كسي نيست به من جواب بده :19: .من ميخوام يه N73 بخرم . ميخواستم بدونم فرق چيني با اصلي از نطر كاركرد چيه و مگه اين همه سوني اريكسون كه چيني هست بده ؟ عيبهاي چيني رو تو كاركرد به من بگيد لطفا.:31:
Printable View
كسي نيست به من جواب بده :19: .من ميخوام يه N73 بخرم . ميخواستم بدونم فرق چيني با اصلي از نطر كاركرد چيه و مگه اين همه سوني اريكسون كه چيني هست بده ؟ عيبهاي چيني رو تو كاركرد به من بگيد لطفا.:31:
عيب اين گوشيا اينه كه هيچي اصليش نميشه!نوكيا اصلش يا فلانده يا آلمان!نقل قول:
ولي اصل سوني رو چين ميزنه يعني اگه چيني باشن موردي نداره.
يعني نوكيا اينقدر بي درو پيكره كه چين الكي گوشيش رو كپي كنه .:41:نقل قول:
فكر ميكنم تحت ليسانس باشه و اگه تحت ليسانس باشه نبايد موردي داشته باشه:10:
اقا اين n73 من خيلي اذيت ميكنه..يكدفعه گالريش خالي ميشه و بايد گوشي رو مستر ريست بكنم
سلام به همه
دلمون خوش بود یه گوشی خوشدست و جمع و جور هست که Office هم داره و ویدیو 352 هم میگیره و هم کلی امکانات خوب دیگه. حالا بازم مثل خیلی از چیزهای دیگیه چینی می خواد گندش در بیاد . کیفیت جنسای ساده و با تکنولوژی پایین ساخت چین هم خوب نیست ، چه برسه به موبایل . نمی دونم چیزی هست که چین نسازه ؟ سیاست چین اینه که یا جنس های معروف را با قیمت و کیفیت پایین مونتاژ کنه تا سود کلان ببره یا جنسای خوب رو با قیمت پایین صادر کنه (Dumping) تا کشور هدف نابود بشه و بعد قیمت ببره بالا :13:
این لینک ها رو هم ببینید . همه رو نوشته کشور مبدا یا سازنده ( Origin) چین :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
تاريخ عضويت: Feb 2007
واقعا این گوشی هایی 73 me
که اومدن بازار فنلاندی هستن /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه مگه میشه قیمت ایران از قیمت جهانی کمتر بشه؟؟؟؟
به نظر شما گوشیی که من قبل عید 600
گرفتم
کیفیتش با این گوشییای که الان اومدن یکیه؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
واقعا n95 600000
تومان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
این یکی رو ببینید . توپه
[HTML]http://www.wetechcom.com/sdp/412042/4/pd/2828934.html[/HTML]
نوشته مدل کپی N73
این یکی دقیقا مثل N95 هست با صفحه لمسی
[HTML]http://www.diytrade.com/directory/global/buy/products/2452182/China_Manufacturers-Mobile_phone.html[/HTML]
نوشته Nokla مدل N95
همه هم چینی هستند !!! :13:
واقعا این گوشی هایی 73 me
که اومدن بازار فنلاندی هستن /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه مگه میشه قیمت ایران از قیمت جهانی کمتر بشه؟؟؟؟
به نظر شما گوشیی که من قبل عید 600
گرفتم
کیفیتش با این گوشییای که الان اومدن یکیه؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE]
مطمعنن تفاوتهایی وجود داره همه میدونیم که فنلاند و کلا نوکیا گوشی های بسیار محکم ومقاومی میزنن حالا فک کن یه دونه ازاین چینیا از دست بافته دیگه قابل استفاده نیست
یکی نبود جواب سوال بالای منو بده
نقل قول:
شاید ایراد از مموریت باشه . عوضش کن یا از یکی بگیر تست کن
ماله منم اینجوری می شد. سعی کن زیاد گالری رو شلوغ نکنی. در ضمن تو فریمور جدید این مشکل برطرف شده.نقل قول:
اقا اين n73 من خيلي اذيت ميكنه..يكدفعه گالريش خالي ميشه و بايد گوشي رو مستر ريست بكنم
گوشی من وقتی که می خوام یه سری از برنامه ها رو نصب کنم این ارور رو می ده:
required application.access not granted
یا
installation of "نام برنامه" not support
می شه یکی راهنمایی کنه.در ضمن فریمور گوشی من 3.0638.0.0.1 هستش.آیا باید آپدیتش کنم یا نه؟
هر کسی ان73 میفروشه من میخرم لطفا یکی بفروشه :d
n73 با منوی فارسی وجود داره
نخیر وجود نداره .....
من میفروشم اگه قیمت خوب بدی... لطفا به قیمت بازار توجه نکن چون خودم آمارش رو در آوردم که جریان چیه .نقل قول:
مشکل نوشتن گ چ پ ژ در n73 را چطور میشود حل کرد.آقا مسیله خیلی حساس است خصوصا در برخی کلمات!!
barani جان می تونی از برنامه farsisms استفاده کنی.
کسی نبود جواب سوال ما رو که در پست 1414 گفتم بده
فکر نکنم کسی با قیمتی که شما مد نظرتون هست بفروشه...2روز پیش یکی از دوستان تو کرج ، معمولی کارکرده اما تمیزشو 420 خرید .نقل قول:
shahi-007 متشکرم از راهنمایی.اگرلینکfarsisms برای n73 را بگذارید متشکر می شوم
سلام
من گوشيم رو تازه فرمت کردم البته مموري کارت رو هم فرمت کردم
حالا با مشکل مواجه شدم نه مسيج قبول ميکنه و نه بلوتوث
تنظيمات بلوتوث رو درست کردم ولي فايده نداشت
اگه ميشه لطفا راهنمايي کنين
يه توضيح ديگه اينکه کسي که برام فايلي رو بلوتوث ميکنه گوشي من سوال ميکنه و من اوکي ميکنم
گوشي طرف نشون ميده فايل داره منتقل ميشه ولي اخرش گوشي فرستنده ÷يغام ميده connection lost
دوست عزیز این error را فقط برای عکس هایی میده که بدون focus گرفته باشی،اگر عکس را با فکوس بگیری تا 800% زوم می کنهنقل قول:
در مورد create muvee هم،مگه چندتا عکس رو add میکنی؟و عکس ها چه حجمی دارن؟من که حدود 20 تا عکس که با حجم بالا هم بودند رو امتحان کردم به راحتی muvee رو ساخت
امروز علائدین به شزط فنلاند که تو فاکتور مینویسه میداد 370 حالا شما چند میدی هر کسی خواست یه ان95 دو هفته کار کرده هم دارم که تعویض میکنمنقل قول:
اونم 675 میدم هنوز هیچ وسیله جعبش باز نشده گوشی هم کیپد فارسیه که 10 هزار تفاوت قیمت داره و یه رنگه تکه که عمرا گیر بیاد و این رنگشم 10 هزار گرونتره نقرهای و سبز شنی (sand( هر کی خواست یه خبری بده و با ان 95 حال کنه
علائدین به شرط فنلاند کیلویی چنده ؟ فروشنده های علائدین اصلا میدونن فنلاند تو کدوم قاره س ؟ بیخیال بابا... عزیزم محض اطلاع فنلاند الان مدتهاس n73 تولید نمیکنه. اینهایی که تو بازار هستن ساخت هند یا چینن .
در ضمن تا اونجا که من اطلاع دارم n95 فقط یک رنگ داره و جدیدا مشکیش هم معرفی شده. نکنه اینم به شرط چاقو ببخشید یعنی به شرط فنلاند گرفتی ؟
قیمت جهانی n73 حول و حوش 380 دلاره. حالا سوال من اینه چجوری با وجود تعرفه 60% و هزینه حمل و نقل و واسطه تقریبا با همون قیمت جهانی حتی کمی ارزونتر تو ایران فروش میره ؟ البته واسه سوالم جواب دارم. این n73 های هندی و چینی رو واسه بازار جهان سوم یعنی من و شما میزنن و قیمتش هم جهان سومیه و 100% کیفیت و دوامش.
خوشبختانه اون موقع که من خریدم خود فنلاند این گوشی رو تولید میکرد و مطمئن هستم گوشیم اصل فنلانده و مدتها برام در حد عالی کار میکنه و مشکلی براش پیش نمیاد. هدفم از فروش هم فقط اینه که اولا به پولش احتیاج دارم یه کم و اینکه میخوام یه گوشی دیگه بگیرم تا یه تنوعی بشه.
سلام ان73 دارم چرا در فیلم هایی که گرفتم سایه داره همه تنظمها را انجام دادم درست نشد ایا گوشی خراب است؟
ببین اگه ببینی من یکی از قدیمی های اینجام که به خاطر افت این فروم دیگه هیچی نمینیویسمنقل قول:
اگه چند جا بری بپرسی بهت میگن این رنگم هست منم نوشتم کمیابه و گرونتره
ان 73 الان اگه تولید هند هم باشن تحت لیسانس فنلانده مثل سونی که چین داره میزنه
چرا حواسم هست میدونم. قبلا تو تاپیکهایی زیادی شما رو دیدم.نقل قول:
ببین اگه ببینی من یکی از قدیمی های اینجام که به خاطر افت این فروم دیگه هیچی نمینیویسم
وقتی شما میگی حتما هست دیگه.نقل قول:
اگه چند جا بری بپرسی بهت میگن این رنگم هست منم نوشتم کمیابه و گرونتره
درسته تحت لیسانسه ولی ساخت فنلاند یه چیز دیگس.نقل قول:
ان 73 الان اگه تولید هند هم باشن تحت لیسانس فنلانده مثل سونی که چین داره میزنه
ببین این بحث در مورد سونی هم بود که میگفتن مالزی یه چیز دیگست
ولی الان همه قبول کردن که چین و مالزی هیچ فرقی نداره
الان در مورد نوکیا هم اگه هند باشه همینه ولی دلیل اصلیه افت قیمت ان73 باز شدن رجیستره نه هند یا چین بودنش
میدونی عمده فروشای دوبی ان 73 چند میدن؟ بین 290-310 اگه کسی از دوستانت رفت دوبی بگو بپرسن
سلام
منو فارسي برا ان 73 هست اگه كسي داره به منم بده.
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایی چین نامرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1-چینیش وقتی روشن می کنی 18 ثانیه می خواهد تا شروع به کار می کند ولی اصل فنلند 14 ثانیه
2-هولوگرامش مصنوعی
3-بریت تو نوشتن اسمس اگر بعد 10 ثانیه شروع به نوشتن کرد چینی فینلند 3 ثانیه می خواد
4-پایین باطری فنلند چیزی ننوشته و لی چینی نوشته mf-2
5-رو بعضیاشون نوشته : Made By Nokia
6-برد چینی ها ، برنگ سبز کمرنگ هست و برد فنلاندیا سبز تیره
7- چینیش انتی ویروسش کار نمیکنه
من هم کاملا موافقم،اگر واقعا مسئله وارد شدن گوشی های هندی و چینی هست،چرا همین که ریجستر گوشی باز شد قیمت ها افتاد پایین؟مسئله تقلبی نبودن گوشی از قدیم و ندیم بوده اما منطقی اینجوری به نظر میاد که با باز شدن ریجستر قیمت ها هم میاد پایین غیر از اینه؟نقل قول:
فکر کنم یک ملاک خوب برای مقایسه گوشی های n73 ای هست که پارسال اون اوایل اومد تو بازار و همه مشخصات رو دارن و همه در اصل بودنش شکی ندارندنقل قول:
یکی از دوستام که اصلش رو داره بالای 20 ثانیه طول میکشه تا روشن بشه پس فکر نکنم این ملاک خوبی برای مقایسه باشه
مگه فقط رجیستر برای n73 بود که با باز شدنش n73 فقط افت کنه ؟ هیچ گوشی مثل n73 اینجوری تو سرش نخورد. ببین اینو بادت باشه تو بازار بیشتر اسمها هستن که قیمتها رو تعیین میکنن. گرفتی منظورمو ؟ شاید از نظر ما فنلاند با هند یا چین فرقی نداشته باشه اما تو بازار اینطوری نیست. به هر حال بهتره بحث رو کشش ندیم. بهتره پستهای منو راجع به این موضوع تو تاپیکهای مختلف بخونی. من همون اول هم گفتم که این n73 ها تحت لیسانس نوکیا هستن ( البته غیر از ریمارکها ) و تو تاپیک تاریخچه نوکیا که فکر کنم تو صفحه اول کلوپ گوشی ها باشه واحدهای تولیدی نوکیا تو کشورهای مختلف رو نوشتم.نقل قول:
ولی اگه همین الان هم دو تا n73 جلوی من بزارن یکی چینی و یکی فنلاندی هر دو تحت لیسانس نوکیا من حاضرم پول بیشتر بدم ولی فنلاندی رو بخرم. فکر کنم همه همین کارو بکنن.
بازم قيمتش بالا مي ياد يا نه:9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :42: :42: :42: :42: :42: :45: :45: :45:
بعید میدونم..احتمالاً ارزونتر هم میشهنقل قول:
سلام
كدومو بخرم؟ sony ericsson p990 يا nokia n73
آره اما به شرطی که دوباره ریجستر رو نبندن،یا تصمیماتی از این قبیل نگیرننقل قول:
میدونم جاش اینجا نیس که بگم و اصلا ربطی هم به اینجا نداره این موضوع
ولی یه نامردی آیدی منو نمیدونم چکار کرده که اصلا نمیتونم باهاش بیام بالا
میدونم کار یکی از بچه های انجمنه
فقط میگم خیلی نامردی ..........
سلام دوربین جلو برفک داره کیفیت عکس خوب با دوربین اصلی ولی کیفیت ویدو پایین است چه باید کرد