آقا یه سوال !
کلا تا بسته هفتگی یا ماهانه اینترنت رو نگیریم کلا 3G تو شبکه پیدا نمیشه ؟؟!!
چند هفته پیش یه بار سرچ کردم دیدم 3G رو پیدا میکنه، ولی چند مدته سرچ میکنم پیدا نمیکنه!!
Printable View
آقا یه سوال !
کلا تا بسته هفتگی یا ماهانه اینترنت رو نگیریم کلا 3G تو شبکه پیدا نمیشه ؟؟!!
چند هفته پیش یه بار سرچ کردم دیدم 3G رو پیدا میکنه، ولی چند مدته سرچ میکنم پیدا نمیکنه!!
برای ثبت شماره شما در شبکه 3g و رجیستر شدن در شبکه باید بار اول یه بسته هفتگی یا ماهانه بگیرینقل قول:
بعد از خرید میتونی با تعرفه عادی هم از شبکه 3g استفاده کنید .
پیدا کردن تری نیاز به بسته نداره بلکه رجیستر شدن به بسته دوم و سوم نیاز داره.حتی شما شبکه های اپراتورهای دیگه رو هم می تونی ببینینقل قول:
دوستان واقعا بسته 1 ماه 5 گیگ شده؟ خیلی خوبه اگه اینطور باشه... دیگه کی میره سمته ایرانسل!!!:n19:
البته پيدا كردن نسل سه در جستجو ربطي به داشتن بسته ندارهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
سرکاریه یا واقعا بسته یکماهه 5 گیگ شده؟؟؟
بله . حقیقت دارهنقل قول:
دوستان واقعا بسته 1 ماه 5 گیگ شده؟ خیلی خوبه اگه اینطور باشه... دیگه کی میره سمته ایرانسل!!!:n19:
اولش خودم دیدم باورم نمیشد . فکر کردم 500 مگ داده . بعد چند بار اعتبار رو چک کردم و دیدم واقعا 5 گیگه !
مخابرات هم از فرصت استفاده میکنه دید با این کار مشتریای ایرانسل پریدن میخواد همه رو بکشونه طرف خودش adslش هم همینجور تا دید پارس آنلاین و صبانت شبانه رو برداشتن سرعت شبانه ها رو چند برابر کرد:n19:
سلام . دوستان من وقتی گوشی رو روی حالت 3G میزارم روی آنتن گوشیم علامت ضربدر میاد. یعنی سیم کارت رجیستر نشده؟
چیکار میشه کرد که آنتن بده؟
هیچی دیگه، تو شما تو محدوده پوشش 3G همراه اول نیستین!نقل قول:
من به خاطر گرون شدن ایرانسل رفتم سیمکارت دانشجویی رو فعال کردم ولی دیدم نمیگیره، اصن صاف خورد تو برجکم
مجبورم باز با بسته های ایرانسل سر کنم
دوستان من ایرانسل رو انداختم دور و اومدم سمت همراه اول
من تو قم زندگی میکنم و امروز رفتم بسته هم خریدم
بسته یک ماهه
اما علامت اچ بالای گوشی م نمیاد
تنظیمات apn هم درسته
گوشی م هم "سلطان نکسوز پنج" هست :n09:
اندورید 5.0.1
چیکار کنم تری جی برام فعال شه؟؟؟
نه دوست عزیز تو محدوده هستیم، کسانی دیگه که کنارم هستن آنتن دارن؟ گوشی هم 3G ساپورت میکنه.البته سیم کارتم ماله شهرستان هست. میتونه به خاطر این دلیل باشه؟نقل قول:
تو پست قبلی خوندم اگه بسته بخرم فعال میشه آیا صحت داره؟
ظاهرا همراه اول هم طرحی به نام سیم کارت دانشجو داره
کاربرانی که دانشجو هستن می تونن به سایتش برن ببینن شرایطش چه جوره
من که شاید یکی گرفتم
یه خبر یه جا خوندم که همراه اول قراره از 15 دی اینرنت فورجی رو در چند شهر فعال کنه
درسته؟؟؟؟
بابا دم همراه اولگرم به خدا
ببین با سرعت تری جی ش داره هم اندازه فور جی ایرانسل دزد سرعت میده
الان دارم با تری جی همراه اول توی قم با سرعت یه مگ دانلود میکنم
این اصلا عالیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من تو اصفهانم امروز بسته اینترنتی های همراه اول رو شماره ۲ رو گرفتم گوشیم هم ۳g داره ولی میره رو gprs چند ثانیه فقط رو 3g بود چیکار کنم همیشه رو 3g باشه؟
نقل قول:
دوست عزيز كدوم منطقه و كجا هستين؟؟؟ :n02:
الان خیابون معلممنقل قول:
یخچال قاضی
برم خونه سمت آذر رو هم تستش میکنم
سلام
زیاد دلخوش این سرعت نباشید
فکر میکنم از خرداد ماه الگوی مصرف تعیین میشه چرا که پهنای باند بین اللملی ایران متاسفانه جوابگوی افزایش مشترکین نخواهد بود و در واقع بر خلاف کشورهای عربی کشورمون کمکاری کرد...
فقط ترافیک داخلی سرعت بسیار بالایی رو خواهیم داشد
همراه اول هم وقتی تجاری بشه قیمت رو بالا میبره و براش سقف سرعت تعین میکنه !!
البته به نظر من !! چون الان داره وضعیت ایرانسل رو میبینه که از یه طرف پشت بوم افتاده و رایتل هم از اون طرف :دی
تست سرعت گرفتم ۸ مگ عالیه اگر همین جور باشه
سلامنقل قول:
رایتل انصافا شبکه ی بسیار پایداری داره برای من
من استان فارس هم بودم بسیار خوب جوابگو بوده
شما بسته هفتگی خریدیدنقل قول:
3g فقط رو بسته های یک ماهه(شماره3) کار میکنه
نه امروز عصر رفتم بیرون یه ۱۰۰ متر که از خونه دور شدم رفت رو ۳g و واقعا سرعتش عالی بود حدود ۶-۸ مگ بود هر چی تست گرفتم ولی وقتی برگشتم تو خونه دیدم تا ۱۰-۲۰ متری خونه هنوز ۳g هست ولی بعد دوباره رفت روی 3g خلاصه که اگر تو خونه هم بود خیلی عالی بود البته تو خونه ما خود گوشی هم خیلی خوب خط نمیده احتمالا مال محلیه که توشم سرعتش خیلی خوب بود اگر این طوری بمونه من مشتری میشم حجمش وفقط کمه حد اقل ۲ برابر میبود خیلی بهتر بودنقل قول:
بسته یک ماهه گرفتید ؟نقل قول:
نه امروز عصر رفتم بیرون یه ۱۰۰ متر که از خونه دور شدم رفت رو ۳g و واقعا سرعتش عالی بود حدود ۶-۸ مگ بود هر چی تست گرفتم ولی وقتی برگشتم تو خونه دیدم تا ۱۰-۲۰ متری خونه هنوز ۳g هست ولی بعد دوباره رفت روی 3g خلاصه که اگر تو خونه هم بود خیلی عالی بود البته تو خونه ما خود گوشی هم خیلی خوب خط نمیده احتمالا مال محلیه که توشم سرعتش خیلی خوب بود اگر این طوری بمونه من مشتری میشم حجمش وفقط کمه حد اقل ۲ برابر میبود خیلی بهتر بود
کی گرفتید ؟
چند گیگ بهتون داد ؟
محتوای مخفی: همراه اول - منطقه 22 تهران شهرک گلستان - بلوار هاشم زاده فاصله 50 متری از دکل کنار خونه که 1 هفتس فعال شده.
محتوای مخفی: .
یک هفته ای ۸۰۰ مگ حجم و قیمتش هم ۵۰۰۰ توماننقل قول:
هنوز ۱۲ ساعت هم نشده
۸۰۰ مگ
با بسته هفتگی هم وصل میشه. دارم
سلام دوستان. این همراه اول خیلی دزده
دیروز یه بسته یک روزه فعال کردم و اس ام اس هم واسم اومد که نوشته بود فعال شده و به صورت اتوماتیک فعال نمی گردد. ولی امروز دوباره اومده واسم تمدید کرده. اس ام اس هم دادم که عدم تمدید بزنم بازم جوابی نمیاد. به 9990 هم تماس گرفتم ولی جواب درستی ندادند. من میخوام بدونم اخه وقتی خود همراه اول اس میده که بطور اتوماتیک فعال نمیشه بعد چرا دوباره باید تمدید خودکار کنه
بزارید روی WCDMA توی خونه هم شاید 3G براتون آنتن داد.نقل قول:
خبر فوری
5 گیگابایت اینترنت نسل سوم همراه اول: 10,000 تومان
- این طرح از صبح امروز و به صورت آزمایشی در مناطق تحت پوشش اینترنت نوترینو (نسل سوم)، در حال اجراست.
- جهت فعالسازی بایستی بسته ماهانه اینترنت همراه اول را فعال نمایید.
- این در حالیست که بسته 5 گیگابایتی اینترنت همراه ماهانه اپراتور دوم، هم اکنون به مبلغ 400.000 ریال (یعنی 4 برابر گرانتر) ارائه می شود.
اینو من 1 هفتس دارم میگم که !!!نقل قول:
من بسته خریدم بهم 5 گیگ داد ! :n19:
الان ما كه هنوز ٢.٥ گيگمون تموم نشده هم ٥ گيگ داريم؟نقل قول:
نه دیگه بسته باید بخرید 5گیگ میدهنقل قول:
شما می توانید با ارسال عدد صفر لاتین به ۸۰۸۰ یا ارسال کد USSD *۱۱۱*۳۲۰# از وضعیت بسته ی خود، حجم باقیمانده و مهلت اعتبار آن مطلع شوید.
چطوری باید انجامش بدمنقل قول:
تو قسمت تنظیمات گوشیتون قسمتی هست به نام network typeنقل قول:
افتضاح ترین 3g همراه اول، تهران، سعادت آباد
یعنی واقعا 3G اینقدر خراب دیده بودین ؟ جالبیش اینه با اینکه آنتن فول هست -60 همیشه همین اینجا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من این کد رومیزنم فقط تاریخ و شماره بسته رو اس ام اس میکنه
جریان چیه؟
احتمال زياد سيم كارت شما اعتباري هستنقل قول:
الان حجم من تموم شد و اتومات تمديد شد.از كجا بفهمم ٢.٥ يا ٥ گيگشو؟