اگه اون گزینه رو انتخاب کنید، خودش به صلاحدید خودش از فضای خالی استفاده می کنهنقل قول:
برای ساختن دستی پارتیشین ها باید Manual رو انتخاب کنید :)
Printable View
اگه اون گزینه رو انتخاب کنید، خودش به صلاحدید خودش از فضای خالی استفاده می کنهنقل قول:
برای ساختن دستی پارتیشین ها باید Manual رو انتخاب کنید :)
با تشکرنقل قول:
پس فقط از فضای خالی استفاده میکنه و به د رایوهای دیگه کاری نداره درسته ؟
یعنی به اطلاعات من اسیبی نمی رسه ؟
در مورد پارتیشنها هم درست گفتم همین سه پارتیشن home . root .swap هستند ؟
با این فضایی که در اختیار دارم به نظر شما اندازه پارتیشن ها رو اگه خودم بخوام در حالت manual اختصاص بدم چطور باید باشه ؟
با تشکر
دوست عزيز براي پارتيشن بندي به پارتيشن /usr هم احتياج داريد. در ضمن اگر خاموش موقت يا معادل swap در ويندوز مثل حالت hibrenate استفاده نداريد خيلي لزوم استفاده از اين پارتيشن نميره.
براي پارتيشن بندي هم در حالت custom layout بريد و دستي خودتون اضافه كنيد پارتيشن ها رو با استفاده از فضاي خالي.. اينطوري ديگه به پارتيشن اي ويندوزي هم آسيب نميرسونيد.. كار سختي هم نيست
با سلام
من ديشب اوبونتو 9.10 رو براي اولين بار نصب کردم در حالت manual به پارتيشن بندي وارد شدم اما دو پارتيشن root و swap رو بيشتر نتونستم بسازم
آيا براي ساخت پارتيشن هاي مختلف بايد قبل از نصب لينوکس در محيط ويندوز مقدار فضايي رو که مي خواهيم به لينوکس اختصاص بديم بايد به صورت پارتيشن هاي جدا دراوريم
مثلا من قبل از نصب لينوکس 30 گيگ فضاي خالي رو توي ويندوز اماده مي کنم حالا اين فضا رو باز بايد به يک 4 گيگي براي swap و مثلا دو تا 10 گيگي براي root و home تقسيم کنم يا کل فضا هم به صورت يکجا باشه . توي خود لينوکس مي تونم تقسيم کنم
در محيط گنوم در اوبونتو ابزار شبيه به disk managment ويندوز وجود نداره که موقيعت پارتيشن ها رو بتونم ببينم يا تغيير بدم
با تشکر
وجود داره و امکاناتشم بیشتره :)نقل قول:
اسمش هم GParted هست
قبل از نصب UBUNTU حتی لازم نیست فظا رو خالی کنید. با خود UBUNTU هم میشه وقت نصب یک پارتیشین رو کوچیک کرد و بعد هر چند تا لازم بود پارتیشین ساخت ! عجیبه که شما نتونستی !!!
با تشکرنقل قول:
بله اسم این gparted رو شنیده بودم اما این gparted در محیط گرافیگی گنونم که وجود نداره ؟ یا در محیط نصب هست ؟
خوب الن توی محیط گنونم اوبونتو چطور می تونم پارتیشنهام رو ببینم و تغییر بدم ؟
راستی از کدوم قسمت باید ببینم که وسایل سخت افزاریم نصب هست یا نه . مثل مودم و یا ... شبیه به device manager windows
با تشکر
سلام دوست عزیز!
چند تا نکته :
۱- شما براحتی می توانید در (اگر اهل ترمینال هستید!)terminal با دستور
تمام کارهای مربوط به پارتیشن بندی رو انجام بدبد.کد:cfdisk /dev/your harddrive
۲- شما قطعات سخت افزاری همانند مودم رو باید به صورت دستی نصب کنید. برای کارت گرافیک هم می تونید از log ایکس تون در سیستم لوگ مطلع بشید . اونجا هر قسمت رو به طور جداگانه گفته. بعضی از داریور ها همانند کارت صدا در کرنل تعریف می شند بسته به نوع کرنلتون داره هر چه جدید تر بهتر. با این دستور می تونید از وضعیت کرنل سیستمتون آگاه بشید.
البته توجه کنید که کارت گرافیک نیاز به درایور خواهد داشت که شما باید بر حسب نوع برند کارت گرافیک اون رو نصب کنید. که به صورت دستی هم می تونید این کار رو انجام بدید.کد:eselect kernel list
با سلام
چرا در نسخه قبلي اوبونتو 9.10 كه روي سيستم بود و يكي از دوستان نصبش كرده بود حالت باز كردن پنجره ها با اين نسخه اي كه من نصب كردم فرق داره
در نسخه قبلي وقتي مي خواستم يك پنجره را ماكزيمم كنم با حالت يك فشار قوي به چهار گوشه پرتاپ مي شد و ماكزيمم مي شد اما در نسخه جديد نصبي من به اين صورت نيست و خيلي عادي باز ميشه
با تشكر
به طور پیشفرض Compiz Fusuin فعال نیستنقل قول:
باید اولکارت گرافبک رو نصب کنید بعد از اینجا فعالش کنید :
System -> Preferences -> Appearance -> Visual Effects
موفق باشید :10:
با سلام
بنده امروز تونستم لینوکس اوبونتو 9.10 را در کنار ویندوز سون نصب کنم اما چند سوال دارم
لینوکس را من از مجموعه کینگ 16 تایی نصب کردم.
سوال اول: نسخه ویندوز سون من 64 بیتی است( البته انهم به خاطر 8 گیگ رم ) اما موقع نصب لینوکس گزینه ای که باشه من نسخه 32 یا 64 بیتی را انتخاب کنم پیدا نکردم البته بعد نصب توی لینوکس گشتم و دیدم لینوکسی که من نصب کردم 32 بیتی است
سوال دوم :مادربرد من گیگا مدل EP45 UD3P V 1.6 است وقتی سی دی مادربرد را گذاشتم توی سی دی هیچ چیزی را نشان نداد در واقع درایور را من میخواستم نصب کنم که نشد توی سایت گیگا هم درایوری برای لینوکس نبود
سوال سوم: درایور کارت گرافیکی را که برای لینوکس بود دانلود کردم اما نصب نشد
فعلا همین 3 تا بقیه اش هم برای بعد
با تشکر:46:
با سلام
من که دارم ازلینوکس خسته می شم البته مشکل از لینوکس نیست تقصیر از منه که داشتن اینترنت پرسرعت گناه کبیره من محسوب میشه چرا که اینترنت فقط برای کفار و در بلاد کفر مجازه . ما اصلا نیازی نداریم به همچین چیزهایی که باعث گمراهی بنی بشر از دین و دنیا میشه . منم باید برم به معنویاتم برسم ( بزارین روحساب ناراحتی من با اینترنت 24 کیلو بیتی )
من که نه می تونم بدون اینترنت یک فایل mp3 در لینوکس اجرا کنم نه درایو کارت گرافیگم رو دارم و ... فکر کنم باید از لینوکس خداحافظی کنم
راستی نمیشه جای دیگه درایوها رو دانلود کرد و به صورت افلاین به سیستم داد ؟
با تشکر
سلام دوست من!نقل قول:
در مورد سوال اولتون باید بگم شما از ابتدا باید نسخه ی ۶۴ بیتی رو نصب می کردید :
یعنی از ابتدا نسخه رو باید انتحاب کرده و آن رو نصب کرد.کد:www.ubuntu.com/GetUbuntu/download
سوال دومتون : شما چه چبز رو می خواهید از روی سی دی مادربوردتون نصب کنید ؟ اگر منظورتون کارن صدا یا شبکه و یا یو اس بی است اصلا نیازی نیست چون اونها در کرنل به صورت default هست و نصب میشن. اگر منظورتون چیز خاصی است لطفا بیان کنید.
و سوال سوم یرند کارت گرا فیک تون چیه؟ ati or nvidia . چه جوری نصبش می کنید و پیغام خطا چه چیز است. لطفا اینها را بگید تا راحتتر بشه تصمیم گرفت.
موفق باشید.
سلام دوست من!نقل قول:
چه مشکلی براتون پیش اومده؟ شما کلا adsl ندارید ؟ بشما می تونید فایل ها رو از طریق کافینت دریافت کنید. و انشا الله برای adsl هم اقدام کنید. (البته اگر ندارید) چون من منظورتون رو متوجه نشدم.
شما از دوستاتون نمی تونید فایل ها رو بگیرید؟ من هم یک زمانی مثل شما بودم اما هیج وقت اینجوری نشدم! شما سعی خودتون رو بکنید.
در ضمن اگر شما خداحافظی از لیتوکستون بکنید آیا سیستم عامل دیگری(منظورم ویندوز!) هست که شما از اون خسته نشید ؟ آیا مشکلاتتون برطرف میشه؟! البته هر طور خودتون میدونید درست است همون کار رو انجام بدید.
موفق باشید
من فکر میکردم مثل ویندوز خوش گزینه میاره که کدوم نسخه را میخواهید نصب کنید این نسخه هم که توی مجموعه کینگ بود 32 بیتی بود
کارت گرافیکی ati 4870 است درایور رو دانلود کردم
ایرادی که داد نوشته بود با یونی کد سازگار نیست UTF-8 و شما باید یونی کد را عوض کنی من هم راستش نمیدونستم کدام یونی را جایگزین کنم
اما برای مودم دی اس ال که من از لن اون استفاده میکنم کانکشن ایجاد کردم اما کانکت نشد و من هم مجبور شدم مودم را به صورت اتوماتیک دربیاورم که با روشن شدن سیستم خودش کانکت بشه البته این شمکلی نیست و بعد هم میشه حلش کرد
و ضمنا این مخزن ها را باید از کجا تهیه کرد و یا اینکه از کجا میشه دانلودش کرد
با تشکر
سلام دوست من!
می تونید لوگ فایل خطای نصب کارت گرافیکتون رو اینجا بذارید؟ چون نمی دونم دقیقا مشکل چی است؟
موفق باشید.
شما میتونید از توزیع هایی که همه ی کدک ها و برنامه های اضافه رو به صورت پیش فرض دارند استفاده کنید ، مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ... تا کمبود اینترنت پرسرعت کمتر احساس بشه !نقل قول:
با سلام و تشکرنقل قول:
adsl بخوره تو سرم . من توي يه روستا زندگي مي کنم که حداکثر سرعت 24 کيلو بيت است ( قابل توجه وزير ارنباطات که ميگه اينترنت ما هيچ مشکلي نداره ) تازه اونم با چه هزينه اي . از adsl هم تا چند قرن بعد خبري نيست
پس من بايد به شهرهاي مجاور برم و درايوها رو اونجا دانلود کنم و به صورت افلاين به سيستم عامل بدم . در مورد پخش فايلهاي mp3 هم ميشه همون کدک يا چيزي که مي خواد براي پخش رو . از کافي نت بگيرم ؟
براي اهنمايي بيشتر دوباره مزاحم ميشم . چون الان dc ميشه
با تشکر
---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
خوب کار کردن با اين توزيع ها که زياد مشکل نيست چون همونطور که مي دونيد من تازه دارم ياد مي گيرم . و شما کدوم توزيع رو براي من پيشنهاد مي کنيد ؟ اولين استفاده من از ubuntu 9.10 بودهنقل قول:
با تشکر
با سلام
من نسخه 64 بیتی رو دانلود کردم و 32 بیتی راپاک و 64 را نصب کردم .
برای کارت گرافیکی من اکتیوش کردم و خودش انرا دانلود کرد ( چون هیچ برنامه ای برای عکس گرفتن از خطا نداشتم مجبور شدم این کار رو انجام بدم )
اما چند تا مشکلی که برام پیش امده
اولیش اینکه من فایرفاکس جدید و چند نرم افزار دیگه که برای لینوکس است را دانلود کردم توی همین لینوکس انها را اکستراکت کردم وقتی توی فایلها میروم تا انها را نصب کنم نمیدونم روی کدوم فایل کلیک کنم تا برنامه نصب بشه مثل ویندوز فایل exe نداره حالا من چطور باید انها را نصب کنم؟
من سی دی مخازن را نتونستم بخرم چونکه همچین چیزی توی هیچ فروشگاهی نبود الان من میخواهم لینوکس را اپدیت کنم روش اتوماتیک مشکلی نداره اما من میخواهم خودم انها به صورت دستی دانلود کنم تا بعدا از انها اگه لینوکس پاک شد دوباره استفاده کنم کدوم سرور و سایتی اپدیتها را داره ؟
من دیروز برای حل مشکل اینترنت سه تا فایل دانلود کردم تا مشکل کانکشن حل بشه که البته با نصب این سه تا فایل حل شد
اما یک فایل به صورت دوجور بود
یکی با این مشخصات network-manager_0.8-0ubuntu5~nmt5~karmic_i386.deb
و دیگری network-manager-dev_0.8-0ubuntu5~nmt5~karmic_i386.deb
این دو فایل چه تفاوتی باهم دارند هردوشون ظاهرا یکی هستند اما فایل دوم یک پسوند با dev داره؟
یک برنامه برای عکس گرفتن از دسکتاپ لازم دارم که نتونسته ام برای لینوکس پیدا کنم ؟
فعلا مشکلات من بودند البته برای دو روز با لینوکس خیلی زیاده اما خوب ادم چیزهای زیادی یاد میگیره که ارزششو داره
با تشکر
سلام...نقل قول:
خیلی خوشحالم که پیگیر مشکلاتتون هستید.
ببینید توزیع هایی هستند که می تونید از اونها بدون داشتن اینترنت استفاده کنید، و یا توزیعی مانند اوبونتو در ایران براش یک ( یا چند ) سی دی به نام هما وجود داره که می تونید با خرید اونها نیاز خودتون رو به اینترنت محدود کنید به فقط و فقط آپدیت ها، توزیع هایی که همکار عزیزم حسین گفت خیلی خوب هستند، اوبونتو ( و خانوادش) هم خیلی خوبند ولی خوب شما به دیسک هما نیاز دارید - اگر اینترنت نداشته باشید.
یک مسئله رو هم دوستانه بهتون بگم، بعد از حدود 4-5 سال که از اولین تجربه ی لینوکسی من می گذره، راحت بگم، اگر می خواهید در لینوکس فقط به دنبال کارهای ساده ی ویندوزی بگردید ویندوز رو بهتر می بینید در آینده، اما اگر دنبال این هستتید که به عالم کامپیوتر و مخصوصا سیستم عامل به صورت تخصصی وارد بشید اون موقع هست که ویندوز رو در حد یک برنامه ی ساده خواهید دید.
بنابراین از همین اول تصمیمتون رو بگیرید. :46:
سلام
پیشتهاد می کنم اگه تازه می خواین لینوکس نصب کنید اینو بخونید بعد تا اومدن UBUNTU 10.4 صبر کنید :10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند هفته ابگه منتشر مببشه و می تونید تو linuxshop.ir سفارش بدید :31:کد:http://www.jamejamonline.ir/papertext.aspx?newsnum=100872277064
سلام دوست من!
اصلا نیازی به برنامه نیست. شما تنها کافی است که از دکمه ی printscreen یا به عبارتی PRTSC بر روی کیبورد خودتون استفاده کنید. هنگام زدن به طور اتوماتیک تصویر از مجیط گرفته می شود و شما تنها کافی است آن را ذخیره کنید.کد:یک برنامه برای عکس گرفتن از دسکتاپ لازم دارم که نتونسته ام برای لینوکس پیدا کنم ؟
ببینید دوست من! قرار نیست تمامی مراحل و روش های کار هماننند ویندوز باشد. بستگی داره به اینکه شما آیا سورس برنامه رو گرفتید یا باینری اون رو.کد:اولیش اینکه من فایرفاکس جدید و چند نرم افزار دیگه که برای لینوکس است را دانلود کردم توی همین لینوکس انها را اکستراکت کردم وقتی توی فایلها میروم تا انها را نصب کنم نمیدونم روی کدوم فایل کلیک کنم تا برنامه نصب بشه مثل ویندوز فایل exe نداره حالا من چطور باید انها را نصب کنم؟
بعضی از پکیج ها هم هاستند که خودشون اجرا کننده ای همانند ویندوز دارند.
فرض کنیم شما سورس برنامه رو گرفتید. بعد از unpack کردن اون شما باید تحت روت از طریق ترمینال اون رو make کنید. هر فایل که شما می گیرید اگر سورس برنامه باشد هنگامی که اون رو unpack می کنید حاوی یک فایل متنی به نام INSTALL است که تو اون نحوی نصبش رو داده .
شما برای نصب هر بسته نیار به root دارید نا اجازه نصب به شما داده بشه.
پکیح های که شامل dev هستند به صورت زیر تعریف میشند:کد:یکی با این مشخصات network-manager_0.8-0ubuntu5~nmt5~karmic_i386.deb
و دیگری network-manager-dev_0.8-0ubuntu5~nmt5~karmic_i386.deb
این دو فایل چه تفاوتی باهم دارند هردوشون ظاهرا یکی هستند اما فایل دوم یک پسوند با dev داره؟
موفق باشید.کد:this package provides header files that are needed to compile -v-p-n-- Plugins for NetworkManager
سلام دوست من!نقل قول:
آیا شما تاپیک مربوط به اینترنت و شبکه با آدرس زیر رو مشاهده کرده اید؟ شاید به دردتون بخوره.
در مورد پخش فایل های mp3 شما کافی است در ترمینال دستورکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=388392
برای مثال :کد:ffplay آدرس فایل mp3
که X نشان دهنده ی نام کاربری تون است.کد:ffplay /home/X/1.mp3
امیدوارم موفق باشید.
با سلام و تشكر از تمامي دوستان
من مي خوام تا اوبونتو 10.4صبر كنم . و ورژني كه الان دارم يعني 9.10 . هنوز سي دي هما براش وجود نداره
حالا كارت گرافيك من سافاير 4670 است چطور مي تونم درايو اون رو براي اين نسخه اوبونتو در كافي نت دريافت كنم و بعد در خونه به سيستم عامل بدم
من الان دوباره گشتم اين صفحه رو پيدا كردم درسته ؟
با تشكرکد:http://support.amd.com/us/psearch/Pages/psearch.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.37&contentType=GPU+Download+Detail&ostype=Linux+x86&keywords=&items=20
سلام دوست من!
بله کاملا درست است. شما دانلود کنید این هم آدرسش:
برای نصب هم تحت ترمینال این دستور رو بنویسید(البته باید ابتدا از روت لوگین بشین) :کد:https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/linux/ati-driver-installer-10-3-x86.x86_64.run
برای لوگین شدن هم از این دستور:کد:sh ati-driver-installer-10-3-x86.x86_64.run
موفق باشید.کد:su -
با سلام وتشکر
ابتدا باید وارد ترمینال شوم و دستور - su رو بنویسم ؟ بعدش دستور دوم شما رو بنویسم ؟
حالا باید من فایل دانلود شده رو کجا باید قرار بدم که با دستور دوم بتونه اونو بشناسه و همچنین در همون محل باید از حالت فشرده خارج کنم ؟
راستی ادرسی که شما دادین با ادرس من فرق میکنه می خواستم بدونم ادرس من هم درست است یا نه ؟ برای جستجوهای بعدی میگم که ببینم راه رو درست میرم یا نه ؟
در مورد کدکهای پخش فایلهای تصویری و mp3 . ایا اونها رو هم می تونم به همین روش در کافی نت بگیرم یا اینکه باید حتما در محیط سیستم عامل باشم و با خود برنامه ها بگیرم ؟
با تشکر از صبر و حوصله شما در جوابگویی
سلام دوست!
خواهش میکنم. بله شما در ابتدا هنگامی که ترمینال را اجرا میکنید با یوزر خودتون لوگین میشه بنابراین برای تعییر دادن شما کافی است :
سپس دستور دوم را اجرا کنید.کد:xxx@yourdomainname ~$ su -
اصلا نیازی به untar و یا در جای خاص قرار دادن نیست. برای راحتی کار شما می تونید اون رو در داخل یک فولدر در home directory قرار بدید.کد:حالا باید من فایل دانلود شده رو کجا باید قرار بدم که با دستور دوم بتونه اونو بشناسه و همچنین در همون محل باید از حالت فشرده خارج کنم ؟
سپس بعد از اجرای دستور بالا آدرس اون فایل رو در ترمینال بهش بدبد.
که در اون :کد:root@yourdomainname~$ sh /home/X/XX/ ati-driver-installer-10-3-x86.x86_64.run
X: نام home تون است.
XX: نام folder مورد نظر که فایل رو داخلش گذاشتید.
بله شما آدرس رو درست رفته اید من فقط در صفجه شما درایور جدیدش رو که با تاریخ ۲۰۱۰ بود انتخاب کردم و سپس اون لینک برای من امد . ومن هم همون رو برای گذاشتم.کد:راستی ادرسی که شما دادین با ادرس من فرق میکنه می خواستم بدونم ادرس من هم درست است یا نه ؟ برای جستجوهای بعدی میگم که ببینم راه رو درست میرم یا نه ؟
بله دوست من! شما این ها رو هم می تونید از کافینت دریافت کنید .فقط قبلش حتما این سایت رو نگاه کنید و دستوراتش رو اجرا کنید ببینید چه چیزهایی احتیاج دارد.کد:در مورد کدکهای پخش فایلهای تصویری و mp3 . ایا اونها رو هم می تونم به همین روش در کافی نت بگیرم یا اینکه باید حتما در محیط سیستم عامل باشم و با خود برنامه ها بگیرم ؟
,و برای mediaplayer این :کد:http://www.videolan.org/vlc/download-ubuntu.html
یادتون باشه برای بدست آوردن اینکه چه پکیح هایی باید گرفته بشه حتما دستورات رو با flag های :کد:sudo apt-get install audacious
اجرا کنید تا بتوانید نام و ورژن پکیج ها رو بدست آورید.کد:-dv
و یا از :
استفاده کنید.کد:Synaptic_Package_Manager
هدف گرفتن نام فایل های مورد نیاز به همراه ورژن است تا شما به راحتی به صورت دستی دانلود کنید.
باز هم مشکلی بود بیان کنید.
موفق باشید.
با سلام
من خودم وقتی برای کارت گرافیگی از ترمینال دستور نصب را میدهم بعد مدتی این پیفام میاید
You need to run this installer as the super - user
:41:
سلام دوست من!
شما باید در ترمینال به روت لوگین کنید . سپس دستور نصب را اجرا کنید. در بالا اون رو بیان کردم.نقل قول:
با سلام
من خودم وقتی برای کارت گرافیگی از ترمینال دستور نصب را میدهم بعد مدتی این پیفام میاید
You need to run this installer as the super - user
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
بله دوست من! شما این ها رو هم می تونید از کافینت دریافت کنید .فقط قبلش حتما این سایت رو نگاه کنید و دستوراتش رو اجرا کنید ببینید چه چیزهایی احتیاج دارد.
,و برای mediaplayer این :کد:http://www.videolan.org/vlc/download-ubuntu.html
یادتون باشه برای بدست آوردن اینکه چه پکیح هایی باید گرفته بشه حتما دستورات رو با flag های :کد:sudo apt-get install audacious
اجرا کنید تا بتوانید نام و ورژن پکیج ها رو بدست آورید.کد:-dv
و یا از :
استفاده کنید.کد:Synaptic_Package_Manager
هدف گرفتن نام فایل های مورد نیاز به همراه ورژن است تا شما به راحتی به صورت دستی دانلود کنید.
باز هم مشکلی بود بیان کنید.
موفق باشید.
راستش حجم فايل زياد بود و نتونستم درايو كارت گرافيگ رو دانلود كنم ميزارم رفتم به يه شهر بزرگتر كه اينترنت پر سرعت داشته باشه
در مورد قسمت دوم من متوجه نشدم . من اگر از كافي نت بخوام فايلها رو براي mp3 و .. بگيرم روي سيستمهاي كافي نت لينوكس كه نصب نيست كه من بخوام دستورات رو اجرا كنم ؟:13:
يا من بد متوجه شدم
با تشكر
سلام دوست من!
شما باید این ها را در سیستم خودتون اجرا کنید تا به پکیج های لازم دسترسی پیدا کنید. بعد از انجام اون شما به راحتی خواهید تونست پکیج های لازم رو در کافینت دریافت کنید.
اسم فایل های لازم رو تو یک فایل متنی کپی کنید و اونها رو از اینترنت بگیرید.
بازم مشکلی بود بیان کنید.
موفق باشید.
با سلام
من با فرمان - su نتونستم به روت لینوکس ابونتو وارد بشم بعد کمی جستجو با فرمان sudo -i توانستم وارد روت بشم
البته من لینوکس را هم اپدیت کردم تا کمتر به اشکال بر بخورم
اماوقتی ادم با این لینوکس کار میکنه یک حس بسیار عجیبی به ادم دست میده .حس یادگیری ادم را همچی تحریک میکنه که مدام میخواهد یک چیز جدید یاد بگیره بر خلاف ویندوز که همه چیز اماده است و ادم را تنبل بار میاره ولی این لینوکس ذهن ادم را به کار میاندازه . این چند روزه من ازش واقعا لذت برده ام
سلام دوست من!
دستور :
مشکلی نباید داشته باشه. خوب حالا که تونیستید به روت لوگین بشید عالیه.کد:su -
در مورد دستور بالا هنگام استفاده باید پسورد روت رو می زدید؟ آیا شما با پسورد روت اون کار رو انجام می دادید؟
البته به دلیل زیر شما قادر به استفاده از اون دستور نیستید(در یوبونتو):
کد:su won't work because it require's root's password, and by default, the root account is disabled.
منظورتون همونکد:اما قبل هر چیز من چطور میزکار سه بعدی را توی لینوکس فعال کنم و تم هاشو از کجا باید دانلود کرد
است. برای فعال کردنش لطفا لینک های زیر را ببینید.کد:compiz fusion
وکد:https://help.ubuntu.com/community/CompositeManager/CompizFusion
این لینک به صورت تصویری هم نشان داده بود به خاطر همین این رو هم براتون گذاشتم.کد:http://www.howtoforge.com/compiz-fusion-ubuntu-8.04-nvidia-geforce-fx-5200
و این هم یک نگاه بندازید خوبه . (تو لینک اول کامل توضیح داده شده است.)
موفق باشید.کد:http://news.softpedia.com/news/How-to-Install-Compiz-Fusion-on-Ubuntu-58113.shtml
البته وقتی من فرمان - su را تایپ میکردم اون پسورد را از من میخواست اما مکانما قفل شده بود و هیچ چیزی را نمی شد تایپ کرد و وقتی اینتر را میزدی دستور پسورد اشتباه است را صادر میکرد اما با ان فرمانی که نوشتم بادادن پسورد براحتی وارد روت شدم
البته من این برنامه را نصب کرده ام و از لینکی برام گذاشته اید دارم کمک میگیرم تا تنظیمات را به ان صورت دربیارم فقط نمیدونم این کلید سوپر را چه جوری تعریف کنم زیرا بیشتر افکتها با این کلید کار میکنه و روی کیبرد حداقل این کلید وجود ندارد
با تشکر فراوان از شما
سلام دوست من!
خواهش می کنم. در مورد این قسمت :
ایم یکی از شگردهای امنیتی لینوکس در مورد فیدبک تایپ شما می باشد. در واقع اون قفل نمیشه بلکه اون طوری نمایش داده میشه که هیچی تایپ نمی کنه(مثلا!).کد:وقتی من فرمان - su را تایپ میکردم اون پسورد را از من میخواست اما مکانما قفل شده بود و هیچ چیزی را نمی شد تایپ کرد
در مورد این قسمت :
شما باید ابتدا :کد:فقط نمیدونم این کلید سوپر را چه جوری تعریف کنم زیرا بیشتر افکتها با این کلید کار میکنه و روی کیبرد حداقل این کلید وجود ندارد
رو اجرا کنید. سپس تو اون صفحه روی هر ایتمی که بخواهید کلید می کنید. صفحه ی مربوط به اون ایتم بالا می آید. سپس تو همون صفحه شما می تونید کلید سوپر رو نعیین کنید. در واقع بعضی از اون ها کلید های ترکیبی خواهند شد که شما باید به کار ببرید.کد:Compizconfige setting manager
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
يعني من در اوبونتو دستور sudo apt-get install audacious رو اجرا كنم براي مديا پلير ؟
منظورتون از
چيه و چطور بايد با اين flag ها اجرا كنم ؟نقل قول:
یادتون باشه برای بدست آوردن اینکه چه پکیح هایی باید گرفته بشه حتما دستورات رو با flag های :
کد:
-dv
با تشكر
سلام دوست من!
بله شما باید اون دستور ها رو در ترمینال وارد کنید قبلش حتما باید به روت لوگین بشین(در ترمینال) با این دستور :
پسورد روت سپس وارد میکنید و یاکد:su -
پسورد کاربری تون رو وارد می کنید.کد:sudo -i
حالا هر کدوم از دستورات رو به شکل زیر اجرا کنید :
که فلگ :کد:sudo apt-get -dv install audacious
و فلگ :کد:-d (DownloadOnly)
یادتون نره شما ورژن و نام یگیج های لازم رو باید بدست آورید. برای vlc هم همین طور.کد:-v (Version)
برای اطلاعات کاملتر به لینک زیر هم یک نگاه بندازید :
ویا :کد:http://wiki.linuxhelp.net/index.php/Apt-get_Guide
موفق باشید.کد:http://www.debian.org/doc/manuals/apt-howto/ch-apt-get.en.html
با تشكر
البته من ديشب امتحان كردم و با دستور - su نتونستم با روت وارد بشم و امشب هم دستور دوم رو sudo -i رو امتحان مي كنم تا ببينم وارد ميشه يا نه
با سلام
بالاخره من موفق شدم کارت گرافيک رو نصب کنم راستي اين درايور براي اوبونتو 10.4 که قرار بياد هم قابل نصب هست ؟
زبان فارسي روي اوبونتو 9.10 نصب نيست چطور بايد نصب کنم ؟نقل قول:
https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/linux/ati-driver-installer-10-3-x86.x86_64.run
من دستور sudo apt-get -dv install audacious رو زدم پيامهاي زير اومد
حالا بايد چه چيزي رو براي پخش فايلهاي mp3 و .. دانلود کنم ؟نقل قول:
javadk1lou@javadk1lou-desktop:~$ sudo -i
root@javadk1lou-desktop:~# sudo apt-get -dv install audacious
apt 0.7.23.1ubuntu2 for i386 compiled on Oct 15 2009 19:23:21
Supported modules:
*Ver: Standard .deb
*Pkg: Debian dpkg interface (Priority 30)
S.L: 'deb' Standard Debian binary tree
S.L: 'deb-src' Standard Debian source tree
Idx: Debian Source Index
Idx: Debian Package Index
Idx: Debian Translation Index
Idx: Debian dpkg status file
root@javadk1lou-desktop:~#
با تشکر
سلام
اساتید من می خوام روی سیستمم یه برنامه backtrack که روی لینوکس کارمیکنه نصب کنم چون از لینوکسو اینا سردر نمیارم باید چه سی دی بگیرم که البته سبک باشه هاردمو زیاد اشغال نکنه و فقط همین یه برنامه روش نصب بشه راحت این ubuntu چیه؟