کانکشن رو حذف و مودمو ریست کن (از پشت و یا کنار ) و در ادامه کامپیوتر رو هم ریست کن ! بعد از بالا اومدن ویندوز مودمو از طریق وارد کردن آدرس 192.168.1.1 در مرورگر کانفیگ کن و نه سی دینقل قول:
Printable View
کانکشن رو حذف و مودمو ریست کن (از پشت و یا کنار ) و در ادامه کامپیوتر رو هم ریست کن ! بعد از بالا اومدن ویندوز مودمو از طریق وارد کردن آدرس 192.168.1.1 در مرورگر کانفیگ کن و نه سی دینقل قول:
والا نمیدونم چقدر هزینه میبره - شما اگه امکانش هست تو سه سطح متوسط ، نسبتا خوب و عالی معرفی کنید بهمنقل قول:
ويندوز زبون بسته رو چی کارش داری!نقل قول:
مشکلت فقط یه چیزه اونم اینکه درست pppoe تنظيم نشده به نظر من مودمتو ریست کن و یه بار دیگه تنظیمش کن یا فردا ببر نزد پشتیبانی شرکت اینترتتون سه سوت درستش میکنه. تنظیمی که برا مودم خودم انجام دادم اینجوری شده خلاصش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان بهترین مودم موجود از همه لحاظ تا100 تومن چی هست؟
نظرتون درباره 2730 سفید چیه؟!!!!!!!!
مودم خوب و بی دردسریه در این رده قیمتی ! تنها عیبش آنتن جدانشدنیشه:n01:نقل قول:
کدوم طبقات مهمن؟نقل قول:
در حد متوسط یه روتر با یه مودم: مودم tplink 8968 و روتر tplink wr841 ورژن 8 که حدود 225 تومن خرج برمیداره.مودم میره طبقه 2 و روتر میره طبقه3
در حد خوب tplink 8970 و tplink wr810 حدود 325 تومن
مورد خیلی خوب مودمتو tplink 8980 بردار و روتر همون در مجموع حدود 400 تومن
واقعا عالى: روتر tplink 4300 و روتر asus rt ac66 حدود 1100 تومن!
لطفا جواب بدید تا فردا قصد خرید دارمنقل قول:
من یه مودم tp-link 8960 گرفتم که انتنهاش 3 db هست
میخواستم بدونم تا چند db ساپورت میکنه ؟ منظورم اینه که مثلا 7 یا 10 db بزارم تغیری میکنه بردش ؟ اصلا کشش داره ؟
سلام. بچه ها تنظیمات امنیت وایرلس مودممو اینجوری گذاشتم ....ببینید مشکلی نداره اخه بلد نبودم...
Security Mode : auto( wpa2 or wpa
WPA Encryption : tkip + aes
WPA Mode :
auto( wpa2 or wpa) - psk
Group Key Update Interval : 0
Pre-Shared Key : رمزمو گذاشتم... اینا مشکلی ندارن؟؟؟ الان کسی خواست وصل شه پسورد میخواد درسته؟؟
اولش Security Mode رو روی wep گذاشتم..... گوشیم مودمو پیدا میکرد.... پسوردم میخواست ولی کانکت نمیشد.... چرا؟؟؟