سلامنقل قول:
نوشته شده توسط medicin
عجب گرفتاري شديم از دست اين نگهبان
همه جا ريخته
كم مونده ديگه تو خواب ما هم بياد
آقا اون دي ال ال رو برام آپلود كن تا ببينم ميشه كاريش كرد يا نه
البته فعلا وقت سر خاروندن هم ندارم . ولي حتما بهش نگاه ميندازم عزيز
Printable View
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط medicin
عجب گرفتاري شديم از دست اين نگهبان
همه جا ريخته
كم مونده ديگه تو خواب ما هم بياد
آقا اون دي ال ال رو برام آپلود كن تا ببينم ميشه كاريش كرد يا نه
البته فعلا وقت سر خاروندن هم ندارم . ولي حتما بهش نگاه ميندازم عزيز
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
مهدي جان الان بشدت كمبود وقت دارم و بزار ديگر دوستان جواب بدن
قفل روياگران كرك كه ميشه
اما كپي فكر نكنم
در ضمن ميتوني از اينجا بگيري
TOC هم يعني table of contentکد:http://www.adaptec.com/worldwide/support/driverdetail.jsp?sess=no&language=English+US&cat=/Product/ASPI-4.70&filekey=aspi_471a2.exe
بقيشو سرچ كن . اينقدر تنبل نبودي شما ;)
سلام بر همگي
نخير كار نكرد.نقل قول:
نوشته شده توسط IRANI118
بي زحمت اگر اين برنامه CDCOPS EMULATOR را داريد برايم آپلود كنيد.
سپاسگزارم از زحماتتان
=================================================
مهدي جاننقل قول:
لطفا بفرماييد با كدام نسخه؟
راستي چه قفلي روش بود؟
البته ببخشيد كه زياد سوال مي كنم...
بابت مقاله آموزش شكستن قفل نسل جوان هم ممنون.
با تشكر از همه....
موفق و موئد باشيد.
بعد از بيش از 140 صفحه نوشتن در اين تاپيك آيا الان كسي ميتونه يه برنامه خوب برا قفل گزاشتن رو سي دي اسم
ببره .... حداقلش اين كه كار هركسي نباشه شكستنش :rolleye:
mehdvirus
براي قفل گذاشتن بهتره به شركت هايي كه اين كار رو مي كنند مراجعه كنه.
mehdi_7070
يه تمرين حل كرده بودي ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ويژگي جالب كلون اينه كه قبل از سيستم عامل به سي دي دسترسي پيدا مي كنه
البته اگه قبل از ايميج گرفتن سي دي رو نذاشته باشين تو درايو و ...
مقاله پيمان جان هم كه يه خورده ناقص بود چون قفل بررسي نشده بود و ورژن دقيق قفل نگهبان رو نمي شد تشخيص داد
راستي من كيجن براي تاپ پروفسور 2005 مي خوام اگه كسي داره لطف كنه بذاره
آقا من همین الان این تاپیک رو پیدا کردم.یه نرم افزار یا روشی می خوام که از روی سی دیم کپی ورندارن.چون قراره پروژمو بدم به دانشگاه و مطمئنم که از اون کپی ور می دارن.خودش هم آدمایی که خیلی هالیشونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه کمکم کنید واقعا بزرگی کردید.
در ضمن عید همتون هم مبارک
سلام ...
soda جان !
من كه گفتم بقيه دوستان نمي خواند جواب بدند ( منظورم Isaaaac هست ) شما خودتون لطف كنيد و جواب بدهيد .نقل قول:
مهدي جان الان بشدت كمبود وقت دارم و بزار ديگر دوستان جواب بدن
خوب ميشه بگي چه خصوصياتي داره !نقل قول:
اما كپي فكر نكنم
رفتم كه دانلود كنم ! راستي آموزشش هم هست ؟!نقل قول:
در ضمن ميتوني از اينجا بگيري
soda جان ، من تنبل نيستم ! من درباره اش خونده ام كه مقدار زمان مطلق هر شيار را در بر دارد و سبب مي شود كه سي دي خوانها بتوانند به هر تراك يا شيار دستيابي پيدا كنند !نقل قول:
بقيشو سرچ كن . اينقدر تنبل نبودي شما
اما اولا اين برام كافي نيست ، ثانيا مطالب ديگه را درست نمي فهمم كه منظورشون چي هست ( گفتم كه اشكال از گيرنده است ;) )
حالا گفتم شايد شما مي خواي به من كمك كني كه اينها را هم ياد بگيرم و از همه مهم تر اينكه من اصلا نمي فهمم كه چه طوري بايد در TOC دستكاري كنيم و اصلا يعني چه ؟ ( الان حس مي كنم كه داري مي گي ، اين هيچي نوفهمه :) )
=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+ =+=+=+=+=+=+
* جان* SadeGh
دقيقا نمي دونم ، اما فكر كنم 4.3 بود !نقل قول:
لطفا بفرماييد با كدام نسخه؟
مال حدود 1.5 سال پيش هست . الان يادم نيست ! چون قفلش شكست ، نمي دونم قفلش چي بود ؟! :)نقل قول:
راستي چه قفلي روش بود؟
قابلي نداشت ، اميدوارم كه مورد توجه همه قرار گرفته باشه !نقل قول:
بابت مقاله آموزش شكستن قفل نسل جوان هم ممنون.
mehdvirus و farshad_4017 جان !
دوستان ! مطمئن باشيد مواردي كه توي امضاي من هست ، واقعيت هست !
در ضمن استفاده از برنامه يا يك روش خاص براي قفل گذاري اشتباه محض هست ، هر چقدر هم برنامه قوي باشه !
دليلش اين هست كه اين عموميت داره و قفل اولي كه شكست ، همه استفاده كنندگان نابود مي شوند !
Isaaaac جان !
من توقع داشتم به سوالهام جواب بدي ، اما اصلا توجه نكردي !
متوجه منظورت نشدم !نقل قول:
يه تمرين حل كرده بودي ...
از بابت ftp هم دوباره ممنون !
بله ، اما خوب شما اين كار را براش كرده بوديد ديگه ؟!نقل قول:
مقاله پيمان جان هم كه يه خورده ناقص بود چون قفل بررسي نشده بود و ورژن دقيق قفل نگهبان رو نمي شد تشخيص داد
من هم دنبالش گشتم ، اما ظاهرا تمام ( يا حالا تقريبا تمام ) لينك هاي مربوط به كرك هاي محصولات پيشگام سافت غير فعال شده . توي pcseven و sahagroup و ... بود ، اما لينك ها دانلود نمي شدند . سعي مي كنم كه برات پيدا كنم !نقل قول:
راستي من كيجن براي تاپ پروفسور 2005 مي خوام اگه كسي داره لطف كنه بذاره
با تشكر ـ مهدي :)
soda جان !
من ASPI را نصب كردم . خوب بايد چي كار كنم ؟!
اگه ميشه توضيح بده كه چطوري بايد باهاش كار كنم ؟!
من برا قفل گزاشتن رو برنامه هام يكي دوتا روش دارم ....الان برا سي دي هم ميخوام كه كاملا مطمئن بشم...اين برنامم هم اونقدر نيست قيمتش كه به اين شركت ها پول بدم ... چون تهش هيچي برام نميمونه...يعني تو اين تاژيك فقط درباره شكستن قفل حرف زديد؟؟؟ خوب بايد بدونيد كدوم قفل ها بهترن
ممنون
مهدي جان نگفتي ها قفل ولاء چه ورژني بود مال منم مال يه سال پيش هست فكر كنم خواهش ميكنم راهنمايي كنيد
سلام
آقا مهدي لطف ميكني بيشتر راهنمايي كني(البته فرموديد كه خاطرتان نيست)نقل قول:
با تشكر
از اساتيد كسي هست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟
يكي از دوستان لينكي براي مترجم پارس گذاشته اما روش كار با اون رو نميدونم.اسم اين فايل اينه:
8fda-img-parsmabna
كه شامل فايلهاي زير هستش
disk.bin
disk.fmt
disk.rpt
disk.wri
لطفا يكي كمك كنه
چيكارش كنم يكم توضيح بدين
ممنون
من كرك مترجم پارس 2.1 نسخه تخصصي شو مي خوام
masoudkhsh
مربوط به اينجا نميشه
آقا درست هر قفلي رو ميشه شكست.ولي يه روشي كه حد اقل زياد كار ببرهشكستنش.در ضمن شرمنده بايد تاژيكارو نگا مي كردم ولي به خدا وقت ندارم الان هم شب ساعت 3 كه بيكار شدم اومدم ژاي كامپيوتر.
آقا اصلا يه امداد فوري از برو بچ پي سي ورد مي خوام.
مهدي 7070 عزيز
--------------------------------------------------------------------------------
از اساتيد كسي هست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟
يكي از دوستان لينكي براي مترجم پارس گذاشته اما روش كار با اون رو نميدونم.اسم اين فايل اينه:
8fda-img-parsmabna
كه شامل فايلهاي زير هستش
disk.bin
disk.fmt
disk.rpt
disk.wri
لطفا يكي كمك كنه
چيكارش كنم يكم توضيح بدين
ممنون
من كرك مترجم پارس 2.1 نسخه تخصصي شو مي خوام
همون طور كه گفتي با winimage بازش كردم اما فايل ايميج گرفته شده 1.04 مگا بود نه 1.44
با تشكر
خوب پس چي كار كنيم كه درست رايت بشهنقل قول:
نوشته شده توسط peyman khatar
يعني هم اتوراني كه برا برناممون ساختيم باضافه اتوراني كه خود نرم افزار داره داخل سي دي ميذاريمنقل قول:
بچه ها من دودل شدم كه كپيش كنم يا نه البته كپيش كردم دو سه بارم امتحلان كردم ولي چيز مشكوكي تو سخت افزارم نديدم (سيدي ويرانگرفوق حرفه اي) حالا موندم استفاده كنم يا نه شماها ميفرماييد چيكار كنمنقل قول:
بعد آقا مهدي با چي ايميج بگيرم (اشكال از گيرنده است)
راستي آقا اين ولاء رو يه كم زودتر جوابشو بدي بد جوري محتاجم ولي فكر نميكنم كلون بتونه بزنه شايد موقعي كه شما سيدي كپيث را تست ميكردي اورجينالش تودرايو بوده
خيلي آقايي
نقل قول:
نوشته شده توسط peyman khatar
سلام آقا پيمان گل
دست شما درد نكنه.
بي زحمت لطف كنيد لينك دانلود كلون 3.2.1.1 را بگذاريد.
با تشكر.
آقا صادق برنامه رو لينك شو توpmزدم كلون نميگم ها
با با شما كه ژاك منو نا اميد كردين مثلا يه كمك خواستيم ها!!!!!!!!!!!1
با سلام
كسي در مورد قفلهايي كه شماره سريال ميخواند اطلاعاتي نداره . اگه ممكنه يكي در مورد اين نوع قفلها يه توضيحي بده . نمي دونم تو سي دي اين نوع قفلها چي هست كه قفل اونو چك ميكنه .با تمام برنامه هاي رايت جواب نداد
با تشكر فراوان
سلام ...
ظاهرا ديروز كسي نبوده به عزيزان جواب بده . من هم يه آموزش براتون نوشتم . اون هم درمورد قفل گذاري .
سلام دوباره ...
mehdvirus جان !
يك سري آموزش ها براي قفل گذاري اينجا گذاشته شده . من هم سعي مي كنم دوباره همه را يك جا برات آپلود كنم . اما خدمت شما عرض كنم كه شما اشتباه مي كنيد كه ما فقط در مورد قفل شكستن حرف مي زنيم . اول ما بايد بفهميم كه قفل گذاري را چگونه انجام دهيم ، بعد قفل را بشكنيم ... اگر براي قفل گذاري باز هم مشكلي داشتيد ، به من pm بزنيد تا بهتون مراكز قفل گذاري را معرفي كنم .
IRANI118 جان !
من سي دي ولا 2 را تازه پيدا كردم . پر از خش بود ! تا امشب جواب را بهت مي دم .
ولا 2 را شما با clone نسخه جديد تست كنيد !
شما يا يك اتوران درست مي كني كه اين فايلها را چك كنه . يا اينكه از اتوران خودش استفاده مي كني . مثلا فايل خود را به setup.exe تغيير نام مي دي و بعد مي ذاري كنار اتوران خود برنامه . تصميم با خودت هست !نقل قول:
يعني هم اتوراني كه برا برناممون ساختيم باضافه اتوراني كه خود نرم افزار داره داخل سي دي ميذاريم
ما به شما بگيم چي كار كن ؟! من كه نديدم ! در ضمن ما وظيفه انساني بود كه خدمتت عرض كنيم كه امكانش هست !نقل قول:
بچه ها من دودل شدم كه كپيش كنم يا نه البته كپيش كردم دو سه بارم امتحلان كردم ولي چيز مشكوكي تو سخت افزارم نديدم (سيدي ويرانگرفوق حرفه اي) حالا موندم استفاده كنم يا نه شماها ميفرماييد چيكار كنم
من با clone ايميج گرفتم . شما با چيزهاي ديگه هم امتحان كن .نقل قول:
بعد آقا مهدي با چي ايميج بگيرم (اشكال از گيرنده است)
اگه با من بودي كه خدمتت عرض كنم كه اصلا اين جور چيزها را اينجا ننويس ;) ;)نقل قول:
خيلي آقايي
farshad_4017 جان !
