-
بهنام ابوالقاسم پور:
ما به استقلال نمي بازيم
--------------------------------
• چرا مقابل سايپا بازي نکردي؟
اين تشخيص سرمربي تيم است که چه بازيکني را به ميدان بفرستد. من فقط بايد تمرين کنم و حضورم در ترکيب پاس با تصميم دنيزلي خواهد بود.
• درخصوص بازي با سايپا صحبت کن.
هميشه بازي هاي اول سخت و حساس است ولي خوشبختانه پاس توانست با يک بازي حساب شده و هماهنگ حريف خود را شکست دهد. سايپا از مهره هاي خوبي استفاده مي کند و بردن اين تيم کار ساده اي نبود.
• شرايط فعلي پاس چطور است؟
پس از بردن سايپا از لحاظ روحي و رواني در وضعيت خوبي قرار داريم و بچه ها با انگيزه زياد تمرين مي کنند تا براي بازي استقلال آماده شويم.
• بازي سختي داريد، اين طور نيست؟
تمام بازي هاي ليگ سخت است و ديدار مقابل استقلال هم از اين قاعده مستثني نيست. اگر بازي هميشگي خود را ارائه دهيم شکست دادن استقلال دور از دسترس نخواهد بود، من مطمئن هستم به اين تيم نمي بازيم.
• و بازي با العين در جام باشگاه هاي آسيا ...
دو بازي اخير اين تيم مقابل آ.اس.رم و النصر را ديده ايم و دنيزلي بازيکنان را با نقاط ضعف و قوت العين آشنا کرده است. براي قهرماني در آسيا بايد العين را در دو بازي رفت و برگشت از پيش رو برداريم.
-
قباخلو تنها غايب پرسپوليس مقابل سايپا
-------------------------------------------------
پيش از اين جواد کاظميان، سهراب انتظاري، مصطفي مهدوي کيا با مشکل مصدوميت مواجه بودند اما مشکل اين تعداد از بازيکنان به طور کلي منتفي شده و براي بازي مقابل سايپا مهيا هستند.
از سوي ديگر در خصوص حامد کاويانپور و مهرداد اولادي نيز نگراني خاصي وجود ندارد.اين بازيکنان با کشيدگي مختصري روبرو شده بودند اما از امروز در تمرينات گروهي حضور خواهند يافت.
تنها بازيکن پرسپوليس که در بازي مقابل سايپا به علت مصدوميت حضور نخواهد داشت مقداد قباخلو است که هنوز به طور کامل از بند مصدوميت رهايي نيافته است.
-
مرتضي هاشمي زاده:
جام جهاني واجب تر از وضعيت موي بازيکنان است
-------------------------------------------------------------
مرتضي هاشمي زاده بازيكن استقلال در خصوص اعلاميه فدراسيون فوتبال گفت: فكر نمي كنم همه بازيكنان تمايلي به بلند كردن مو داشته باشند. فدراسيون فوتبال نيز در اين مدت كارهاي مهمتري دارد كه بهتر است به آنها برسد تاموي بازيكنان.
وي افزود: كمتر از يك سال ديگر به مسابقات جام جهاني زمان مانده، بهتر نيست به اين رقابت ها بينديشيم ،همچنين برنامه زماني مسابقات فوتبال ليگ برتر را تنظيم كنند.
وي در آخر گفت: بهتر است فدراسيون به جام جهاني فكر كند تا بازيكنان چرا كه جام جهاني مهمتر است.
-
محسن بياتي نيا:
به استقلال گل مي زنم
-----------------------------
محسن بياتي نيا بازيکن تيم فوتبال پاس تهران گفت: مقابل سايپا نيمي از قدرت واقعي پاس را مشاهده کرديد و صددرصد روز چهارشنبه تيمي قدرتمندتر از مسابقه قبل را خواهيد ديد.
ضمن اينکه تمام بازيکنان پاس از نظر روحي رواني در شرايط بسيار خوبي قرار دارند و فقط به شکست دادن استقلال فکر مي کنند.
وي در ادامه افزود: تمام تلاش خودم را انجام مي دهم تا براي پاس مثمرثمر باشم و درپيروزي اين تيم نقش مهمي ايفا کنم.
در طول هفته تمرينات منظمي را پشت سر گذاشته ام و در شرايط خوبي قرار دارم، اگر مقابل استقلال به ميدان بروم صددرصد براي پاس گلزني مي کنم.
بياتي نيا خاطرنشان کرد: پاس در اين فصل تدارک ويژه اي براي قهرماني ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا در نظر گرفته است.
-
مديرعامل باشگاه ملوان بندرانزلي:
از تلاش بازيکنان و نتيجه رضايت دارم
به خاطر مردم انزلي صبا را شکست مي دهيم
--------------------------------------------------------
رشيد سازمند مديرعامل باشگاه ملوان بندرانزلي گفت: در نيمه دوم و خصوصا بيست دقيقه پاياني اين نيمه مثل سال هاي گذشته بازيکنان به لاک دفاعي فرو رفتند و اين مسئله نگران کننده بود.البته طبيعي است که آن ها به علت جواني استرس داشتند و مي ترسيدند اين پيروزي را با شکست يا تساوي عوض کنند.
وي در ادامه افزود: در کل هم از تلاش بازيکنان و هم از نتيجه به دست آمده رضايت کامل دارم.نبايد بيش از اين انتظار داشت زيرا ملوان 4، 5 بازيکن اصلي خود را نسبت به فصل قبل از دست داده است.بازيکنان جديد نيز تا بخواهد خود را با شرايط ليگ هماهنگ کنند نياز به زمان دارند و بعد از گذشت زمان مي توان در مورد آن ها اظهار نظر کرد.
مديرعامل ملوان تصريح کرد: شکست صباباتري در مسابقه اول کار ما را سخت تر کرده است، آن ها يک تيم محلي نيستند، بلکه يک تيم حرفه اي اند که مي خواهند تحت هر شرايطي سه امتيازي را که در مسابقه قبل از دست داده اند را جبران کنند.
بازيکنان ما نيز با تمام وجود سعي مي کنند دستورات کادر فني را در زمين مسابقه پياده کنند تا در زمين صباشهر امتيازات لازم را به دست آوريم.
سازمند در پايان تاکيد کرد: ما در فصل گذشته در صباشهر شکست خورديم ولي حقمان باخت دو بر صفر نبود، ملوان در آن مسابقه روي دو اشتباه دروازه اش را باز شده ديد که در اين اشتباهات تکرار نخواهد شد.
ضمن اين که انگيزه بازيکنان ملوان بسيار زياد است زيرا آن ها مي خواهند با شکست عامل محروميت تماشاگران ملوانکه همان تيم صبا است ، باعث خوشحالي مردم شهر انزلي شود. اميدوارم با يک بازي خوب و جوانمردانه بدون حاشيه خاصي صبا را در خانه اش مغلوب کنيم.
-
مديرعامل باشگاه شهيد قندي يزد:
براي ميزباني مسابقات ليگ برتر آماده ايم
-----------------------------------------------
عبدالرضا دستا مدير عامل باشگاه شهيد قندي يزد گفت: تا آخرين لحظه مشخص نبود اين مسابقه برگزار مي شود يا نه، و حتي وقتي به خودمان اعلام شد براي حضور در اين ديدار آماده باشيد شوکه شديم.قطعي نبودن برگزاري اين ديدار و غيبت بازيکنان کليدي باعث شد بازيکنان داخل زمين جديت لازم را نداشته باشند.
وي در ادامه افزود: عدم حضور بازيکنان خارجي که به علت نرسيدن کارت ITC نتوانستند مقابل راه آهن به ميدان بروند باعث کاهش قدرت تيم ما شده بود. البته با مدير برنامه هاي آن ها برخورد کرديم و قرار است طي روزهاي آينده مجوز بازي اين بازيکنان به دست ما برسد.
ضمن اين که قرار است براي بازيکنان برزيلي معلم بگيريم تا کم کم به زبان فارسي صحبت کرده و بتوانند راحت تر با ساير نفرات تيم ارتباط برقرار کنند.
مديرعامل قندي تصريح کرد: هيات فوتبال، تربيت بدني و نيروي انتظامي يزد طي جلسات متعدد هماهنگي هاي لازم را براي برگزاري اين مسابقه انجام داده است.
از نحوه فروش بليط گرفته تا مسائل ديگر به طور کامل هماهنگ شده است و مي توانيم ميزبان خوبي براي مسابقات ليگ برتر و خصوصا ديدار اين هفته مقابل سپاهان باشيم.
دستا در پايان تاکيد کرد: اميدوارم با اضافه شدن بازيکنان خارجي با قدرت بيشتري مقابل سپاهان به ميدان برويم و امتياز کامل آن مسابقه خانگي را به دست آوريم.
-
بداوي به بازي با ذوب آهن مي رسد
------------------------------------------------
سرپرست استقلال اهواز در اين خصوص اظهار داشت: تمرينات تيم استقلال اهواز بعد از پيروزي در داربي خوزستان مقابل رقيب ديرينه اش ، با انگيزه بالايي از سوي کادر فني و بازيکنان هر روز در دو نوبت پيگيري مي شود.
به همين دليل بازيکنانمان از آمادگي خوبي براي رويارويي با استقلال برخوردارند.
وي در ادامه افزود: خوشبختانه دو بازيکن مصدوم ما نيز به آمادگي دست يافته اند، باقر احمدي پس از مدتها مصدوميت از روز گذشته تمريناتش را با تيم ما آغاز کرد ،ضمن اينکه ناجي بداوي نيز به احتمال بسيار زياد به بازي ذوب آهن مي رسد و پس از غيبت در داربي خوزستان تيم ما را همراهي خواهد کرد.
-
سرمربي پرسپوليس در اداره ماليات
تسويه حساب مالياتي ابراهيمي صادر شد
----------------------------------------------------
ناصر ابراهيمي در اين خصوص اظهار داشت: به علت مشخص شدن وضعيت قراردادم و نهايتا صدور کارت مربيگري براي حضور در نيمکت پرسپوليس در مرحله اول بايد تسويه حساب مالي خود را دريافت مي کردم، به همين جهت صبح امروز در اداره ماليات حضور يافتم تا وضعيتم مشخص شود.
وي در ادامه افزود: مسئولان مالياتي اعتقاد داشتند که از سال 81-80 مالياتم را پرداخت نکرده ام در حالي که در مقطع مورد نظر فقط براي مدتي کوتاه در پرسپوليس مربيگري کرده بودم ،بنابراين اعتراضي را همراه با 500 هزار تومان به اداره ماليات ورزشکاران ارايه دادم تا مشکلم به طور کلي مرتفع گردد.
البته با مساعدت مسئولان اين اداره تسويه حسابم صادر شد و قادرم پس از ارائه آن به هيات فوتبال کارت حضورم در نيمکت را دريافت کنم که خوشبختانه کارتم از چندي پيش صادر شده و با ارايه تسويه حساب به من تحويل داده خواهد شد.
ابراهيمي در پايان خاطرنشان کرد: طبق گفته مسئولان مالياتي چهار ميليون ماليات از گذشته به من تعلق گرفته که اميدوارم با به رسميت شناخته شدن اعتراضم اين امر نيز حل و فصل گردد.
-
بازيکنان پرسپوليس در جلسه با پروين مطرح کردند؛
در نيمه دوم با افت بدني مواجه شديم
-------------------------------------------------------
در اين جلسه که حدودا يکساعت به طول انجاميد پروين و ناصر ابراهيمي در مورد تساوي بحث برانگيز مقابل فجر سپاسي نکات مهمي را اشاره کردند و در نهايت خواستار توضيح بازيکنان در اين خصوص شدند.
بازيکنان پرسپوليس متفق القول معتقد بودند که علت بازي ضعيف آن ها خصوصا در نيمه دوم به افت بدني شان باز مي گردد.
بازيکنان اين تيم اعتقاد داشتند به علت گرماي بيش از حد هوا و تمرينات سخت بدني ، در 45 دقيقه دوم با مشکل بدني روبرو شده و به بدنهايشان جواب نمي داد، مسئله اي که موجبات تعجب ابراهيمي و پروين را فراهم ساخت.
مدير فني و سرمربي پرسپوليس معتقد بودند که در نيمه دوم مسابقه با پاس و شهيد قندي بدن بازيکنان با مشکل مواجه نشد، مسئله اي که در بازي با فجر سپاسي به هيچ وجه تکرار نشد.
سرمربي پرسپوليس در پاسخ اين مسئله اظهار داشت: تمرينات پرسپوليس قبل از بازي با فجر سپاسي به هيچ وجه سنگين نبوده و فشار تمرينات بدنسازي نيز چند روز قبل از بازي در هفته اول قطع شده بود. بنابراين ادله بازيکنان چندان منطقي به نظر مي رسد.
-
وينکو بگوويچ:
هرکجا باشم دلم با فولاد است
تغييرات در پگاه به زمان سه ساله نياز دارد
وينکو بگوويچ درخصوص تيم پگاه گفت: بازيکنان خوبي را در تيم پگاه در اختيار دارم اما براي هماهنگي آرماني نيازمند آن هستيم که اندک اندک پيش برويم.
وي در ادامه اظهار داشت: براي تغييرات اساسي به زماني سه تا پنج سال نياز داريم تا به خواسته هايمان برسيم ،همان کاري که در فولاد انجام داديم و مزد تلاشمان را نيز گرفتيم، هرچند که شرايط کار کردن در شمال ايران با جنوب کاملا متفاوت است.
سرمربي پگاه ادامه داد :خوزستان استعدادهاي خوبي را در اختيار دارد ،ضمن اين که به علت شرايط آب و هوايي خاصش در هر فصل مي توان از بازيکنان بهره کافي را برد، زيرا زمين مسطح هميشه در اختيار مربي و بازيکنان است اما در شمال به علت شرايط جوي خاص زمينه اين مسئله همواره مهيا نيست، هرچند که در شمال نيز محاسن زيادي وجود دارد که از جمله شاخص ترين آن ها تماشاگران متعصبش هستند.
وي در ادامه درخصوص ليگ برتر ايران افزود: هر سال رقابتها در ليگ برتر سخت تر از سال گذشته مي شود اما شاخص ترين آن باخت سنگين فولاد در سوپر جام و هفته اول مسابقات ليگ بود. از باخت فولاد ناراحت شدم ، در واقع هرکجا که باشم دلم با اين تيم است زيرا در طي چند سال کار در خوزستان زحمات زيادي براي اين تيم کشيدم.
وي در خاتمه درخصوص تيم پگاه خاطرنشان کرد: خوشبختانه مسئولان تيم همواره از من و برنامه هايم حمايت مي کنند مسئله اي که موجب دلگرمي ام شده است.
از سوي ديگر مشکل من در پگاه در حال برطرف شدن است عمده مشکل ما در خط حمله بود که با به خدمت گرفتن طهماسبي تا حدود زيادي برطرف شد.
-
هادي شکوري:
استقلال هميشه از پاس هراس دارد
----------------------------------------------
هادي شکوري مدافع ملي پوش پاس گفت: استقلال تيم خوبي است اما پاس بايد در اين ديدار پيروز شود تا با يک روحيه بالا و مناسب به مصاف العين برود.
هر دو تيم به فکر ارائه فوتبالي زيبا و تهاجمي هستند و همين موضوع بر جذابيت هاي اين ديدار اضافه خواهد کرد، ضمن اين که دربي هاي پاس و استقلال اکثر پرگل بوده است.
وي در ادامه افزود: فراموش نکنيد که استقلال هميشه يک ترس ديرينه از پاس داشته است و فصل گذشته هم در کمال خوش شانسي مقابل پاس پيروزي شد اما چهارشنبه استقلال را با يک شکست سنگين مواجه خواهيم کرد.
شکوري خاطرنشان کرد: چهارشنبه طوري مقابل استقلال بازي مي کنيم که خوش شانسي هم نتواند به سراغ آن ها بيايد. پاس در بهترين شرايط روحي - رواني قرار دارد به همين خاطر است که مي گويم شکست پرگلي انتظار استقلال را مي کشد.
وي در پايان گفت: فصل جديد براي ما بسيار خوب بوده است و از همان ابتدا ثابت کرديم که تيم پاس براي قهرماني بسته شده است و هر هفته که از ليگ سپري شود اين موضوع را خواهيد فهميد
-
/در پاسخ به مسئله وضع ظاهري بازيکنان/
رضا عنايتي:
آقايان زياده روي مي کنند
---------------------------------------------------
رضا عنايتي گفت: ما مسلمان هستيم و راه ارتباط با خدا به خوبي بلد هستيم و کسي حق دخالت به اعتقادات و تفکرات شخصي ما را ندارد.
اگر فيفا اعلام مي کند که فوتباليست ها گردن بند و زيورآلات همراه خود نداشته باشند به خطراتي است که در حين مسابقه ورزشکاران را تهديد مي کند، نه هيچ چيز ديگر.
وي در ادامه افزود: واقعا جاي سوال دارد که اگر اروپائي ها موي سر خود را بلند مي کنند فوتباليست نمي شوند، اما در واقع فوتباليست شدن به اين جور مسائل ربطي ندارد.
عنايتي خاطرنشان کرد: آقايان ديگر زياده روي مي کنند و يا بهتر بگويم قضيه را لوس کرده اند. فکر مي کنم که به اعتقادات ما توهين شده است
-
ميثم بائو:
موهايم را كوتاه مي كنم
ميثم بائو بازيكنان استقلال تهران در خصوص اعلاميه فدارسيون فوتبال مبني بر جمع آوري زيور آلات و كوتاه شدنموي بازيكنان گفت: اين مسائل ربطي به فوتبال ندارد ولي اگر بازيكني موهاي خود را بلند كند به شكلي كه غير متعارف نباشد مشكلي ندارد.
وي افزود: هر كاري حدي دارد اگر از آن فرارتر برود بي مزه مي شود. بازيكنان هم بايد در اين مسائل كمي رعايت كنند. در مورد خودم بايد بگويم اگر حكم شود كه بايد موها را كوتاه كنند،اين كار را انجام خواهم داد.
هافبک استقلال در پايان تاکيد کرد: فكر نمي كنم بلند كردن مو و اين مسائل تاثيري در فوتبال بازي كردن يك بازيكن داشته باشد. در اروپا هم بازيكنان موهاي خود را بلند مي كنند آيا به حاشيه كشيده مي شود؟
-
من فكر كنم كسي اين همه رو بشينه بخونه :mrgreen:
-
دوستان میدونستین فوتبال آبگوشته
باید نخود لوبیا رو خوب بپزید
تماشاگر خورشت بازیه
کمک مربی نمک بازی
فحش فلفل بازیه
--------------------------
یه سری آدم بی سواد جمع شدن دارن
ستاره های شموشک رو خراب میکنن تیمی که میتونه جزو هفت تیم برتر لیگ باشه چرا باید ته جدول بشینه
آبگوشت بخوره این دیگه کی بود
-
لوركوزن به دنبال حل مشكل نووتني
------------------------------------------
مقامات بايرلوركوزن خواستار حل مشكلات باشگاه با ينس نووتني شده اند.
نووتني كه تمامي پول خود را در زمان مصدوميت از باشگاه دريافت نكرده بود به دادگاه شكايت كرده و خواستار رسيدگي به حل اين مشكل شد.
وي روز گذشته در گفت و گو با مجله كيكر اعلام كرد كه با مدير برنامه خود صحبت كرده و به زودي راه حل مناسبي را پيدا خواهد كرد.
اما بلافاصله مقامات بايرن اعلام كردند كه قصد دارند پيش از 21 سپتامبر، روز رسيدگي به اين پرونده مشكلات خود را با كاپيتان 31 ساله خود برطرف سازند.
نووتني پس از ارائه پيشنهاد باشگاه گفت: "موضوع اين است كه ما بتوانيم هر چه سريعتر اين معضل را برطرف سازيم. اميدوارم باشگاه نيز در اين خصوص تصميم گيري كرده تا دو طرف راضي شوند.
-
وودگيت در رئال مادريد همچنان نيمكت نشين است
-----------------------------------------------------------
لوكزمبورگو مربي برزيلي رئال مادريد نام وودگيت را در ليست مردان اصلي خود وارد كرده است.
به احتمال فراوان، وودگيت همچنان نيمكت نشين خواهد بود و دربازي مقابل سلتاويگو نيز به ميدان نخواهد رفت اما ورود نام وي در ليست مردان اصلي اين مربي، خود يك پيشرفت مهم محسوب شده و باعث خواهدشد وودگيت كمتر به رفتن از مادريد به قصد نيوكاسل بيانديشد. رئال مادريد با توجه به خريدهاي خود مشكلي در خط دفاعي نخواهد داشت.
-
آرسنال بودجه كافي در اختيار وانژه قرار مي دهد
----------------------------------------------------------
منافع كسب شده توسط اين باشگاه در سال مالي گذشته و بدون در نظر گرفتن كسري ماليات از 6/10 ميليون پوند به 3/19 ميليون پوندافزايش يافت. البته بدهكاريهاي اين باشگاه نيز كه اكثرا حاصل از هزينه ساخت استاديوم جديد است به 3/153 ميليون پوند افزايش يافته است.
كيت ادلمان، مدير عامل اين باشگاه نيز گفت كه دستاوردهاي باشگاه خوب و رضايتبخش است. وي افزود: "منابع مالي به اندازه كافي در دسترس مي باشد. آرسن نيز هميشه در خريدهايش با زيركي تمام عمل مي كند و مدير موفقي نيز مي باشد."
ضمنا مقامات باشگاه تاييد كردند انتقال آنها به استاديوم جديد و 60 هزار نفري شان در آشبرتون گه رو طبق برنامه پيش بيني شده و در فصل آينده انجام خواهد شد.
ادلمن در مورد بدهكاري هاي باشگاه گفت: هواداران ما نبايد از ميزبان بالاي بدهكاري هاي باشگاه نگران باشند. اين بدهيها بيشتر به علت ساخت استاديوم جديد است. اميدوارم هواداران درك كنند زماني كه ورزشگاه تكميل شود و مورد بهره برداري قرار گيرد، سود فوق العاده اي را نصيب باشگاه خواهد نمود. آنگاه مي توانيم در تيم خود سرمايه گذاري بيشتري كنيم و مبلغ بالاتري را به دستمزدها و همچنين نقل و انتقالات تخصيص دهيم.
ادلمن طبق گفته خود به وانژه اعتماد كامل دارد و مي داند او بودجه هاي موجود را هدر نمي دهد. وي در اين رابطه گفت: وانژه مدير سهل انگاري نيست. اگر 10 يا 15 ميليون پوند بودجه در اختيارش باشد، هيچگاه بر خريد يك بازيكن اصرار نمي ورزد، بلكه هميشه مناسبترين بازيكن را در مناسبترين زمان در اختيار مي گيرد. ما هم تمام قضاوتها را در اين مورد به عهده خودش واگذار كرده ايم. زيرا كارش در اين زمينه نقص ندارد.
-
رايكارد تمديد مي كند
رايكارد با دريافت مبلغ 2 ميليون پوند درسال قرارداد خود را تا پايان سال 2009 ميلادي تمديد مي كند.
خوان لاپورتا رييس باشگاه بارسلونا ضمن بيان اين مطلب گفت: "براي نشان دادن حسن نيت خود حقوق ساليانه رايكارد را براي 2 سال بصورت يكجا پرداخت خواهيم كرد. او ستون اصلي بارسلونا است و اگر نباشد، خانه امن ما ويران خواهد شد. از اينكه قراردادش را تمديد مي كند واقعا خوشحالم و اميدوارم كه امسال هم سالي باشكوه داشته باشيم."
-
بروس به بازگشت وان اميدوار است
----------------------------------------------
رابينسون به علت اينكه يكشنبه شب منزلش مورد دستبرد سارقان قرارگرفت جلسه تمريني صبح دوشنبه را از دست داد زيرا مقامات تاتنهام به او اجازه دادند تا به علت بروز اين اتفاق و خستگي مفرط، چند ساعتي را به استراحت بپردازد.
رابرت سگال، مدير برنامه هاي رابينسون در مصاحبه اي با خبرنگاران گفت: "اتفاق يكشنبه شب تنها يك دزدي ساده بوده است. سارقان پنجره منزل وي را شكستند و پس از برداشتن مقداري وسايل متواري شدند."
سگال در ادامه افزود: "ظاهرا چندين فقره سرقت نيز در اين منطقه انجام شده است و چون در آن ساعت از شب منزل رابينسون خالي از سكنه بوده است دزدان به اين مكان وارد شده اند."
وكيل رابينسون ضمن ابراز بي اطلاعي از ميزان اجناس سرقت شده از مفقود شدن چند قطعه جواهر نفيس خبر دا
-
رئيس باشگاه پورتسموث:
پرين اصلا تحت فشار نيست
-------------------------------------
با توجه به اين نكته كه پورتسموث در اين فصل از ميان چهار بازي انجام شده تنها موفق به كسب يك امتياز شده، آينده پرين فرانسوي مورد گمانه زني هاي مختلف قرار گرفته است.
اما مندريك در گزارشي كه در سايت اينترنتي اين باشگاه درج شده در اين باره گفت: بازيكنان از پرين حمايت مي كنند و روحيه تيم نيز براي صعود در جدول مثبت و مناسب است. در اين شرايط صحبت از اخراج مدير باشگاه بسيار احمقانه است. اين حرفي نيست كه از دهان ما بيرون آمده باشد. كار ما اين شده كه حرفهاي ديگران را تكذيب كنيم.
مندريك افزود: پس از نخستين بازيمان در برابر تاتنهام، گزارشي به دستم رسيد كه پس از مطالعه آن برايم روشن شد از همان روز اول افرادي وجود داشته اند كه به دلايلي مي خواهند نظاره گر سقوط ما باشند. آنها مي خواهند تيم ما را تا سطح خود دچار افول كنند و اين كارشان مربوط به نگرش منفي آنها نسبت به زندگي است. اما تمام اين كارها در من انگيزه اي مهم تر براي پيروزي ايجاد مي کند.
وي در پايان گفت: "شروع كار ما همراه با دشواري و ناكامي بود. اما ما اولين تيمي نيستيم كه با اين بدشانسي روبرو شده ايم. ضمنا اين اتفاق ممكن است براي تيم هاي ديگر نيز رخ دهد.
-
سرقت از منزل رابينسون
-------------------------------
رابينسون به علت اينكه يكشنبه شب منزلش مورد دستبرد سارقان قرارگرفت جلسه تمريني صبح دوشنبه را از دست داد زيرا مقامات تاتنهام به او اجازه دادند تا به علت بروز اين اتفاق و خستگي مفرط، چند ساعتي را به استراحت بپردازد.
رابرت سگال، مدير برنامه هاي رابينسون در مصاحبه اي با خبرنگاران گفت: "اتفاق يكشنبه شب تنها يك دزدي ساده بوده است. سارقان پنجره منزل وي را شكستند و پس از برداشتن مقداري وسايل متواري شدند."
سگال در ادامه افزود: "ظاهرا چندين فقره سرقت نيز در اين منطقه انجام شده است و چون در آن ساعت از شب منزل رابينسون خالي از سكنه بوده است دزدان به اين مكان وارد شده اند."
وكيل رابينسون ضمن ابراز بي اطلاعي از ميزان اجناس سرقت شده از مفقود شدن چند قطعه جواهر نفيس خبر داد
-
رئال مادريد با ايه رو مذاكره كرد
-----------------------------------
فلورنتينو پرس رييس باشگاه قصد دارد از فرناندو ايه رو كاپيتان افسانه اي پيشين رئال مادريد به عنوان مدير روابط عمومي و رابط بين بازيكنان و مديران باشگاه استفاده كند. بوتراگوئه نو بعنوان نايب رئيس باشگاه بالاترين فرد در تصميم گيري بابت درخواست هاي ايه رو مدير احتمالي روابط عمومي باشگاه خواهد بود و موظف است سخنان جمع آوري شده توسط ايه رو را به گوش پرس برساند.
اغلب بازيكنان از شنيدن خبر آمدن احتمالي ايه رو استقبال كرده اند.
-
برنامه رقابت هاي انتخابي جام جهاني در منطقه اروپا
--------------------------------------------------------------
گروه يک
جمهوري چک – ارمنستان
فنلاند – مقدونيه
هلند – آندورا
گروه 2
قزاقستان – يونان
اوکراين – ترکيه
دانمارک – گرجستان
گروه 3
روسيه – پرتغال
لتوني – اسلواکي
ليختن اشتاين – لوکزامبورگ
گروه 4
قبرس – سوئيس
ايرلندجنوبي – فرانسه
گروه 5
بلاروس – ايتاليا
نروژ – اسکاتلند
مولداوي – اسلوني
گروه 6
آذربايجان – اتريش
لهستان – ولز
ايرلندشمالي – انگلستان
گروه 7
ليتواني – بوسني و هرزگوين
بلژيک – سان مارينو
اسپانيا – صربستان و مونته نگرو
گروه 8
بلغارستان – ايسلند
مالت – کرواسي
مجارستان – سوئد
-
برنامه رقابت هاي انتخابي جام جهاني در منطقه کونکاکاف
------------------------------------------------------------------
کاستاريکا – ترينيداد و توباگو
گواتمالا – آمريکا
مکزيک – پاناما
-
بالاك در ميان 12 گلزن برتر آلمان
-------------------------------------
بالاك 28 ساله تاكنون 59 بار با پيراهن تيم ملي كشورش به ميدان رفته و موفق شده است 29 گل نيز به ثمر برساند. بدين ترتيب او در رديف 12 گلزن برتر تاريخ تيم ملي كشورش قراردارد. او بصورت مشترك با آندرياس مولر در يك رديف قراردارد.
ليست برترين گلزنان تاريخ تيم ملي آلمان به شرح زير است:
نام
تعداد بازي
تعداد گلزده
گرهاردمولر
62
68
يواخيم استريچ
102
55
يورگن كلينزمن
108
47
رودي فولر
90
47
كارل هاينس رومنيگه
95
45
اووه زيلر
72
43
اوليور بيرهوف
70
37
اولف كرشتن
100
34
فرتيز والتر
61
33
كلاوس فيشر
45
32
ارنست لهنر
65
31
ميشائيل بالاك
59
29
آندرياس مولر
85
29
-
رايكارد تمديد مي كند
-----------------------
رايكارد با دريافت مبلغ 2 ميليون پوند درسال قرارداد خود را تا پايان سال 2009 ميلادي تمديد مي كند.
خوان لاپورتا رييس باشگاه بارسلونا ضمن بيان اين مطلب گفت: "براي نشان دادن حسن نيت خود حقوق ساليانه رايكارد را براي 2 سال بصورت يكجا پرداخت خواهيم كرد. او ستون اصلي بارسلونا است و اگر نباشد، خانه امن ما ويران خواهد شد. از اينكه قراردادش را تمديد مي كند واقعا خوشحالم و اميدوارم كه امسال هم سالي باشكوه داشته باشيم.
-
رئال مادريد به دنبال گوما
----------------------------
تلاش مادريدي ها براي خريد اين مدافع ارزشمند، همزمان با نفوذ ليورپولي ها در دفتر مكاتبات سائوپائولو بوده و رافائل بنيتس مربي اسپانيايي اين باشگاه مطمئن است اين ستاره را به خدمت خواهد گرفت.
از ديد مقامات مادريدي اين مدافع جايگزين مطمئني براي جاناتان وودگيت محسوب مي شود، چرا كه زمزمه هاي بازگشت وودگيت به نيوكاسل به گوش مي رسد و خلاء او در نيم فصل دوم كاملاً احساس خواهد شد. توجه مقامات رئال مادريد به خط دفاعي باعث خوشحالي هواداران شده است
-
الوصل بائو را ميخواهد
----------------------------
پس از حضور فرهاد مجيدي و عليرضا واحدي در استقلال بار ديگر مسؤولان تيم الوصل خواهان حضور يكي ديگر از بازيكنان استقلال شدهاند.
مسؤولان تيم الوصل امروز مذاكراتي را با يكي از نمايندگان تيم استقلال درخصوص به خدمت گرفتن ميثم بائو داشتند بازيكني كه از نيمكتنشيني در مقابل صباباتري بسيار ناراحت شده بود اما پس از صحبتي كه با امير قلعهنوعي داشت نسبت به ادامه كار در استقلال خوشبين شد
-
مديرعامل فولاد خوزستان؛
انجام مسابقه در تهران كار ما را سختتر ميكند
فرمانداري آبادان به تربيتبدني و استانداري اين شهر اعلام كرده است كه مسابقه فولاد-راهآهن نبايد در ورزشگاه تختي آبادان برگزار شود.
مديرعامل باشگاه فولاد خوزستان ضمن بيان مطلب فوق گفت: باتوجه به مشكلاتي كه در رختكن و ساير امكانات ورزشگاه دزفول و انديمشك وجود دارد، برگزاري اين ديدار در اين اماكن نيز امكانپذير نيست.
وي در ادامه افزود: به مسؤولان استان اعلام كرديم كه مسابقه در ورزشگاه تختي اهواز اما بدون تماشاگر برگزار كنيم اما بازهم قبول نكردند. وقتي فرمانداري آبادان برگزاري اين مسابقه را قبول نميكند چگونه انتظار داريد اين ديدار را در استاديومي برگزار كرد كه در اطراف آن منازل مسكوني سازماني قرار دارد.
مديرعامل فولاد تصريح كرد: باشگاه فولاد اين مسائل را به اطلاع فدراسيون فوتبال رسانده است.
استانداري خوزستان با برگزاري اين ديدار در يكي از شهرهاي اين استان مخالف است و بايد منتظر تصميم نهايي مسؤولان برگزاري ليگ باشيم.
وي همچنين اظهارداشت: اصفهان و شيراز از شهرهايي هستند كه ميتوان اين مسابقه را در آنجا برگزار كرد، زيرا ميتوانيم با اتوبوس خود را به اين شهر برسانيم ولي انجام مسابقه در تهران كار ما را سختتر ميكند.
رضاييان در پايان تأكيد كرد: در حال حاضر جمعبنديهاي خود را انجام دادهايم و فردا آنها را به فدراسيون ميفرستيم تا به طور دقيق تكليف محل برگزاري اين مسابقه مشخص شود
-
رضايتنامه توپالوويچ براي عقاب صادر ميشود
----------------------------------------------------
دو باشگاه راهآهن و عقاب خواهان دروازهبان استقلال بودند اما نهايتاً توپالوويچ تيم عقاب را برگزيد.
بر همين اساس طي توافقي كه بين مسؤولان استقلال و عقاب حاصل شد رضايتنامه توپالوويچ در قبال مبلغ توافقي دو باشگاه استقلال و عقاب بزودي صادر خواهد شد تا اين دروازهبان قادر باشد در فصل آتي رقابتهاي دسته اول از دروازه تيم عقاب حراست كند.
توپالوويچ فصل گذشته در استقلال عملكرد نسبتاً قابل قبولي را داشت هرچند كه در بعضي از بازيها پرنوسان ظاهر شد
-
آخرين وضعيت استاديوم تختي تهران از زبان مدير اين ورزشگاه
----------------------------------------------------------------------
وي افزود: ورزشگاه تختي در سال هاي پس از پيروزي انقلاب به دليل عدم تخصيص اعتبارات و امکانات کافي از روند اجرايي قابل ملاحظه اي برخوردار نبوده است، اما اينک با پيگيري هاي مداوم و مستمر جناب خطيب مديرکل تربيت بدني استان تهران حمايت هاي معاونين اين اداره کل در آينده اي نزديک به پايگاه شماره يک قهرماني و همگاني پايتخت تبديل خواهيم شد و اين مهم ميسر نخواهد بود مگر با همکاري و مساعدت مسئولين نهادها و ارگان هاي ذيربط.
مدير استاديوم تختي گفت: زمين چمن اصلي ورزشگاه با کيفيت استاندارد و مطلوب و مشابه زمين چمن استاديوم آزادي مراحل پاياني کشت را سپري مي نمايد و کار بازسازي سکوها، سقف و جايگاه ويژه در شرف اتمام است.
وي اظهار اميدواري کرد: بهمن ماه امسال دور جديد و درخشاني از فعاليت هاي اين ورزشگاه در خدمت رساني به ورزش و جامعه ورزشي ايران شکل گيرد.
قاسمي نژاد با رد نظريه معدودي از افراد که استاديوم تختي را از نقطه نظر مکاني و ... فاقد صلاحيت برگزاري ليگ برتر مي دانند به بازي تاريخي ايران و برزيل در اوايل دهه پنجاه و نيز ليگ برتر سال 81 که در اين ورزشگاه به انجام رسيد اشاره داشته و افزود: هم جواري با بزرگراه هاي بعثت، آزادگان، شهيد بابايي، دماوند و ... و ايجاد تقاطع هاي غير هم سطح در ابتداي بزرگراه بسيج موقعيت ممتازي از لحاظ جغرافيايي و دسترسي ها به وجود آورده است.
گفتني اين که ورزشگاه بزرگ تختي دومين ورزشگاه پايتخت با سيصد و سيزده هکتار متر مربع مساحت به زودي و با برگزاري مسابقات ليگ برتر فوتبال فعاليت خود را از سر خواهد گرفت.
-
رئيس هيات فوتبال آبادان:
ابلاغ نشدن رسمي به معناي انجام نشدن بازي در آبادان است
احتمال برگزاري ديدار فولاد و راه آهن در دزفول وجود دارد
-------------------------------------------------------------------------
ديدار تيم هاي فولاد و راه آهن از سري مسابقات ليگ برتر در هفته دوم به احتمال بسيار زياد در ورزشگاه تختي آبادان برگزار نخواهد شد.
رئيس هيات فوتبال آبادان در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ در اين خصوص اظهار داشت: براساس آخرين اطلاعات دريافتي با برگزاري اين ديدار در ورزشگاه تختي آبادان موافقت نشده است.
براساس مشکلاتي که احتمالا پيرامون اين ديدار به وجود خواهد آمد مسئولان امنيتي استان صلاح مي دانند که اين بازي در شهر ديگري به جز آبادان برگزار گردد.
وي در ادامه افزود: هنوز نامه اي رسمي دال بر لغو بازي به ما ابلاغ نشده است اما وقتي چيزي به ما در فاصله چند روز مانده به اين ديدار اعلام نمي شود مشخص است که اين بازي به احتمال بسيار زياد انجام نمي شود چون اگر قرار بود اين بازي برگزار گردد حتما مسئولين چند روز زودتر اين مسئله را به ما اعلام مي کردند تا اقدامات لازم و تامين آن برگزار گردد.
افشاري در پايان خاطرنشان کرد: اين حق تيم فولاد است که شهر محل مسابقه را تعيين کند اما احتمال برگزاري اين ديدار در شهر دزفول نيز وجود دارد.
-
حسين پاشايي:
محکوم به شکست استقلال هستيم
---------------------------------------------
حسين پاشايي هافبک جوان تيم پاس گفت: پاس و استقلال در مسابقه اول حريفان خود را با اقتدار شکست داده اند و مطمئنا اين يک بازي زيبا در ليگ برتر خواهد بود.
در طول چند سال گذشته مسابقات دو تيم پاس و استقلال پرگل و زيبا بوده است و اميدواريم در اين مسابقه ضمن ارائه يک بازي تماشاگرپسند سه امتياز را از آن خود کنيم.
وي در ادامه افزود: هفته ديگر مهم ترين بازي خود را مقابل العين برگزار مي کنيم.
تمام برنامه ريزي هاي دنيزلي براي آن مسابقه است و هرچه به آن ديدار نزديک مي شويم وضعيت بدني و روحي بازيکنان به شرايط ايده آل نزديک مي شود به اميد خدا بتوانيم شرايط خود را تا آن ديدار حفظ کنيم و بتوانيم پس از شکست استقلال العين را نيز از پيش رو برداريم.
هافبک جوان پاس تصريح کرد: همه بازي ها سخت است ولي تيمي که مي خواهد قهرمان شود نبايد امتيازها را به راحتي از دست دهد.
ما هم از اين قاعده مستثني نيستيم و نمي خواهيم مثل نيم فصل اول سال گذشته امتيازات را از دست بدهيم. به همين دليل در مقابل استقلال محکوم به پيروزي هستيم.
پاشايي در پايان تاکيد کرد: هواداران بر روي سکو هستند و نمي توانند داخل زمين بيايند البته آن ها مي توانند روحيه تيم مقابل را افزايش دهند که اين مسئله براي ما نيز امتياز مثبتي است زيرا انگيزه ما نيز افزايش مي يابد.
ما تيم جوان و ناپخته اي نيستيم با توجه به تجربه بالاي بازيکنان پاس مي توانيم با اين مسئله کنار آمده، از لحظات سرنوشت ساز استفاده کرده و برنده مسابقه لقب بگيريم.
-
مهدي هاشمي نسب:
برنده ديدار پاس ـ استقلال مدعي اصلي قهرماني است
----------------------------------------------------------------
اين ديدار، يکي از زيباترين بازي هاي ليگ امسال خواهد بود و هميشه مسابقه دو تيم پاس ـ استقلال از جذابيت خاصي برخوردار است.
مهدي هاشمي نسب مدافع سال هاي قبل استقلال و پاس در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ضمن بيان مطلب فوق گفت: اين مسابقه، بازي لحظه هاست و بازيکنان با تجربه مي تواند در يک لحظه نتيجه را تغيير دهند.
مطمئنا اين ديدار غير قابل پيش بيني است و مسابقه سنگيني براي هر دو تيم خواهد بود.
وي در ادامه افزود: پاس يک تيم ريشه دار است و به تيم هايي مثل استقلال اجازه قدرت نمايي نمي دهد. در نقطه مقابل نيز استقلال عزم خود را جزم کرده که با کمک هواداران خود امسال قهرماني را از آن خود کند.
واقعا اين مسابقه يک بازي بزرگ خواهد بود و هر دو تيم روز سختي را پيش رو دارند
-
ميثم منيعي:
پاس در اوج آمادگي قرار دارد
------------------------------------
ميثم منيعي هافبک ملي پوش تيم فوتبال پاس گفت: هميشه ديدارهاي پاس و استقلال زيبا و پرگل بوده است مخصوصا الان که هر دو تيم در شرايط خوبي قرار دارند.
پاس در ليگ قهرمانان آسيا نيز حضور دارد و بازي مقابل استقلال و پيروزي برابر اين تيم مي تواند محک جدي براي بازي با العين باشد.
وي در ادامه افزود: پاس هم اکنون در اوج آمادگي قرار دارد و از هر نظر براي ديدار مقابل استقلال آماده است.
من مطمئنم که پاس پيروز اين ديدار خواهد شد. سال گذشته استقلال با خوش شانسي برابر ما پيروز شد اما اين بار وضعيت کاملا فرق مي کند و همه چيز به نفع ما است.
منيعي خاطرنشان کرد: مقابل سايپا براي اولين بار در پست جديدي بازي کردم که سيستم امسال پاس و دنيزلي است و من براي جا افتادن در اين روش بازي احتياج به زمان دارم.
وي گفت: مربيان پاس نحوه بازي استقلال را آناليز کردند و کاملا بر نقاط ضعف و قدرت اين تيم اشراف داريم و شک نکنيد که پاس پيروز اين ديدار حساس و سرنوشت ساز خواهد بود.
منيعي درپايان گفت: پيروزي مقابل استقلال تمرين بسيار خوبي براي ليگ قهرمانان آسيا خواهد بود ما در اين فصل اهداف بزرگي در سر داريم و بايد در تمام ديدارهايمان پيروز شويم.
-
مديرعامل فولاد:
نتيجه ديدار با صنعت نفت براي ما اهميتي نداشت
--------------------------------------------------------
مديرعامل فولاد درخصوص شکست بحث برانگيز مقابل صنعت نفت گفت: در واقع اهداف خاصي را از برگزاري ديدار مقابل صنعت نفت دنبال مي کرديم.
در اين بازي تماما از بازيکنان جوان و اميد خود استفاده کرديم که ماحصل آن اميدواري به جوانان فولاد در سايه درخشش آن ها بود.
سيامک سرلک در اين ديدار به واقع يک هافبک دفاعي تمام عيار نشان داد، مضاف بر آن که حجت چهارمحالي و سيدرضا فاطمي نيز در حدواندازه هاي بالا خود را نشان دادند .
وي در ادامه افزود: در اين ديدار تدراکاتي براي ما نتيجه از اهميت زيادي برخوردار نبود و محک جوانان و استفاده از آن ها در بازي هاي آينده فولاد براي ما ارزش داشت که به آن ها دست يافتيم.
گفتني است: ملي پوشان فولاد روز گذشته به دستور فرانچيچ تيم جوانان را در مقابله با نفت همراهي نکردند و در زمين اختصاصي فولاد به تمرين بدنسازي پرداختند!
اين امر در حالي صورت مي گيرد که فولاد روز جمعه ميزبان تيم راه آهن خواهد بود
-
تقي پور مامور مهار مهاجم برزيلي ذوب آهن شد
ابراهيم تقي پور مدافع يارکوب استقلال اهواز از سوي مارتيک خاچاطوريان مامور مهار مهاجم برزيلي تيم ذوب آهن شد.
رودريگز داسيلوا در اولين هفته ليگ برتر موفق شد در برابر ابومسلم سه گل تيمش را وارد دروازه سياه جامگان خراساني نمايد به همين دليل کادر فني استقلال اهواز حساب خاصي را بر روي اين مهاجم برزيلي باز کرده اند و در تمرينات تاکيد ويژه اي را بر روي مهار اين بازيکن داشته اند.
استقلال اهواز در هفته دوم در ورزشگاه فولاد شهر ميزبان ذوب آهن خواهد بو
-
جواد شيرزاد:
استقلال چاره اي جز قبول شکست ندارد
پاس مدعي قهرماني ليگ برتر است و بايد در تمام ديدارها پيروز ميدان باشد به همين خاطر برايمان فرقي نمي کند که مقابل استقلال و يا هر تيم ديگري بازي مي کنيم.
جواد شيرزاد بازيکن تيم فوتبال پاس تهران در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ضمن بيان مطلب فوق گفت: پاس در شرايط بسيار خوبي قرار دارد و پيروزي پرگل هفته اول تمام بازيکنان را از نظر روحي رواني در بالاترين سطح قرار داده است.
از اين رو براي کسب هر سه امتياز ديدار مقابل استقلال آماده هستيم استقلال تيم خوب و پرمهره اي است ولي در برابر پاس چاره اي جز قبول شکست ندارد.
وي در ادامه افزود: خوشبختانه در پاس نيز همان نقطه اي بازي مي کنم که در ملوان حضور داشتم و تا حدود بسيار زيادي با اين پست آشنايي دارم با اين تفاوت که دنيزلي سيستم پيچيده تري دارد.
شيرزاد خاطرنشان کرد: قدرت هجومي پاس بسيار بالا است و اگر همين گونه ادامه بدهيم تمام عناويني را که قولش را داده بوديم کسب خواهيم کرد
-
اسامي داوران هفته دوم ليگ برتر
------------------------------------------
اسامي داوران هفته دوم ليگ برتر 85-84 اعلام شد .
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛
چهارشنبه 16/6/84
*پاس تهران ـ استقلال تهران، ساعت : 00/17 ، ورزشگاه آزادي
داور: ايرج نظري ، کمکها : اسماعيل صفيري و نادر جعفري
جمعه 18/6/84
* صباباطري تهران ـ ملوان انزلي، ساعت : 00/17 ، ورزشگاه درخشان رباط كريم
داور:محمود رفيعي ، رامين عرفانيان ، عليرضا يزداني
* شموشك نوشهر ـ فجرشهيدسپاسي شيراز، ساعت : 00/17 ، ورزشگاه شهداي نوشهر
داور:سعيد مظفري زاده ، کمکها : عليرضا كهوري و حسين خانبان
*برق شيراز ـ ابومسلم خراسان، ساعت : 00/17 ، ورزشگاه حافظيه شيراز
داور: حسن نوشه ور، کمکها : سهراب ساعيو رسول فروغي
*شهيد قندي يزد ـ سپاهان اصفهان، ساعت : 00/17 ، ورزشگاه شهيد نصيري