چه حالی داد .دم همه گرم مخصوصا سوشا و داور :n07:
Printable View
چه حالی داد .دم همه گرم مخصوصا سوشا و داور :n07:
هی وای من چه حالی داد :دی ولی بازی برگشت با این وضعیت بخوایم بازی کنیم حذف می شیم مخصوصا مهاجم اصلیشونم بازی می کنه
تبریک برای برد شیرین آسیایی
با این سبک بازی حریف خیلی مهم بود که گل نخوردیم، احتمالاً داور بینوا هم تحت جو ورزشگاه به این موضوع واقف شده بود :دی
سوشا عالی طارمی و عالیشاه باهوش... بازی برگشت بنگر فیکس برسه دفاع مطمئنتر هم میشه
الهلال کند اینقدر به بازی تأخیر داد تا حداقل مساوی بگیره اما حالا قدرت دست ماست :n31:
شانس؟ نه به اندازه قهرمان لیگمون :n09:
سلام
منم تبریک میگم این برد شیرین رو :n20:
در روزی کاملا واضح بود الهلال اومده بود برای مساوی،
موفق شدیم پر هوادار ترین تیم عربستان (و یکی از حرفه ای ترین تیم های عربستان) رو شکست بدیم!
اینکه یکی الهلال اومده بود برای مساوی رو از وقت تلف کردن گلرشون از همون دقیقه 15 فهمید. (کلا یکی از وظایف ثابت طارمی تو بازی این شده بود که بره نزدیک گلرشون تا اون یارو توپ رو برداره و دوباره شروع کنه :n09:)
در مورد گل مون هم باید تشکر ویژه ای داشته باشیم از عالیشاه + طارمی که تا لحظه آخر نا امید نشدن و پیگیر بودن!
+
++
+
پی نوشت:
تمامی گل هایی که پرسپولیس در این فصل از دقیقه 85 به بعد دریافت کرد! (لیگ + جام حذفی + آسیا) = 13 گل
یعنی 13 تا گل خوردیم، اما همین 1 گل زده تو همین بازی می ارزید به همه شون!
من که راضی ام! :n02:
اگه اشتباه نکنم بازی برگشت، سه شنبه هفته بعد ساعت 22:35 دقیقه :n12:
منم این برد شیرین را تبریک میگم :n39:
و از داور محترم این بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب آقای Nagor Amir Noor Mohamed از مالزی کمال تشکر را دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n02:
منم تبریک میگم، یه ربع آخر بازی رو دیدم.
اینکه بازیکن اونا آخرای بازی اخراج شد، برای بازی برگشت پرسپولیس قطعا خوب میشه..
.
کلا بعد جریان ترختور و حال گیریش، دلمون رو پرسپولیس با برد دقیقه آخری جلو نماینده عربستان شاد کرد.
حالا پرسپولیس میتونه با برنامه مشخص تری به فکر بازی برگشت باشه و اونا هم همش نگرانن که گل نخورن و گل بزنن. کلا برد های 1-0 خیلی حالت ویژه ای دارن و معمولا تیمی که بازی اول رو 1-0 برده، اغلب صعود میکنه.
سلام.
منم تبریک میگم این برد رو هر چند همیشه شانس یار ما نخواهد بود و اگر اینگونه عمل کنیم حتما در ریاض با مشکلات جدی تری مواجه خواهیم شد:n01:
واقعا امروز هوادارا یار دوازدهم پرسپولیس بودن و یه گل هم برای تیمشون خریدن:n09:
راستی من چند دقیقه بازی رو از دست دادم متاسفانه:n27: چی شد برانکو کمندانی رو کشید بیرون یا اشتباهی من شنیدم؟:n35:
سلام
این هفته، هفتهی عجیبی بود
و برای پرسپولیس هفتهی خوبی بود. ( یه بُردِ دیگه روبروی آبیپوشها، اونم چه آبیپوشهایی! )
عجب بازیای
حدودای دقیقهی ۲۴ گلی که آفساید نبود و دقیقههای ۸۹ و گلی که به کمک دیگائو به ثمر نشست.
داوران مهربان :) که تیم حریفو شاید دیر و شاید هم به موقع ده نفره و برای خطای سوشا به کارت زرد اکتفا کردن.
کلا بازی جالبی بود.
