بله كرك هم مال نسخه اروپايي هست. چندين كرك مختلف رو هم امتحان كردم.نقل قول:
Printable View
بله كرك هم مال نسخه اروپايي هست. چندين كرك مختلف رو هم امتحان كردم.نقل قول:
مثلا" چه اطلاعاتی می خواین؟ فعلا" تو قسمت نطراتش اونی که این فایل رو آپلود کرده می گه که این نسخه usa هست و پچ هم از قبلا" روش نصبه. حجمش هم خب معلومه باید انقدر باشه دیگه. تاریخ آپلود هم بعد از تاریخ انتشار نسخه usa هست. حالا اگر کسی از دوستان این رو دانلود کرد حتما" خبرش رو بده:20:نقل قول:
اقا منم تموم کردم خداییییی اخر بازی بود دست سازنده هاش درد نکنه از همه دوستانی هم که کمک کردن اجرا کنم بازیو ممنونم
دوستان سلام،
توي يكي از فرومهاي خارجي مطلب جالبي رو در مورد RE4 خوندم. اينكه در قبرستان دهكده (روستا) حروف يوناني بكار رفته بهترتيب عبارتند از : خي - آلفا - پي - خي - اوميكرون و مو. با توجه به اينكه در زبان انگليسي، خي رو chi مينويسند، اگر ابتداي اسامي اين حروف رو به هم وصل كنيد، بهدست مياريد CAPCOM! من خودم هرچي دنبال اين حروف گشتم (با اون شكل حروفي كه ميشناختم) چيزي پيدا نكردم. ببينيد شما ميتونيد اين حروف رو پيدا كنيد؟
سلام بچه ها من چقدر ديگه مونده بازي رو تموم كنم؟ فصل 5 قسمت 3 هستم. چقدر طولاني بازي خسته شدم
بازي در كل 5 فصل داره. تعداد قسمتهاش دقيقا خاطرم نيست، فكر ميكنم در قسمت مبارزه با هيولاي عقربمانند و نبرد با Jack Krauser باشي. چيزي نمونده، اما بهجاهاي تقريبا سختش رسيدي.نقل قول:
سلام اقا من یک جایی گیر کردم
جایی که توی قلعه هست آخرهای قلعه یک جایی آشتلی رو می دزدند بعد باید اونو پیدا کنی میره توی یک اتاقی که 2 تا زنگ داره 2 تا قول دست قیچی هم میان تو اتاق با چند تا نفر دیگه بعد هم درها قفل میشه هر کاریه می کنم قولها رو بکشم درها باز بشه نمیشه باید چی کار کرد
و یک سوال دیگه اینکه تا آخر بازی چقدر دیگه مونده
چون من 1 روزه رسیدم به اینجا الان پشت سر هم حدود 13 ساعت می خوام دیگه تمومش کنم
ایول بابا . میگم علاقه ی شما به این بازی خیلی زیاده ها !نقل قول:
دوستان سلام،
توي يكي از فرومهاي خارجي مطلب جالبي رو در مورد RE4 خوندم. اينكه در قبرستان دهكده (روستا) حروف يوناني بكار رفته بهترتيب عبارتند از : خي - آلفا - پي - خي - اوميكرون و مو. با توجه به اينكه در زبان انگليسي، خي رو chi مينويسند، اگر ابتداي اسامي اين حروف رو به هم وصل كنيد، بهدست مياريد CAPCOM! من خودم هرچي دنبال اين حروف گشتم (با اون شكل حروفي كه ميشناختم) چيزي پيدا نكردم. ببينيد شما ميتونيد اين حروف رو پيدا كنيد؟
منم اولا خیلی باهاش حال میکردم ولی دیگه انقدر بازی کردم واسم خسته کننده شده .
تا وقتی که یه نسخه ی جدید بیاد .
دوست عزیز شما اگه جذب داستان بازی بشی ، اصلا طولانی نیست .نقل قول:
سلام بچه ها من چقدر ديگه مونده بازي رو تموم كنم؟ فصل 5 قسمت 3 هستم. چقدر طولاني بازي خسته شدم
من که بازی میکردم واسم مثل فیلم بود .
هی میخواستم ببینم آخرش چطور اون جونور رو در میارن .
الآن هم نمیگم تا خودت تا آخرش بری و ببینی .
من طرفدار پروپاقرص REها هستم البته از 8 سال پيش، فكر كن... RE2 رو هنوز هم بازي ميكنم. در ضمن من به اين جمله اعتقاد دارم كه:نقل قول:
RESIDENT EVIL is RESIDENT EVIL
نقل قول:
اونارو بايد انقدر بزني تا بيفتن زمين وقتي افتادن يه جونور از پشتشون در مياد كه بايد با تير بزنيش.
