نقل قول:
اگر مدل 90 هست و قصد فروش داری همین الان اقدام کن.
اگر رفت برا سال اینده بلافاصله افت قیمت داریم.
قیمت ها افزایش پیدا میکنه اما مشخص نیست افزایش قیمت
کدوم خودرو بیشتره.
Printable View
نقل قول:
اگر مدل 90 هست و قصد فروش داری همین الان اقدام کن.
اگر رفت برا سال اینده بلافاصله افت قیمت داریم.
قیمت ها افزایش پیدا میکنه اما مشخص نیست افزایش قیمت
کدوم خودرو بیشتره.
سلام بچه ها
من 15 تومن دارم و میخام یه 206 تیپ 2 صفر بگبرم. اما چون فعلا درآمدی ندارم و بیکار هستم نمیتونم هزینه های نگهداری شو بدم میترسم و دو دل شدم. بنظر شما چکار کنم؟ آیا تا دو سه سال که ایشالله تا اون موقع جایی استخدام شم و واسه خودم درآمد داشته باشم میتونم از عهده مخارجش بر بیام؟
بزارین اینجوری بپرسم:
206 صفر تو 2-3 سال اول بعد از خرید چه هزینه هایی داره ؟ و چقدر؟ (سوخت،مواد و لوازم مصرفی،سرویس ها و... )
با یه میزان رانندگی متوسط تا کم.
ممنون میشم اهالی فن و دوستانی که 206 دارن کمکم کنن.
مرسی :40:
بله دوست من در موارد دیگه حق با شماست نه در مورد افزایش 2میلیون وخرده ای ال90 و206 این دو خودرو به دلیل اینکه شرکت دیگه ازش تو انبار نداره و موجودیش ته کشیده وضعش شده این .بعد از عید هم 10% به قیمت خودرو ها (البته آخرین قیمت اعلام شده شرکت در زمان موجود بودن خودرو) اضافه خواهد شد.نقل قول:
خوب بستگی به قیمت جنس داره اگر برحسب درصد حساب کنیم قیمت همون میشهنقل قول:
بله دوست من در موارد دیگه حق با شماست نه در مورد افزایش 2میلیون وخرده ای ال90 و206 این دو خودرو به دلیل اینکه شرکت دیگه ازش تو انبار نداره و موجودیش ته کشیده وضعش شده این .بعد از عید هم 10% به قیمت خودرو ها (البته آخرین قیمت اعلام شده شرکت در زمان موجود بودن خودرو) اضافه خواهد شد.
برای 206 3 میلیونه ، ویتارا 5 میلیونه ماکسیما 9 میلیونه
یه جنس 400 هزار تومنی میشه 1 میلیون بعد میشه 700 تومن اونم کمیاب.
یا یک جنس 1100 تومنی میشه 2000 تومن بعد میشه 1800
سوال اینه از کجا باید مطمئن باشیم شرکت بعد از عید تولیدش رو از سر بگیره اونم با سرعت قبلی و حداکثر 10 درصد افزایش قیمت؟
ایران خودرو انبارش ته کشیدهنقل قول:
به دلیل اینکه شرکت دیگه ازش تو انبار نداره و موجودیش ته کشیده وضعش شده این
سایر شرکت ها چطور؟
وارداتی ها چی.
کد:http://www.khabaronline.ir/detail/201484/economy/industry
من خوشحال میشم قیمت بیاد پایین چون پسر عموی من میخواست تیپ 5 بگیره با این شرایط تیپ 2 باید بگیره.کد:http://www.asrekhodro.com/
هر چند نه تیپ دو 16 میلیون می ارزه نه تیپ پنج 20 میلیون.
راستی اگر کسی در مورد روغن توتال اطلاعاتی داره بگه
من تو یه جا روغن توتال 9000 با قوطی طلائی رنگ دیدم این طلائی ها هم اصلی هستن؟فرقشون با آبی ها چیه؟
4 لیتری ها با 5 لیتری ها فرقی دارن؟
قوطی فلزی و قوطی پلاستیکی ها چطور؟
ای بابا کجا رفتید ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام.
دوست من شما از لحظه ای که 206 صفر رو تحویل میگیرید
تمام مخارج و هزینه هاش به چگونگی عملکرد شما با خودرو داره.
در مورد سوخت خوب به مراتب همه در شرایطی یکسان هستن
اما در مورد لوازم مصرفی- هزینه های سرویس و سایر هزینه های دیگه
اینا تمام به خودتون بستگی داره
مثال: شخصی 206 داره و خیلی حساس هست و در تمام سرویس ها
و لوازم مصرفی از قطعات با کیفیت و عالی استفاده میکنه
شخصی هم براش مهم نیست فقط دوست داره کارش راه بیوفته و از ماشینش
سواری بگیره.
خوب مخارج برای هرکدوم از این اشخاص به مراتب متفاوت خواهد بود.
206 هم ماشینی هست که زمان سرویس یا تعویض قطعه باید از لوازم
مناسب استفاده بشه ( نه دراون حد خیلی گرون و نه در اون حد ارزون و کیفیت پایین) تا ماشین رو خرج نیوفته در غیر این صورت عمر ماشین پایین میاد.
در کل 206 رو میتونید با رعایت یه سری موارد یک عمر داشته باشید.
دوستان سلامی دوباره
میگم این دنده اتومات دور موتور تا کجا طبیعی هست؟ مثلا رو 5000 بره فشار میاد رو موتور؟
درضمن چرا شتاب اولیش خیلی کمه اما وقتی دنده میره رو 2 و 2ونیم شتاب بسیار سریعی میگیره که آدم به سمت صندلی کشیده میشه؟
اصلا صفرشو چطور باید برونیم و این طرز روندن چه مدت ادامه پیدا کنه؟ منظورم آببندی و اینچیزاشه
امروز وقتی پیچیدم به سمت سربالایی 20 درصد (البته فکنر کنم مثلا اگه خیابونو با صفحه ی ایکس بگیری زاویه ی 30 درجه داشته باشه یا 40 درجه) بعد که شروع به حرکت کردم یکم پرگاز رفتم تا ماشینای جلویی رو تو جیبش بذاره میگم این حالت مشکلی بوجو میاره واسه ماشین صفر؟
206 v9
ممنون
والا تا اونجایی که من شنیدم ماشین اتومات نیازی به اببندی نداره ولی بازم شما تا یه مدت با ملایمت رفتار کن.نقل قول:
راستی روغن گیربکس رو بده بیرون چک کنن که یه وقت کم نریخته باشن اخه چند مورد دیدم که میگم :13:
سلام عزیز :10::40:نقل قول:
والا من که کم و بیش نظرم رو بهت گفتم،به نظرم 206 نگیر،کیفیت ساخت مدل های جدید خیلی خیلی اومده پایین،و واقعا 16 میلیون پول دادن پای 206 عاقلانه نیست !
ماشین تا حدود 2 سال گارانتی داره،اما معمولا خود شرکت قطعات خوبی استفاده نمیکنه به خاطر همین عملا مجبور میشین که خودتون از جیب مبارک هزینه کنین :19:
قیمت قطعات هم که ماشالله !!!!
قطعات مصرفی 206 هم تقریبا قیمت بالایی دارن،مثلا لنت اصلیش الان بالای 50 تومن پولشه ،روغن موتور توتال میل میکنن که با تعویضش حدود 45-50 آب میخوره برات
کلا تو تعویض قطعات ماشین خوش اشتهاییه
و من میتونم واست ثابت کنم که از همتاهای کره ایش استهلاکش بسیار بیشتره،خیلی بیشتر،قطعات زودتر خراب میشه و عمر کمتری داره(بالاخص تو مدل های جدید)
اگر آدم جیب پر پولی داشته باشه خیالی نیست،میخره،قطعات هم عوض میکنه اصلا هم براش اهمیت نداره،اما برا من و تویی که از بابا پول میگیریم یه کم ظلمه !
بازم خود شما تصمیم گیرنده هستی:11::10: