جناب میبخشید که بازم میپرسم، چند روزه به دستت رسید؟نقل قول:
و اینکه سایت یا جایی میشناسی که مطمئن و منصف باشند و خرید از خارج انجام بدن؟
Printable View
جناب میبخشید که بازم میپرسم، چند روزه به دستت رسید؟نقل قول:
و اینکه سایت یا جایی میشناسی که مطمئن و منصف باشند و خرید از خارج انجام بدن؟
سی روزه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
دوستان یه سوالی برام پیش اومده که از دوستانی که اطلاع دارند میخوام جواب بدن
الان غیر از مودم E5187 و E5786 که +4G رو ساپورت میکنند و در ایران هم موجود نیستند، تقریبا همه مودمهای موجود در ایران کتگوری ۴ هستند، یعنی سرعت دانلود ۱۵۰ مگابیت
تو تاپیک اینترنت 4G ایرانسل ، اونجوری که بنده دست و پا شکسته خوندم دوستان نوشته بودن که فناوری +4G از دو آنتن برای تجمیع فرکانسها و افزایش سرعت دانلود استفاده میکنه، بنابراین یکی که مودمهای E5186 یا E5786 رو میخره حتما باید بهش دو آنتن وصل کنه،
اما مودمهای کتگوری ۴ که الان در ایران موجود هستند دیگه چرا دو آنتن دارند؟ یعنی اینها هم زمانی که ست میشن رو حالت 4G از دو آنتن استفاده میکنند؟ مگه این مودمها هم برای اتصال در حالت 4G از تجمیع فرکانسها استفاده میکنند؟
این رو به خاطر این میپرسم که الان میخوام یه آنتن بخرم، اما آنتن یه خروجی داره اما مودم دو ورودی آنتن داره؟ چجوریه؟
بعضها میگن آنتن دوم الکیه و فایدهای نداره؟!!!!!
برخی میگن چون ایرانسل دکلهاش رو به MIMO 2*2 ارتقا داده، حتما باید دو آنتن خریداری بشه
آیا برای اتصال مودم E8372 در حالت 4G کتگوری ۴ حتما نیاز به دو آنتن هستش؟
ممنون میشم از دوستان اگه کمک کنند
دوست عزیز میبخشید اما اگه بیادبی نباشه لطفا برای بنده هم ارسال کنیدنقل قول:
135 دلار شد 500 تومن از من هم 70 تومن بابت گمرک و پست گرفتن . که فکر کنم مامور گمرک قم به علت مراجعه حضوری و خوشحالی بنده برای ترخیص کم نذاشتنو ممکنه گمرک شهرهای دیگه جور دیگری حساب کنند اما قانون 14 درصده ازش کالاست ( فکر کنم احتمالا )نقل قول:
سلام دوستان، من تواین زمینه اصلا اطلاعاتی ندارم پس اگه راهنمایی کنید ممنون می شم. یه مودم b68L دارم که اگه اشتباه نکنم یه انتن میشه بهش وصل کرد حالا این انتن باید حتما دم پنجره اتاقم باشه اگه همچین چیزی امکان پذیره چه مدل انتنایی خوب هستن برای این کار و از کجا باید تهیه کنم؟
تاپیک آنتن مراجعه کنید
به در خواست يكي از دوستان
كيفيت و مقدار آنتن دهي me200 و ٣٣٧٢
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mr200 با دو ، يك و بدون آنتن خارجي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست با دو آنتن
--------------------------------------------
3372
تست ديد مستقيم فاصله ٥٠ متر ساعت ٧ صبح
--------------------------------------------
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
سلام
کسی می تونه راهنمایی کنه مودم E5573 که لاک همراه اوله رو آنلاک کنم
تو منطقه ما عملا همراه اول نتش بی استفادس منم از هر سایت رایجی که قبلا باهاش مودمای دانگل ایرانسل رو آنلاک میکردم
کد گرفتم جواب نداد الان فقط 4 بار فرصت زدن کد رو دارم
دوستانی که در این مورد اطلاع دارن خواهشا منو راهنمایی کنن
در ضمن درسته که میگن با فلش زدن فریمور مودم میشه فرصتای زدن کد رو از دوباره به 10 بار برگروند؟
فكر نكنم با كدهاي رايج بتونينقل قول:
ي سر اينجا بزن
انلاک مودم های 4g همراه اول
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
دوستان مدل e5186_61a یه موقع نخرید باند سه و هفت رو ادغام نمی کنه
نمی دونم چینی ها دروغگو هستن یا... البته مقصر همون رئیسشونه که هواویه
مخلص کلام مدل 61 فقط اف دی دی رو تا 150 مگ ساپرت می کنه و از تجمیع خبری نیست اما علی اکسپرس پر از سرعت 300 مگ برای این مدله
جالب اینجاست که چیپ این مدل با 22 آ یکی هست اما مدل 61 فقط برای تجمیع باند 2300 هست و باندهای دیگر رو که ساپرتم می کنه تجمیع نمی کنه
دیگه به چیپ ها هم نمیشه اعتماد کرد،
خلاصه کلی هزینه و وقت و یک ضد حال حسابی،
مشخصات کامل تمام ورژنهای 5186
سلام دوستان
تا چند وقت دیگه باید برم دانشگاه، هنوزم دنبال مودم مناسب میگردم (چند وقت پیش هم پست گذاشته بودم اینجا)
دنبال مودمی هستم که +4G ساپورت کنه (البته نمیدونم مودم ها کوچیک بدون باتری ساپورت میکنند یا نه) چون چند جا +4G دیدم برا همین دنبالشم
الان دوتا انتخاب دارم
1. مودم های کوچک Wingle (بدون باتری) + پاوربانک(این حالت یه خوبی که داره اینکه اون پاوربانک رو میشه برا گوشی هم استفاده کرد که تو راه و مسافرت عالیه) [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که فک کنم +4G ساپورت نمیکنه، درسته؟؟؟]
2. مودم های همراه با باتری:که قیمت بالایی دارند و نسخه های +4G هم هنوز تو ایران نیست و از اونور هم بیاد نمیصرفه چون خیلی گرونه مثل مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد شما دوستان چیه؟؟؟
مودم Wingle وجود داره که +4G ساپورت کنه؟؟
بله متاسفانه با روشای معمول جواب نمیدهنقل قول:
به ایشون هم قبلا پیام دادم تو پی تی ولی جواب ندادن
البته مبلغ کمی هم برا آنلاک کردن نمیگیرن و روش رایگانی سراغ ندارید؟
ممنون از راهنماییتون
آیا روشی هست بشه شمارشگر تعداد وارد کردن کدهای آنلاک مودم رو ریست کرد تا دوباره 10 بار فرصت دادن کد به مودمو داشته باشیم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]طبق گفته کانال آپارات ایرانسل:
پس با این حساب باید دنبال یه مودم بهتر باشمنقل قول:
در یك ازمایش موفق تونستیم ركورد بالاترین سرعت در ایران رو با استفاده از نسل چهار و نیم اینترنت (4.5G) به ثبت برسونیم. در این تست سرعت موفق شدیم به سرعت دانلود فوق العاده 1200 مگابیت بر ثانیه با نرخ تاخیر (Ping) یک میلی ثانیه دست پیدا کنیم؛ و دانلود فایل 2 گیگابایتی طی 14 ثانیه امکان پذیر شد.
از دوستان کسی درباره پست که گذاشتم نظری نداره؟؟ :
با وجود این ویدئو ایرانسل، یه مودم wingle با پشتیبانی 4.5G معرفی کنید لطفا اگه هست!:n16:نقل قول:
سلام دوستان
من یه مودم 3372 خریدم و با راهنمایی دوستان اپدیت کردم هم firmware و هم webui
حالا میخوام webui به حالت اول ایرانسل برگردونم هرجا گشتم نبود میشه یکی از دوستان زحمت بکشه یه بکاپ از webui مودمش بگیره بذاره که دوستانی مثل من هم بتونیم استفاده کنیم
سپاس
استفاده از این مودم به صورت 15 ساعت حداقل روشن امکان پذیر هست؟
بهتره از باطری استفاده کرد یا با اتصال به برق؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم نیاز دارم اگه کسی داره یا میتونه بک آپ بگیره و اینجا قرار بده دریغ نکنه . ماله همراه اول هم شد مشکلی نیست فقط مربوط به مودم : E3372s-153 باشه . با تشکر فراوان .نقل قول:
مشکل برطرف شد
کمک فوری
روتر 3220 دارم وقتی مودم 3372 می زارم روی 2g روتر مودم رو شناسایی نمی کنه
الان خیلی نیاز دارم به 2g لطفا اگر راه حلی داره بگید
خیلی نیاز دارم
sent from Huawei mate 8
نبود ؟ یعنی کسی یه مودم e3372s-153 خریداری شده از همراه اول یا ایرانسل نداره ؟ یه بک آپ ناقبل برا ما محبت کنه .نقل قول:
جدیدا اینطوری شده یا نه از اول اینطوری بود ؟نقل قول:
اصلا همچین چیزی وجود نداره،نقل قول:
اگر امکان داره راه حلشو بگید شاید یه نفر پیدا بشه
کلا این روتر با نت 2g مشکل دارهنقل قول:
گفتم شاید کسی راهی پیدا کرده باشه
sent from Huawei mate 8
دوستان کسی نظری/پیشنهادی نداشت؟؟نقل قول:
نقل قول:
وینگل یا دانگل 4.5 تا حالا اصلا توی سایت ها ندیدم
مودم e3372 کیفیت انتن دهیش چطوری هستش
من با گوشی galaxy s7 توی خونه مزینه 4g+ و با نرم افزار adm یا idm روی کامپیوتر البته به صورت hotspot با گوشی به کامپیوتر روی 5 مگ بر ثانیه یا 6 مگ هستش آیا کیفیت این مودم ها از گوشی بیشتر هستش ؟؟؟
میخواهم بزنم به کامپیوتر برای اینترنت 3 ساعته نامحدود تنظیم کنم خودش دانلود کنه
کیفیتش خوبه اما پلاس نیستنقل قول:
هیچ مودمی در بازار ایران از 4 جی پلاس ساپرت نمی کنه. پس احتمالا سرعت کمتری با مودم خواهید گرفت
وقت بخیر
آیا مودم tp link mr200 میشه آنلاک کرد؟
شیوه کار چطوریه؟
مگه لاکه. تا جایی که می دونم این مودم از اساس آنلاکه.نقل قول:
شما لاک کدوم شرکت رو دیدی؟
والا تا جایی که من آمار گرفتم الان مودمی که داره های وب میده ( mr200) ازشون پرسیدم میگن لاکه!نقل قول:
قیمت و اقساطی که میده خیلی مناسبه ببینم اگر آنلاک میشه یکی بخرم
اگر لاک باشه بعید می دونم آنلاک بشهنقل قول:
برای اینترنت 4g روستایی این مودم میده؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله یکی از مودم هاش اینهنقل قول:
ولی تماس گرفتم گفتن مودم که لاکه
فعلا هم واگذاری ندارن مرحله پیش ثبت نام هست.
الان کدوم اپراتور و در کدام شهرها اینترنت + 4G ارائه میده ؟ باندی که این نسل از اینترنت روی اون ارائه میشه چه باندی هستش ؟نقل قول:
4g+ همون 4g هست و در واقع گوشی/مودم شما میتونه با تجمیع دو فرکانس 1800 و 2600 اونو تبدیل به پلاس کنه و سرعت شما رو مقدار چشمگیری افزایش بده که معمولا رو گوشیهای پرچمدار و مودم های CAT6 همچین قابلیتی هست که هیچ شرکتی هنوز مودم CAT6 تو ایران وارد نکردهنقل قول:
البته اپراتور هم باید تو اون منطقه هر دو فرکانس رو فعال کرده باشه!که بنده فقط ایرانسل رو اطلاع دارم که اکثر جاها فعال کرده,با توجه به تست هایی که انجام دادم بقیه اپراتور ها رو بعید میدونم هنوز فعال کرده باشن
مودم mr200 قابلیت تغییر باند رو داره؟
خیرنقل قول:
....................
دوستان با مودم mr200 چطوری میشه باند شبمه ایرانسل انتخاب کرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
تا جایی که اطلاع دارم با این مودم نمیشه باند عوض کردنقل قول: