شما خبر نداری محدودیت سرعت قراره اعمال بشه یا نه ؟نقل قول:
Printable View
شما خبر نداری محدودیت سرعت قراره اعمال بشه یا نه ؟نقل قول:
سلام دوستان""" تو کرج هم فعلا من آنتن 3G ایرانسل رو نتونستم پیدا کنم ( منطقه های تست شده : گوهردشت...شاهین ویلا... میانجاده. بنیاد...باغستان....جهانشهر....4 5متری گلشهر.... چهارراه طالقانی...میدان شهدا...میدان سپاه... دوستان کرجی یه اعلام وضعیت کنید ببینم کجای کرج آنتن میده بریم تست کنیم؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شورایعالی فضای مجازی از پایان فرآیند تدوین و تصویب پیوست فرهنگی اپراتورهای نسل3 و بالاتر خبر داد
دوستان کسی هست از غرب تهران تست 4G بزاره ؟ من هر کاری میکنم وصل میشه به LTE ولی اینترنت رد نمیکنه..ممنون
من تو میدان سپاه چند روز قبل H+ رو دیدم یه سر هم رفتم بودم خیابان مالک اشتر اونجا هم H+ رویت شدنقل قول:
من کارم میدون سپاه هستش ، اصلا پیدا نکردم !نقل قول:
3G افتتاح شد بازم اسلامشهر خبری نیست!
این هم یه تست توی مشهد توسط یکی از دوستام
البته این اینترنت پولی نیست!! یه چیز دیگه هست که ... :n02:
من جمعه دقیقا سر کسری تونستم بگیرمنقل قول:
کدوم خیابان میشه بگید؟نقل قول:
گرگان ،کی 3G Irancell فعال میشه؟
درودنقل قول:
عزیز تو شمال غربی تهران من تمام 3G اپراتورها رو دریافت میکنم ولی هیچ دیتایی نمیده.
تنظیمات خاصی میخواد برای دریافت اینترنت ایرانسل ( گوشی Z2)؟
SONY XPERIA Z2
باندهای فرکانسی نسل سوم و چهارم ایرانسل در پست اول تاپیک قرارداده شد.
من امروز تو اصفهان یه تابی خوردم و چند تا از آنتن های ایرانسل و همراه اول، رو نگاه کردم تقریبا 10تا آنتن دیدم توی راه
حتی یکیش تجهیزات جدید روش نصب نشده بود و مشخص بود همش همون نسل قدیمه
اصفهان تا 20،سال آینده انشالله نسل3 میرسه چیزی نیس 20 سال برای راه اندازی پروژه تو ایران چندان زیاد نیست
مطمئنی؟؟؟ یعنی هیچی به هیچی؟نقل قول:
سلام
یعنی تماس تصویری هم راه می افته رو ایرانسل؟
الان تو یه فیلم کره ای دیدم خیلی باحال بود
ما ایرانیها از ... ها هیچ انتظاری نداریم بازم درود بر USA اینو داشته باشین
اینترنت ارزان و جهانی در راه است.
تماس تصویری نعوذ باالله حرام است!!
ایرانسل و رایتل ندارد که
بذار این تکلیف داستان اینترنت که از همه مهمتره روشن بشه تا تماس تصویری...نقل قول:
اگر اینترنت درست ارایه بده تماس تصویری هم از طریق بستر اینترنت میشه با نرم افزارهای رایگانی که وجود داره انجام داد.
اکثر گوشیهای هوشمند جدید هم دیگه تماس تصویری تحت شبکه بخاطر هزینه بالا و روی کار آومدن مکالمه تصویری نرم افزاری رایگان پشتیبانی نمی کنه.
سلام.
دوستانی که تست میگذارن برای اینکه پست هاشون موثر باشه این موارد را رعایت کنند.
- نمایش تست سرعت به صورت عکس با سایز متناسب با انجمن و حدالامکان در اسپویلر
- محل تست انجام شده
- وضعیت سیگنال دهی ( مقدار dBm )
بندرعباس هنوز که خبری نیست خیلی منتظر 1 شهریورم ببینیم چی میشه
آقا کی قراره این اتفاق بیافته و سرعتش تا چه اندازه خواهد بود؟
این دقیقا کدوم خیابان مشهد هست که تست گرفته شده؟نقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی ایرانسل
گفتم اصفهان هنوز تست هم ندادید ...
گفت هیچ تاریخ رسمی به ما اعلام نکردند که کی راه اندازی رسمی میشه
گفتم شنبه هم راه نمیافته گفت خیر .... هیچ چیزی معلوم نیست
و اون شهرها که هم الان هست فقط برای تست هست .
یعنی بشین تا راه بیافته (فکر کنم منظورش این بود)
پس اصفهان هم اینطوره. کاشون هم خبری نیست. همیشه اصفهان تو اینترنت و اینها عقبتر از بقیه عمل میکنه.نقل قول:
مثل ای دی اس ال مخابراتش که تا چند وقت پیش فقط 128 میدادن که شاید روی 2مگ میبود و بالاتر نمیدادن و شبانه هم نداشت.
تازگی یکم بهتر شده سرعتهای مخابرات. ولی واقعا این تجهیز نشدن آنتنها به 3g نا امید کنندست. اکثر شهرها دارن تست میذارن ولی اینجا هیچی به هیچی.
هم نسل سوم رایتل بسیار بسیار دیرتر از شهرهای دیگه راه افتاد هم نسل ایرانسل در اصفهان که یک کلان شهر است واقعاً!نقل قول:
دست هایی در کار هست که بیشتر به مسولین مذهبی این شهر برمیگرده که اجازه این کار نیم دهند متاسفانه و در مقابل تکنولوژی مقاوت می کنند...
این نشون میده که اپراتورها برای گسترش نسلهای جدید در این شهر مشکلی ندارند بلکه مسولین این شهر با فناوری مشکل دارند...
نه منم جدیدا دیتا واسم رد نمیکنه ولی 5-6 دفعه که پشت سر هم دیتا رو خاموش روشن میکنم میاد..فکر کنم مشکل تو آی پی دارن..و اینکه شاید دارن تغییراتی میدن.نقل قول:
پس دمه شهر خودمون گرم که حتی زودتر از تهران من علامت 3g رو گوشه موبایلم داشتم و فکر کنم تو ایران قزوین و تهران اولین شهرایی بودن که راه اندازی شد:n02:
دقیقا هیچی به هیچی.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:بر روی هیچ کدام از سایت های ایرانسل در اصفهان تجهیزات نسل سوم نصب نشده... پس فعلا از تست سرعت خبری نیست.نقل قول:
اما برخی از سایت های اصلی همراه اول دارای تجهیزات نسل سوم هستند.
بچه ها 43270 برای چیه لطفا راهنمایی
سیم کارت روستایینقل قول:
بارها عرض شد که شبکه موبایل روستایی ( WLL روستایی) استنقل قول:
خوب این شبکه روستایی چجوریه ماهم روستاییم به چه دردی میخوره
اگه به مخابرات منطقه یا روستاتون دقت کنید بالای ساختمونش یه دکل کوچیک داره، اون شبکه روستاییه ، کارش هم مثل بقیه دکل هاست ، انتن دهی دیگه ، منتها فقط برای همراه اول.نقل قول:
آنتن ها تمامش 3تا از این طبلی بزرگ سفید ها داشت و دیگر هیچنقل قول:
رایتل بعد 2 سال 3 تا آنتن داره تو اصفهان میشه 5% اصلا پوشش ندارهنقل قول:
ایرانسل هم حتی روی یکی از دکل ها نسل جدید نصب نشده اصلا تو اصفهان به فکر تکنولوژی نباشید
عقب افتاده ترین شهر ایران در تکنولوژی فقط اصفهان
اره واقعا اصفهان نا امید کننده هست درحالی که باید جز سه شهر اول باشه؛معلوم چجوری الویت بندی کرن شهر هارونقل قول:
خیلی عجیبه که مردم اصفهان هم هیچ اعتراضی نمی کنند! اگر اشتباه نکنم هنوز که هنوزه وضعیت شبکه رایتل در اصفهان هنوز در حالت آزمایشی بسر می بره بخاطر پوشش ناقص شبکه رایتل اینم از ایرانسل...نقل قول:
قطعاً دستهایی تو کاره که باعث این تاخیرها میشه که به فکر چیزی هستند که پیش خودشون فکر می کنند اگر ملت در دوران تلگرف نگه دارند ارزشه...
ولی مردم اصفهان هم باید پیگیری کنند ببینند علت این همه تاخیر چیه واقعاً !!
پشت بوم خونه و ..... :n09:
قدرت آنتن دهی تو حلقم :دی 100%