چطوری میشه کارکتر بازی را تغییر داد یعنی پس از اینکه سوم شخص شد اصلا نمیه:29:
Printable View
چطوری میشه کارکتر بازی را تغییر داد یعنی پس از اینکه سوم شخص شد اصلا نمیه:29:
آموزش دوربین سوم شخص صفحه اول تاپیک هست .... (خودم گذاشتم)نقل قول:
سلام!
اقا من از روی این ویدیو پیش رفتم ولی نشد راهنمای دیگری است یا نه :
کد:
http://www.youtube.com/watch?v=lyXm7Pp2Fis
کاراکتر بازی هم که دوستان قبلا جواب دادن ....نقل قول:
چطوری میشه کارکتر بازی را تغییر داد یعنی پس از اینکه سوم شخص شد اصلا نمیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا درستش کردم سوم شخص شدن را با کمک همین ویدیو ولی وقتی سوم شخص میشه هدف حرکت نمی کنه تازه شما نیز از این استفاده کردید تو صفحه 8 همین تاپیکنقل قول:
عزیز من میگم صفحه اول تاپیک شما میری صقحه 8 .... !!!! خودم مشکل اونو می دونم که بیخیالش شدم .... برو صفحه اول آموزش 4 رو بخون همه مشکلات حل میشه ....نقل قول:
قبلا درستش کردم سوم شخص شدن را با کمک همین ویدیو ولی وقتی سوم شخص میشه هدف حرکت نمی کنه تازه شما نیز از این استفاده کردید تو صفحه 8 همین تاپیک
سلام به همه دوستان بعد از 3 روز تمام 360 صفحه رو تموم کردم خیلی چیزا یاد گرفتم بخصوص از پست های اقا محمد. این تصویر Kissmat برای ساخت دوربین سوم شخصه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره تونستم شخصیتم رو عوض کنم..:31:ولی یه مشکل جدید::11:
دوربین رو وقتی به سمت بالا میگیرم میره تو کاراکترم..
اقا میشه یکی بگه چجوری میشه لول بندی کرد؟؟مثلا هر وقت که خواستم این mapبسته شه و بره مپه بعدی..مثل مرحله خودمون..برای مثال بهش بگه به این تریگر یا نقطه رسید مپه بعدی بیاد..دمتون گرم:21:
خوبه دوربین رو بیار عقب تر ....نقل قول:
بالاخره تونستم شخصیتم رو عوض کنم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی یه مشکل جدید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوربین رو وقتی به سمت بالا میگیرم میره تو کاراکترم..
نقل قول:
اقا میشه یکی بگه چجوری میشه لول بندی کرد؟؟مثلا هر وقت که خواستم این mapبسته شه و بره مپه بعدی..مثل مرحله خودمون..برای مثال بهش بگه به این تریگر یا نقطه رسید مپه بعدی بیاد..دمتون گرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو ببین
کد:http://www.youtube.com/watch?v=ROkHmMEWHU8&playnext=1&list=PL0C836EF4FD8D91B8
ببخشید وقتی من سوم شخص می کنم پایین صفحه سیاه میشه مشکل چیه و یه مشکل دیگه هست که هدف تفنگ هرکت نمی کنه و ثابت هست و وقتی تفنگ را به پایین یکرک تیر مستقیم میره.
سلام به همگی
توی Scorpion نقش دوربین رو GunViewSocket بازی میکنه.
چجوری میتونم این دوربین رو ثابتش کنم یعنی اینکه بالا و پایین نشه و دور ماشین هم نچرخه؟
دوستان کمکم کنید
با تشکر