درود،
نظرتون درمورد Philips HTS3540 چیه؟ (روی کاغذ نسبت به قیمتش خوب به نظرمیاد!)
حتماً می خوام فیلیپس باشه چون تلویزیون هم، همین مارکه.
Printable View
درود،
نظرتون درمورد Philips HTS3540 چیه؟ (روی کاغذ نسبت به قیمتش خوب به نظرمیاد!)
حتماً می خوام فیلیپس باشه چون تلویزیون هم، همین مارکه.
داداشای گل
چطوری میشه این بلندگو های سینما خانگی رو به تلویزیون وصل کرد ؟؟
میخام صدای تلویزیون و یا ماهواره از بلندگو های سینما خانگی باشه!!
خیلی نیاز دارم بهش
لطفا کمک کنید
سلام
یک گیرنده خوب معرفی کنید حداکثر تا 75 تومن با این مشخصات
1- خروجی hdmi داشته باشه
2- زیرنویس فارسی ساپورت کنه
3- تصاویر ضبط شده رو بشه به راحتی تو کامپیوتر کانورت کرد و دید
4- و اینکه بروز باشه و مرتبا فیرمورهای اپدیت بده بیرون
5- ترجیحا اگه برق قطع بشه ساعت دستگاه بهم نریزه
با سلام و تبريك سال جديد به شما و تمامي برو بچه هاي گل ايران زمين همانطور كه قبلاً خدمتتون عرض كردم از آنجاييكه سيستم rs33 فقط سويچر hdmi ميباشد نه ريپيتر، لذا با استفاده از دوكابل hdmi نميتوان هم صدا و هم تصوير را داشت ( حداقل با تستي كه خودم گرفتم و صحبتهاي فروشنده ) لذا پيشنهاد فروشنده خريد كابل ديجيتال كواكسيال جهت صدا بود ( از پشت پلير به آمپ ) كه البته با توجه به قيمت بسيار بالاي آن من به فروشنده پيشنهاد حذف يكي از كابلهاي hdmi ( از پشت پلير به آمپ ) و استفاده از كابل اپتيكال را دادم كه ايشان نيز تأييد كردند بدين شكل كه از پشت پلير كابل hdmi را به ورودي TV نصب كرده و از TV يك كابل اپتيكال را به آمپ متصل كردم كه در اين روش هم تصوير و هم صداي ديجيتال را بصورت همزمان دارم تنها اشكال اين قضيه اينست كه هروقت بخواهم يك CD يا DVD صوتي را گوش بدهم ميبايست TV نيز روشن باشدنقل قول:
---------- Post added at 09:40 AM ---------- Previous post was at 09:39 AM ----------
[/COLOR]با سلامنقل قول:
فرمایش ایشون درسته و در دفترچه هم که اتصالات رو معرفی کرده اونجا توضیح داده :
To hear audio from your BD/DVD player through this system, make analog and/or digital connections as necessary.
• To connect your BD/DVD player to this receiver for digital surround playback of its audio, use an HDMI cable and a digital
audio cable (step 3) to this receiver.
یعنی حتما با کابل htmi باید یک کابل کواکسیال یا اوپتیکال جهت شنیدن صدا موجود باشه در غیر این صورت صدایی نخواهید داشت.
البته اگه میخواید صدای hd رو از آمپلی فایر بشنوید یه راه داره که اگه میخواید پخ کنید تا براتون توضیح بدم
شما آقاي عزيز براي ما هم توضيح بده ببينم چطور صداي اچ دي بدوم HDMI انتقال ميدي؟ خصوصيات صداي HD رو ميدوني؟ يه چيزي بگو اينجا:31:نقل قول:
و شما دوست عزيز كه خيلي كتابي تايپ ميكنيد! از كجا اين اراجيف به شما گفتن! ميدوني يه كابل HDMI چه پهناي باندي داره و همزمان قادر چه ميزان داده صدا و تصوير انتقال بده! اين چيزا چيه اينجا ميگي! بلد نيستي اشكالي نداره 10 با سوال كن جواب ميدن اما اين چيزا چيه از خودتون ميگيد!
واقعا بهتره که دوستان اطلاعات غلط ویا نقل قول های نادرست رو تایپ نکنند
دوست عزيز از محبت شما ممنونمنقل قول:
اطلاعاتي كه دوستمون توي كامنت گذاشته كاملاً درست و بي نقصه . براي روشن شدن بيشتر موضوع توصيه ميكنم اگر به كاتالوگ سيستم rs33 دسترسي داريد اين نكته را اونجا مطالعه كنيد و يا با نمايندگي تماس بگيريد . بحث ما در اينجا بررسي سيستم RS33 در انتقال سيگنالهاي صوتي و تصويري ديجيتاله نه قابليتهاي كابل HDMI !! در حقيقت يكي ديگه از تفاوتهاي اين سيستم با rs77 ( داراي سيستم REPEATER ) همين مطلب است كه شما ديگر نيازي به كابلهاي مجزا بجز HDMI نخواهيد داشت .البته براي اين رفع اين مطلب ميتونيم ازكابل ورژن 1.4 كه دارا قابليت ARC ( قابليت بازگشت صدا به سيستم A/V ) استفاده كرد كه اين امر مشروط به داشتن پورت مشابه ARC در TV است . براي توضيح بيشتر به لينك زير سري بزنيد :
کد:http://www.hdmi.org/manufacturer/hdmi_1_4/arc.aspx
معذالك دوستان عزيزي كه در اين زمينه مطالعه دارند لطفاً نظريات فني خودشون رو ارسال كنند .تو اين 3 سالي كه اينجا عضو بودم رويهم كلاً 23 پست بيشتر ندادم و بيشتر سعي كردم نظر ساير دوستان را مطالعه كنم تا خودم نظري بدهم پس اگر خواستيد ميتونيد بخاطر پستاي كمم اعتبار اين مطلب رو زير سئوال ببريد .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-خداوند بي نهايت است و بدون مكان و زمان، اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي گردد. ملاصدرا-
-
با سلامنقل قول:
آقای محترم! این اراجیف به قول شما از دفترچه راهنمای rs-33 در اومده و فکر کنم توسط طراحان پایونیر آورده شده !
اینم لینک اراجیف در دفترچه راهنمای پایونیر:
شما بهتره بجای دادن کامنت های هیجانی و توبیخ کردن افراد ، اول متوجه مطلب مورد بحث بشی بعد کسی رو محکوم کنی. واما مطلب مورد بحث:کد:http://up.--------.com/images/37gk70csfx4yg631lacg.jpg
بحث دوستان در این مورد که پورت hdmi در آمپلی فایر rs-33 یا همون vsx-320، میتونه هم زمان صدا و تصویر رو با هم انتقال بده یا نه؟؟؟!!!
اینجا راجب انواع کابل های hdmi و قابلیت هاشون کسی حرفی نزده!!
والا ماهم این سیستم رو داریم و همون مشکل دوستمون EDES، رو داریم، اگه شما تونستی از پورت vsx-320 hdmi ،صدا رو هم عبور بدی ، بما هم بگو تا یاد بگیریم!!!
در ضمن آقای davood-d بنده زیاد کامنت نمیزارم و قبلش در مورد چیزی که میگم مطالعه دارم، فرق انواع کابل ها و تفاوتشون رو هم میدونم . در مورد صدای hd هم بعد از کلی گشتن و وقت گذاشتن ، متوجه شدم، میشه از طریق این ریسور ، تحت شرایطی صدای hd رو هم شنید. شما هم اطلاعاتتون رو در این مورد تکمیل بفرمایید اونوقت متوجه میشید که این امکان وجود داره.
دوستان عزیز توجه کنن که پست های کم و سابقه کم داشتن دلیل بر بیسوادی و غیره نیست. جایی که دوستان دیگه فعال در فروم جواب سوالات متداول رو میدن ، لزومی به دادن جواب های دوستان دیگه نیست. اما تو بحث تخصصی قضیه فرق میکنه و لازمه که دوستان متخصص که با این سیستمها کار میکنن ، نظر بدن.
از تمام دوستانیکه وقت میزارن و تو این گفتگو شرکت کردن تشکر میکنم.
---------- Post added at 09:26 AM ---------- Previous post was at 09:25 AM ----------
نقل قول:
همدیگرو تایید میکنید؟؟؟!!!!!
سلامنقل قول:
یه جای کارتون ایراد داره . با hdmi به راحتی میتونید صدا و تصویر رو منتقل کنید .
به تنظیمات پلیر مراجعه کنید و خروجی رو به digital یا pass trough تغییر بدید .