تعداد موقعیت گلزنی الهلال مسلما بیشتر بود ولی سوشا واقعــــا عالی کار کرد. و عالیشاه
همچنین طارمی که با هر بازی نشون میده عجب بازیکنیه و چه بااخلاق!
ولی هادی نوروزی میتونست سانترهای بهتر و موفقتری داشته باشه و کلا اگه میتونستند سرعت بازی رو کنترل کنند
نه فقط در نتیجه بلکه در عملکرد بهتر و مسلما بازی تماشاییتری میشد. ولی خب بازی خوبی بود در کل.
پ.ن: نمیدونم چرا (؟) ولی فکر میکنم انتقادی که فرکی دیشب به عادل کرد،
تو گزارشگریِ امروزش تاثیر گذاشته بود. نمیدونم شاید حسِ من بود فقط.
تبریک میگم
به امید بردهای آینده
منم تبریک میگم
نکات قابل توجه:
1- محمد نوری طبق معمول چند بازی قبل فوق العاده بود ... به خصوص تو کارای دفاعی که تو اکثر نبردها موفق عمل کرد. در پاس های عمقی و طولی هم خیلی خوب کار کرد و در کل یه هافبک آماده و درخشان بود
2- نورمحمدی خیلی مطمئن کار کرد ... برعکس اومانیا که دو سه تا سوتی داشت، علیرضا اکثراً خوب بود و یکی از بهترین های تیم ...
3- سوشا چند بازیه که خیلی خوبه ... البته خروجاش خیلی خطرناک بود امروز، به خصوص اینکه دو بار خواست با پا توپ رو بگیره ؛ اما در کل از وقتی ریش داعشی گذاشته خیلی بهتر دروازه بانی می کنه :دی
4- امید عالیشاه و مهدی طارمی از جمله نعمت های پرسپولیس به شمار میرن ... خیلی خوبن این دو تا و واقعاً هم هماهنگ و خوب کار می کنن ... عالیشاه سرعتش خیره کننده است؛ ولی می تونه بهتر استفاده کنه از این سرعت ... طارمی هم بسیار خوش اخلاق و حرفه ای؛ از نظر فنی هم خیلی فرصت طلبه و قشنگ بازی می کنه ...
5- بازی خوب نورالهی و علی عسگر رو هم نباید فراموش کرد ... واقعاً با جون و دل بازی کردن و خیلی با غیرت بودن ... به معنای واقعی کلمه !
6- علیپور فاجعه بود؛ به نظرم دربی هم یه اتفاق بود که تونست اون جوری گل بزنه ... هنوز خیلی زوده بخواد فیکس بشه ...
7- من بازی بابک حاتمی رو قبلاً دقیق ندیده بودم ... دفاع راست خوبیه، من از سبک بازیش خوشم اومد؛ امروز هم علاوه بر دفاع خوب، توپا رو خوب جمع و دفع می کرد و چند پاس خیلی خوب رو هم ارسال کرد؛ از جمله یه موقعیت گل ساخت برای طارمی ... فکر کنم فصل آینده بشه روش حساب کرد
8- بازی برگشت بازی سختی خواهد بود ... ولی می دونم که می تونیم بالاخره بشکنیم طلسمشو ... به امید رستگاری در ریاض !
کارت زرد مرحله گروهی پاک میشود
عالیشاه و مکانی بازی برگشت را از دست ندادند
براساس قانون مسابقات لیگ قهرمانان آسیا، کارتهای زرد بازیکنان در مرحله گروهی به مرحله حذفی انتقال پیدا نمیکند.عالیشاه و مکانی بازی برگشت را از دست ندادند
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از فارس، امید عالیشاه و سوشا مکانی در دیدار دور رفت پرسپولیس مقابل الهلال در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا کارت زرد دریافت کردند.
با توجه به اینکه این دو بازیکن در مرحله گروهی هم کارت زرد گرفته بودند این شائبه به وجود آمد که آنها از دیدار برگشت محروم شدند.
حامد مؤمنی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در این مورد گفت: براساس بند دوم ماده 70 آییننامه مسابقات لیگ قهرمانان آسیا با صراحت اعلام شده، کارت زرد از مرحله گروهی به مرحله حذفی و از مرحله پلیآف به مرحله گروهی انتقال پیدا نمیکند، البته این در شرایطی است که بازیکنان فقط یک کارت زرد گرفته باشند و اگر بازیکنی با دریافت دو کارت زرد یا کارت قرمز در دیدار آخر مرحله گروهی بازی اول مرحله حذفی را از دست داده باشد، این محرومیت پابرجا میماند.
