نقل قول:
درباره ی دور زدن تورنت تنها راهش اینه که از torrent leach استفاده کنید ... هزینه اضافیه ولی چاره ای نیست .
Printable View
نقل قول:
درباره ی دور زدن تورنت تنها راهش اینه که از torrent leach استفاده کنید ... هزینه اضافیه ولی چاره ای نیست .
پارامتری هست به اسم کیفیت که مبین نت موفق شد به حد اشغال برسوندش
سرعت تورنت صفر
سرعت لینک مستقیم از نصف هم کمتر
نگیرید این اینترنت مزخرف رو از این شرکت {...}
سرویس ۱ مگ رو ملاحضه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مطمئن باش هر چقدر هم مبین آشغال باشه، از مخابرات اصفهان آشغال تر نیست...
بد تر از اینکه 3 هفته اصلا نتونی از ADSL ت استفاده کنی و مجبور شی بری کافی نت و خونه فامیل؟!
بدتر از اینکه به پشتیبانی زنگ بزنی، همیشه اشغال باشه و وقتی آزاده کسی گوشی رو بر نداره؟!
بد تر از اینکه 2 سال تموم همیشه مشکل داشته باشی و هیچ راه حل دیگه ای هم نداشته باشی!؟
نقل قول:
هرکی از مخابرات اینترنت می گیره توقعی هم نباید داشته باشه
یه مخابرات هم ماهی ۴۶ تومان نمی دی
مودم مخابرات ۱۱۰ تومان نمی شه
ریال ریالی که جمعه هامون میره تو پاچمون و هر نوع نامردی دیگه ای مثل از رایگان خارج کردن جمعه ها سرطان بشه از گلوشون بره پایین.نقل قول:
این آخر حرومخوریه.
من که راضی نیستم. ریال ریالش حرومشون
سلا م دوستان من می خوام سرویس وایمکس مبین نت بگیرم می خوام ببینم نسبت به شرکت های ذیگه اینترنتش چطوره پشتیبانیش چه جوره سرعت 128 kb اش ترانسفرش چه جوریه در کل چه جوریه یک راهنمایی درست کنید ممنون میشم
همچین اینطوری نبود که «توقع» داشته باشیم یا نداشته باشیم!نقل قول:
اصفهان بر خلاف جاهای دیگه خیلی خیلی مسخره س!
ببین، خط ما از سال 85 فیبر نوری شد. (DLC) و این یعنی هیچ سرویس دهنده ای به ما نمیتونست سرویس بده.
این قضیه تا سال 88 به همین منوال بود. صبانت و فن آوا، میتونستن سرویس بدن، ولی نمیذاشتن و چوب لای چرخش میذاشتن.
یهو از سال 88 مخابرات اصفهان به صورت انحصاری شروع کرد به سرویس دادن. این یعنی اینکه ما بد بختا، به جز مخابرات هیچ چیزی نمیتونستیم استفاده کنیم! یعنی یا باید قید اینترنت رو میزدیم، یا همون مخابرات رو میگرفتیم.
2 سال رو که گفتم مشکل داره، مشکل داره! عمرا این تیپ مشکل رو توی عمرت دیده باشی که هر روز مجبور شی به خاطر یه کار مسخره، از خونه بری بیرون و بیرون از اینترنت استفاده کنی! :2:
الان بحث من این نیست که مبین خوبه! الان بین بد و بد تر، من بد تر رو کنار گذاشتم و هیچ وقت هم سراغش نمیرم دیگه.
مودمی که برای مخابرات خریدم، یه لینکسیس بود که اون سال 85 پولشو دادم! فقط به خاطر اینکه هی نگن مودمت مشکل داره!
به مخابرات واسه سرویسی که Uptimeش از 40% در ماه هم کمتر بود، ماهی 22 تومن پول میدادم!
بماند که سال اول اصلا و ابدا شبانه رایگان نداشت...
فقط از این خوشحالم که هرچقدر هم مبین اذیتم کنه، امکان نداره بتونه به اندازه 2 سالی که مخابرات اذیتم کرد، عصبانیم کنه...
این ها که دانلود رایگان رو از ساعت ۲ به بعد حذف کردن پس چرا سرعت هنوز اینه؟؟؟؟؟
چه فرقی کرد؟؟؟؟ جز اینکه حقمون رو دارن می خورن ؟؟؟
من از این پست خداحافظی می کنم چون فردا می رم مودم رو پرت کنم صورتشون پولمو بگیرم تا بیشتر بالا نکشیدن
نقل قول:
نگیر آقا نگیر
مگر مثل دوستمون اینترنت مخابرات داری !! که در اون صورت 56 دایلاپ بگیری سبک تری !!!!
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
من موفق شدم speed test بگیرم بعد ۱۰ بار ریفرش
سرویس ۱ مگا بیت مبین نت در ساعات عادی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
نقل قول:
دوستانی که قرارداد قدیمی دارتن (مثل طرح زمستان89) هنوز جمعه ها کاملا رایگانه. من همین الان تست کردم و از حجمم کم نشد . ولی در مورد کیفیت و آشغال بودن سرویس تمامی حرفها تایید میشه. یک دایال آپ خوب و درست و حسابی خیلی بهتر از این وایمکس مسخره است...
در ایران تکنولوژی رو به گند میکشن و ذهنیت مردم رو خراب میکنن. باور کنید اگر روزی اینترنت کابلی هم در ایران رواج پیدا کنه انقدر خدماتش آشغاله که حال آدم رو بهم بزنه