سلام به همگی
تا اونجا که یادم میایدبرای اپدیت این نسخه احتیاج به یک وصله بود که من در کامپیوترم داشتم ولی حالا هر چقدر میگردم پیدا نمیکنم !!!!
کسی از دوستان این وصله رو داره یا راه دیگه ای سرهغ داره؟
در ضمن کسی فایلهای اپدیت ذخیره شده داره یا نه؟
Printable View
سلام به همگی
تا اونجا که یادم میایدبرای اپدیت این نسخه احتیاج به یک وصله بود که من در کامپیوترم داشتم ولی حالا هر چقدر میگردم پیدا نمیکنم !!!!
کسی از دوستان این وصله رو داره یا راه دیگه ای سرهغ داره؟
در ضمن کسی فایلهای اپدیت ذخیره شده داره یا نه؟
اول مواظب حرف زدنت باش دوم خشکلم خودتی بی معرفتنقل قول:
نوشته شده توسط combat
یعنی قبول نداری اشتباه کردی اخه وسط بحث سخت افزاری اومدی درخواست کرک کردی
ضمنا قوانین انجمنم از حفظم
اقا کوچولو
هنوز برای بحث کردن با من خیلی خیلی ریز هستی
اين ديگه چه وضعشه آقا
برا كل كل كه نيومدين اينجا
اگه شما قوانين انجمن رو از بر هستي
پس چرا اينجا داري از اين بحثها ميكني؟
----------------------------------------------------
لينك كيجن / پچ مورد نظر برا PcCillin
کد:http://file.uploadr.com/30f3
کد:http://file.uploadr.com/30f4
سلام
اگه كسي از دوستان خبر داره كه چه بلايي سر سرويس آپديت bitdefender اومده ما رو هم خبر كنه
ممنون
شرکت آلمانی eTrust طی اقدامی که 2 روز پیش انجام داده به کاربران خود اجازه داده که
هم آنتی ویروس و هم آنتی سپای ویر این شرکت را تا تاریخ 1-11-2005 بصورت نسخه فول
و رجیستر شده دانلود کنند.
از قرار معلوم آنتی ویروس آن نسخه آلمانی آن بوده و فکر نکنم به درد کسی بخوره چونکه
زبانش آلمانیه اما دوستای ایرانی که در آلمان زندگی میکنند میتوانند این آنتی ویروس را
بطور کاملا قانونی به مدت یک سال استفاده کنند .
eTrust EZ Antivirus 2005
Size: 4.3 MG
و اما آنتی سپای ویر آن...کد:http://www.ca.com/de/dsin/EZANTIVIRUS-DE.EXE
طبق بحثی که در سایت امنیتی wilderssecurity صورت گرفته این برنامه نیز تا تاریخ 1/11/2005 یعنی
9 روزه دیگه دانلود نسخه فول آن که حجمش 16 مگ میباشد برای همه آزاد است و همچنین
تا مدت یک سال رجیستر میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از قرار معلوم نسخه انگلیسی آن میباشد و همانطور که در بالا اشاره کردم تا یک سال
میتوانید ازش بصورت مجانی استفاده کنید. البته من خودم دانلود کردم ولی تا کنون اینستالش
نکردم که بخوام درست بودن این مطلب را تایید کنم. اما کسانی که مشتاق به دریافت اطلاعات بیشتری
هستند میتوانند به این سایت زیر مراجعه کنند.
بعد از مطمئن شدن از درست بودن خبر بهتره هر چه زودتر دانلودش کنید چونکه نسخه های اینترنتی این
آنتی سپای ویر حدود 5 مگ هستند در حال که نسخه فولی که عرضه شده 16 مگ حجم داره.
eTrust PestPatrol Anti-Spyware 2005
Size: 16 MG
موفق باشیدکد:http://www.ca.com/de/dsin/PESTPATROL_V5.EXE
كركي جان سلام
مثل هميشه كولاك كردي. من كه رفتم براي دانلود آنتي اسپاي ويرش.
Cracki عزیز ..با تشکر از Up.Date بودن شما..یه سوال پیش میاد...
گفتین که این نرم افزار برای مدت یکسال مجانی رجیستر میشه...چطوری؟ منظورم اینه که ما بالاخره باید یه سریالی چیزی برای رجیستر کردن داشته باشیم ،از کجا بیاریمیش؟ اگه لازمه بعد از دانلود و نصب تو سایتش بریم و مثلا ثبت نام کنیم و یه همچی چیزایی ..لطفا راهنمایی کنین
McAfee VirusScan v10.0.27 Professional
CODE
CODE
fix
ندیدم معرفی شده باشه اگر قبلا معرفی شده بود ببخشید
AntiVir Personal Edition 6.32.00.50
Date: 2005-10-19
Size: 7.6 Mb
License: Freeware
Requires: Win All
Downloaded: 882939 Times
AVG Anti-Virus + Firewall 7.0.338
CODE
SN: 70-THXMV1-PI-C21-SJNT7-3FQ-IFGS
70-THXMV1-PQ-C41-S79JQ-3F0-6KZ3
70-THXMV1-P2-C41-S5GMA-UMF-ESX7
70-THXMV1-P8-C41-S2ISU-PI4-4GNZ
70-THXMV1-P2-C41-SFCTJ-XVY-H3D4
70-THXMV1-P1-C41-S79HJ-2X2-F7GS
شهاب جان در بالا اشاره کردم که من خودم شخصا دانلود کردم ولی اینستالش نکردم. چونکه الان دارم از نسخه 4
این برنامه استفاده میکنم و برای اینستال کردن نسخه 5 باید 4 را آنیستال کرد.
ولی طبق توضیحاتی که در سایت داده شده شماره سریال این برنامه در داخل خود برنامه ثبت شده است و شما
احتیاج به هیچ چیزی ندارید. وقتی که سایتش میگه مجانیه خوب حتما یک چیزی باید در کار باشه الکی که نمیان
اعتبار خودشون رو خراب کنند.
تازه الانم که بصورت مجانی گذاشته فقط تا 9 روز دیگه میشه از این لینک بالا استفاده کرد و بعد از 9 روز دوباره
پولی میشه. یعنی این فقط یک تبلیغ برای محصولشون هست .
موفق باشی
دوستان سلام
من یه مشکلی پیدا کردم و اون اینه که کاسپرسکی با ویندوز نمیاد بالا و وقتی هم روی آیکونش کلیک میکنم عملن هیچ اتفاقی نمیقته و آیکونش کنار ساعت نمیاد و وقتی هم 2.3 بار رو آیکونس کلیک میکنم اررور میده و میگه که کاسپرسکی already started
حالا باید چیکار کنم؟ نکنه ویروس باعث شده غیر فعال بشه
این نرم افزار را که cracki عزیز زحمت کشیده و خبر دانلود رایگان ورژن اصلی اونو از سایتش برای ده روز داده بودند...دانلود و نصب کردم ...پس از یک دانلود 16MB و یه آپدیت چند مگا بایتی بنظرم آمد که زیاد هم چیز جالبی نیست .چرا؟ مدتی است که nod32ام یک تروجان را در سیستمم شناسایی میگند ولی قادر به پاکسازی آن نیست، امیدوار بودم که این Anti spyware بتواند آنرا شناسایی و پاک کند ولی حتی شناسایی هم نکرد...در هر صورت چون نصبش کردم حالا یه چند روزی نگهش میدارم ببینم چطور می شود!
Ali_kجان سلام در سه صورت انتی ویروس غیرفعال میشه اول اینکه یه فایلی از انتی ویروس اسیب ببینه حالا به هر دلیلی دوم اینکه به وسیله یک تروجان انتی ویروس غیر فعال بشه که اکثر تروجانهائی که برای دزدیدن پسورد وارسال اون به ایمیل شخص هک کننده درست شده از این جمله هستند وسوم اینکه ممکنه برنامه ای نصب شده باشه که با انتی ویروس تداخل داشته ومانع فعالیت اون بشه
در هرصورت من فکر میکنم مجددا باید کاسپرسکای را نصب کنید البته قبل از نصب فایلهای ابدیت اونا کپی کنید که دیگه نیاز به ابدیت مجدد نباشه
موفق باشید
دوستانی که Norton Antivirus 2006 دارند لطفا این کرک را امتحان کنند وجوابشا مرقوم بفرمایند:
CODEPATCH:
PASSWORD (For Patch):
WAREZ-XYZ.COM
works/tested
برزو جون کرک واز نات فاوند!
لینک رو توی کد بزار مرسی.;)
کرکرو دانلود کردم اینم یه تروجان مثل کرک قبلی!
ساسان جان بفرمائید:
PASSWORD (For Patch):
WAREZ-XYZ.COM
ساسان جان این سریالها را هم امتحان بفرما
try this serial
S/N: B26WG-4VJRW-HP9XV-3WQCV-FP8B3
S/N: B4X3P-JGFGC-C4C3P-JRQPP-QW3WG
سلام
pestportal رو نصب کردم
با وجود اینکه من نرم افزارهای زیر رو دارم و همه هم به روزهستند
spycatcher
dr spyware
ewido
sweeper
ad-aware se
99جک وجونور پیدا کرد اونهم با چه اسمهایی !!طوریکه با ترس و لرز اجازه اکسکلود کردن رو بهش دادم که خوشبختانه مشکلی پیش نیامد
راستی یه سوال
این احتمال هم وجود داره که چنین نرم افزارهایی برای بازار گرمی یه سری فایل به درد نخور رو پیدا کرده و به اسم تروجان معرفی کنند؟
ممکنه یه شرکتهایی این کارو بکنن اما pestpatrol عمرا!!
برزو جان ممنون از راهنماییتون . بله من اون ورژنو پاک کردم و آخرین ورژن که 5.0.0.390 بود را دانلود و نصب کردم و در کمال تعجب هیچ چیزی تو سیستمم پیدا نکرد .
راستی ببشخید میشه آدرس آپدیتای کاسپراسکی را یه بار دیگه بدید؟
من یه بار از قسمت مورد نظر کپی کردم ولی بعد که ویندوزو عوض کردم آپدیتو قبول نمیکرد ووسطش ارور میده گفتم نکنه آدرس اشتباه باشه؟
حالا یه بار دیگه اگه میشه مرحمت کنید
ممنون برزو جان
جديدترين نسخهي بتاي ضدويروس كسپراسكاي
کد:Kaspersky Antivirus 2006 (6.0.15.218 beta)
Size: 10.78 MB
Download:
ftp://kav2006:Fynb02dbhec60@data.kaspersky.ru/6.0.15.218%20not%20completely%20tested%20(preBeta1%20-%20step%203)/English/kav2006.msi
چگونه می تونم اپ دیتهای یه انتی ویروس رو ذخیره کنم و هنگام نصب مجدد انتی ویروس انتی وروس را با اپدیتهای گذشته بروز کنم
اگر کامل توضیح دهید ممنون میشم
Adel.p30 جون آنتی ویروست چیه؟
سلام دوستان
من از kasper استفاده ميكنم و ميخوام اونو با dap لينك كنم يعني از توي dap تنظيم كنم كه با كاسپر فايلهاي دانلودي رو چك كنه. آدرس فايل kavshellex.exe رو به dap دادم ولي وقتي كه ميخواد چك كنه كلا كاسپر بسته ميشه. ميدونين بايد چيكار كنم؟؟
دوستان این ابدیتهای کاسپرسکس را کجاباید پیدا کرد وچطوری وکجا باید کپی کرد که ابدیت بشه من هرکاری میکنم نمیشه لطفا به من کمک کنید فوریه یه توضیح خوب هم بدید متشکرم
borzou_oneعزیز یه بار گفتید وانجام هم دادم حالا فراموش کردم که چیکار باید کرد
پوشه Basesراازمسیر زیر کپی کن و یک جای دیگه سیو کن:نقل قول:
نوشته شده توسط tazehkar
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro\5.0
حالا هر وقت ویندوز رو عوض کردی،پوشه Basesرو در همون مسیر replaceکن.
ساسان جان انتی ویروسهام دوتا هستند همنقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
Nod32,bitdefender8
ساسان جان شما اگر برای هر دو توضیح بدید ممنون میشوم
Adel.p30 جون برای نود32 این پوشه رو نگه دار:
C:\Program files\ESET\Updfiles
و برای bitdefender هم چون الان نصب ندارم فکر می کنم این بود مسیرش:
C:\Program files\common files\softwin\bitdefender و چون یادو نیست شما فعلا پوشه ی Bitdefender رو از همین مسیری که گفتم نگهش دار!.
مشکلی بود در خدمتیم.:)
عادل جان
برا بیت دفندر این پوشه رو نگه دار
C:\Program Files\Common Files\Softwin\BitDefender Scan Server\Plugins
البته در صورتیکه که ویندوزت بر روی C نصب باشه
و برای نود علاوه بر پوشه ای که ساسان جان گفتن فایل های
nod32.000
nod32.001 تا nod32.006
رو هم نگه دار
مصعود جان از کمکت خیلی ممنون.:)
با سلام
دوستان واسه پاندا چي كسي ميدونه؟
از داخل دایرکتوری پاندا،این فایل رو کپی بگیر و یک جای دیگه نگه دار و بعد از نصب REPLACEکن:نقل قول:
نوشته شده توسط ebilove
pav.sig
لطفا منو راهنمایی کنید که در اینترنت یک انتی ویروس به تنهای میتونه رایانه رو محافظت کنه و از ورود ویروس و تروژان جلوگیری کنه یا نه حتما باید از اینترنت سکوریتی استفاده کنیم ظمنا اکثر اینتر نت سکوریتی ها و فایر والها اعصاب خورد کنند . اصلا فرقشون چیه؟
نظرتون در مورد 2005 kaspersky antivirus چیه؟ و اینکه چه طوری میشه به صورت دستی به روزش کرد؟
با تمام گفته های بالا من از 2005 kaspersky antivirus استفاده کنم یا از 2005 kaspersky hnternet security?
Steganos Security Suite™ 2006 8.0.1
لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک کرک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط masoud_62005
در مورد سوال اولتون،خیر،یک انتی ویروس به تنهایی نمی تواند سیستم رو محافظت کند البته امنیت سیستم رو افزایش می دهد ولی کافی نیست،باید از یک فایروال استفاده کنید،در مورد اینکه گفتید اعصاب خورد کنند فایروال ها،اینو بگم که به صرف نصب بودن یک فایروال امنیت به شما هدیه داده نمیشه،باید طریقه استفاده و پیکر بندی اون رو بدونید ،شاید اگر به خوبی انرا پیکر بندی کنید دیگه اعصاب خورد کن هم نباشه.
در مورد فرق اینترنت سکیورتی و فایروال ها سوال کردید:
معمولا اینترنت سکیوریتی ها شاما فایروال و انتی ویروس و ...هستند در ..............
در مورد سوال اخرتون،یک موضوع سلیقه ای است،اگر از اینترنت سکیوریتی کاسپر استفاده کنید دیگه نیازی به انتی ویروس و فایروال های دیگه ندارید.
من خودم ترکیب کاسپرسکی انتی ویروس و outpostرو می پسندم.
سلام
اقا مسعود واقا سا سان دست هر دوی شما درد نکنه
سلام
من لینک اخرین ورژن انتی ویروس کاسپر سکی رو مخواستم با کرکش
اگه اقا مسعود یا اقا ساسان کمک کنن بازهم شرمنده این دو عزیز میشم
عادل جان
خواهش میکنم دشمنت شرمنده
اینم لینک دانلود آخرین نسخه کاسپرسکی
اینم لینک کرک
البته بگم این نسخه رو که دانلود کردی کاسپر برا اولین باری که اتومات آپدیت میکنه یه پچ نیز نصب میکنه برای ارتقا به نسخه
5.0.390 که بایستی به پیغام و درخواست آنتی ویروس برا نصب پچ جواب مثبت بدید
موفق باشیــــــــــــــد
سلام دوستان
پست قبلي ما رو كه هيچ كي جواب نداد اين يكي رو حداقل جواب بدين
براي آپديت كردن كاسپر كه يه فايل cumul.zip روي سايتش ميذاره يه black.lst داره كه كليدتون رو تشخيص ميده كه نامعتبره و نرم افزار رو از كار ميندازه. چه كنيم؟
محمد امین جان
چه کنیم نداره خوب دانلودش کن :biggrin:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط soda
سودا جان چي رو دانلود كنم؟ ميگم توي همون فايل cumul.zip خود كاسپر اين فايل رو گذاشته كه ليست سياه invalid license key هست و وقتي كه كليدتو ميبينه كل نرم افزار رو غير فعال ميكنه