نقل قول:من اپلود بوی تست کردم اصلا ریموت نمشه نمیدونم چرا؟!:n27:نقل قول:
Printable View
نقل قول:من اپلود بوی تست کردم اصلا ریموت نمشه نمیدونم چرا؟!:n27:نقل قول:
سرعت اپلود از سرورهای خارجی بیشتر وقتها خیلی کند هست یا وسط اپلود گیر میکنه اما اپلود از سرورهای داخلی بالا هست اگه یه اپلود سنتر داخلی پیدا میکردم که دو گیگ فضا بهم بده عالی بود کسی چنین اپلود سنتری سراغ داره
سلام
دوستان راهی نیست بشه چند فایل همزمان اپلود کرد ؟
سلام به دوستان یکی لطف کنه فیلم avatar 2009 رو در 30 نما هست توی شاتل لند آپلود بکنه ممنون اینم لینکش (لینک 12 گیگی هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون یک تیکه 12 گیگی هست نمیتونم آب کنم
قسمتهای 2 گیگی باشه
ممنونم
من امتحان کردم بین ساعت 4 تا حدود 7 صبح میشه 2 تا لینک رو باهم توی 2تا مرورگر آپلود کرد ولی بعدش شانسی هستنقل قول:
شاتل لند روی وایرلس شاتل هم قابل استفادست یا فقط adsl?
سلام دوستان راهی برای ریموت از آپلودبوی هست ؟
الان لینک آپلودبوی دارم اما وقتی تو آپلودسنتر میزنم کار نمیکنه
بد جور گیرم
آپلود بوی روی آی پی قفله.نقل قول:
اگر پلن لینک مستقیمش رو خریداری کنید شاید! کار کنه.
سلام برای آپلود از یوتیوب چه باید کرد ؟
تلگرام پیام بده @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان یه سوال داشتم میخواستم از سایتهای خارجی یا سایتهایی که ف ی ل ت ر هستن تو شاتل آپلود کنم که گویا تنها راه اینه که اول اون لینک دانلود فیلتر تو یه آپلود سنتر آپلود کنم بعد اون لینک دانلود تو شاتل لند آپلود کنم و دانلود کنم...برای اینکار نیاز به راهنمایی دارم که از دوستان یکی یه سایت آپلود معرفی کنه که بتونم اینکارو انجام بدم ؟!؟ اگه راه دیگه هم داره ممنون میشم کسی بگه:n13:
سلام دوستان
این مشکل خراب شدن فایلهای اسپلیت شده (برده شده) رو چطوری باید حل کرد؟
ریپیر بزن.....نقل قول:
ممنون
من با 7zip روی سرور لینوکس اسپلیت کردم که winrar نمیشناسه
باید ریکاوری رکورد هم اضافه کنی بهش. که بتونی ریپیر هم بزنی.نقل قول:
سلام.امکانش هست یکی از دوستان فیلم Alien: Covenant 2017 با حجم تقریبا 9 گیگو به پارتای دو گیگی تقسیم کنه تا من بتونم از طریق شاتل لند دانلودش کنم.اینم لینکش
ممنون میشم
سلام.روم نمیشه بگم ولی میگم:n01:
ممنون میشم این فیلمم بزارید تو شاتل لند تا بتونم دان کنم و یا به پارتای دو گیگی تقسیم کنید تا خودم بزارمو بتونم دانشون کنم.پیشاپیش خیلی خیلی ممنون:n40:
دوست عزیز شما عضو گروه تلگرام شاتلند بشید اونجا قرار دادمنقل قول:
لینک گروه:
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم که اگر راه حلی واسش باشه و کسی بتونه کمک کنه عالی میشه
1-چجوری میتونم یک فایل چهار گیگابایتی( بالاتر از 2 گیگ) رو روی سرور شاتل لند آپلود کنم؟(تو توضیحات پست اول فروم گفته شده برم تو سایت 4UPLD.com و ... اما تو این سایت نمیتونم عضو شم هر چی هم رجیستر رو میزنم میره صفحه اول سایت) اگر سایت دیگه ای مثل 4آپلود هست یا روش دیگه ای وجود داره لطفا معرفی کنید
2-توی سرور شاتل لند فقط حالت آپلود تکی فایل ها وجود داره؟راه دیگه ای نیست که بشه چند تا فایل رو همزمان آپلود کرد؟
3-بعضی از فایل هایی که سایت شاتل لند تو سایتش میزاره لینکش رو به دلایلی حذف میکنه اما فایل ها رو از سرورش پاک نمی کنه یعنی اگه لینک رو داشته باشین و لینکش پاک بشه فایلش رو میشه دانلود کرد برای مثال من GTA V ریجن 2 رو میخوام دانلود کنم فایل هاش هم توی شاتل لند موجوده اما لینکش رو ندارم راهی نداره بشه اون لینک ها رو پیدا کرد؟
4-راهی نیست که بشه فایل هایی رو که دیگران در سرور شاتل لند آپلود کردند رو جستجو و دانلود کرد و یک نفر مجبور به آپلود یک فایل تکراری نشه؟
یکی لطف کنه توی شاتل لند اینو آپ کنه 3ِD دوازده گیگیشنقل قول:
سلام
آیا راهی هست که فایلارو از دراپ باکس به شاتل لند انتقال داد؟
ممنون
سلام دوستان
تجربه یکساله من از شاتل لند میگه:
1- تا میتونید از سایتهای ایرانی لینک بردارید و اپلود کنید
2- برای فایلاهای سرورهای خارجی یا غیر مستقیم ناچارید یه اشتراک از سایتهای اپلودو ریموت بگیرید که من با چندتاشون کار کردم و بهترینشون seedbaz هست
3- مزیت سیدباز اینه که هم قابلیت اسپلیت داره که برای من خیلی مهم بود و هم اینکه لیچر و ریموت داره
4- فایلهای با پسوند rar کمتر به مشکل میخورن ولی با فرمتzip اکثرا فایلها خراب میشن
5- مرور گر رو وقتی در حال اپلود لینک هستید نباید ببندید اگر ببندید هم ریموت لینکها قطع میشه و هم خرابی فایل بیشتر
6- تو گروه تلگرامی شاتل لند عضو بشید اونجا ملت که لینک میزارن میتونید براحتی دانلود کنید بعضی نکات و ترفندها هم گفته میشه کلا بد نیست عضو بشید
7- تو گروه شاتل لند یکی از دوستان اسکریپتی نوشته که خیلی کرابردیه و امکانات خوبی داره یکیش اینه که میتونید لینکاتون رو گروهی بدین خودش ریموت کنه
فعلا اینا به ذهنم رسیده
موفق باشید
سلامنقل قول:
ممنون از اینکه تجربیاتتون رو اینجا نوشتید
من خودم هم از زمانی که شبانم تموم شده دیگه شبانه نخریدم و شاتل لند رو جایگزین کردم
اینکه ایکریپت نوشتن که گروهی آپ کنه خیلی خوبه ، اگه میشه ایجا بزارید یا لینک گروه رو که من و دیگر دوستان هم استفاده کنیم
با سپاس
سلام به همه . خواستم بدونم برای دانلود از تورنت چیجوریه . اول باید تو سیدباز لیچ کنیم بعد با شاتللند آپ کنیم بعد دان .. ؟ لطفا راهنمایی کنید
این لینک گروه شاتل لنده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم لینک کانال اسکریپتش : shlearn1@
تو این کانال کامل توضیح داده و لینک اسکریپت هم هست
اره دیگه یا لینک مگنت یا فایل تورنت رو میدی تو سیدباز تا لیچ بشه بعدم از همونجا لینک مستقیم میگیری میدی تو شاتل لند بعدم راحت دانلودنقل قول:
من اپدیتهای ps4 رو اینجوری میگیرم
The service is unavailable.
درس شد.
آپدیت : سرعت آپلود بسیار کند شد. ولی همچنان انتقال خوبه.
آپدیت : الان متوجه شدم سرعت انتقال هم کم شده ولی نه به اندازه سرعت اپلود.
سلام من سرویس art 1 دارم میخوام 5 ترابایت ترافیک شاتل لند رو بخرم میخواستم بدونم آیا برای سرویس های آرت هم میشه و سرعتش چقد هست؟
با تشکر
برای سرویس art نمیشه! فقط برای سرویسهای eco هست!نقل قول:
سرعت بستگی به خط شما داره ولی کلا تا 16 مگابیت باز هست!
افزایش حجم فایلها بعد از انتقال به سرورهای شاتل لند تا چند وقت پیش در حد چند کیلو بایت بود ولی الان گاهی تا 30 مگابایت هم میرسه !!!
جالبه که هیچ نظم و حساب و کتابی هم نداره. یک فایل رو دو بار با فاصله کمتر از یک دقیقه ریموت کردم دفعه اول 30 مگ به حجمش اضافه کرد ، دفعه دوم 2 مگ :n13:
دوستان برای پارس آنلاینم کار میکنه یا فقط شاتله(بسته ترافیک ایران پارسآنلاین یا ترافیک نامحدود داخلی)؟
فقط شاتله اونهم ماه تا ماه باید تمدید کنینقل قول:
نقل قول:
پاسخ پشتیبانی شاتل لند:
"کاربر گرامی
با سلام و احترام
در فرایند انتقال فایل در آپلودسنتر ، حجم ناچیزی به فایل مربوطه اضافه می شود اما محتوای شما دست نخورده باقی خواهد ماند. با این وجود جهت جلب رضایت شما کاربران گرامی سرویس جدیدی به نام شاتل باکس با امکانات کارآمدتر و بهتری برای آپلود و انتقال فایل در حال آماده سازی است و به زودی خدمت شما ارائه می گردد. از اینکه با صبر و شکیبایی خود ما را همراهی می فرمایید سپاسگزاریم."
طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از نظر پارس آنلاین ، شاتل لند جزو "لیست سایت ها با ترافیک داخلی" محسوب میشه. ولی برای اینکه بتونید از آپلود سنتر شاتل لند برای آپلود و انتقال فایل استفاده کنید باید کاربر شاتل باشید.نقل قول:
من عضو شاتللند هستم آره جزو ترافیک داخلی حساب میکنه و خیلی هم خوبه
من سرویس art دارم میخوام سرویسم رو به eco تغییر بدم اما به نمایندگی شهرمون تلفن زدم گفتند تا دورت تمام نشه نمیتونی ، یعنی فکر کنم 20 روز دیگه
کسی نمیدونه چیکار کنم؟
نقل قول:
چطور میشه از فایلهایی که کاربران شاتل داخل شاتل لند آپلود میکنن استفاده کرد؟ حتما باید عضو باشیم؟
بدون داشتن اینترنت از شاتل میشه عضو سرویس شاتل لند شد؟
بله میتونید عضو شید ولی فضا و ...نقل قول:
همینطور 5 ترابایت ترافیک رو بهشون دسترسی ندارید و زیاد کاربردی نیست بدون نت شاتل
سلام
دوستان من میخوام نتمو عوض کنم اگه بشه بیام شاتل و مهمترین دلیلی که میخوام بیام شاتل استفاده از شاتل لنده. چون دانلودم زیاده تقریبا.
فقط سوالی که برام پیش اومده اینه که اگه سرویسمون محدود باشه و از شاتل لند استفاده کنیم حجم کم میکنه ؟ چقدر ؟ برای سرویس های نامحدود چطور ؟
و اینکه سقف دانلود ماهیانه داره ؟ مثلا بعد 20 گیگ دانلود سرعت پایین بیاد یا نه ؟ ممنون میشم از دوستان که یه توضیحی بدن .