به احتمال 95% محدود نمی شید.نقل قول:
سرعتتون نصف می شه و دفعات بعد هم زودتر محدود می شید.
اگه محدود شدید سرویس بالاتر بگیرید محدودیتتون لغو می شه ;):n05:
Printable View
به احتمال 95% محدود نمی شید.نقل قول:
سرعتتون نصف می شه و دفعات بعد هم زودتر محدود می شید.
اگه محدود شدید سرویس بالاتر بگیرید محدودیتتون لغو می شه ;):n05:
سرویس شما چیه ؟ سرویس گیم شما فعاله؟نقل قول:
دوستان یه سوال
شما هم مشکل پینگ دارید ؟
سرویس گیم فعاله ولی پینگ با DNS شاتل حدود 200 هست !
سوال فنی
تنظیمات DNs باید انجام داد ؟
تو بخش internet protocol که ip و dns تنظیم میشه باید چیزی زد و یا خالی گذاشت ؟؟ (( obtain )) ؟؟
اعصاب نذاشته !:n23:
دوست عزیز dns شاتل چنده؟نقل قول:
85.15.1.14نقل قول:
85.15.1.15
دوست عزیز شما که سرویس گیم رو فعال کردید واقا تفاوتی حس کردید؟نقل قول:
معذزت میخوامنقل قول:
ولی احساس نمیکنید حرف بی ربط دارید میزنید ؟
پینگ نواسان داره
و بعد فعالسازی گیم تو روز یه ذره میاد پایین
ولی کلا داغونه
شدید پشتیبانی شاتل
فقط دری وری تحویل میدن
مغز نیست جلبکه !
میگم مشکل پینگ دارم
مرتیکه میگه سرور شما اشتراکی هست
واسه رفع مشکل سرویس اختصاصی dedicate تهیه کنید !
اینا رو میبینم یاد پشتیبانی اندیشه میفتم که قبلا ازشون اشتراک داشتم !
طرف دیپلم کامپیوتر داشت شده بود پشتیبانی
میگفتم مشکل دارم میگفت ویندوز عوض کن !
بلد نباشن برطرف کنن زمین و زمان مقصره !
اگرم بگیم بی سواد راه دوری نرفتیم !
جناب albertxx من برای خودم میپرسم میخوام ببینم اونایی که سرویس گیم رو فعال کردن فرقی هم کرده یا نهنقل قول:
شما هم لطفا یه مقدار مودب تر حرف بزنید
حقیقتش چند روز پیش پینگ شاتل خیلی مشکل داشت نوسانش زیاد بود ولی چندروزیه خیلی بهتر شده
دقیقا 72 تا پست ارسالی شما تو فروم رو خوندمنقل قول:
اکثرا تو همین تاپیک شاتل بود
نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه از همین دسته پشتیبانی ها هستید ! (( همچین افرادی رو قبلا تو تاپیک اندیشه داشتیم که بعد ها شناسایی و یکیشون بعد یه مدت تعلیق شد ))
یکسری پست های تکراری هم ارسال میکنید تا حجمه پست هاتون زیاد بشه !
مثلا جواب به این سوال که سرویس گیم چیکار میکنه رو چند بار پرسیدید و با اینکه بار اول یک نفر جواب داد ولی باز هم بعد چند وقت اون سوال رو پرسیدید
یه جورایی انگار از هیچی سر در نمیارید
همیشه هم در حال رفع اتهام از شاتل و یا ارسال خبر انتخاب شاتل به عنوان ..... هستید !
پست هایی که ارسال میکنید آدمو یاد پشتیبانی شاتل میندازه !
حالا بقیه دوستان اینجا بیشتر فعالیت دارن بهتر میتونن نظر بدن !
شما هرجور مایلید میتونید فکر کنید:n05:نقل قول:
لطفا درباره این موضوع فکر کنید که پشتیبان یه شرکت یه ادمه و یه کارمند ساده فکر نمیکنم اون قدر بی کار باشه که بخواد بیاد اینجا پست بده چون واسش سودی نداره بعدشم با یه پست که چیزی عوض نمیشه
بنده هم دوروبریام همه از شاتل سرویس دارن و چون ازش کاملا راضین مواقع بیکاری اینجا پست میدم
شما بهتره از ادبیات مناسب استفاده کنید
این که شما از همه چی سر در میارید کافیه
بنده نمیدونستم پست های من باعث ناراحتی شما بشه
دوستان کسی جواب اینو نمیدونه ؟؟؟
DNs باید ست بشه یا obtain بزارم ؟
اصلا این مشکل پینگ لعنتیش چیه !!!:n23:
نقل قول:
دوستان شاتل دانلود شبانه رایگان هم داره؟ ه جوریه؟ سرعتش تو شبانه واقعیه؟ اگه میشه پ خ بدین.
من تازه از خدمت اومدم می خوام یه اینترنت خوب و ارزن بگیرم که به صرفه هم باشه
آره ،شبانه داره.نقل قول:
سرعتش خوبه؛ منتها اگه دانلودت زیاده و شبی بالای 2-3 گیگ میگیری،بهتره نیای این شرکت.
هر شب 2-3 گیگ دانلود میشه کرد؟ کدوم سرویس؟ محدودیت نداره که بعد از یه مدت سرعت کم بشه؟نقل قول:
اگه شبی 2-3 گیگ دانلود کنی،دیرتر محدود میشی و ممکنه روز 20ام اینا محدود شی که دیگه به چشم نمیاد ولی اگه هر شب کل ساعاتو بذاری واسه دانلود و 6 گیگ اینا دانلود کنی،سریع محدود میشی؛(البته به جز ماه اول؛ چون ماه اول شاتل بهت حال میده و میتونی زیاد دانلود کنی ولی از ماه بعد که محدود شدی،هر دیقه به خاطر چند گیگ محدودت میکنه،چون سیستم بهت حساس میشه)نقل قول:
که البته این محدودیت ها هم به منطقه و شلوغیش خیلی ربط داره و اگه جای دوردستی باشی که شاتل روش نظارت نداشته باشه،علاوه بر اینکه دیرتر محدود میشی،بعد محدودیت هم میتونی با استفاده از وی.پی.ان ایرانی سرعتو مثه روز اول کنی.
سرعت دانلود شبانه چه طوره؟ واقعییه؟ الان کدوم سرویس و بگیرم شبی 6 گیگ دانلد دارم؟نقل قول:
فقط ماه اول "احتمالا"، (تاکید میکنم "احتمالا" ) بتونی 6 گیگ دانلود کنی وگرنه از اون به بعد،هر سرویسی داشته باشی سرعتتو محدود میکنن.نقل قول:
در ضمن می تونی نامحدودم بگیری، یه نگاهی بهش بنداز.
سرعت دانلود شبش مثل روزه دقیقا، ولی همونظور که دوستمون گفتن بعد از یک مدتی محدود میشید و پله ای سرعتتون کم میشه، واینکه سرعت روزتون چنده بسته به شهر و منظقه تون روی اعداد مختلفی بسته میشه که باید شهرتون رو بگید اینجا دوستان به طور تجربی بگن سرعت چنده واسه هر طرحینقل قول:
من تو مازندران هستم. شهر سلمان شهر.نقل قول:
اینجا کسی و ندیدم از از سلمان شهر فعالیت کنه.
این ارت یکم گرونه. ارت 1 تو پست های قبلی دیدم سرعتش 150 هست. زیاد جالب نیست. ارت 2 نمیدونم چنده.
محدودیتشون چند روزست؟ من از مخابرات خسته شدم
دوستان در تهران سرویس اکو 128 رو روی چند مگ میبندن واین که مثلا 512 با 128 فرقی هم میکنه؟
معمولا 2 تا 3هفته محدودی؛ ولی می تونی سرویستو ارتقا بدی تا سریع از محدودیت در بیای.نقل قول:
ولی با توجه به شهرت، فک نکنم شاتل زیاد اذیتت کنه و احتمالا نظارتشون اونجا پایینه؛ منتها حتما قبل از اینترنت گرفتن از هر شرکنی، تو اون منطقه ای که هستی پرس و جو کن ببین کی چی داره و آیا راضیه یا نه...
این دقیقا چیزیه که کسی نمیدونه! حتی خود پشتیبان های شاتل هم نمیدونن شما کی از محدودیت در میای و روند کار محدود کردن سیستم چطوریه! اگر دنبال شرکتی هستید که هر شب دانلود کنید با سرعت بالا شاتل خوب نیست! ولی اگر بعضی شب ها فیلمی چیزی دانلود میکنید و زیاد مصرف ندارید شاتل خوبه. البته من از شهر شما خبر ندارم.نقل قول:
من مرکز شهید باهنرم و اینجا از 128 تا 1مگو روی 2750 میبندن و 2 مگو روی 3750 و 4 مگو روی 4750 و الی آخر.نقل قول:
سرویس 512 و 128 هیچ فرقی با هم ندارن(البته در منطقه ی ما)
دوست عزیز درست میگی میدونستم میخواستم مطمئن شم اکثر جاها همینطورهنقل قول:
شما تاحالا از 8 مگش استفاده کردین؟
سوالتونو بپرسید؟ 8مگ روی 9 بسته میشهنقل قول:
آرت 1 ..هم از سرور داخلی و هم از خارجی محدود شدم بعد از دانلود 80 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما باز هیچکی نمیتونه جلوی دانلود منو بگیره :n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال خاصی نداشتم همین میخواستم ریت دانلودشو بدونم و وضعیت استیبلیشونقل قول:
اندیشه رو خوب اومدی برارنقل قول:
البته اون تاپیک اندیشه نیست ، خودش که داره صاحابش میشه
آقا من هم 80 گیگ دانلود كردم سرور داخلی هم محدود شد . فك كنم 80 گیگ آخرش باشه ؟؟؟ ارتقا بدم حل میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟:n03:
80 گیگ تو چند روز؟ تو هم آرت 1 داشتی؟نقل قول:
دوستان یه سوال فنی
این سیستم شبانه شاتل چطوره ؟
رو چه سرویس هایی باید پول پرداخت بشه تا شبانه فعال بشه ؟؟
3500 هست ؟؟
برای همه سرویس ها ؟؟ (( چون قبلا بالای 1024 لزومی به این هزینه نبود ))
ارت٢ ٢٠ روز و اكانت idownload . با ارت١ هم میشه ٤٠ ٥٠ گیگ گرفت ولی محدود میشینقل قول:
سلام
میخواستم بدونم سرعت این سرویس art1 و 2 چقدره ؟
ممنون
دوستانی که می خواهند اینترنت شاتل بگیریند اصلا پیشنهاد نمی کنم بشدت کیفیت این اپراتور افت پیدا کرده در بهمن ماه بیش از 42ساعت اینترنت شاتل بنده قطع بوده در اسفند ماه هم تا به حال 8ساعت قطعی تجربه کردم واقعا شاتل داره اذیت می کنه... :n27::n15:
تکراری حذف شود
من مشکل قطعی نداشتم. ولی دقیقا از بهمن ماه سرعت سرویس افت محسوسی داشته. مشخصه مشکل پهنای باند دارن. سرویس 8 مگ من با اینکه روی 9مگ بسته شده ولی سرعت دانلود بیشتر از 5Mbps نمیشه. در صورتیکه قبل از بهمن ماه سرعتم همیشه روی 8.50 Mbps ثابت بود. تازه تمام تست ها هم با SpeedTest و سرور داخلی بوده.نقل قول:
?????????????????نقل قول:
دوستان یک سوالی داشتم،حداکثر دان استریم شاتل واسه سرویس 8 مگ ، 9 مگ هستش یا اگه بخوایم رو 12 یا 16 هم می بندن؟
روی 9 بسته میشهنقل قول:
من ندیدم بالاتر بسته بشه
من تعجب کردم،چون با نمایندگی صحبت می کردم،می گفتن پهنای باند 8 مگ ما بازه هر چقدر که خط بکشه.شما آخرین بار کی 8 مگ داشتید؟نقل قول: