اینکه برای درمان چه بیماریهایی خوبه باشه واسه بعد
Printable View
اینکه برای درمان چه بیماریهایی خوبه باشه واسه بعد
بچه ها من میخوام یه قرار ملاقات بذارم. میگن اصفهان تو پارک لاله س. میخواستم ببینم که دخترا هم میان یا نه؟ آخه همه پسر بودن.
ممنون میشم بگین کیا میان.
اگه دختر نیاد من منصرف میشم.
نه عزیزم !نقل قول:
میگن اصفهان تو پارک لاله س
شما دقت کن
اصفهان تو پارک لاله نیست ! بلکه این پارک لاله ست که تو اصفهانه !
:46:
فکنم اگه یکم مرکز شهر تر بذاری دخترا هم بیاننقل قول:
:27: منظورم اینه که قرار ملاقات اصفهانیها کجاس؟نقل قول:
من نمیدونم کجا بذارم! مرکز شهر که انقلابه!!!:27: میشه اونایی که میان بگن؟ خب من میذارم توی انقلاب. کنار سی و سه پل. خوبه؟ بعد ببینم کیا میان ساعتشم میگم.نقل قول:
ممنون
بذارید پیست دوچرخه سواری خیابون ابشار دوم
نقل قول:
سلام ببخشید دیر شد .
در مورد حجامت AOM عزیز یه چیز هایی گفتن که من نخوندمشون ! آخه بد جوری سر درد دارم !!
اما مهم اینه که من چون داییم یکی از معروفترین پزشکان دارویی ایران بود و اون بهم گفت که چه خواصی داره بهش اعتقاد دارم درضمن حجامت با زالو انداختن یک مبحث کاملا مجزاست .
با حجامت خون آلوده از بدن خارج میشه و البته مثل طب سوزنی کار هرکسی هم نییست و خیلی مهارت میخواد (90 درصد کسانی که این کار رو میکنن مهارت کافی برای این کار ندارن ) من چون بدنم و صورتم خیلی جوش های چربی میزد داییم بهم گفت این کار رو بکن و وقتی این کار رو برام کرد کاملا جوش ها از بین رفت ... الان حدود 1 ساله ... در صورتی که قبلش پیش متخصص پوست هم رفته بودم و داروهاش هیچ تاثیری نداشت
من وقتی که حجامت کردم و خونی که از بدنم خارج میشد رو دیدم داشتم شاخ در می آوردم گفتم یعنی این ها توی بدن من بوده ؟!:18:
آخه کاملا رنگش سیاه بود و مثل جیگر !! میشد یک تیکه برش داری !(مثل لخته خون)
----------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------
توپاز انواع بسیار متفاوتی داره (البته توی دانشگاه چیزی از قیمت سنگ ها به ما نمیگن)نقل قول:
فقط میتونم بگم چون قیمتش با توجه به کیفیتش و نوعش مشخص میشه . و البته هیچ قیمت ثابتی هم نداره ...
مرغوبترین نوع توپاز ,نوع صورتی و قرمزه که گرونتر هم هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انواع دیگه ای هم داره :
مثلا این زیری ها حدود 35000 قیمتشه :
(حدود 8 قیراط)
همین طور این :
آبی اش هم هست :
این چند تا عکس رو هم میگذارم واسه قشنگ تر شدن تاپیک !!
همشون توپاز هستند (میدونید دیگه توی رتبه بند موس قبل از الماس کرندوم و توپاز هستند)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشتون اومد ! :40:
سلام
از Sharim ,و AOM بابت اطلاعاتشون ممنونم
برای اولین یار موقعیتی شد که خواستم از دکمه تشکر استفاده کنم ولی انگاری حدف شده!