راهی نیست که بدون استفاده از save دیگران این مشکل رو حل کنیم؟:31:
Printable View
راهی نیست که بدون استفاده از save دیگران این مشکل رو حل کنیم؟:31:
خیر دوست عزیز.نقل قول:
البته استفاده از ترینر نیست بلکه بخاطر استفاده از چیت کد Riot هست.
خیلی ممنون دوست گلم...دستت طلاموفق باشی...نقل قول:
سيوتو بذار من برات برم گلكم.نقل قول:
من تو اون قسمتی که خواننده پاپ خودش رو پرت میکنه پایین گیر کردم
اصلا فرصت کاری برام نمیده
همین که میبینم یه وانت اومده اون طرف ایستاده خودش رو پرت میکنه پایین
از اون آقایانی که این جا رد کردن ما رو هم راهنمایی کنند
دوست عزیز اگه زحمتی نباشه میخواستم بدونم اون کارت گرافیکی که میگی چنده. 128 یا 256 یا چنده؟نقل قول:
عزیزم کارت گرافیکت خیلی پایینه .
اگه یه کارت رافیک Geforce MX 4000 داشته باشی میتونی راحت بازی کنی .
در ضمن میشه با 128 بازی کرد؟؟؟
اون کارت گرافیک الآن 10 - 15 تومنه !نقل قول:
دوست عزیز اگه زحمتی نباشه میخواستم بدونم اون کارت گرافیکی که میگی چنده. 128 یا 256 یا چنده؟
در ضمن میشه با 128 بازی کرد؟؟؟
ولی اگه یه کارت گرافیک میخوای که خوب کار کنه بالای 100 تومنه .
به نظر من اینجا مشاوره کنی بهتره :
اول سیستمت رو بگو بعد تا قیمتی که میخوای .کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=127299
سيو نبود من فقط تا جمعه شب اينجام
من تو مرحله مسابقات بالانس ماشين بر طبق فلشهاي جهتي انجام ميدم نميدونم چرا همش بد امتياز ميده .دگمه هاشم مكه همون num0.2.8.46. اينا نيستند
مثلا من همیشه قبل از این که علامت توی دایره قرار بگیره اون جهت رو میزدم و می تونستم امتیاز بگیرم و اینکه توجه کن پشت سرهم زدن علامت ها خیلی مهمه ، یعنی وقفه نداشته باشه ، سریع و پشت سر هم . اگر نتونستی ، سیوتو بزار یکی از رفقا برات رد کنه ما خودمون بازی رو نداریم . شرمنده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]