بله .با 50w800c تست کردم.نقل قول:
Printable View
بله .با 50w800c تست کردم.نقل قول:
سلام. از درگاه usb بغل استفاده کردن یا از پشت تلویزیون؟ و نحوه استفاده رو بیان میکنید؟نقل قول:
فرستاده شده از HUAWEI NXT-L29ِ من با Tapatalk
فرقی نمیکنه مگه شما مشکل داری؟ هاردت چیه ؟نقل قول:
Sent from my D6502 using Tapatalk
سلام. نه مشکلی ندارم. پس اگه هارد وصل بشهنقل قول:
پس میشه فیلم هم ضبط کرد؟ چون چند وقت پیش یه گزینه برای ضبط فیلم ظاهر شد در تنظیمات تلویزیون
کجای تنظیمات ؟؟؟؟نقل قول:
من ندیدم چیزی
تو صفحه تنظیمات. ولی العان دیگه نیستنقل قول:
سلا دوستان سونی کی آپدیت جدید را تو سایتش میذاره؟خبری هست یا خیر در ضمن اگه آپدیت آندروید 6 را که برای سنگاپوره رو تلویزیون 50w800c نصب کنم مشکلی نداره؟
لطفا این بحث های پیش پا افتاده رو وسط مبحث تخصصی که دو روز دیگه مشکل خودتون هم میشه نکنید و بحث رو بی نتیجه قطع نکنین، توی همین تاپیک هم نحوه وصل کردن هارد رو توضیح دادن هم نحوه ضبط برنامه های تلوزیون رو، فقط زحمت سرچ کردن داره که پیداش کنید...
کسی از دوستان نتونست نحوه تغییر permission بدون روت کردن رو پیدا کنه؟ من امتحان کردم مثلا با همین برنامه ضبط میشه فایلها را از روی هارد حذف کرد ولی با فایل منیجرهایی که نصب می کنم این اجازه رو نداره.
سلام مبحث درباره نحوه ضبط در تلویزیون سونی در همین تاپیک هست؟نقل قول:
منم همچین مبحثی که بشه برنامه ها رو روی هارد یا فلش ضبط کرد ندیدم
البته یکمطلبی هست که مربوط به اندذوید ۵ هست ولی در ۶ آیا میشود ضبط کرد ؟
سلام دوستان
آیا آپدیت سنگاپور را بر روی تی وی 50w800c نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟
دوست عزیز هیچکس جز خود سونی(اگه بتونی گیرش بیاری!) نمیتونه جواب این سئوال رو با قطعیت بده.وقتی تلویزیونت رو از خودش (یا نمایندگی رسمیش) نگرفتی مسلما تبعات منفی احتمالیش رو هم قبول نمیکنه.اگه از خودش گرفته بودی قانونا میتونستی بهش بگی چرا آپدیتت دستگامو خراب کرده و. تو مسئولی!و باید درستش کنی.بنابر این باید با ریسک بری سراغ آپدیت!شاید بهتر بشه و شاید بدتر بشه. چون بعد از آپدیت دیگه ورژن قدیمیتر رو نمیتونی اعمال کنی.
واسه ضبط کردن هارد اکسترنال رو وصل میکنید به ورودی HDD USB که پشت تلوزیون سمت چپه. برای اینکه برنامه ضبط هم فعال باشه در ابتدای راه اندازی تلوزیون کشور رو یا باید استرالیا انتخاب میکردید یا نیوزلند...نقل قول:
من نصب کردم بجز مشکل ویرایش فایلهای روی فلش مشکل دیگه ای نداشتم، در کل سرعتش هم بالاتر رفته بود.نقل قول:
یعنی الان نمیشه عوض کرد ؟؟؟ فکر نکنم جایی پرسیده باشهنقل قول:
سلام بر دوستانی که در گروه فعالند و گره گشای مشکلات در بارهآپدیت جدید برای آسیا سونی قولی نداده است؟
Reset Factory کنید...نقل قول:
مطمئنید در ابتدای راه اندازی ورژن ۶ میشه کشور رو تغییر دادنقل قول:
نه چون تا به حال ریست نکردم.نقل قول:
جدیدترین آپدیت آسیا امروز 21 اردیبهشت منتشر شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر از اطلاع رسانیتون:n01::n01::n01:نقل قول:
دمتتون گرم با این اطلاع رسانینقل قول:
دوستانی که نصب کردند لطفا اطلاع رسانی کنند. تشکر
بنظر میا که سونی داره منطقی اپ رو بروز کرده شمار همان هست وقت اسیا زده اگر کسی دان کرده اطلاع دهد
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله من نصب کردم و تغییراتی که تا کنون مشاهده کردمنقل قول:
1- صدای بلندتر و وضوح بیشتر
2- سرعت منوها و شبکه ها بیشتر شده
3- ولوم صدا به سمت چپ پایین منتقل شده و کرکره کشویی که قبلا سمت چپ بوده به سمت راست منتقل گردیده .
سلام با توجه به اينكه در اين تاپيك دوستان اين تلويزيون رو دارند سوالي داشتم كه مطرح مي كنم:
من قصد خريد دارم ولي با توجه به بودجه اي كه دارم بين دو مدل 50w800c و 49x7000d موندم.
از طرفي w800 داراي فركانس 800 هرتز هست ولي X7000 دويست هست و اينطور كه شنيدم عدد بالاي فركانس باعث ميشه مثلا در فيلم و... كه حركات سريع هست تصوير شطرنجي نشه. و همچنين w800 داراي سه بعدي هست واي اون يكي نيست.
ولي از طرفي x7000 داراي تكنولوژي 4k هست و رزولوشن بالاتري داره (البته نمي دونم در تصاوير و فيلمهاي فعلي آيا قابل كاربرد هست يا خير) و گويا تكنولوژي Hdr داره كه كيفيت تصوير رو بهبود مي بخشه و تبديل مي كنه به تصوير در حد 4k. (اينرو شنيدم البته)
مي دونم وقتتون رو ميگيره ولي مي خوام با دليل راهنمايي كنيد كه كدوم رو بايد انتخاب كنم.
در كل دوست دارم تصويرم شطرنجي نشه و هميشه صاف و زلال و داراي رنگ طبيعي باشه.
با تشكر
کسی از دوستان نتونسته راه حل دائمی برای مشکل ادیت فایل های USB Flash تو ورژن جدید پیدا کنه؟
من 49x8305c دارم
ولي توي سايت ظاهرا آپديتي براش نيومده
ميخواستم بدونم حتما بايد آپديت مربوط به مدل تلويزيوني كه داريم باشه؟
1-پنل x7000 از نوع IPS هست پس کنتراست تصویر پایینتر است.نقل قول:
2-اختلاف refresh rate (به قول شما فرکانس) تازه اگه اختلافی باشه تو این دو مدل تاثیری تو کیفیت تصویر نداره.
3-HDR که برای افزایش کیفیت هر پیکسل هست ,ربطی به 4K که برای رزولیشن هست نداره.خصوصا اگه 50 اینچ میخوای بگیری بیخیال 4K و HDR شو.و w800 بگیر .به نظر من سه بعدی بیشتر از اون دوتا حال میده!
این مدل احتمالا برای آسیا نیستنقل قول:
پشتش زده ساخت کجا؟
:n35::n35:نقل قول:
سلام دوستان کسی اگه با notify BARAVIA کار کرده لطفا تجربیات خودش را به بقیه منتقل کند. من برنامه را روی گوشیم نصب کردم با تی وی هم ارتباط پیدا کرد و از گوشی هم می توان پیام تست را برای تی وی فرستاد ولی وقتی گوشی زنگ می زنه یا پیامک میاد تو تی وی چیزی نمایش داداه نمیشه لطفا بزرگان راهنمایی کنند.
سلام علیکمنقل قول:
ابتدا نرم افزار ES File Explorer را در تی وی نصب کنید با اجرای برنامه در تی وی در صفحه اصلی گزینه Network را انتخاب کنید چنانچه لپ تاپ شما به همان مودمی که تی وصله وصل باشه اونو پیدا میکنه. و ادامه کار...
در ضمن شما باید تو لپ تاپ تان فایل هایی را که می خواهید اجرا کنید را Share کنید به صورت Any one
نقل قول:
---------------------------
سفارش روسيه و ساخت مالزي
پشت تلويزيون هم روسي نوشته
- - - Updated - - -
سفارش روسيه و ساخت مالزينقل قول:
پشت تلويزيون هم روسي نوشته
-----------------------------نقل قول:
لطفا کمک..............................نقل قول:
از سایت سونی روسیه دانلوددکنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آینه اپدیت شما