سرویس P2P شاتل خوبه .. من مدتی استفاده میکردم و مشکلی نداشتم تا اینکه با فاصله ۲۰۰متری که بین سایت و آنتن من بود نویز محلی شدیدی بوجود اومد و باند فرکانسی و کانالهای با اینکه تغییر کرد اما مشکل حل نشد و مجبور شدم کلا تغییر رویه بدم...
در مورد این موضوع باید بهت خلاصه بگم که من برای گرفتن سرویسم که جالب هست بدونی توی مجموعه ایی هستم که فقط بین چندین بلوک و همینطور ۹۰ تا واحد هیچکسی با اینکه اطلاع رسانی شد نخواست.. و فقط یکی از همسایگان خواست که در لحظه آخر با بهانه تراشی پیچید.. من هم سرویس رو از طریق مخابرات اول پیگیری کردم با اینکه رییس مرکز آدم خوبی بود اما بود گفت امکان پذیر نیست و فاصله زیادی داری.. یکبار به بازرسی شکایت کردم و زنگ زد و یکسری حرفهای بی سر و ته مسئول منطقه زد که ما نمیتونیم هوایی بکشیم و من گفتم اگر انجام ندید باز پیگیری میکنم و اینبار سختر میشه کار.. گفت باشه شما بکن منم مقدار هزینه رو اعلام میکنم و کنسل میشه.. در تماسهایی که داشتم به یکی از معاونین وزیر وصل شدم و ایشون هم با صحبتی که با من کرد قرار شد شخص دیگری رو وارد موضوع بکنه.. من هم باز شکایت به بازرسی کردم و باهاشون مکررا تماس میگرفتم تا اینکه مسئول بهم تماس گرفت و گفت مشکل رو بررسی کردن و باهات تماس میگیرن یا برو مرکز.. که بعد از مراجعه به مرکز٫ رییس مرکز گفت فردا پیمانکار میاد که بررسی کرد و دید ۸۰۰متر هوایی میشه که اولش پیمانکار که باید پول بدی اما رییس مرکز گفت رایگان باید انجام بشه... خلاصه سرویس رو کشیدن و هیچ هزینه ایی نبود جز هزینه داخلی که واقعا کار سختی داشت و به دلیل اینکه رایزرها مشکل داشت و سیم رد نمیشد.. سرویس رو هم ۳ روزه اکتیو کردن برام..
برای همین باید پیگیر باشی و حتی بعد از مراجعه به مرکز به سایت بازرسی برو و شکایت کن و حتی نامه با سربرگ رو هم با امضا هیت رییسه و همینطور درخواست کنندگان بفرست برای بازرسی و همینطور مرکز مخابراتی تا زودتر برات انجام بدن...
کار سختی هست اما شدنیه فقط به باید یک روز درمیان پیگیری کنی...