دوستان من کد پیگیری سامانه 195 رو گم کردم. راهی برای بازیابی ش هست؟
Printable View
دوستان من کد پیگیری سامانه 195 رو گم کردم. راهی برای بازیابی ش هست؟
اگر یه شکایت دیگه هم داشته باشی کد پیگیریش رو بزنی تمام شکایتهای دیگه ات رو هم میارهنقل قول:
دوستان از سمت پارس بهم زنگ زدند،واقعا خستگی رو میشه از صداشون تشخیص داد،دلم به حالشون سوخت که یه جورایی مجبور شدن بیشتر از 700 تیکت رو جواب بدن
و همش جوابای تکراری
گفت :تا حالا کسی به ما از سمت سازمان نظارت نامه نداده که سرویساتون مشکل داره،
گفت:ما سرویسامون رو قبلش هماهنگ کرده بودیم با سازمان نظارت
میگه چنین قانونی نداریم که شرکت موظف تمام سرویساشو ارائه بده
و درباره سرویس اینترنت ایران هم چیز عجیبی گفت:میگه باید شرایطشو چک کنیم که میشه برای هر شهر و مرکز مخابراتی ارائه داد یا نه.عجب توجیهی کرده البته خودش هم گفت نمیدونم شرایط چه جوری باید بپرسم
بله- به نظرم مقصر اصلی تو این قضایای گرونی و بی کیفیتی و... همین وزارت ارتباطات و سازمان تتنظیم مقررات هستن که نشستن یه سری تصمیماتی گرفتن واسه ملی تر کردن اینترنت!! ولی به اسم ارزان کردن خواستن به مردم قالب کنننقل قول:
الان همه شرکت ها بدون استثنا هزینه سرویس هاشون گرون تر شده (من نمیدونم یعنی این سازمان تنظیم مقررات یه نگاه به تعرفه های اینا بندازه معلومه گرون کردن ولی همین که ساکته و همه شرکت ها هم همین کارا رو کردن یعنی خود رگولاتوری پشت این قضیه است)- اکثرا شبانه رایگان یا سایر آپشن های دانلود رایگان رو حذف کردن (که ملت نتونن رایگان استفاده کنن و مجبور بشن پول زیاد بدن واسه دانلود که منصرف بشن از دانلود) و از طرفی هم از روی اجبار موظف به ارائه اینترنت غیرحجمی (که 2/3 اینترانته و 1/3 اینترنت!!) شدن در حالیکه امکان ارائه این سرویس هنوز فراهم نشده (الان شاتل هم یه سرویسی به اسم art-base ارائه داده که مشابه همین اینترنت ایران پارسه و شاتل هم به مشتری هاش گفته اینو برای بستن دهن تنظیم مقررات اضافه کردیم ولی فعلا امکان ارائه همچین سرویسی نداریم) به خاطر همین منم میگم این شکایت ها غیر از اینکه اعصاب این کارمندای بیچاره رو تو شرکت ها (با حداقل حقوق) داغون کنه فایده ای نداره (باید شکایت رو به اون بالایی ها کرد و اونا باید پاسخگو باشن که دست ما بهشون نمیرسه)
نقل قول:همونطور که گفتم تمام سرویسها و تغییر قیمتها قبلش هماهنگ میشهنقل قول:
دوستان کسی سرویس های اینترنت ایران رو میتونه انتخاب کنه؟
الان با من تماس گرفتن و ظاهرا هم خودشون میدونن هر کسی نمیتونه این سرویس رو انتخاب کنه ولی میگه مشکل حل شده!!!
الان رفتم سرویس 1 مگ اینترنت ایران انتخاب کنم ولی دیدم باز برای من نمیاد
البته من سرویسم 6 روز دیگه داره ولی روی تغییر سرویس هم زدم ولی اصلا نیوردش
من خودم تقریبا از تمام شرکتای اینترنتی نت داشتم و در بین شرکتا ، بیشترین حجم خوری رو پارس آنلاین داشت! با وجود اینکه حساسیت زیادی در این زمینه دارم و نرم افزار های مختلف رو در سیستم دارم و آپدیت ها و غیره رو توسط فایروال بلاک کردم ، ولی باز هم بیشتر از مقدار مصرفی ، حجم رو محاسبه می کرد!!نقل قول:
البته لازمه بگم که درسته این مشکلو داره ولی از لحاظ کیفیت و وضعیت ، یکی از خوباست...
من چندبار 1 گیگ 1 گیگ ازشون خرید میکردمنقل قول:
بعد میددیم نزدیکای 100 تا 200 مگ انگار غیب میشه،حالا شاید خودم بد حساب میکردم ولی 2 تا نرم افزار bwmeter و netlimitter نصب کرده بودم
گوشی بقیه اعضا رو هم چک میکردم
با این حال همش حس میکردم 100 مگی الکی مصرف میشه
رفتم تو برنامه مصرفشون دیدم بعضی از بازه ها رو چندین بار مینویسه مثلا میاد 9:00 تا 9:10 رو 2 بار یا 3 بار مینویسه
یا مثلا می اومد از بازه 9:00 تا 9:10 رو یه بار حساب میکرد بعدش به جای اینکه از 9:10 به بعد رو حساب کنه می اومد مثلا از 9:05 تا 9:15 رو حساب میکرد
یعنی یه سری از بازه ها رو چندین بار حساب میکرد
شما نگاه کنید ببینید برای شما این مشکل بوجود نیومده
نقل قول:
دوست عزیز من پارس انلاینی نیستم ولی یک نکته تجربه ای بت میگم شما هر چی از اینترنت دریافت کنی میشه دانلود و این نکته مهم بدون در زمان دانلود شما اپلود هم میکنی چون الگوریتم شبکه همینه خوب این 100 تا میتونه اپلود هم باشه من دیشب 24 گیگ دانلود کردم و 500 مگا بایت هم اپلود الگوریتم برام اضافه شد.
سلامنقل قول:
پارس آنلاین آپلود و دانلود رو جدا نشون میده و محاسبه میکنه
مسئله دیگه مثل شما توی 24 گیگ 500 مگ منطقیه ولی توی به فرض 7 گیگ 1 گیگ آپلود (بر فرضی که بگیریم این اختلاف جهت آپلود هست) منطقی به نظر نمیرسه
Sent from my SM-P601 using Tapatalk