سلام ...
soda جان !
نقل قول:
مهدي جان الان بشدت كمبود وقت دارم و بزار ديگر دوستان جواب بدن
من كه گفتم بقيه دوستان نمي خواند جواب بدند ( منظورم Isaaaac هست ) شما خودتون لطف كنيد و جواب بدهيد .
نقل قول:
اما كپي فكر نكنم
خوب ميشه بگي چه خصوصياتي داره !
نقل قول:
در ضمن ميتوني از اينجا بگيري
رفتم كه دانلود كنم ! راستي آموزشش هم هست ؟!
نقل قول:
بقيشو سرچ كن . اينقدر تنبل نبودي شما
soda جان ، من تنبل نيستم ! من درباره اش خونده ام كه مقدار زمان مطلق هر شيار را در بر دارد و سبب مي شود كه سي دي خوانها بتوانند به هر تراك يا شيار دستيابي پيدا كنند !
اما اولا اين برام كافي نيست ، ثانيا مطالب ديگه را درست نمي فهمم كه منظورشون چي هست ( گفتم كه اشكال از گيرنده است ;) )
حالا گفتم شايد شما مي خواي به من كمك كني كه اينها را هم ياد بگيرم و از همه مهم تر اينكه من اصلا نمي فهمم كه چه طوري بايد در TOC دستكاري كنيم و اصلا يعني چه ؟ ( الان حس مي كنم كه داري مي گي ، اين هيچي نوفهمه :) )
=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+ =+=+=+=+=+=+
* جان* SadeGh
نقل قول:
لطفا بفرماييد با كدام نسخه؟
دقيقا نمي دونم ، اما فكر كنم 4.3 بود !
نقل قول:
راستي چه قفلي روش بود؟
مال حدود 1.5 سال پيش هست . الان يادم نيست ! چون قفلش شكست ، نمي دونم قفلش چي بود ؟! :)
نقل قول:
بابت مقاله آموزش شكستن قفل نسل جوان هم ممنون.
قابلي نداشت ، اميدوارم كه مورد توجه همه قرار گرفته باشه !
mehdvirus و farshad_4017 جان !
دوستان ! مطمئن باشيد مواردي كه توي امضاي من هست ، واقعيت هست !
در ضمن استفاده از برنامه يا يك روش خاص براي قفل گذاري اشتباه محض هست ، هر چقدر هم برنامه قوي باشه !
دليلش اين هست كه اين عموميت داره و قفل اولي كه شكست ، همه استفاده كنندگان نابود مي شوند !
Isaaaac جان !
من توقع داشتم به سوالهام جواب بدي ، اما اصلا توجه نكردي !
نقل قول:
يه تمرين حل كرده بودي ...
متوجه منظورت نشدم !
از بابت ftp هم دوباره ممنون !
نقل قول:
مقاله پيمان جان هم كه يه خورده ناقص بود چون قفل بررسي نشده بود و ورژن دقيق قفل نگهبان رو نمي شد تشخيص داد
بله ، اما خوب شما اين كار را براش كرده بوديد ديگه ؟!
نقل قول:
راستي من كيجن براي تاپ پروفسور 2005 مي خوام اگه كسي داره لطف كنه بذاره
من هم دنبالش گشتم ، اما ظاهرا تمام ( يا حالا تقريبا تمام ) لينك هاي مربوط به كرك هاي محصولات پيشگام سافت غير فعال شده . توي pcseven و sahagroup و ... بود ، اما لينك ها دانلود نمي شدند . سعي مي كنم كه برات پيدا كنم !
با تشكر ـ مهدي :)