خداييش بازي رو دست اويل نيست.منم هنوز اويل 3 رو بازي ميكنم .الانم دارم اويل يك رو براي اولين بار بازي ميكنم بابا محشره اين اويل 1 معماهاش خيلي باحالن.نقل قول:
نقل قول:
اویل 1 به نظر من یکی از بهترینهای اویل بود هنوزم تمام صحنه هاش تو ذهنمه کاش می شد یه بار دیگه بسازنش منتها با گرافیک امروزی
ساختنش. منتها برای GameCube.نقل قول:
دوستان ظاهرا" از شماها کسی زیاد تو خط دانلود نیست. اون لینکی رو که من گذاشتم کسی شروع به دانلودش کرده؟؟
من وقت بازیBiohazard 4 رو اجرا میکنم صفحه سیاه میسه و کامپیوترم هنگ میکنه مشکل از چیه لطفا راهنماییم کنید
طبق معمول احتمالا مشکل از کارت گرافیکته ،نقل قول:
کارت گرافیکت چیه؟
یعنی نسخه PC نداره ، چه ضد حالنقل قول:
این CAPCOM همیشه به PC ضد حال میزنه
مشخصات سیستمتو بگونقل قول:
مرسی دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vbmenu_register("postmenu_1153424", true);
از جوابت اما قبل از اینکه بیام سر بزنم به انجمن از اون مرحله رد کردم الان جایی هستم که سوار 3 تا واگن میشه و داره یک مسیر تونل مانند رو طی میکنه اما موقع پریدن میگه کلید 3 یا 1 رو بزن من با دسته هم بازی می کنم اما نمیپره چرا
و سوال دیگه اینکه چقدر دیگه تا آخر بازی مونده مرسی ؟
احتمالا کارت گرافیک ضعیفه یا رم کم میارهنقل قول:
من وقتی بازی می کنم روی تسک منجر رم میره روی 1.18MG
سیستم مورد نیاز حد اقل
CPU:1.4
RAM:512
VGA:128
عزيز، دانلود 3 گيگ كه شوخي نيست، اونهم چيزي كه هيچ اطميناني بهش نيومده. منظورم اينه كه معلوم نيست كه نسخهي جديد هست يا نه؟نقل قول:
راستش من تورنت مشابهي رو دو سه روز پيش تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پيداكرده بودم كه شبيه چيزي هست كه شما گذاشتي، اما چون مطمئن نبودم و نيستم، چيزي نگفتم.
نقل قول:
دكمه رو دير ميزني بايد سريعتر بزني.
دقيقا نميدونم كدوم مرحله هستي ولي بازي 5 مرحله اصلي داره كه هر كدام از اين 5 مرحله اصلي 4 تا مر حله ديگه دارن الان ببين كدوم مرحله هستي وببين تا مرحله 4-5 چقدر مونده.
اصولا زمان های پرش 2 تا دکمه رو یا هم باید بزنی.1و3 رو اصولا می گه با هم بزن.الان فکر کنم Chapter 4 قسمت 3 باشی.داری یک Chapter کامل.حالا حالا باید بری:46:نقل قول:
بابا اين عقربه عجب سگيه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا نمي تونم بكشمش ميره تو زمين هر كاري ميكنم بيرون نمياد. با آر پي جي هم نمي ميره. كسي سيوي داره كه فشنگ زياد داشته باشه؟ فشنگ كم دارم. هم اكنون نياز مند ياري سبزتان هستم.
ای بابا. بزار روشنت کنم:20:نقل قول:
این تورنتی که من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی کردم با این چیزی که شما معرفی کردی فرقی نداره. هر دو روز 26 may آپلود شدن. یعنی 9 روز بعد از انتشار بازی. اون شخصی هم که این رو آپلود کرده اسمش EvilCreature بوده و در قسمت توضیحاتم گفته که این اولین تورنتی هست که من آپلود می کنم و همچنین اولین کسی هستم که این نسخه رو آپلود می کنم. بعدش هم گفته که این نسخه مال USA هستش و باز هم در این نسخه بازی با موس در کار نیست و باید پچش نصب شه ولی پچ گرافیک از همون اول نصبه. بقیه هم نظراتشون رو در این رابطه دادن. ولی هنوز کسی کامل این نسخه رو دانلود نکرده. خود منم تا الان RE 4 رو بازی نکردم. چه با پچ چه بدون پچ. واسه همین اگه دانلودش کنم نمی دونم گرافیک این در مقایسه با بقیه نسخه ها چطوریه.
نقل قول:
بکشونش تو او دالان ، از بشکه ها استفاده کن تیرهاتم اگه با مگنوم یا Shutgun دقیق بزنی دخلش میاد. موفق باشی
هورااااااااااااااااااا
بالاخره تموم شد. چقدر طولانی بود این بازی ولی خیلی توپ بود کلی حال کردم
دست همه بچه هایی که کمک کردند درد نکنه، سپاس.
منم اويل 1 رو تموم كردم تازه فهميدم چي به چيه.
بعد از مدتها با يه اويل حال كردم.
يه سوال:
وسكر كه تو اويل 1 ميميره.
تو اويل 4 چيكار ميكنه؟؟
دوباره زنده شده؟؟
دوست عزیز من ندیدم که وسکر چطور مرد .نقل قول:
منم اويل 1 رو تموم كردم تازه فهميدم چي به چيه.
بعد از مدتها با يه اويل حال كردم.
يه سوال:
وسكر كه تو اويل 1 ميميره.
تو اويل 4 چيكار ميكنه؟؟
دوباره زنده شده؟؟
میشه یه توضیحی بدی ؟
چون من اصلا اویل 1 بازی نکردم .
اصلا یه نتیجه گیری !
هیچ کس در اویل 4 نمیمیرد !!!!!
مثلا آدا که مرد ولی نمرد !
کراوزر مرد ولی نمرد !
خیلی جالبه ها !
نقل قول:
آره منم همیشه این سوالو داشتم، کسی میدون ماجرا از چه قراره؟
راستی cyrus تو همون نسخه قدیمی رو بازی می کنی با همون گرافیک پایین؟
بالاخره اين عقري عوضي رو زدم. البته فشنگامم با خاك يكسان شدن!!
دوست من تو Resident Evil Code Veronica زود تر از RE 4 هست.تا اونجایی که یادمه Wesker قبل از داستان Evil 1 باWilliam Birkin همکاری می کرد که توانست یک نمونه از T-Virus را بدست آورد و بعد به Barry Burton هم دستور بدست آوردن G-Virus را داد.بعد از بدست آوردن این دو توانست تمام عوارض از دست دادن کنترل و Side Effect های T-Virus را از بین ببرد و به خود تزریق کرد.این مساله باعث می شد که Wesker بعد از مردن دوباره به شکل یک انسان با قدرت های فرا انسانی درآید.که در Evil 1 توسط Tyrant که خود آزاد کرد کشته شد و بعد ما در Code Veronica اورا دیدیم که دوباره زنده شده البته با قدرتهای مافوق انسانی.اگه بازم گنگه بگو تا داستان های دیگه RE هم برات بگم!:31:نقل قول:
خوب میشه بگی چطور زنده شد ؟نقل قول:
دوست من تو Resident Evil Code Veronica زود تر از RE 4 هست.تا اونجایی که یادمه Wesker قبل از داستان Evil 1 باWilliam Birkin همکاری می کرد که توانست یک نمونه از T-Virus را بدست آورد و بعد به Barry Burton هم دستور بدست آوردن G-Virus را داد.بعد از بدست آوردن این دو توانست تمام عوارض از دست دادن کنترل و Side Effect های T-Virus را از بین ببرد و به خود تزریق کرد.این مساله باعث می شد که Wesker بعد از مردن دوباره به شکل یک انسان با قدرت های فرا انسانی درآید.که در Evil 1 توسط Tyrant که خود آزاد کرد کشته شد و بعد ما در Code Veronica اورا دیدیم که دوباره زنده شده البته با قدرتهای مافوق انسانی.اگه بازم گنگه بگو تا داستان های دیگه RE هم برات بگم!
شطوری شنده چد (چطوری زنده شد):27:
تئوری T-Virus این بود که بعد از مردن شخصی که ویروس به وی تزریق شده Mutate شده دوباره به صورت یک موجود با قدرت های مافوق انسانی زنده می شود.این تو هیچ سری از RE نشان داده نشد که چگونه وی از انفجار Mansion در RE1 فرار کرد ولی همانطور هم که می بینیم چشمهای Wesker شبیه یک دوزیست شده که پشت عینک آفتابیش قایمه.این احتمال هم وجود داره که Wesker باز هم در حال Mutate شدن باشه.ممکنه در شماره های بعد قیافه او عوض بشه.به هر حال T-Virus که به خودش تزریق کرد باعث شد دوباره زنده شود.نقل قول:
صحنه ای که 2باره زنده شده رو هیچ کس ندیده!!Capcom هم درسش نکرده فعلا!:27:
اینکه چطور زنده شد رو که نشون نداد!
وسکر توی قسمت سوم یه دفعه ظاهر شد و با کلر و بعد کریس روبرو شد و حتی کریس مجبور شد فرار کنه
این قضیه رو هم که ایدا مرد اگه قسمت دوم رو بازی کرده باشی آخر قسمت دوم یعنی بعد از صحنه مرگ ایدا ، لیون با اون آدم کپسولیه مبارزه می کنه و در یک لحظه یه نفر که توی سایه ایستاده و چهره اش مشخص نیست ولی صداش صدای ایدا است همون اسلحه معروف رو پرت می کنه به سمت لیون و لیون اون هیولا رو می کشه و به قولی انتقام ایدا رو ازش می گیره در حالیکه من همه اش فکر می کردم اون آدم باید خود ایدا بشه که بعد توی قسمت 4 معلوم می شه خودش بوده.
من نمی فهمم اینا چرا انقدر وسط بازی گره هایی دارن که توضیحش ندادن شاید واقعا می خوان همه رو توی قسمت دیگه برامون روشن کنن؟
چون هیچ جای بازی گفته نشد که این وسکر بوده که ایدا رو نجات داده اما من توی سایت های زبان اصلی رزیدنت اویل خوندم که اینطوری بوده! شایدم گفته و من نشنیدم! نمی دونم!
در هر حال salber خیلی خوب داستان شماره یک رو گفت اگه بقیه اش رو هم بگی خوبه!
شما از کجا دیدی ؟!نقل قول:
صحنه ای که 2باره زنده شده رو هیچ کس ندیده!!Capcom هم درسش نکرده فعلا!
امیدواریم همه ی این گره ها در اویل 5 باز بشه .نقل قول:
اینکه چطور زنده شد رو که نشون نداد!
وسکر توی قسمت سوم یه دفعه ظاهر شد و با کلر و بعد کریس روبرو شد و حتی کریس مجبور شد فرار کنه
این قضیه رو هم که ایدا مرد اگه قسمت دوم رو بازی کرده باشی آخر قسمت دوم یعنی بعد از صحنه مرگ ایدا ، لیون با اون آدم کپسولیه مبارزه می کنه و در یک لحظه یه نفر که توی سایه ایستاده و چهره اش مشخص نیست ولی صداش صدای ایدا است همون اسلحه معروف رو پرت می کنه به سمت لیون و لیون اون هیولا رو می کشه و به قولی انتقام ایدا رو ازش می گیره در حالیکه من همه اش فکر می کردم اون آدم باید خود ایدا بشه که بعد توی قسمت 4 معلوم می شه خودش بوده.
من نمی فهمم اینا چرا انقدر وسط بازی گره هایی دارن که توضیحش ندادن شاید واقعا می خوان همه رو توی قسمت دیگه برامون روشن کنن؟
چون هیچ جای بازی گفته نشد که این وسکر بوده که ایدا رو نجات داده اما من توی سایت های زبان اصلی رزیدنت اویل خوندم که اینطوری بوده! شایدم گفته و من نشنیدم! نمی دونم!
در هر حال salber خیلی خوب داستان شماره یک رو گفت اگه بقیه اش رو هم بگی خوبه!
نقل قول:
آره همون نسخه هستش با گرافيك بسيار پايين.
تو قسمت سوم كه وسكر نبود؟؟و همچنين كلر و كريس هم نبودن؟؟؟نقل قول:
آره قسمت دوم رو بازي كردم.براي بار اول كه بازي ميكردم ايدا مرد ولي براي بار دوم كه بازي رو ميرفتم ايدا نمرد و كلا فرق مي كرد.من كلا 7 بار اويل 2 رو بازي كردم و هر دفعه هم يه چيزايي با دفعه قبل فرق مي كرد.مثلا وقتي از ادامه سيو كلر با ---- بازي ميكردي خيلي چيزا فرق مي كرد و ايدا هم نميمرد.
در ضمن از همه دوستاني كه توضيح دادن ممنونم.
اشتباه نوشتم منظورم قسمت 3.5 بود یعنی همون کد ورونیکانقل قول:
آره اویل 2 رو بستگی به اینکه اول با کدوم شخصیت شروع کنی داستانش فرق می کرد که به نظرم کار اشتباهی کردن
ولی به هر حال در هر دو صورتش ایدا می مرد
اگه با لیون شروع می کردی ایدا بدست آن بیرکین زخمی می شد و بعد وقتی لیون سعی می کرد نجاتش بده پرت شد پایین
اما اگه با کلر شروع می کردی ایدا در صحنه ای که سعی می کرد مرد کپسولی ( چه اسمی روش گذاشتم!!! اسم نداشت که!) رو از لیون دور کنه بدست اون زخمی و کشته شد
همیشه هم مرد
خودم مطمئنم
نقل قول:
يه جا از دست اون زنه ويروس رو ميگيره و در ميره و نميميره.
الان مي خوام يه بار ديگه اويل 2 رو بازي كنم برم ببينم چي ميشه.