ظاهرا پشتیانی پیشگامان بعد از ساعت اداری نیستند
یوزر و پسورد یوزرای پیشگامان چی هست؟؟؟
کسی به من چیزی نگفت حالا نمیدونم یوزر و پسوردم چی هست
Printable View
ظاهرا پشتیانی پیشگامان بعد از ساعت اداری نیستند
یوزر و پسورد یوزرای پیشگامان چی هست؟؟؟
کسی به من چیزی نگفت حالا نمیدونم یوزر و پسوردم چی هست
چرا پشتیبانی هستند ، ولی مسئول فروش نیست ...(بعضی وقت ها هم لالا:31:)نقل قول:
یوزر = 311+شماره تلفن
پس = شماره تلفن
پیداشون کردم و مشکل حل شد
در عرض 24 ساعت خطم رو از رانزه در اوردم و دوباره رانزه کردم :20:
دانلود رایگان پیشگامان از 2 تا 6 است ؟؟/
سرویس جدید مبارک باشه داداش:11:نقل قول:
ایول چقدر سریع.....به ما هم یاد میدی این روال اداری رو چطوری دور بزنیم؟:دی
آره از همون اول (شهریور پارسال) 1 تا 7 بود، هنوزم همینطوره! :8:نقل قول:
آره یوزرش یکیه دیگه. من که هیچ وقت عوضش نکردم. (اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم)نقل قول:
من تا 1 بیدارم و میذارم دانلود میخوابم.
با Internet Download Manager .
نقل قول:نقل قول:
قربانت:20:
والا به نظر من اصلا روال اداری وجود نداره همش به مخابرات منطقه و شرکت بر میگرده که شرکت شماره خدمت را سریع صادر کنه
من خودم دیروز شخصا رفتم مخابرات گفتم میخوام سریع خطم از رانزه شاتل در بیاد رییس اونجا گفت شماره خدمت خطت رو بگیر تا برات انجام بدم.زنگ زدم شاتل گفتم شماره خدمت منو بدید خانمه گفت اخه شما تازه قطع شدید و ...ولی از من پافشاری که شماره خدمت منو بدید گفت نیم ساعت دیگه بزن تا بهت بدم و دوباره که زنگ زدم شماره خدمت رو گرفتم ولی اونا زودتر به مخابرات شماره رو داده بودند و مخابرات از رانزه در اورد.تموم این کارا واسه از رانزه در اوردن 2 ساعت هم طول نکشید.تا رفتم پیشگامان که قرارداد ببندم دیر شد یعنی اگه زودتر از ساعت 1 کارم با پیشگامان تموم شده بود دیروز بعد از ظهر رانزه انجام میشد طرف تو مخابرات میگفت اگه درخواست به ما برسه سریع انجام میدیم((البته مخابرات تا مخابرات رسیدگی شون فرق میکنه))
حالا هرکی خواست سریع کارش انجام بشه کافیه پافشاری کنه به شرکت که شماره خدمت رو سریع واسه مخابرات بفرستن
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
یعنی 2 تا 6 نیست؟؟؟؟؟نقل قول:
واسه من که نیست.نقل قول:
یعنی 2 تا 6 نیست؟؟؟؟؟
اتفاقا چند بار هم امتحان کردم ببینم 2 نشده باشه، از 1 که میگذره حجم کم نمیشه!
البته سرویس 3 ماهه م از فردا شروع میشه، اونم امتحان میکنم ببینم شاید اون عوض شده باشه.
دانلود شبانه واسه کسایی که سرویسشون رو عوض نکردند همون 1 تا 7 هست.
ولی کسایی که جدید میگیرند یا عوض میکنند از 2 تا 6.
پیشگامان 2 شبه خوب شده.همیشه موقع عوض کردن منو دو دل میکنه!! :20:
ریز مصرف و میزان ترافیک باقیمونده رو از کجا میشه دید؟؟
پیشگامان
توی سایتش:
قسمت کاربران؛ توی نام کاربری شمارتون رو با 311 بنویسین، بعد نام کاربری و کلمه عبوری که خودشون دادن رو بزنین. بعد هم میزان روز و ترافیک باقی مانده.کد:www.pnj.ir