شما امداد فوري براي چي ما مي خواي ؟! شما هم مي خواي روي سي دي قفل بذاري ؟!
خوب واضح تر بگو كه كمكت كنيم ؟! دقيق بگو .نقل قول:
با با شما كه ژاك منو نا اميد كردين مثلا يه كمك خواستيم ها!!!!!!!!!!!1
mahdi1535 جان !
البته شماره سريال كه در اصل نمي تونه قفل باشه . يعني در حقيقت زماني كه شماره سريال را مي زنيد ، ضمن چك كردن شماره سريال ، قفل را نيز چك مي كنه .نقل قول:
كسي در مورد قفلهايي كه شماره سريال ميخواند اطلاعاتي نداره . اگه ممكنه يكي در مورد اين نوع قفلها يه توضيحي بده . نمي دونم تو سي دي اين نوع قفلها چي هست كه قفل اونو چك ميكنه .با تمام برنامه هاي رايت جواب نداد
در ضمن از شما كه ديگه بعيده كه سوالتون اين جوري باشه ؟! خوب يه توضيحي چيزي مي دادي .
با سلام
اين سي دي كه گفتم يه شماره سريال 32 رقمي داره (S3M1F3V9S3L8E2I3B4H6F4N5W8Y3A7R )
که وقتی اونا توی سی دی رام میذارم یه پنجره با عنوان زير میاد ویک شماره سریال میخواد
CD-SX Laser Lock
من با تمام برنامه هاي رايت یه کپی از سی دی گرفتم ولی وقتی سی دی اجرا میشه پیغام زیر میاد
Invalid Cd Key...Try Again ! Machine ID=94D4
من قبلا اين سوال را كرده بودم در تاپيك959 و ايساك هم جواب داده بودن . ولي من ميخواهم كه سي دي تو تمام سيستمها به راحتي جواب بده و ايشون گفته بودند كه نميشه . در صورتي كه من قفل شكسته اين سي دي را بدون شماره سريال ديدم .
حالا ميخواستم بدونم روند كار اين نوع قفلها چه جورياست . و چطور بايد اونرو رايت كرد ؟
-----------------------------------------------------------------------------------------
mehdi_7070 من پوشه محتويات فيلمهاي سي دي نسل جوان را ديدم . ولي چطور با اون برنامه AviChop
اون فايلها را استخراج كنم . چون اين برنامه فايل Avi را ازما ميخواد . و پوشه حاوي فيلمها هم كه مخفيه .
پس از كجا من فايلها Avi را بهش بدم .
سلام
يه نرم افزار ميخوام كه سي دي هاي تصويري كه رايت مكنم را قفل كنه تا كس ديگري نتونه از روش رايت كنه يا حد اقل بتونه فقط كپي سي دي به سي دي كنه (ترك هاي تصويري را قفل گزاري كند)
ايا بوسيله nero ميشه اين كار را كرد؟
مرسي
با سلام ...
mahdi1535 جان گل !
ببين در آدرس بايد به طور مثال تايپ كني : J:\Nj\Video\ خوب حالا پوشه مخفي را داريش و فايل Avi را انتخاب كننقل قول:
mehdi_7070 من پوشه محتويات فيلمهاي سي دي نسل جوان را ديدم . ولي چطور با اون برنامه AviChop
اون فايلها را استخراج كنم . چون اين برنامه فايل Avi را ازما ميخواد . و پوشه حاوي فيلمها هم كه مخفيه .
پس از كجا من فايلها Avi را بهش بدم .
mahdi1535
آقا شما كه مي گي بدون سريال
خوب حتما كرك شده شده بود
اون جوري هم كه شما مي خواي رايت كني نمي شهلطف كن ديگه اين سوال رو نپرس
در ضمن بهتره يه اطلاعاتي درباره سي دي هاي نقره اي بدست بياري و شيوه تكثيرشون
نقل قول:
نوشته شده توسط Isaaaac
اگه ممكنه شما اطلاعاتي درباره سي دي هاي نقره اي و شيوه تكثيرشون به ما بديد و اينكه چطور اين قفلها عمل ميكنند . با تشكر
سلام
با تشكر از آقا مهدي عزيزم.سودا جان من لينك dllرا برات ميزارم لطفا زحمتشو بكش عزيز.اگه ميشه روش كرك كردن يا اكستراكت كردن فايل هاي dllو exe را برام توضيح بدين يا لااقل اسم نرم افزار ها رو برام بگين.كسي اسم نرم افزار
soft iceبه گوشش خورده هر كي مي دونه توضيح بده و اون را آپلود كنه.
با سلام و عرض تبريك سال نو به همه عزيزان ISAAAAC عزيز خيلي ممنون بابت شماره سريال tz executable express كارم حل شد و خيلي ممنون از راهنمايي ارزنده شما سال خوبي را برايت آرزو ميكنم و شرمنده كه زودتر نشد تشكر كنم باز هم ممنون .
سلام ...
ايشون راست مي گه ... Isaaaac جان ! برای ما توضیح بده .نقل قول:
اگه ممكنه شما اطلاعاتي درباره سي دي هاي نقره اي و شيوه تكثيرشون به ما بديد
دوست عزیز ! soda الان سرش شلوغه . اما شما هم خودت به اون بگو !نقل قول:
سلام
با تشكر از آقا مهدي عزيزم.سودا جان من لينك dllرا برات ميزارم لطفا زحمتشو بكش عزيز.اگه ميشه روش كرك كردن يا اكستراكت كردن فايل هاي dllو exe را برام توضيح بدين يا لااقل اسم نرم افزار ها رو برام بگين.كسي اسم نرم افزار
soft iceبه گوشش خورده هر كي مي دونه توضيح بده و اون را آپلود كنه.
در ضمن اینجا فعلا ما مسائل مرتبط با کرک را مطرح نمی کنیم . یعنی قصدمون هم از اول این نبوده . شما این اطلاعات را می تونید توی unreal پیدا کنید . جناب soda جان عزیز هم اونجا عضو گروه کرک هستند ;) ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط medicin
ايني كه اينجا گذاشتين برام كرك كردنش خيلي سادست
شايد 15 دقيقه هم طول نكشه
ولي من واقعا وقت ندارم
الان دارم تو اينترنت براي شركتم يه سرچ ميكنم و .......
باشه ميزارم تو ليست و حتما كركش ميكنم .
فقط منتظر باشيد
ببخشيد مي خواستم بژرسم كه آيا اين برنامه براي گذاشتن قفل بر روي vcd مناسب يا نه...
لطفا به من كمك كنيد
منظورم اين برنامه است
CopyKiller
nader_shakeri جان !
روي وي سي دي كه فكر نكنم بشه ! شايد هم شد :)
در ضمن اين برنامه اون قدرها هم كه قدرتمند نيست ... با برنامه هاي رايت ، ميشه اون را كپي كرد !
دوستاني كه اينقدر در كرك كردن ماهر هستن.
من يه نر مافزار دانلود كردم با نام مولتي سيم 9 و اون فري وار است و هر بار كه بخوام ازش استفاده كنم بايد به اينترنت وصل بشم در غير اينصورت نرم افزار درست كار نمي كنه.در ضمن نمي تونم جائي هم آپلود كنم چون حجمش 120 مگابايت .
اگر كمكم كنيد ممنون مي شم..................
براي كرك بايد به سايت unreal مراجعه کنی ... اینجا که نباید درخواست کرک بدی !
بهترین برنامه برای ضد رایت و کپی کردن vcd رو اگه لطفا کنید و معرفی کنید ممنون می شم.
دوستانم سلام سال نو را به همه شما تبريك عرض مي كنم و اميدوارم كه سالي
پربركت و پر (قفل سي دي!!) را پشت سر بگذاريد(اينم دعاي قفلي من)
==============================================
دوست عزيز نادر جان اگه مجاني مي خواي چيز به درد بخوري نيست اما يك نمونه
قفل نگهبان هست كه پولي اما قفل مطمئني هست