سلام
گوشی برادر من هنگ کرده و وقتی روشن میکنی روی صفحه هیچی نمیاد ، من دارم آپدیتش میکنم ولی روی 99 % قفل شده؟
کمک لطفا
Printable View
سلام
گوشی برادر من هنگ کرده و وقتی روشن میکنی روی صفحه هیچی نمیاد ، من دارم آپدیتش میکنم ولی روی 99 % قفل شده؟
کمک لطفا
تنها راهش فلش هستش:10:نقل قول:
آموزش باز کردن W950
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=307904
سلام دوستان.اگر ممكن هست يك فارسي ساز خوب براي اين گوشي معرفي كنيد.
به اینجا مراجعه کن:5:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216788
سلام
می خواستم بدونم RAM این گوشی چند؟یعنی موقعی که گوشی رو روشن میکنید چقدر رم خالی داره
من یک w950 دست دوم خریدم
اما صداش خیلی کمه
یعنی از هندزفری اش که استفاده میکنی صداش خیلی کمه
صدایبلندگوی خودشم به نسبت بقیه گوشی های سری w کمه اشکال از کجاست
نقل قول:
هندز فریش که صداش خوبه اما اسپیکرش همینطوریه
نه صداش از هندز فری اش افتضاح است
البته اون بابا میگفت بخاطر مدل هندز فری است
بعد این تو لوازمش کیف هم داره
چون این بابا بهم نداد
نقل قول:
والا اگه اورجینال خودش باشه هندزفیریش باید صداش خوب باشه , اما خیلی بلند نیست (نسبت به آیفون) اما صداش قابل قبوله
کیف هم داره , یه کیف مخمل مانند که بعد از مدتی رنگ و روش میره
سلام
من یه w950 تمیز با وسایل کامل دارم میخام بفروشم به نظرتون چقدر میخرن ؟
120 تومن چطوره ؟
سلام
من می خوام w950 بخرم الان آکبندش تو بازار هست؟
سلام دوس عزیز.مبارک باشه.منم w950دارم و واقعا ازش راضیم ولی اگه میشه بگید چه جوری گوشیمو هک کنم که صفحه کلیدش فارسی هم داشته باشه و بگید چرا ترتیب smsها به هم میخوره.ممنون میشم زود خبرم کنی.اینم ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه !منم w950 دارم!از نظر بلندي w580 بهتره ولي كيفيت صداي w950 بهتره ! مخصوصا كه هدستش تركونده !:11:نقل قول:
شماره گيرش لمسي نيست ! ولي كار باهاش راحته !نقل قول:
چطوري ميشه رمز گذاشت كه وقتي خواستيم آنلاك كنيم رمز بپرسه؟
خود گوشی چنین امکاناتی نداره، مگر اینکه روش برنامه نصب کنی که کار زیاد جالبی نیست!نقل قول:
چطوري ميشه رمز گذاشت كه وقتي خواستيم آنلاك كنيم رمز بپرسه؟
سلام دوستان.
یه w950 دارم که چند ماهی هست خریدم و با هر بار شارژ کردن تقریباً دو روز کمتر جواب میده البته در حالت استندبای تا چند روز روشن میمونه حالا میخوام بدونم که این مقدار مصرف باطرب به خاطر مونیتوره و عادی هستش و یا غیر عادی.؟
دوست عزیزنقل قول:
میتونی بری به بخش " هک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی " به این آدرسکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216788
سلام به تمامي دوست داران w950، من دو سال پيش اين گوشي رو داشتم و خيلي راضي بودم حالا دنبال دست دوممشم كه دوباره بگيرم. اگر كسي براي فروش داره بهم پ.خ بديد ممنونم
باسلام خدمت همه عزیزان
استدعا دارم نحوه تنظیمات اینترنت جی پی آر اس گوشی دبلیو 850 را راهنمایی کنید من اشتراک از همراه اول گرفتم و طی دو پیام تنظیمات را ارسال و نصب شد اما متاسفانه هنوز فعال نشده و وقتی بخواهم وارد شوم با خطای تنظیمات روبرو میشوم قبلا از همکاری عزیزان کمال تشکر را دارم
منم یدونه w950 دارم!
ولی یبار دادم تعمیر و چند تا قطعش کم شد!!
این یارو چرخ دندهه(اسمش چی بود؟)
گیره قلمش!
کسی نمیدونه اینا کجا گیر میان؟(بشه سفارش داد برام بفرستن)
راستی هدفونش رو(با کنترولر) خریدارم!
اگه کسی میفروشه PM بده
خداییش از بس خوبه دلم نمی اد بفروشمش!:5:
کیفیت صداش حرف نداره!:8: فقط مشکل سیستم عاملشه!:41:
سلام
من شدیدا به گوشی w950 نیاز دارم ولی ظاهرا خیلی کم یاب شده .
چظور می تونم تهیه کنم ؟ ترجیحا آکبند باشه .
آخه من به یه گوشی کامل نیاز دارم با همه امکانات ولی بدون دوربین که متاسفانه این دوره روی 1200 هم می خوان دوربین نصب کنند. ممنون میشم اگه دوستان سراغ دارن یا برای فروش دارن اس ام اس بدن
09355814634