برنزی یا طلایینقل قول:
از کدوم نمایندگی
اگه زیادتر از اونی که تو سایت زده میگه زنگ بزن تهران
Printable View
برنزی یا طلایینقل قول:
از کدوم نمایندگی
اگه زیادتر از اونی که تو سایت زده میگه زنگ بزن تهران
عجب! احیانا خود مودم اینقدر هوش و درایت و احساسات داره که خودش تشخیص میده خط تا چقدر میتونه ساپورت کنه؟! :n29: نمیدونم حتما داره که دارید اینو میگید دیگه!!! :n09: عزیز مودم شعور نداره که بخواد با ارسال و دریافت پکت تشخیص بده پهنای باند چقدره. تا خود سرویس دهنده و مرکز مخابراتی پهنای باند رو تنظیم نکنن مودم نمیتونه هیچ تشخیصی بده. حال این به کنار، فرض میگیریم که حرف شما درست باشه و این میزان ساپورت خط باشه. چطوریاست که این رقم ساپورت پهنای باند توسط خط متغیره؟؟؟ سیمکشی که همونه! ترمینال های بین راهی هم که تغییری نکردن! مالتی پلکسر و دی مالتی پلکسرهای مخابراتم که مال عهد تیرکمون شاهه!!! چجوریاست که این خط ساپورتش اینقدر متغیر میشه اونوقت؟! :n15: وقتی که از شرکت در پیت شهراد گرفته بودم داون استریم 256 بود، بعد که رفتم آسیاتک شد 6 مگابیت، الآن که اومدم فن آوا شده 4 مگابیت، احتمالا الآن اگر از خود مخابرات بگیرم میشه 10 مگابیت!!!نقل قول:
والا لازم نیست اطلاعات کاملی درباره چند و چون کار کردن این سیستم ها داشته باشی، یه ذره فکر بکنی هم میتونی به نتایج منطقی و قانع کننده برسی
عجب... مثلا کجاها؟؟؟ والا ما که درسشو خوندیم و هرچی بلدیم از همون کتابای درسیه... شما که بلدی بفرمایید :دینقل قول:
اعتماد 100% نمیشه کرد. اما انصافا بین همه شرکتایی که باهاشون سر و کله زدم فن آوا مطمئن تر و بهتره. برای من که هر حرفی زدن همون بوده و خلافش عمل نشده. ولی نمایندگی ها رو نمیدونم :n01:نقل قول:
Snr که دیگه میدونی چیه ؟ و همینطور line atenuation ؟نقل قول:
اولی میزان نویز یه سیگناله (یا سیگنال به نویز) خطه و دومی مربوط میشه به فاصله تامرکز مخابراتی
مودم بر اساس "SNR" و "line atenuation" حداکثر سرعت قابل دریافت بر روی خط یا Max rate یا Attainable rate رو حساب میکنه.
همیشه هم عددش ثابت نیست.ممکنه زیاد بودن مشترک در اون ساعت یا عوامل آب و هوایی و تجهیزات باعث تغییر این عدد بشن.
در ضمن هر چی تو کتاب های درسی نوشتن معنیش این نیست که صد درصد درست باشه
متاسفانه دانش شما در این مطالب خیلی پایینه و بحث با شما فایده ای نداره.نقل قول:
خوش باشید.
نمایندگی اهوازشنقل قول:
باید قیمت هاشون همون باشه که داخل سایته؟
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
نقل قول:
SNR و Line Atenuation که مربوط به نویز خطه. چه ربطی داره به پهنای باند؟! بله نویز خط به شرایط آب و هوایی، نزدیکی به میدان الکتریکی و مغناطیسی، و هزار و یک عامل دیگه بستگی داره که هر کدومش میتونه میزان ارسال و دریافت اطلاعات رو 0 کنه. هرچند که پهنای باند رو روی 100 مگابیت هم بسته باشن. میزان فاصله تا مرکز مخابراتی هم که چیز مشخصیه. هر چی بیشتر باشه امکان از دست رفتن بسته ها بیشتره (در ایران که اکثرا تجهیزات بین راهی و مراکز مخابراتی قدیمی هستن این مساله شدیدتره). Attainable Rate (نرخ قابل حصول) که مربوط به اندازه باند در دسترسه. خب حالا همین اندازه باند در دسترس چطوری باید محاسبه بشه؟ اصلا مودم می تونه به تنهایی این کارو کنه؟؟؟؟ بالاخره جایی باید باشه و عدد مرجعی تعیین شده باشه که پس از عبور دیتا از لایه های مختلف شبکه و بازگشتش به مودم، بتونه اطلاعاتی رو به مودم برای محاسبه نرخ قابل حصول بده.
بذار اینطوری برات توضیج بدم، میخوایم در یه مدار الکتریکی اختلاف پتانسیل (ولتاژ) بین دو نقطه رو با مالتیمتر اندازه بگیریم. قاعدتا باید یه پراب رو بذاریم روی نقطه اولی و پراب دیگه رو بذاریم روی نقطه دوم تا مالتیمتر عدد ولتاژ رو بهمون نشون بده. حالا شما پراب رو بذار روی نقطه اولی و تلاش کن با همین یه پراب اختلاف پتانسیلو بفهمی. خب نمیشه!!! قضیه شبکه هم همینجوره. تجهیزات شبکه به تنهایی شعور درک کردن میزان پهنای باند در دسترس رو ندارن. باید از مرکز عددی براشون تعیین بشه که با ارسال اطلاعات و دریافت پاسخ بفهمن میزان در دسترس بودن، حداقل و حداکثر چی میتونه باشه.
با اون بخشی هم که گفتی کتابای درسی هم می تونه درست نباشه موافقم :n06:
خوشبختانه دانش شما در این سطح مطالب و کل کل کردن بسیار بالاست استاد! :دی خواهش میکنم نفرمایید این حرفو، من از بحث کردن با شما عالم فاضل و مسلط به همه علوم زمینی و هوایی لذت میبرم!!! :n09: اون مبحث عدم تاثیر داون استریمتون که توسط دوستان هم رد شد!!! :16: حالا اگر چیز جدیدتر و بهتری بلدید بفرمایید تا ما هم استفاده کنیم استاد :دینقل قول:
خب عزیزه من نویز خط روی سرعت تاثیر داره دیگه .شما فکر کردی رو چی تاثیر میزاره پس ؟؟؟؟نقل قول:
ببین بزار یه مثال بزنم که متوجه بشی.شما فرض بگیر برای اینکه حداکثر سرعت رو روی یک خط داشته باشی(24 مگابیت برای Adsl2+) به SNR 45 و line atenuation یک نیاز داری.حالا مودم میاد بر اساس فرمولی که براش تعیین کردن اختلاف متغیرات موجود رو با اون متغیر ها که بالا گفتم مقایسه میکنه و maxrate رو پیدا میکنه.
این فقط یه مثال بود تا شما متوجه بشی.
از یک یا چند سایت معتبر برای اثبات درستی صحبتهاتون لینک بذارید. چون اینجوری هر کس میگه حرف من درسته، در حالیکه نمیشه مطمئن شد.
دوست عزیز کاملا نظریه پردازیت اشتباه، بهتر کمی مطالعه داشته باشی! نه این که فکر کنی و واسه خودت نتیچه منطقی در بیاری.نقل قول:
میدونم همه نمره هات 20 بودی :n02: کارنامتت دادی مامان بابا امضا کرده بردی واسه مدیر گروه دانشگاه غیرانتفاعی نمیدونم کجا !!! :n26: ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
به اون چیزایی که پاس کردی نه ناز که اونا یک ابسیلن علم کامپیوترم نیست....
1- قضیه 1 به هشت به down , up که تنظیم میکنه ISP هیچ ارتباطی نداری الان زنگ بزن بگو واست از 4مگ بیارن رو 2مگ هیچ تاثیری رو سرعتت نداره چون داره نرم افزاری محدود میشه ( ابته این قضیه برای نامحدوداس) اما در روز برای محدودها کاملا پهنای باندی که دازی استفاده میکنی ربط به down , up که برات تنظیم کردن داره! چون به هیچ وجه نرم افزاری محدود نمیکنن اما برای شب محدودش میکنن.نقل قول:
2-شما کلا اطلاعات اشتباه (شایدم برداشت های ذهنی اشتباه !! ) در مورد نویز و پارامتر های اون دارید و از روی بی اطلاعی دارید دیگران رو هم مسخره میکنید.
امیدوارم از این به بعد با اطلاعات بیشتری صحبت کنید و دیگران رو مورد تمسخر قرار ندید.
موفق باشید.
واقعا هم نباید به این نمره ها نازید عزیز :دی :n09: دانشگاه ما ازین خبرا نبوده! شماها معلومه خوب تجربه کردی زیاد کارنامه دست مامان بابا دادی برای امضا کردن :n08:نقل قول:
1. پس تحلیلت در این مورد چیه که یهو سرعت بالاتر از حد تعیین شده میره چیه؟ منظورم اون مواقعیه که کسی از اینترنت استفاده ای نمیکنه یا این که مشترکی که با شما اشتراک داره تخلیه میکنه و باعث میشه سرعت بره بالا. اگر نرم افزاری از مرجع تقسیم شده باشه که نبایست تغییر سرعت اون هم به شکل افزایش سرعت داشته باشه.
2. باشه تحلیل من اشتباهه و طبق گفته شما داون استریم و آپ استریم دکوری هستن و دلخوش کنک! لطفا شما درستش رو بفرمایید. خوشحال میشم یاد بگیرم :n01: