحدود تعطیلنقل قول:
شارژ ماهیانه هم تعطیل
هزینه ثابت نگهداری + هر چقدر مصرف کنی همون قدر پول میدی
من نفهمیدم این الان به نفع ملت یا به ضرر ملت؟
تا به اینجا که ثابت شده,هر قدمی که برداشتن به ضرر ملت بده ...:n29: اینم یه مسخره بازی دیگه
هزينه ثابت نگهداري؟نقل قول:
نقل قول:
یه چیزی تو مایه های آبونمان
اینجوری که من برداشت کردم دیگه دانلود شبانه و این قضابا تعطیل خواهد شد
چون نمیتونن پهنای باند لازم رو تامین کنن ( نمیخوان تامین کنن ) پس میان و این طرح رو اجرایی میکنن که سرعتا ظاهرا بره بالا
مثه این میمونه بهت یه ماشین مدل بالا بدن بگن حق نداری از پارکینگ درش بیاری :n24:
البته امیدوارم داستان اینجوری نباشه اما تجربه نشون داده اصولا هیچ تغییری به نفع ملت نخواهد بود
پس با این اوصاف
به قول سید : بد بخت شدییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییم :n28: