نقل قول:
اگه دوم میشد باور پذیر تر بود
Printable View
نقل قول:
اگه دوم میشد باور پذیر تر بود
میگم اگه از اپراتور اولیه همراه اول و اعتباری باشه و ترابرد کنی به ایرانسل، میشه بعدش اعتباری ایرانسلو به دائمی تبدیل کرد؟؟
بعد از ترابرد میتونی سیم کارت اعتباری و به دایمی تبدیل کنی، فقط چون سیم کارت دایمی و نمیشه تبدیل به اعتباری کرد در نتیجه دیگه نمیتونی ترابرد کنی.نقل قول:
خیرنقل قول:
سیم کارتی که به اپراتور مقصد ترابرد کردی نمیتونی به دائمی تبدیل کنی
این دو بوغ مسخره همراه اول بعدش چند ثانیه مکس داره و صدای برفک پخش میشه .... یعنی نمی شد حداقل 2 بوغ کوچولو بزنه مثل آدم ؟
این مسخره بازی ها هست که ریزش مشترک کم بشه و الا خیلی راهای بهتر هم هست!نقل قول:
یک سیم کارت دایمی رایتل داشتم که دیروز توی دفتر حقوقی ایرانسل حدود ساعت 10 درخواست ترابرد دادم و از سرشماره 667 پیامک اومد و 1 رو فرستادم و کد اومد و سیم کارت رو داد و الان (روز بعدش) ساعت 9 صبح سیم کارتی که ایرانسل بهم داده فعال شد . بسته هدیه 20 گیگ رو هم بهم داد و ماهی یک گیگ تا شش ماه و...
داداش هزینه ای ام ازت گرفتن؟!نقل قول:
منم دیروز رفتم واسه ترابرد(حضوری)ازم ۱۰ تومن گرفت!!!!!
ترابرد هیچ هزینه نداره و کاملا رایگان هست!نقل قول:
یعنی بابت سیمکارت جدید و اینا هم نباید پول بگیرن؟!نقل قول:
پس این ۱۰ تومنی که از من گرفته چی میشه؟؟؟!!!
نه هیچ هزینه ای نباید بگیره نه برای ثبت نام نه برای تحویل سیم کارت!نقل قول:
زور گیر بوده طرف:n31:
هزینه ای که نداره تازه اپراتورها هدیه هم میدن برای ترابرد مثل اینترنت هدیه یا شارژ!
مثلا از دائمی همراه اول یا رایتل اگر به ایرانسل ترابرد کنید 20 گیگ اینترنت 1 ماهه و ماهی 1 گیگ اینترنت تا 6 ماه هدیه داره!
سفارش اینترنتیشم هزینه نداره؟!؟
نه عزیز کاملا رایگان هست. برو یقشو بگیرنقل قول:
نه نداره. کلا ترابرد کردن توی سه اپراتور ایران فعلا رایگان هست .نقل قول:
اگر نماینده حقوقی بوده برو از همون جا زنگ بزن ایرانسل
اگر جواب نداد تو 195 شکایت بزن
24 ساعت نشده از حقوقی ایرانسل بهت زنگ میزنند
ترابرد از اعتباری ایرانسل به همراه اول چقدر طول میکشه ؟
سیم کارت اعتباری رو فقط برای اینترنت دارم استفاده میکنم.
3 تا 5 روزنقل قول:
البته این حداکثرش هست .
زمان های کمتر از این رو هم من داشتم
واقعا مادرم منو دعا میکنه که از همراه ترابردش کردم به رایتل ... الان نصف پول میده حتی برای تماس با همراه اول ... قبض جعلی همراه اول هم دیگه براش نیومده ... زورگیری و خلاف خطر ناکی بود اون همراه اول
همراه اول نونش درست نیست
یکی از دوستانم سیم کارت اعتباریش رو از همراه اول به رایتل ترابرد کرد و بعد 24 ساعت انجام شد و بسته زیر رو بهش هدیه داد
500 مگابایت اینترنت، 166ساعت و 40 دقیقه مکالمه رایتلی + 10 هزار پیامک درون شبکه با مهلت استفاده 30 روزه .
دوستان سلام
مشکل عدم دریافت پیامک از برخی سرشماره های 2000 , 3000 , 5000 در سیم کارت ترابرد شده حل شده یا هنوز هم این مشکل هست !؟
دوستان، ترادبرد به دایمی همراه اول از دو اپراتور دیگه، چه بسته هدیه ای داره؟
فقط 800 مگ حجم اینترنت. :-)نقل قول:
همراه اول دنبال چاپوندن ملت هست تا هدیه دادن.
تشکرنقل قول:
فقط یه نکته تاکیدی!!!
دایمی ایرانسل و رایتل دیگه درسته؟
اخه اعتباری هم به همرا اول ترادبرد کنه همینه
بله . دایمی هم همون 800 مگ هست. اگه سیم کارتت ایرانسل هست برو رایتل و اگه رایتل هست ترابرد کن ایرانسل هم هدیه خوبی میده هم تعرفش به صرفه هست. همراه اول فقط تیغ زدن مشترکین براش مهمه و سود.نقل قول:
نه ، صرفا سوال بود!!!نقل قول:
912 همراه اوله، میخوام برم رایتل ( احتمالا) به دو دلیل،
تعرفه ارزون تر
تعرفه 0.1 مصرف ازاد تا قبل 2 ظهر با توجه به اینکه اونقدری نیاز ندارم ک بسته بگیرم، و مصرف نت گوشیمم بیرون تا قبل همین ساعته
هدیه ترادبرد به رایتل چطوره؟
رومینگ ملیش دقیقا چطوره؟ هزینه که ظاهرا نداره اما مثلا من از شهر خارج شم یا وارد مترو شم، خودش میره همراه اول یا ایرانسل،یا باید دستی آنتن بدم
کلا اگه کسی دایمی رایتل داره یه توضیح بده میارزه یا نه!
پرداخت قبض قبل 20 ام هدیه داره؟
هدیه ترابرد سیم کارت دائمی به رایتلنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رومینگش هم هیچ گونه هزینه ای نداره. جدیدا به همراه اول هم توافق کردند و میشه روی شبکه 3جی و 4جی همراه اول وصل شد و از بسته اینترنت رایتل استفاده کرد و علامت R هم دیگه نمیوفته( البته فعلا فقط به 3g وصل میشه)
پرداخت قبض قبل 20ام هدیه نداره.
من خودم دائمی رایتل داشتم ترابرد کردم فعلا ایرانسل.
قبلا که باید دستی سرچ میکردم برای رفتن روی 3g خود رایتل ولی الان دیگه با این توافق با همراه اول دیگه فکر نکنم احتیاجی باشه.
البته هدیه پیامک و مکالمه قبلا باید حتما روی شبکه خود رایتل باشی و نه رومینگ.
ولی هدیه اینترنت رو میشه روی شبکه همراه اول استفاده کرد.
بعضی از دوستان چند صفحه قبل گفتن مثل اینکه مشکل برطرف شده (صفحه 135)نقل قول:
یعنی کلا 1 بسته 1 ماهه؟ ایرانسل خیلی بهتره کهنقل قول:
با این وضع یعنی از دایمیش راضی نبودی؟ توصیه میکنی؟ راستش منتظر تموم شدن بسته این ماهمم تا 21 شهریور! وگرنه میرفتم
و اینکه همراه اول خونه ما کلا 2 جی به زور داره اما رایتل و ایرانسل 4 جی هم دارن!!
پ.ن:کاش نسخه موبایل فروم درست شه، دکمه تشکر نداره
بله همین بسته یکماهه هست. ایرانسل بجز بسته 20 گیگ ماه اول تا شش ماه هم ماهی یک گیگ میده و یکماه مکالمه رایگان ایرانسلی.نقل قول:
نه راضی بودم ولی خوب سرعت ایرانسل توی منطقه ما بهتره و رایتل توی خونه ما یک انتن بیشتر نمیده و من ترابرد کردم ایرانسل . در حال حاضر ایرانسل بهتره و اگه راضی نبودی بعد ترابرد کن رایتل.
800 مگ مصرف 1 روز منه به زور اگه تازه صرفه جویی کنم .. خاک بر سر دزد خسیس اولنقل قول:
:n30:
محض اطلاع همراه اول حد مجاز اعتبار سیم کارت های ترابرد شده از اپراتور های دیگه رو روی 20 هزار تومن گذاشته و اگه از اون حد بیشتر بشه خط قطع یک طرفه میشه و بعد دوطرفه و شما باید برای وصل کردنش دوباره هزینه بدین
:n20:
دزد اول که بهش می گن واقعا لایقشه :n08:
دقیقا چرا ترادبرد کردی همراه ابتر؟
20 تومنه واقعا ؟ کمرت رگ به رگ نشه !!!! :n22:
ترابرد سیم کارت اعتباری به ایرانسل
۱۰۰۰ دقیقه مکالمه ایرانسلی
۱۰۰۰ پیامک ایرانسلی
۱۰۰۰ مگابایت اینترنت پرسرعت
هدایای ما واسه شمایی که سیمکارت اعتباری بخری و یا به اعتباری ترابرد کنی! این هدایا بعد از اولین شارژ بهت تعلق میگیره.
تا یک ماه بعد از فعالسازی سیمکارت، هر وقت که مجموع مبلغ شارژت به ۱۰هزار تومن برسه، از یک هفته اینترنت نامحدود رایگان هم بهرهمند میشی!
من از همراه اول(اعتباری) به ایرانسل ترابرد کردم ولی بهم هدیه یه هفته رو نداد , شارژ هم کردم اینا همش حقه تبلیغاتیه خاک بر سرشون که واسه 1 گیگ اینترنت دروغ میگن:n34:
من هم حدود 25 روز پیش ترابرد کردم .اون موقع فقط هدیه اینترنتش یک گیگ بود و پیامک نیومد که فعال شده و من خودم فهمیدم وقتی پیام و زنگ میزدم دوستان ایرانسلی میدیدم از شارژ کم نمیشه و اینترنت رو روشن کردم و استفادش کردم.نقل قول:
البته الان یک هفته اینترنت رایگان هم مثل اینکه میده اگه ده هزار شارژ بریزی :n09:
شما هم تستی بکن چون پیامک برای بعضی ها میده که هدیه فعال شده و برای بعضی ها نه :n37:
آقا کسی این لینک تبلیغ ارزون نخر همراه اول که داره از تلویزیون پخش میشه رو نداره .. ؟ خیلی خندیدم والا
اونی که پسره دوچرخش متلاشی میشه ....
والا اینه که ما هنوز مشکل 3g ماندن سیمکارت LTE همراه اول رو داریم ... گرون هم که هست :n09:
گلایه دفاتر پیشخوان از همراه اول؛ سیمکارت خام در ازای بازاریابی برای ترابرد؟
به تازگی تصویر نامهای در فضای مجازی و کانالهای تلگرامی دست به دست میشود که از عدم واگذاری سیم کارت خام همراه اول به دفاتر پیشخوان دولت در اهواز حکایت دارد. در این نامه، انجمن صنفی دفاتر پیشخوان اهواز خبر میدهد که همراه اول از تحویل سیم کارت خام به دفاتر امتناع میورزد و آنها را تشویق میکند تا به جای فروش سیمکارت به مشترکان جدید، کاربران دیگر اپراتورها را ترغیب به ترابرد به شبکه همراه اول کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نامهای که از سوی انجمن صنفی دفاتر پیشخوان خدمات دولت اهواز در رابطه با عدم ارائه سیمکارت خام همراه اول به کارگروه دفاتر پیشخوان استان خوزستان ارسال شد و در فضای مجازی دست به دست چرخید، باعث شد تا موضوع را به شکل نزدیکتر پیگیری کنیم. در تماسی با انجمن صنفی دفاتر پیشخوان اهواز، برایمان مشخص شد که این نامه از سوی «محمد جادری»، نایب رئیس و دبیر انجمن صنفی دفاتر پیشخوان اهواز امضا شده است. وی خبر میدهد که دفاتر پیشخوان با مشکل کمبود سیمکارت خام اپراتور اول رو به رو هستند و این همراه اول سیمکارتهای خام را به راحتی در اختیار آنها قرار نمیدهد
آنطور که به نظر می رسد این سهمیه بندی به دلیل محدودیت در شمارهها اعمال شده و در صورتی که دفتری به سهمیه بیشتر نیاز داشته باشد، می تواند آن را از طریق ترابرد تامین کند.
یک ترابرد، یک سیمکارت؟
کاربران همراه اول و ایرانسل نیازهای متفاوتی دارند و معمولاً به راحتی و تا وقتی که مجبور نباشند، حاضر به تغییر اپراتور خود نیستند و حالا سوال اینجاست که آیا درخواست یک دفتر پیشخوان، واقعاً میتواند در تصمیم گیری آنها جهت ترابرد به یک اپراتور دیگر تاثیری داشته باشد؟
سلام من رفتم دفتر اصلی همراه اول 0 نفر مراجعه کننده داشت از اپراتور های دیگه برای ترابردنقل قول:
رایتل 2 نفر
ایرانسل چند نفر
اسن چیزیه که من به چشم خودم دیدم
کلا کسی حاضر نیست هزینه 2 برابری بده برای مکالمه این روزا .. مردم پول ندارن :n35:
یه بار سرویس اینترنتت رو از طریق کد ده دو ، و بعد غیر فعال رو بزن بعد دوباره فعال کن درست میشهنقل قول: