تا یه هفته دیگه اشتراکم تموم میشه تا اون موقع باید یکی رو انتخاب کنم....اگه سابقه یه isp خوب باشه میشه این محدوده ی بازه ای رو ندیده گرفت...از صبا نت کسی آماری نداره؟نقل قول:
Printable View
تا یه هفته دیگه اشتراکم تموم میشه تا اون موقع باید یکی رو انتخاب کنم....اگه سابقه یه isp خوب باشه میشه این محدوده ی بازه ای رو ندیده گرفت...از صبا نت کسی آماری نداره؟نقل قول:
معمولاً ISP ها اول که شروع میکنند به خاطر یوزر کم و نیاز به مشتری سرویس خوبی ارائه میدهند ولی بعد از مدتی که تعداد یوزر از امکاناتشون بیشتر شد و به اندازه کافی مشتری داشتند دیگه اهمیتی به کیفیت سرویس نمیدهند و بعیده به حالت اول برگردند. نمونه اش مخابرات که یک سال پیش کیفیتش باورنکردنی عالی بود و الان در حد فاجعه است.نقل قول:
تائید میشه. بنده یکی از اولین کسانی بودم که تو مهاباد مکس نت گرفتم . سرعت دانلود اون موقع من با 128 محدود 136 کیلوبایت بود شب و روز. درحالی که الان 128 محدود 40 کیلوبایت میده. شب هم که فکرشو بکنیدنقل قول:
امروز مکس نت کلی عذابم داده کارد بزنی خونم در نمیاد :13: یه سایت ایرانی رو میزنی بعده 5 دقیقه باز میکنه :41: یه بار پینگ گرفتم زد 2000 و خورده ای :18: از بدبختی تا شهریور هم تمدید کردم :41:
چه خبره؟
بدون چیز پی ان هیچ سایتی باز نمیشه!(البته بجز سایت دانشگاه آزاد ارومیه:18:)
دوستانی که مکس یا مخابرات دارن و نتشون داغون شده , DNS رو ست کنیین درست میشه
217.218.155.155
من امروز سه ماهه توربو گرفتم. چی کارش میشه کرد. باید تحمل کرد خوبنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناصر جان مثل اینکه برای من موثر واقع شد دستت درد نکنه :20:نقل قول:
قبل از ست کردن:
بعد از ست کردن:
اقا توروخدا یکی واسه ما بی سوادا بگه چجوری باید ست کنیم؟ماله من مخابراته افتضاح شده سرعتشنقل قول:
اینم مال الانه اصلا روی مکس نت نمیشه حساب وا کرد یه روز وضعیت خیلی خراب میشه یه روز خیلی خوب وسط نداره :31:
راستی بچه ها کسی مسیر دریاچه مارمیشو رو میشناسه ؟ از جاده بند نزدیکتره یا از سرو ؟ میتونید مسیر ها رو بگید من تا حالا نرفتم میترسم برم گم بشم غذای خرس ها بشم :27: