جواب ؟نبود؟نقل قول:
Printable View
جواب ؟نبود؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
آیا درایور های گرافیک رو پس از نصب ویندوز جدیدتون نصب کردین؟
ویندوز هم تا وقتیک مثل این تصویر که دادید وصل شارژر نباشه سیستمتون رو مارک نمیکنه.
حالت شیشه ای هم هم میتونه برای نصب نبودن گرافیک باشه و هم میتونین اگه درایور گرافیک رو نصب کردین با windows color شدت اون رو کم یا زیاد کنین.
با توجه به اینکه می فرمایید در مواقعی که فیلم میخواهید ببینین ارور میده و بعد فیلم رو نشون میده گمان میکنم درایور مربوط به گرافیک یا نصب نشده یا باید جدیدترین درایورها رو نصب کنین.
از اینجا چک کنین که درایورهاتون نصب هست یا نه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
با برنامه ي HWMonitorPro داشتم دماي لپ تاپ رو چک مي کردم که ديدم تو قسمت آخرش (wear level) يعني ميزان فرسودگي باتري نوشته 9%. الان 6 ماه اين لپ تاپ رو دارم.تقريبا از باتريشم خوب مواظبت کردم.اين ميزان فرسودگي زياد نيست؟ مي خواستم ببينم واسه شما دوستان هم همينطوره؟
اينم عکسش(دورشو قرمز کشيدم):
و يه موضوعيو مي خواستم بگم.اگه وقت واستون مهمه و از سرعت لپ تاپ لذت مي بريد ، حتما core i7 بگيريد.(حتي واسه کاراي خونگي) core i5 قوي هست.اما زياد حال نمي ده.مثلا اگه بخواييد 4 تا فايل رو همزمان آرشيو کنيد ، core i5 مي ترکه.اينم عکسش:
که مجبور شدم فايل هارو تک تک آرشيو کنم.چون وحشتناک داغ شده بود.(خصوصا قسمت فلزيه بين دگمه ي space و بالاي تاچپد.)
در ضمن اسکن هارد با آنتي ويروس nod32 هم 60% سي پي يو ي core i5 رو اشغال ميکنه.که فاجعست.(چون اگه نرم افزار زياد نصب کرده باشين 5 يا 6 ساعت اسکن طول مي کشه.تو اين مدت هم چون دماي سي پي يو وحشتناک بالاست ، بهتره کاره ديگه اي جز اسکن انجام ندين.يعني لپ تاپ تا چندين ساعت تعطيل)
اگه آدم با حوصله اي نيستيد (مثل خودم) پيشنهاد من اينه که core i7 بگيريد.به نظر من که به پولي که واسش مي دي مي ارزه.
برای dell support centre آپدیت اومده 50 مگ
من آپدیت کردم ولی تغییری ندیدم
برای dell data safe local back up هم آپدیت اومده 15 مگ
تغییری جز ظاهر برنامه ندیدم
خوش باشید
من 7 ماهه corei5 دارم . مال من رو 0% زده . از کی فهمیدین که 9 درصده ؟ شاید از اول این طور بودنقل قول:
با برنامه ي HWMonitorPro داشتم دماي لپ تاپ رو چک مي کردم که ديدم تو قسمت آخرش (wear level) يعني ميزان فرسودگي باتري نوشته 9%. الان 6 ماه اين لپ تاپ رو دارم.تقريبا از باتريشم خوب مواظبت کردم.اين ميزان فرسودگي زياد نيست
الان که دقت کردم charge level رو مال من 100 % هست ولی مال شما 109% :31:
زیاد حساس نباشین . بالاخره باتری یه عمر مفید تقریبا 2 سالی داره که بعدش باید تعویض شه
نقل قول:
دوست عزیز من هیچی از حرفاتون نفهمیدم.
منظورتون cpu بود که 0% می نویسه یا درصد فرسودگی باتری؟
لطفا واضح توضیح بدین.
از اول خرابی باتری 1% بود حالا هم شده 9%.
نگران خرابیش هم نیستم(چون من هفته ای 1 بار از باتری استفاده می کنم.اونم واسه اینکه خود باتری خراب نشه).محض اطلاع پرسیدم.اینو که هرکی می دونه هر وسیله ای یه عمری داره.می خواستم ببینم همه ی باتری ها اینقدر زود خراب می شن؟یا فقط واسه من اینجوریه؟ چون 9% در عرض 6 ماه خیلیه
واسه منم که حدود 10 ماهه که خریدم %4 نشون میده، البته فکر میکنم چند ماه پیش هم همین %4 بود:31:نقل قول:
نه نصب نکردم خب نمی دونم چیه که نصب کنمنقل قول:
یعنی باید وصل شارژ کنم تا مارکش دست بیاد؟؟
نصب هست ولی بچه ها می گفتن این مال خودشه و نسخهی جدید نیست و باید درایوش رو هم دانلود کنم ؟
---
بعد اون علامتی که ماد به شبکه وصل میشه بعد از عوض کردن ویندوز نیست
حالا نمی دونم وایرلس بود یا وایمکس یا ...
چجوری بفهمم
توی همون عکس اولی که گذاشتین برای من Wear Level زده 0% و Charge level رو زده 100 %نقل قول:
لطفا واضح توضیح بدین.
و مال شما به ترتیب 9 و 109 درصده . یعنی هرچقدر که wear level تون زیاد میشه از اونور به charge level اضافه میشه
با سلامنقل قول:
میتونین یه عکس برام بزارین عین عکسی که خودم گذاشتم؟
شما مگه تو سایت دل نرفتین که درایورهاتون رو بگیرین؟
ویندوز7 خودش یه سری از نرم افزارها رو میشناسه ولی بقیه اشون رو باید خودتون نصب کنین.
آیا میدونین که سری لب تابتون چیه؟ اگه اینسپایرون هست با وارد کردن سریال تگ که روی جعبه ی لب تابتون هست همه ی درایور های مورد نیازتون رو میتونین از اینجا دانلود کنین.
باید همون جا که نوشته سرویس تگ از اونجا با سریال خودتون وارد بشین و مورد های recomended رو دانلود کنین.کد:http://support.dell.com/support/downloads/index.aspx?c=us&l=en&s=dhs