-
همون یکبار که برای نصب رام فست فاکتوری رو بزنید کافیه مشکل شما این بود که همون موقع بعد از نصب رام بلافاصله هات فیکس رو نصب نکردید اره دیگه فارسی میشه چون رام تمام فارسی(یعنی کوکرش فارسیه) و درسته نصف بیشتر رام ها هات فیکس لازم ندارن راستش رو بخوای من اطلاع ندارم این دیگه بستگی به سرعت کار اقا سینا داره این متن هم تو صفحه رام نوشته
فارسی ساز:
هم در کیبورد و هم در خود رام به صورت کامل از فارسی پشتیبانی میکند و ترمیناتور متاسفانه شما نمیتونید این رام رو نصب کنید چون حالا که تو قسمت نظراتش میخونم نوشته رو هسته اصلی نصب نمیشه بهتون گفتم قبلش چک کنید ببینید رو هسته اصلی میاد یا نه
-
پس توصیه شما چه رامی هست ؟ اون نسخه اصلیش در راه است اوالا کی میاد . دوماً این هم رو نسخه اصلی نصب نمیشه ؟
-
سلام ترمیناتور گفتم بهت که من خیلی از رام هایی که با هسته ی اصلی کار میکنند(مثل گوشی شما که بوت لودرش باز نیست) اگاهی ندارم که چه رامی براش خوبه و چه رامی براش بده چون گوشیه من بوت لودرش بازه از بچه های وبلاگ بپرس جوابتون رو میدن در ضمن اقا سینا قرار بود به زودی نسخه ی اصلی رو منتشر کنه نمیدونم چرا تا حالا منتشر نکرده البته تا وقتی بزارن تو وبلاگ ایکس 8 یکم طول میکشه
-
پس فعلا با همین رام اصلیش کار کنم . تا ورژن جدید رام آقا سینا بیاد داخل وبلاگ . این دیگه رو هسته اصلی نصب میشه دیگه ؟
-
سلام
جای تعجبم اینه پس چرا رام اولیه آقا سینا v1.5 رو گوشیم نصب شد ؟
بااینکه گفته بود بوت لودر باید باز باشه ؟
-
سلام ترمیناتور معلوم نیست ورژن جدیدش رو گوشیت اجرا بشه یا نه یعنی من نمیدونم که رو هسته اصلی نصب میشه یا نه
و رام هایی که می سازنند معمولا باید بوت لودر باز باشه ولی گاهی اوقات یه کاری میکنن که رو هسته اصلی هم کار میکنه ولی عملکردی که اون رام تو کرنل های دیگه داره با عملکردش تو هسته اصلی یکم فرق میکنه(تو کرنل بهتره)
و بعضی رام ها هم رو هسته ی اصلی نصب میشن و هم رو کرنل ها ی مخصوص(که برای تغییر اونها باید بوت لودر گوشیت باز باشه) ولی عملکرد رام تو کرنل مخصوص که خود ناشر رام معرفی میکنه بهتره.
-
پس چرا ورژن اولی رام آقا سینا رو گوشیم نصب شد ؟ (با اینکه گفته بودند باید بوت لودر باز باشه ؟)
شاید گوشیم بوت لودرش باز باشه؟
-
سلام
آقا عادل عزیز. اسم رام شما چی بود . من بگیرم همونو نصب کنم دیگه . ؟ تشکر:11:
شاد باشید:40:
-
سلام بوت لودر گوشی رو خودت باید باز کنی که اموزش داره و چند دقیقه طول میکشه تا اونو باز کنی غیرر ممکنه بدون اینکه کاری انجام داده باشی بوت لودر گوشیت باز باشه و در مورد نسخه ی رام هم هیچ ربطی به اون نداره یعنی ناشر رام مشخص میکنه که رو هسته ی اصلی( یعنی برای کسانی که بوتن لودرشون باز نیست مثل گوشی شما) یا رو هسته ی مخصوص که خودش معرفی میکنه(کسانی که بوت لودرشون بازه مثل من) بیاد یا نیاد
من از رام mini cm 2.1.9 استفاده میکنم اما شما نمیتونید از این رام استفاده کنید چون باید بوت لودرتون باز باشه اگه نصب کنید دوباره گوشیتون رو ارم سونی اریکسون گیر میکنه.
-
برا اینکه بوت لودر باز شه باید رام اصلی رو گوشی نصب باشه؟