چرا لینک دانلود نمیذارین من هرچی دنبال vlc گشتم نتونستم واسه دانلود پیدا کنم
راستی چطوری باید برنامه ای که دانلود کردم رو نصب کنم و استفاده کنم
یه اموزش راحت لطفا
Printable View
چرا لینک دانلود نمیذارین من هرچی دنبال vlc گشتم نتونستم واسه دانلود پیدا کنم
راستی چطوری باید برنامه ای که دانلود کردم رو نصب کنم و استفاده کنم
یه اموزش راحت لطفا
vlc رو میتونی از توی synaptic هم نصب کنی( میدونی چیه دیگه؟ ) فقط synaptics رو اجرا کن بعد دنبال vlc بگرد نصبش کن
برنامه هم اگه پکیج دبیان باشه( پسوند .deb داشته باشه) که با دوبار کلیک کردن باز میشه و نصب میشه اگه هم سورس باشه باید کامپایل بشه که معمولا راحت نیست.... اگه نیاز به کامپایل داری بگو یه کم توضیح بدم...
اقا لطفا کدهکای پخش فایلهای صوتی و تصویری رو برای دانلود بذارید لطفا لینک مستقیم
خیلی ضروریه
چطوری میتونم از --- تو اوبونتو استفاده کنم
دوست عزیز گفتم که vlc رو از توی synaptics نصب کن مشکلت حل میشه.....
ممنون دوست عزیزنقل قول:
من از کامپایل و این چیزا سر در نمیارم
همه برنامه هایی که دانلود کرم با پسوند tar هستند
MPlayer-1.0rc3.tar
kdebase-runtime-4.5.3.tar
wine-1.3.6.tar
xmms-1.2.11.tar
LinuxPkg_5.12.tar
rarlinux-3.9.3.tar
حالا چطوری باید نصبشون کنم
مخصوصا اون kdebase-runtime-4.5.3.tar
نگفتین چطوری میتونم از کارت --- تو اوبونتو استفاده کنم
تا حالا با --- نکردم صبر کن اونایی که بلدن جواب میدن...
اونایی که دانلود کردی به احتمال قوی همشون سورس هستن....
از طریق synaptics میتونین اکثر اونا رو پیدا کنین..... synaptics رو از setting -> administration -> synaptics packange manager پیدا کنین..
دقیق یادم نیست مسیر درسته یا نه چون الان اوبونتو ندارم ولی یه چیزی شبیه همینه....
synaptics خودش واستون دانلود و نصب میکنه خیلی راحته...
فایل های tar (اصولا tar.bz , tar.gz , tar.bz2 ,... هستند) رو با دستور زیر Extract کن.
و وقتی که Extract کردی ، اصولا یه فایل به اسم readme موجود هستش که نحوه کامپایل کد مورد نظرت رو توضیح داده.کد:tar xvfz finename
ولی اکثرا بصورت زیر کامپایل میشن:
ولی کامپایل کد منبع ، کار دشواری هستش ، مثلا ممکنه که موقع کامپایل ، به یه سری library ها نیاز پیدا کنید که باید جدا پیدا و کامپایل کنید و ... (بعضی وقت ها اعصاب ادم خورد میشه).کد:./configure
make
make install
اگه به اینترنت دسترسی داری:
همونطور که دوستمون توی پست قبل کفتند ، میتونید برنامه ها تون رو از synaptic یا update center پیدا و نصب کنید(بهترین راه هستش - بدون غصه و در به دری).
اگه به اینترنت دسترسی نداری:
سعی کن پک های دبیان (فایل های با پسوند deb) رو پیدا کنی و را حت نصب کنی (ولی بعضی برنامه ها رو باید حتما از روی سورس کامپایل کرد).
در مورد VLC و دیگر پلیر ها (مثلا mplayer) باید بگم که کامپایل از روی کد منبع ، خیلی مشکل و طاقت فرسا هستش و بهترین راه نصب از طریق همون synaptic یا update center هستش.
سلام دوستان
من ویندوز7 داشتم و لینوکس ubudu 9.10 نصب کردم بعد ویندوز رو upgrate کردم بوت اصلی بالا میاد ولی وقتی رو ubudu رو انتخاب میکنم یه صفحه شکل داس میاد و ازم میخواد tab رو بزنم ولی چیزی دستگیرم نمیشه ولی در ابتدای خط فرمانش grub.. داره
مشکلم از کجاست ؟
راستش سی دی live هم ندارم در حال حاضر
سلام
من اصطلاخات دیکشنری stardict رو دانلود کردم اما نمیدونم چجوری تو مسیرش کپی کنم تو پوشه دانلودم هست اما از طریق ترمینال نمیتونم گپی کنم بلد نیستم کسی میتونه به من بگه؟
وقتی هم کپی کنم paste نداره چجوریه آخه؟:41:
سلام دوستان ,
من یک مشکلی دارم در رابطه با نمایش فیلم های با زیرنویس فارسی ...
مشکل من اینه که زیر نویس فارسی نا مفهوم هستش ... تنظیمات زیرنویس رو درست کردم اما حالا حرف ها از هم فاصله دارند و برعکس نوشته شدن !!!
چه راهی برای درست کردن این مشکل وجود داره؟
تشکر//