خب با این حال، مسلما وقت بیشتری روی درسهای همون روز میذاری اما مطمئنا درسهای فردا رو سریعتر میخونی! در کل وقتت فرق زیادی نمیکنه. مثلا اگه امروز هندسه داشتی و کلی تست و تمرین هم همین امروز بعد از مدرسه دادن حل کنی، وقتی مثلا 1 هفته دیگه دوباره هندسه داری و شبش میخوای بخونیش، چون تمرین و تست کردی، پس حتما تندی یادت میاد درس چی بوده و دیگه نمیخواد زیاد وقت بذاری.نقل قول:
مشکل اینجاس که خوندن درس واسه من فقط تو مرور جزوه ممعنی نمیشه!
باید تست بزنم تا یاد بگیرم!
که مسلما بیشتر از یه ربع ساعت میشه!
مشق هم چون من سمپادیم خیلی بهمون سخت میگیرن!
مثلا مسئله ی هندسه میدن باید یه ساعت فکر کنی تا بفهمی مسئله چی میگه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونم وقت میخواد!
واسه درس خوندن از هر طرف که وقت بذاری، فکر نکنم در کل وقتی از دست بدی.
من که میگم شما از هرجایی یه راهنمایی بگیری، آخرش تنها کسی که میتونه براتون برنامه بریزه، خودتونین.نقل قول:
من ؟
من ميرم علوي . هم كلاس هم آزمون
ولي مي خوام خودم برنامه بنويسم
راهنمايي كنييد .
راهنمایی من اینه که سعی کن تو هر لحظه بهترین کارو انجام بدی. خوبه که آزمونم میرین، اینطوری بیشتر معلومه که چی باید بخونین. البته اول باید درسهای مدرسه رو بخونین و بعد برید سر مال آزمون، چون اگه از مدرسه عقب بمونین، جبرانش سخته.
========================================
راستی دوستان یه بار یکی از دوستان همینجا در مورد اضافه ی استعاری پرسیده بود و من گفته بودم که حتما باید صفت انسان داشته باشه. اما امروز دبیر ادبیاتمون خیلی خوب تشریحش کرد:
نقل قول:
اضافه ی استعاری یه صفت که مال یه چیز دیگه س رو به چیز دیگه نسبت میده. مثلا "عمق خشونت" عمق یکی از خصوصیات دریا هست. پس اینجا اضافه ی استعاریه. یا مثلا خصوصیاتی که مال انسانه هم همینطور.
اما اضافه ی تشبیهی خود اون چیز رو میاره. مثلا "دریای وجود" که دریا دیگه خودشه و خصوصیتی ازش نیوورده.