آقا چند تا عكس از دوربين ك800 بذارين...
من ميخوام بخرم ببينم دوربينش چجوريه..............
Printable View
آقا چند تا عكس از دوربين ك800 بذارين...
من ميخوام بخرم ببينم دوربينش چجوريه..............
به خدا عالیه همه چیه این گوشی عالیه.
برای دیدن عکسها به صفحات اول مراجعه کـن
هر چیشو خواستی بگو تا ملت برات بزارن ولی خدایی خجالت نکشیدی گفتی عکس بزارید ببینم چطوریه؟نقل قول:
نقل قول:
یکی نیست جواب بده اینجا همه حرفه ای هستند گناه ما چیه مبتدی هستیم:41:
عوض کردن که مطمئن هستم میشه میخوام ببینم گوشی داغون نشه یعنی فشار بعش نیاد مصرف شارژ چند برابر نشه
نقل قول:
اگه کسی اطلاع داره بگه لطفا.چون اگه بشه مال 3250 رو گذاشت که دیگه دیگه دیگه... اما فکر نکنم بشه.اگه کسی میدونه بگه.
7-8 پست دربارهی کپسول صدا تو فهرست مطالب این تاپیک هست...مطالعه کنید...سوالی بود اگه بتونم جوابگو باشم خوش حال میشم:20:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=109035
با سلام خدمت اساتید
من بعد از خرید w810 تصمیم دارم یه گوشی دیگه هم بخرم ولی بین p990 و k800 و w850 گیر کردم
واقعا انتخاب سخته.....هر کدوم یه سری خصوصیات خاصه خودشون رو دارن ....من خودم بیشتر نظرم روی p990 و k800 هست ومی خوام گوشی باشه که تلفیقی از بهترین امکانات(صدا و دوربین و ...) باشه ....حالا به نظر شما اساتید نیاز داشتم من تو این تاپیک نمی تونم همه صدو خورده ای صفحه رو بخونم!!!!
لطفا کمک کنید
بین پ990 و ک800 شک نکن که پ990 سرتر هست
ال سی دی بهتر و لمسی داره
موزیک پلیر هاشون یکی هست
پ990 سیمبین داره (البته شاید بدردت نخوره)
فیلمبرداری 990 بهتر تره
فقط عکاسی ک800 بهتر هست که من ال سی دی تاچ رو ترجیح میدم
اقا یکی بگه چه جوری بفهمم گوشیم cid چند هست ؟
منم تا همین امروز نمیدونستم گوشیم cid چنده؟ ولی داشتم منو میریختم توش با برنامه SEtool2lite فهمیدم چنده؟نقل قول:
البته فکر کنم راه راحت تریم باشه
یعنی k800 من cid چنده ؟
مال شما چند بود که تونستی منو بریزی توش ؟ اگه میتونی یه عکس از منوی گوشیت بزار ممنون.
خیلی ممنون دوست عزیز از راهنماییتون....اما من در مورد p990 خیلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که خیلی از کارایی های گوشی به درد من نمی خوره چون ظاهرا گوشی بیشتر برای بیزینس است.....و جالبه بدونید من در موقع خرید w810(حدود 1 ماه پیش) با اطمینان کامل این گوشی رو انتخاب کردم و خیالم از همه جهت راحت بود(این رو مدیون تاپیک 810 و آقای مصطفی خان هستم) اما در مورد p990 این طور که معلومه خیلی باهاش به مشکل بر خوردن و کلا گوشی پیچیده ای هست و دوستان من که استفاده می کنن میگن خیلی هنگ میکنن(البته اونها حرفه ای هستن و بهشون ننداختن!!!)این علت ها باعث شد که من از خرید گوشی p990 صرف نظر کنم اما نمی تونم خودم راضی کنم که از صفحه نمایش لمسی اش بگذرم حال از دوستان و اساتید خواهش مس کنم گوشی با صفحه ای لمسی معرفی کنن که دارای کیفیت عکس برداری خوب (در حدw810 ) و کیفیت و بلندی صدایی در حد k750 و دارای امکانات خوب و در کل گوشی مد نظرم هست که چیزی که از همه نظر در حد قابل قبولی باشه البته می دونم که هر گوشی یه سری معایب و محاسنی داره ولی منظور من هم کیفیت عکاسی در حد n90 و یا کیفیت صدایی در حد w850 نیست و راستی تا یادم نرفته قیمتش هم چیزی تو حول و حوش 250000 تا 310000 باشه.....منتظرم راهنمایی های ارزشمند شما بزرگواران هستم.نقل قول:
با تشکر
اينجا كلوب k800 هست دوست عزيز. بهر حال تو اين رنج قيمت همونه.
only sonyericsson k800
مال من cid 52 هستنقل قول:
اینم عکس منو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل توجه دوستان ایکون انتن و باتری هم میتونید تغییر بدید.
یه منبع خیلی خوب برای دانلود کاستومایز و ... گوشی K800
مخصوصا این منو خیلی زیباست Preview هم در فایل RAR هست:
خوب یاد بده چه جوری عوض کردی اخه میگن cid 52 باشه نمیشه هکش کرد.
ماله منم CID52 بود با SETOOL2LT خیلی راحت منو ، آکوستیک و درایور دوربین رو عوض کردنقل قول:
حتی افکت نور صفحه کلید هم عوض میشه.
بچه ها تو همین فروم و فروم زیر PDF آموزششو گذاشتن من هم اصلا بلد نبودم با اون یاد گرفتم
نقل قول:
آقا سعید ممنون. اما مطمئن هستید تو گوشی k800 عمل می کنه؟
با تشکر از دوست خوبم ولی کسی نیست یه جواب کاملتر بده تا من تکلیفم معلوم بشه و اینو بگم من قصد جسارت نداشتم و از طرفدارهای سونی اریکسون هستم و خودم واقعا از دیدن این گوشی لذت می برم اما دوست دارم صفحه لمسی باشه خلاصه اگه این جایی برای مطرح کردن سوالم نبود از تمامی دوستان معذرت می خوامنقل قول:
اصلا جایی هست که گوشی های صفحه لمسی رو معرفی کرده باشه؟؟؟؟:20::11:!!!
سلام به همگی
من میخوام k800 بخرم میخواستم ببینم شما که دارید ازش رازی هستید
کسی منو راهنمایی نمیکنه
نقل قول:نقل قول:سلام دوست مننقل قول:
ورودتو به این فروم تبریک میگم....
سعی کن پست رست بدی...
سلام و خداحافظ نکن تو یه پست....
در مورد گوشی هم من در موردش زیاد خوندم گوشی بسیار خوبی هست ...
تنها مشکلش نبود سیستم عامله....
اما دوربینش حرفه ای...
حالا ببین اونای که دارن چی میگن...
مرسی mr.k2
من دارم خیلی ازش راضیم. بدیش فقط فیلمبرداری و صداشه.
بلندی صداش یه نموره کمه ولی کیفیتش خداست
خیلی ممنون سعید جان که راهنمایی کردی
خواهش میشهنقل قول:
بازم سوال داشتی بپرس اگه بتونم جواب میدم
سلام دوست من
یه مشکل کوچیک دیگه هم داره...
البته به نظر من..
این گوششی از سیستم Edge پشتیبانی نمیکنه...
همونطور که میدونید سیستم Edge یک سیستم ارتباطی برای افزایش سرعت انتقال داده در شبکه های Gsm میباشد.
که چقدرم تو کشور عزیز و پیشرفته ما کاربرد داره. خیلی حیف شد که edge نداره .حالا من چه جوری داده هامو انتقال بدم ؟:31:نقل قول:
ببینم شما بلوتوث نداری ؟؟؟نقل قول:
اینفرارد نداری ؟؟؟؟
GPRS نداری؟؟؟
اخی مگه شما کجا هستی که اینا رو نداری ؟؟؟
بلوتوث و اینفرارد چه ربطی به edge داره؟
بیشترین تاثیر رو روی GPRS داره ...نقل قول:
یعنی در اصل برای GPRS هست....
و همینوطر GPRS هایی که با این شبکه باشه EGPRS نام میگیره ....
بدبختی GPRS هم هنوز راه نیفتاده.نقل قول:
ولی من معتقدم به جای k800 باید k790 تو ایران می اومد.چون EDGE زود تر از video call تو ایران راه می افته.
ما مخلص شیرازی ها هم هستیم.به قول معروف شیرازیا چه چه
نقل قول:
قربونت برم عزیزم مرسی:10:
سلام فارسي ساز براي گوشي k800 كسي داره اگه دارين بذارين ممنون ميشم.
سلام
دوستان..من قصد دارم K810 بگیرم..اما تاپیک جامعی مثل K800 در موردش اینجا پیدا نکردم .
سوالی که برام مهمه اینه :
1- کسی میدونه وسایل داخل پکیج 810 چیا باید باشه ؟
2- چه رنگهاییش تو بازاره ؟
3-ساخت کدوم کشورهاست و کدوم بهتره ؟
در ضمن..می خواستم بدونم کیفیت پخش موزیک K800 ، چه از نظر بلندی و چه از نظر کیفیت ، به پای سری W مرسه یا نه ...مثل K750 هم باشه خوبه .
کیفیت پخش موسیقی عالیه.ولی زیاد بلند نیست.به پای سری w نمیرسه.فقط باسش از k750 کمتره.نقل قول: