باهاش میشه voip مکالمه تلفنی کرد؛ مثل تلفن ثابت منتها رو LTE، که هنوز اینجا فعال نیست رو tdlte ایرانسل، ممکنه سالهای دیگه مث voip وایمکسش اینم فعال کنه، اونوقت میشه بهش یه تلفنم با تبدیل voip وصل کرد.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Printable View
باهاش میشه voip مکالمه تلفنی کرد؛ مثل تلفن ثابت منتها رو LTE، که هنوز اینجا فعال نیست رو tdlte ایرانسل، ممکنه سالهای دیگه مث voip وایمکسش اینم فعال کنه، اونوقت میشه بهش یه تلفنم با تبدیل voip وصل کرد.نقل قول:
Dt-350نقل قول:
که نه، ولی اون جدیده رو نمیدونم راستش
رفقا مودمz6000 انتن تقویتی بهش می خوره؟
نه، باید بازش کنی عملیات انجام بدی روشنقل قول:
این قسمت رو نقل قول کردم ولی در صفحات بعدی دیدم فعال شده و دارید استفاده میکنید. شرمنده دیر جواب دادمنقل قول:
هر وقت چراغ lte چشمک بزنه یعنی اون جایی که مودم رو گذاشتی، نمیگیره. بعضی مواقع هم مشکل موقتیه. مال من 2 روز طول کشید که به انتن دهی خوبش برگرده و فعلا درسته ( 3 روز اول خوب بود و 2 روز مجبور شدم مودم رو بالای کمد و دم پنجره بذارم و بعدش درست شد دوباره البته زنگ زدم بهشون گفتم )نقل قول:
با استفاده از اپلیکیشن " ایرانسل من " و بعدش تماس میگیرید با شماره 09377070000 و تلفنی یه ایمیل بهشون میدین تا براتون ثبت کنن و یه رمز یکبار مصرف به ایمیلتون میفرستن تا بتونید وارد بشیدنقل قول:
مهم سرعتیه که با IDM دانلود میکنید. آنتن روی مودم دکوریه. این مودم از شرکت معتبری نیست و خیلی ایرادات دارهنقل قول:
متاسفانه فعلا همه این مشکل رو داریمنقل قول:
این پست دوست عزیزمون تایید میشه. تازه 218 هم نیست و 235 در میاد چون موقع پرداخت یه ارزش افزوده ( دزدی جدید ) بهش اضافه میکنن و بعد به صفحه پرداخت بانک وصل میشیدنقل قول:
در شرایط برابر یه مودم 4G ایرانسل رو با مودم Z6000 تست کردم و سرعت Z6000 با توجه به LTE بودنش، 4 برابر 4G بود. پس مسلما نسل جدید یعنی TD-LTE خیلی بهترهنقل قول:
نه متاسفانهنقل قول:
دوستان من مودم و بسته رو سه شنبه هفته پيش سفارش دادم از طريق سايت ايرانسل هنوز خبري نشده ، زنگ هم بهم نزدن. توي پشتيباني پرسيدم ميگه ٧ روز كاري ميرسه. براي بقيه هم اين قدر طول كشيده؟
من اصفهان هستم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
برا من ۲۴ ساعته اومد تهرانم، و خود ایرانسلم بر خلاف سایت که زده ۷روز گفت ۲۴ ساعته میاد، فک کنم از تو سایت بتونید رهگیریش کنید که به پست تحویل دادن یا نه.نقل قول:
دوستان من نیاز به چند تا راهنمایی و کمک شما دارم.من فوتبال پِس 2017 رو در کنسول ی اس فور بازی میکنم و سه تا اینترنت دارم.یکی ای دی اس ال صبانت که پینگش روی 400 هست یکی ای دی اس ال شاتل کی ینگش روی 380 هست و یکی هم وایرلس شرکت حسابگر که پینگش روی 300 هست و به شدت ناپایدار هست و پینگش بسایر نوسان داره.به طور کلی هیچکدومشون برای بازی فوتبال ُپِس 2017 مناسب نیستند.البته ناگفته نماندکه آی پی و سرور کونامی کلا ضعیف هست و پینگ بالایی برای همه داره.اما هدف من این هست که پینگم رو به پایینترین نقطه ممکن بیارم.
اول از همه از دوستان خوبم که از مودم و سیم کارت تی دی ال تی ای استفاده میکنند تقاضا دارم از این آی پی یه پینگ تایم بگیرن .این آی پی سرور کونامی هست.
ping 210.148.52.133 -t
و نتیجه رو در همینجا برایمن ارسال کنید که ببینم آیا ارزش داره که هزینه کنم یا خیر.ممنونم خیلی زیاد :n16::n16::n12::n12:
و سوال دوم بنده این هست که در حال حاضر بهترین مودم تی دی ال تی در بازار برای یک محیط آپارتمانی و طبقه اول،چه مودمی هست؟هزینه ش برام مهم نیست
با تشکر از همه شما دوستان خوب که راهنمایی میکنید
این آی پی مال ژاپن هست به هیچ عنوان پایین تر از 300 نمیادنقل قول:
متاسفانه توي بخش پيگيري سايتش ، در بخش عمليات هيچي ننوشته . حالا ببينيم چي ميشه.نقل قول:
تازه به 300 هم برسه خيلي خوبهنقل قول:
انتن دهی تو شهریار افتضاحه من ایرانسل داشتم تا اوایل تابستون بعد رفتم رایتل بعد باز برگشتم ایرانسل !!! افتضاحه ! حتی نمیشه درست یه مکالمه صوتی داشت !
گزارش هم کردم به ایرانسل از طریق my irancell.
کسی از شهریار هست اینجا ؟
خب میشه یه تست پینگ بگیرید البته اگه مودم فور جی ثابت دارید؟به 300 هم برسه برای من عالیه.ممنونم:n16:
خب میشه یه تست پینگ بگیرید البته اگه مودم فور جی ثابت دارید؟به 300 هم برسه برای من عالیه.ممنونم:n16:نقل قول:
- - - Updated - - -
خب میشه یه تست پینگ بگیرید البته اگه مودم فور جی ثابت دارید؟به 300 هم برسه برای من عالیه.ممنونم:n16:نقل قول:
دوست عزیز تست پینگ در هر جایی فرق میکنه ..شما با تو همون منطقه خودتان تست بگیریدنقل قول:
نقل قول:
Pinging 210.148.52.133 with 32 bytes of data:
Reply from 210.148.52.133: bytes=32 time=332ms TTL=236
Reply from 210.148.52.133: bytes=32 time=320ms TTL=236
Reply from 210.148.52.133: bytes=32 time=338ms TTL=236
Reply from 210.148.52.133: bytes=32 time=326ms TTL=236
Ping statistics for 210.148.52.133:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 320ms, Maximum = 338ms, Average = 329ms
با سلام
کسی میدونه این مدلGP2101 باطری می خوره یا نه؟
یا مشخصات دقیقش چیه؟
مرسی دوست عزیز.همین پینگم اگه باشه برای من عالیه.میشه اسم و نوع مودمتون (فضای بازه یا بسته) و نوع اینترنتی که استفاده میکنید رو هم بهم بگید؟نقل قول:
مودمZ6000 بسته و غیره هم هیچ فرقی نداره توی پینگ یا سرعتنقل قول:
سلامنقل قول:
در تاپيك مربوطه پيگير باشيد سريعتر به جواب مي رسيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت فریمور مودم بیرونی ایرانسل ZW101
دوستان توجه کنند که این آپدیت فریمور با فریمور ایرانسل متفاوت است و شاید در گارانتی مشکل ایجاد کنند و با اختیار خودتون انجام دهید و مسولیتش با فروم یا بنده نیست.:n05:
مزایای این فرمیور در چند تاپیک قبل ذکر کرده بودم و حالا سرعت بوت شدن دستگاه و زمان کانکت شدن اون به شبکه بسیار بسیار پایین امده و همچنین کارائی بالاتری نسبت به فریمور ایرانسل داره.
در ضمن در این آپدیت آیپی مودم نیز تغییر کرده است و به 192.168.254.1 تبدیل شده است.
دوست من آدرس آپدیتی که ایرانسل ارائه کرده برای این مودم داری ؟ بعد یه چیزی من میخوام نت تایپ ایرانسل رو از ۳ بیارم روی دو باید روی پروتکل pptp این مودم کانکشن کاهش پینگ استفاده کنم . شما تا حالا از پروتکلpptp این مودم استفاده کردی ؟؟ چون من تا pptp رو فعال میکنم شروع به تایم اوت کردن میکنه که شاید با آپدیت جدید مشکل بزطرف بشه ولی این آپدیته رو میترسم . اگه آپدیته ایرانسل رو بدی ممنون میشمنقل قول:بعد اگه شما این آپدیت رو انجام دادی من یوزر و پسورد و سرورمو بهت میدم شما ست کن ببین پینگ میگیری . اگه گرفتی من این آپدیت رو اوکی کنم
سلام دوستان ایرانسل الان سه تا مودم رو تخفیف 50% داده کدوم بهتره برای خرید؟
دوستان من الان یه بک آپ از مودم zw101 گرفتم . میخواستم ببینم اگه این آپدیت که دوستمون مسعود قرار دادن انجام بدیم بعد میشه با فایل بک آپ دوباره بزگشت به فریمور ایرانسل ؟
دوستان من مودمي كه سفارش دادم رسيده و خانواده تحويلش گرفتند و كپي كارت ملي رو دادند.
سوالي كه دارم اينه كه چه قدر طول ميكشه كه فعال بشه؟ و از كدوم چراغ ميشه فهميد؟
نوع مودم هم داخلي GP2101
سوال دوم هم اينه كه براي استفاده از اپليكشن چه طور بايد به اكانتم وارد بشم؟
ممنون
Back upنقل قول:
از ستنيگ دستگاه هست ار فريمور بك اپ گرفته نميشه
يكي ٢ روز طول ميكشه اكتيو شدننقل قول:
براي گرفتن پسىورد هم به ايميلي كه تو فرم ثبت نام پر كردين ميفرستن رمز رو
اگه ندادين زنگ بزنين پشتيباني بگين ايملتون رو تا وارد كنند كه رمز ارسال بشه براتون
فریمور ایرانسل موجود هست اگه یه وقتی بخوایم برگردیم به فریمور ایرنسل . خود سایت ایرانسل چیزی نزاشتهنقل قول:
شايد از ساپورتش بتوني با ايميل بگيرينقل قول:
ولي فريمورهاي ديگه همشون از ايرانسل بهترن خيابت راحت ايرانسل ققط يه سري چيزاشو محدود كرده
من ٢ تا ريختم جفتش بهتر بود
يكيشو رو هم اين دوستمون كه الان فريمور گذاشته پست كرده بود كه الان هم رو همونه
تشكر داداش الان رفتم تستش كردم خدا رو شكر وصل بود و قدرت سيگنال هم قوي، سه چراغش روشن شد.نقل قول:
تونستم وارد اپليكيشن بشم، فقط نميداره پسوردش رو عوض كنم ميگه اطلاعات درست نيست، در صورتي كه من پسورد قديم هون رو ميزنم كه برام ايميل شده. كسي ميدونه جريان چيه؟
نشد بزن فراموشی پسورد، دوباره جدیدشو میفرسته ایمیلت، میری تو برنامه با موبایل تغییر میدی به پسوورد خودتنقل قول:
دوست من شما مدل zw101 داری ؟ اگه داری من یه اکانت کاهش پینگ بهتون میدم شما به تست کن با pptp ببین میتونی باهاش مینگ بگیری . چون من متصل میشم اما به محض اتصال شروع به تایم اوت میکنهنقل قول:
ممنون حالا تستش ميكنم.نقل قول:
اين يك تست با قند شكن ، احساس ميكنم براي سيگنال پر كمه . درسته؟
براي تست با قند شكننقل قول:
دست سي به لوكيشن واسه اسپيد تست رو ببندين تو ستينگ ايفن
دوباره تست بگيرين درست ميشه
چون لوكيشن روشن هست مياد وصل ميشه به اون سرور قند شكن بعد از سرور ايران تست ميگيره واسه اين داغون نشون داده
همون طور که دوست عزیز مسعود گفتن اگه رو l2tp بزارین بهتر جواب میده حداقل برا قندشکن که این طوره مگه اینکه کلا تایم اوت بده کانکشن ات دوست گرامینقل قول:
تست سرعت بعد از کج کردن مودم فضای باز به طرف مسکن مهر ، نصفه شب
با چیز پی ان سرور انگلیس
اینترنت وایرلس با همون سرور انگلیس
دوستان اگر من الان یه مودم که 4.5 رو ساپورت میکنه بخرم و سیمکارت 4.5 جی روش بندازم
با بسته های معمولی ایراسنل هم 4+ میشه ؟
الان گوشی گلکسی اس 6 من با بسته های معمولی ایرانسل 4+ میشه
البته سيم كارت ٤.٥ كه نداريمنقل قول:
همون سيم فورجي معمولي ايرانسل
بله تمام بسته هاي اينترنتي ايرانسل به غير از ثابت روي تمام استانداردها بدون مشكل كار ميكنن
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
نقل قول:
الان من یه lh92 ایرانسل دارم که وقتی سیم کارت رو روی اون میندازم تا 4جی رو ساپورت میکنه ولی اگر همون سیم کارت رو روی گوشی گلکسیم بندازم میشه 4+
بسته روشم از همین بسته های معمولی هستش
حالا من اگر یه مودم بخرم TD-LTE باشه و همین سیم کارت رو با همون بسته روش بندازم روی این مودم TD-LTE ایا 4+ میشه یا باز همون 4جی خالی ؟
دوست مننقل قول:
TD
با فورجي پلاس متفاوت
هم سيم كارت و هم مودم و هم بسته
اينجا فقط بحث TD رو ادامه بديم
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
نقل قول:
این سوال من ترکیبی هستش هم در مورد TD-LTE و هم 4جی ایرانسل