پس از بازی تیم های پرسپولیس و الهلال به دلیل عدم اطلاع داشتن مسئولان باشگاه پرسپولیس رسانهها، بازیکنان و حتی کادرفنی سرخ پوشان نیز طبق قوانین قبلی فکر کردند که این دو بازیکن از بازی برگشت مقابل الهلال محروم شدهاند.
سلامنقل قول:
من یه چنین پستی در مورد علیپور تنها چند ساعت پس از دربی جایی دادم،
همه علیه من موضع گرفتن که آقا بازیکن به این خوبی، گل به این قشنگی زده و ...
آره دستش درد نکنه، گل قشنگی زد و باعث شد دربی رو ببریم اما به نظرم اصلا در حد مهاجم پرسپولیس نیست!
وقتی می بینم بازیکنی مثل عباس زاده باید هفته ها بشینه رو نیمکت تا بازی ایشون رو ببینه، اعصابم بهم میریزه!
قبل از دربی، تو چند بازی که به عنوان جانشین طارمی وارد زمین شد، دیگه رسما خط آتش تیممون از کار افتاد و اگر هم حمله ای کردیم، از گوشه ها (هادی نوروزی و عالیشاه) بوده.
نمیخوام بگم اصلا بازیکن بدرد بخوری نیست، چرا بازیکن خوبیه اما در حد تیم های متوسط لیگ برتری!!!
امیدوارم هر جا هست موفق باشه (چه تو پرسپولیس و چه تو تیم های دیگه) اما من مهاجم های دیگه رو ترجیح میدم! :n40:
+
از گوشه و کناره های باشگاه خبر میرسه که برانکو از کمندانی خیلی خوشش اومده و حساب جدی روی این بازیکن برای فصل بعد باز کرده!
تو همین بازی هم با اینکه چند دقیقه بیشتر نبود، اما یه حرکت قشنگ بین مدافعان الهلال داشت!:n12:
شرکتی که متقاضی خرید پرسپولیس شده، فقط ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه اسمی دارد.
شرکت سرمايه گذاري و توسعه صنعتي نيوان ابتکار که یکی از سه متقاضی خرید پرسپولیس است، پیشنهاد ۲۹۰ میلیارد تومانی برای خرید این باشگاه ارائه داده است. این شرکت به عنوان یکی از زیرمجموعه های سایپا برای خرید پرسپولیس جلو آمده اما جالب اینجاست که سرمایه اسمی شرکت سرمايه گذاري و توسعه صنعتي نيوان ابتکار تنها ۳۰۰ میلیارد تومان است و در چنین شرایطی این شرکت قصد دارد با ۲۹۰ میلیارد تومان پرسپولیس را بخرد.
بازی خسته کننده بود .
انشاالله سعود به مرحله ی بعد :n12:
حرکت پسندیده بازیکنان پرسپولیس
بازیکنان پرسپولیس نفری یک سکه به کادر پزشکی و تدارکات تیم شان هدیه دادند
شب گذشته بازیکنان پرسپولیس پس از دریافت 5 سکه بهار آزادی به عنوان پاداش متوجه شدند گروه پزشکی، تدارکات و ماساژ تنها نفری یک سکه دریافت کرده اند که این موضوع حتی ناراحتی بازیکنان را در پی داشت و آنها تصمیم گرفتند همگی نفری یک سکه از سهم خود کم کرده و به 11 عضو پزشکی و تدارکاتی پرسپولیس بدهند.
این کار بازیکنان پرسپولیس باعث شد تا سهم 11 عضو کادر پزشکی و تدارکات پرسپولیس از نفری یک سکه به نفری 2 سکه ارتقاء پیدا کند.
خط و نشان هواداران الهلال برای پرسپولیس!
تعدادی از هواداران تیم فوتبال الهلال عربستان بعد از شکست این تیم برابر پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا، با ایجاد کمپین های مجازی برای بازی برگشت خط و نشان کشیدند.
مسئولان باشگاه الهلال عربستان بعد از شکست این تیم مقابل پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا به شدت دنبال جبران این شکست در بازی برگشت هستند. آنها در اولین اقدام به کنفدراسیون فوتبال آسیا از تماشاگران پرسپولیس به خاطر پرتاب بطری آب و اشیا به داخل زمین شکایت کردند.
همچنین تعدادی از هواداران الهلال با تشکیل یک کمپین در توییتر با هشتگ «وعده ما ریاض» برای بازی برگشت خط و نشان کشیده و از تمام فوتبالدوستان عربستان خواسته است که الهلال را در بازی برگشت حمایت کنند.
دیدار برگشت پرسپولیس و الهلال روز سه شنبه هفته آینده در ریاض برگزار خواهد شد.
خدایی با شانس و البته درخشش سوشا بازی سه شنبه رو بردیم.کلا یک گل درست حسابی در آسیا نزدیم.یا پنالتی بوده یا اینجوری.فقط بازی با لخویا همه جوره عالی بودیم.البته با این وضع بازیکنان و فصل عجیب غریبی که داشتیم صعود تا همین مرحله هم کار بزرگی بوده و انشاا... به مرحله 1/4 صعود کنیم.
اگر بتونیم صعود کنیم فرصت 3 ماهه برای تغییر تیم هم داریم و چه بسا بعد از واگذاری،نقل و انتقالات بسیار موفقی هم داشته باشیم.
مهرداد کفشگری
محسن بنگر
حمید علی عسگر
مایکل اومانیا
پیام صادقیان
فرناندو گابریل
محمدرضا خانزاده
و ...
.
.
.
چقدر مصدوم داریم ما
این لیست بالا یا مصدومن یا احتمال حضور شون 50-50 ـه یا از تیم کنار گذاشته شدن یا ...
حالا شانس آوردیم کارت زرد های مرحله گروهی سوشا و عالیشاه با توجه به قانون afc پاک شد وگرنه معلوم نبود میخواستیم چطوری یه ترکیب 11 تایی جور کنیم.
البته تیم پزشکی باشگاه داره تلاش می کنه علی عسگر و اومانیا برسن
به هر حال خدا به خیر بگذرونه
انشاالله آخرین و مهم ترین بازی فصل مون رو بتونیم با موفقیت پشت سر بزاریم :n12:
مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس از پرواز اختصاصی کاروان سرخ پوشان در روز آینده به ریاض خبر داد.
تیم فوتبال پرسپولیس صبح روز یکشنبه آخرین جلسه تمرینی خود پیش از سفر به عربستان را در ورزشگاه درفشیفر برگزار خواهد کرد و پس از آن برای صرف ناهار راهی هتل المپیک میشود.
اعضای تیم فوتبال ساعت 12:30 راهی فرودگاه امام خمینی (ره) میشوند و در ساعت 15 تهران را به مقصد ریاض عربستان ترک میکنند.
نامه مدیرعامل پرسپولیس به رییس جمهور
محمد رویانیان در قالب نامهای گلایه خود را نسبت به شرایط نابسمان پرسپولیس به رییس جمهور اعلام کرد.
به گزارش "ورزش سه"، مدیرعامل سابق پرسپولیس که با ابراز ناراحتی از شرایط این تیم اعلام کرده بود به زودی نامهای خطاب به ریاست جمهوری خواهد نوشت تا اینگونه گلایه خود را اعلام کند به وعدهاش عمل کرد.
در بخشهایی از این نامه رویانیان با اعلام اینکه اوضاع ورزش کشور با توجه به شعارهای انتخاباتی دکتر حسن روحانی در تضاد است اینطور نوشته است:
باید ببینید وضعیت ورزش کشور در دولت اعتدال چقدر با شعارهایی که در زمان انتخابات داده می شد هم خوانی دارد. آیا این وضعیت همان چیزی است که مد نظر شما و دولت تان بوده است؟
در روزگاری که دولتمردان کشورمان دشمنان نظام را به پای میز مذاکره می کشانند و سیاست این است که تهدیدها تبدیل به فرصت شود چرا وزارت ورزش مسائل عادی در ورزش مثل قرارداد کیروش با تیم ملی و یا اتفاقات ورزشگاه تبریز را امنیتی کرده است؟
چرا به جای حضور معاون تخصصی وزیر ورزش در قرارداد کی روش باید شاهد حضور فردی حراستی و امنیتی در زمان مذاکرات باشیم؟
50میلیون هوادار دو باشگاه استقلال و پرسپولیس این روزها در یاس کامل به سر می برند و متاسفانه به عملکرد دولت در ورزش بدبین شده اند. این مسائل با شعارهای دولت اعتدال در سال ۹۲ مغایرت دارد.
قرار است به زودی رویانیان این نامه که مشکلات کلی ورزش را که در آن بازگو کرده در اختیار حسن روحانی قراردهد.
حضور مبهم کفشگری برابر الهلال
مهرداد کفشگری با توجه به مصدومیت امروز هم در تمرینات گروهی حاضر نشد.
به گزارش "ورزش سه"، هافبک دفاعی پرسپولیس که در دو بازی گذشته این تیم با توجه به مصدومیت قادر به همراهی سرخپوشان نبوده امروز هم در تمرین گروهی حاضر نشد.
مهرداد کفشگری امروز و در حالی که همتیمیهایش در حال مرور آخرین تاکتیکها برای مقابله با الهلال بودند در کلینیک باشگاه حاضر شد و به فیزیوتراپی پرداخت تا حضورش در دیدار حساس برابر الهلال در ابهام قرار داشته باشد.
بازگشت مصدومان به تمرین گروهی پرسپولیس
پرسپولیس در شرایطی برابر الهلال قرار خواهد گرفت که بیش از همیشه به نیروی انسانی خود نیازمند است و برانکو امیدوار به بازگشت مصدومان تیمش.
به گزارش "ورزش سه"، تمرین امروز سرخپوشان در حالی امروز در درفشیفر برگزار شد که بازگشت مایکل اومانیا و محسن بنگر به تمرینات گروهی مطمئنا خبر خوشحالکننده برای سرمربی این تیم بود.
در تمرین امروز پرسپولیس، مایکل اومانیا، فرناندو گابریل و محسن بنگر که با مصدومیت مواجه بودند در آیتمهای گروهی حاضر شدند و بدون مشکل پا به پای سایر بازیکنان تمرین کردند.
برانکو ایوانکوویچ امیدوار است در بازی حساس مرحله برگشت یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان بتواند تمام مهرههای خود را در اختیار داشته باشد و با تمام توان به مصاف الهلالی برود که برای جبران شکست یک بر صفر در ریاض برنامههای وسیعی تدارک دیده است.
نمی خوام ایه یاس بخونم ولی با این وضعیت تیمی که در حالت عادیش هم یه تیم معمولی بود 85% حذفیم...البته من به معجزه اعتقاد دارم و فک می کنم اگه ایرانی ها غیرتی بشن هر کاری ازشون برمیاد(جریان بازی با کره جنوبی و...)خوبیش اینه این عرب ها کری رو بد شروع کردن...
معطلی چند ساعته و انگشتنگاری از پرسپولیسیها
کارشکنی مسئولان عربستانی در ورود کاروان پرسپولیس به ریاض با انگشتنگاری و معطلی در فرودگاه ادامه پیدا کرد.
محتوای مخفی: ادامه
در ضمن نائب قهرمانی تیم آکادمی کیا رو هم به همه دوستان پرسپولیسی تبریک میگم:n16:
تو رو خدا ببین به چه روزی افتاده مملکت که عربستان دم در اورده واسمون....
خار و خفیف شدیم جلو این اعراب .....:n37::n35:
حیف درگیر دو تا جنگیم و تحریما پوستمون رو کنده، وگرنه قطعا جوابی تاریخی به ای ناراذل میدادیم.... :(
جونم آقا مجتبی و معرفت طارمی...
ارتش سرخ دات كام : مجتبی محرمی، مردی که هنوز هم محبوب دل پرسپولیسی هاست و هرگز هم سرش را جلوی کسی خم نکرده و این بار هم اگر راضی شد تا جایزه مهدی طارمی را قبول کند به اصرار حسین هدایتی و سایر دوستان بود. گفت وگوی او با روزنامه خبروزشی را بخوانید.
ماجرای جایزه مهدی طارمی از کجا شروع شد؟
(باخنده) خود شما با مهدی مصاحبه کردید و با انتشار لطف و محبت طارمی باعث شدید صدها تلفن به من شود.
چه کسانی تماس می گرفتند؟
هرکس که فکرش را بکنید، از خبرنگاران رسانه های گروهی بگیرید تا همبازیانم و برو بچه های پرسپولیس که مدام زنگ می زدند. یکی تبریک می گفت، یکی شوخی می کرد. یکی می گفت ماشین را بیاور با هم برویم شمال و...
ولی خوب یادمان می آید در مصاحبه ای گفتید، جایزه مهدی طارمی را قبول نمی کنید؟
مطمئن باشید همین تصمیم را داشتم. مهدی طارمی بچه بامعرفتی است. هر ۱۰۰ سال یک بار و توی ۱۰۰ میلیون نفر شاید یکی به معرفت این جوان پیدا شود اما واقعاً این جایزه حق خود مهدی است.
چرا؟
خوب می دانم مهدی بچه بوشهر است. مال و اموال آنچنانی هم ندارد و می دانم زیر پای خودش هم ماشین نیست ولی آمده می خواهد جایزه اش را به کس دیگری ببخشد این خیلی حرف است. خیلی!
چه شد که بالاخره کوتاه آمدید و پذیرفتید؟
دوستان، مردم، حاج حسین هدایتی، خود مهدی طارمی و وکیلش خیلی اصرار کردند. باور کنید نمی خواستم قبول کنم. خودتان اخلاق مرا می شناسید. طی این همه سال با وجود مشکلات فراوانی که داشتم، کمک کسی را قبول نکردم، این بار هم اگر حاج حسین به من قول نمی داد قبول نمی کردم.
چه قولی؟
قول داد یک ماشین بهتر برای مهدی طارمی بخرد. حاج حسین توی رختکن بعد از بازی پرسپولیس و الهلال هم به خود مهدی قول این ماشین را داده بود و وقتی مطمئن شدم پذیرفتم.
قرار است نتیجه مزایده چهارم باشگاه پرسپولیس اعلام شود، پیش بینی خودتان چیست؟
من امیدوارم پرسپولیس به دست پرسپولیسی ها بیفتد. بحث مجتبی محرمی وسط نیست اما حاج حسین هدایتی، کریم باقری، علی کریمی و مهدی مهدوی کیا اسامی کوچکی نیستند. خداوکیلی نباید پرسپولیس را به اینها سپرد؟
ولی ظاهراً رقبای گردن کلفتی دارید.
قبلاً هم به شما گفتم مگر سایپا یا ایران خودرو بخش خصوصی هستند؟ بارها گفته شده که قرار است باشگاه پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی واگذار شود. از لحاظ قانونی هم باید بخش خصوصی واقعی باشد.
بالاترین پیشنهاد را هم شرکت استیل آذین ایرانیان داده، درست می گوییم؟
بله، اسم مزایده رویش است. باید شخص یا شرکتی که بالاترین پیشنهاد را داده برنده شود...
البته باید اهلیت سهامداران تأیید شود؟
اهلیت علی کریمی، کریم باقری و مهدی مهدوی کیا که نیازی به تأیید ندارد. اهلیت این افراد را باید هواداران پرسپولیس را تأیید کنند که می کنند.
واگذاری قریب الوقوع سرخابیها به خودروسازان / فشارها بالاخره کارساز شد؟برخی منابع آگاه از نهایی شدن واگذاری سرخابیها به دو شرکت خودروساز خبر میدهند. این در حالی است که فشارهای زیادی وارد شده تا مسئولان به این واگذاری تن در دهند.
محتوای مخفی: متن کامل خبر !
با سلام خدمت تمامِ دوستان پرسپولیسی:n16:
به عنوانِ یک استقلالی :n02: برای تیمتون آرزوی موفقیت می کنم.:n10:
امیدوارم جوری این عربا تحقیر :n25: بشن که تو خوابش را هم ندیده باشند ، ان شالله موفق باشید.:n25:
میدونم چقدر نامردا شرایط را سخت کردند امیدوارم بازیکناتون بفهمند تو این بازی حیثیت ایران جلوی یک مشت عرب مطرح هست و مردونه تا نهایت توان بازی کنند.:n24:
خلاصه موفق باشید تا ما هم خوشحال بشیم.:n12:
سرمربی پرسپولیس تیمش را با یک تغییر نسبت به دیدار قبل به مصاف الهلال خواهد فرستاد.
برانکو ایوانکوویچ قصد دارد تیمش را با یک تغییر نسبت به دیدار قبل به میدان بفرستد. به این ترتیب که رضا خالقیفر جانشین علی علیپور خواهد شد و البته محسن بنگر نیز همچنان از روی نیمکت بازی تیمش را تماشا خواهد کرد. ترکیب سرخپوشان برای بازی با الهلال به شرح زیر است:
سوشا مکانی، رضا نورمحمدی، مایکل اومانیا، بابک حاتمی، حمیدرضا علیعسگر، احمد نورالهی، محمد نوری، رضا خالقیفر، هادی نوروزی، مهدی طارمی و امید عالیشاه.
دیدار برگشت الهلال و پرسپولیس در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ساعت 22:35 امشب در ورزشگاه ملک فهد شهر ریاض برگزار خواهد شد. دیدار رفت این دو تیم با نتیجه یک بر صفر به سود نماینده کشورمان خاتمه یافته بود.
در اتفاقی عجیب برانکو مجبور شد از لابی طبقه اول برای گرم کردن و آماده سازی تیمش استفاده کند.
اتفاقی که تعجب حاضران در هتل را در پی داشت و آنها باور نمی کردند نماینده ایران از این امکانات برای آماده سازی پیش از دیدار برابر الهلال استفاده کند.
در حالی که امروز هیچ مسئولی در کنار پرسپولیس نبود این تیم برای آماده سازی اش پیش از دیدار برابر الهلال شرایط سخت و البته غیرقابل باوری را تجربه کرده است.
برانکو ایوانکوویچ که قصد داشت شاگردانش را برای آماده شدن به سالن بدنسازی ببرد و رفرش پیش از بازی را انجام دهد با ممانعت مسوولان هتل محل اقامت تیمش مواجه شد.
مسئولان هتل اعلام کردند جهت استفاده از فضای بدنسازی باید مبلغ 1500 ریال عربستان پرداخت کنند و سپس از امکانات آن استفاده کنند.
این در حالی بود که نژادفلاح در هتل حضور نداشت و برای انجام فریضه حج، اردو را ترک کرده بود.
این مساله باعث شد تا در اتفاقی عجیب برانکو مجبور شود از لابی طبقه اول برای گرم کردن و آماده سازی تیمش استفاده کند. اتفاقی که تعجب حاضران در هتل را در پی داشت و آنها باور نمی کردند نماینده ایران از این امکانات برای آماده سازی پیش از دیدار برابر الهلال استفاده کند.
واقعا این عربستانیها شعور ندارن :n21:
امیدوارم پرسپولیس یه برد سنگین و شیرین مقابل این تیم عربی به دست بیاره تا دلمون خنک بشه :47::n25: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط سوالی که برای من مطرح شده اینه که این مسئولین پرسپولیس فکر میکنن اون نمازی که تو مسجدالحرام خوندن واقعا چقدر مقبوله؟
حج خودجوش وسط ماموریت ... :n15:
سالای قبل هر وقت تیمای ایرانی میرفتن برای مسابقه تو عربستان خبر میومد که تیم فلان بعد از بازی برای حج راهی مکه شده و بعدش بر میگردن
ولی اینا از حول حلیم افتادن تو دیگ و یادشون رفته که با پول چه کسی و برای چه کاری رفتن عربستان
بگذریم ...
امیدوارم هم پرسپولیس و هم نفت این مرحله رو با موفقیت پشت سر بذارن
برد 1-0 تو خونه نتیجه خوبیه و یه بازی با دفاع منطقی و البته ضدحمله های زهردار میتونه تیم رو ببره مرحله بعد
عکس/ تمرین پرسپولیسی ها در لابی طبقه اول
+
++
+
به احتمال زیاد امروز شاهد یک بازی تدافعی همراه با ضد حملات سریع خواهیم بود.
اگه یک گل بزنیم قطعا تو نیمه دوم (مثل بازی دربی) بنگر میاد تو بازی که هم ترافیک تو خط دفاع زیاد بشه و هم رو توپ های ارسالی و بلند موفق تر باشیم!
انشاالله که بتونیم به جمع هشت تیم برتر آسیا صعود کنیم. :n12:
بعد از این بازی، میتونیم برای ادامه مراحل یارگیری کنیم و به نوعی اصلا یه تیم دیگه ببندیم.
به امید خدا اگه صعود کنیم بازی های مرحله یک چهارم سوم شهریور و بیست و چهارم شهریور برگزار میشه!
خدا پشت پناه شون ...
دو تا بازیکن دو تا اتوبان درست کردن چپ و راست یعنی حاتمی و علی عسکر
بهترین کار تعویض این دوتاست...حواسم نبود جایگزین نداریم بمونن تو زمین!!!!!
حاتمی که اصلاً تو باغ نیست
..............
تموم شد ... :n28:
عربا کارای ضد فوتبالیشون نتیجه داد :
انگشت نگاری
معطل کردن تیم در فرودگاه
ندادن زمین برای تمرین و ریکاوری قبل از بازی
و کلا خسته کردن بدنی و روانی تیم و ...
فقط یه گل میخواستیم تا بازی مساوی بشه :45:
پرسپولیس در بازی رفت هم اصلن خوب بازی نکرد و اتفاقات بازی به نفعش تموم شد . یک جورایی میشد حدس زد که این بازی هم نمیتونه کاری بکنه .
با همون بازی ضعیف در زمین حریف استارت زدیم و نتیجه اش رو هم دیدیم . فوتبال ایران خیلی افت کرده و این قضیه رو خیلی راحت میشه در بازی های آسیایی حس کرد و دید .
تیم اصلا لیاقت بازی رو نداشت و همون بهتر که همینجا باخت و تموم شد....
این فصل کلا نکبت بود واقعا تیم.... من که حتی یه بازی رو هم ندیدم چون واقعا ....
دوستان با این بازیکنایی که امسال داشتیم بازم دمشون گرم تا اینجا اومدن. تو گروهی بودیم که به گفته همه سخت ترین گروه بودا با 12 امتیاز از گروه صعود کردیم کار کمی نبود .
واسه بردن تیمهایی نظیر الهلال باید بازیکن داشت پرسپولیس امسال کلا بازیکنای خوبی نداشت و برای این بازی هم مصدوم محروم داشتیم ودر کل مشخص بود کار سخته.
همین که این تیم با این کیفیت بازیکن تونست دربی ها رو مقتدرانه رفتو برگشت ببره به نظرم خیلی خوب بوده فقط باید امید وار باشیم تیمو در اینده به اهلش بسپارن به کسایی بدن که دغدغشون موفقیت تیم باشه نه اینکه تیمو تبدیل بکنن به محله برو بیا و برای خودشون کاسبی راه بندازن.
سازمان تربیت بدنی که بعدا شد وزارت ورزش بد ترین نوع مدیریتو برای پرسپولیس انجام داد که خودتون بهتر میدونید چه کارا که نکردن و امید وارم به زودی پرسولیس از این غده سرطانی جدا بشه و به اهلش برسه و همگی پرسپولیس مقتدرو بازم ببینیم.
توقعی هم نبود تیم بالاتر بره.کلا حتی در تیم ملی هم بزور در سطح اول آسیا هستیم چه برسه به باشگاهها درحالیکه تیمهای عربی و شرقی جدای برنامه های مدیریتی دقیق،بازیکنان باکیفیتی هم دارند.
دقایقی پیش اعلام شد که مزایده چهارم هم به دلیل اینکه اهلیت خریداران اعلام نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (بخوانید وزارت هنوز دلش نمیاد) برگزار نمیشود.مزایده بعدی هم قراره بعد از نقل و انتقالات انجام بشه.
تیم باید الان تکلیفش مشخص میشد تا مالک اصلی نقل و انتقالات رو با اختیار خودش انجام بده.نه اینکه دوباره دست وزارت باقی بمونه تا تیم دوباره با عدم ثبات مدیریتی و کلی حاشیه بخواد بسته بشه.
در لیگ بعدی هم کم حاشیه نخواهیم داشت.وزارت داره این تیم رو نابود میکنه تا بعد به یک اهلیت دار واگذار بشه.
سلام
با باختی که دیروز دادیم، عملا فصل 93-94 برای پرسپولیس تموم شد.
در مورد بازی دیروز بگم که متاسفانه اصلا خوب بازی نکردیم و انصافا حق حضور تو جمع 8 تیم برتر آسیا رو نداشتیم.
از باخت ناراحتم اما وقتی به شرایط تیم از اول فصل نگاه می کنم، می بینم از حد انتظار هم فراتر پا گذاشتیم.
محتوای مخفی: نظر سنجی در یکی از پر طرفدار ترین سایت های هواداری پرسپولیس
تصویر بالا ثابت می کنه که خود هوادارا هم شرایط تیم رو درک می کنن
وقتی به:
* خوب بسته نشدن تیم تو ابتدای فصل
* عدم تمدید ملی پوشان
* حاشیه های فردی بازیکنانی مثل پیام صادقیان، خانزاده و ...
* برکناری علی دایی تنها پس از 7 هفته
* سر کار آمدن فردی n برابر بدتر از علی دایی در همه زمینه ها
* فروش بازیکنان خوب تیم در نیم فصل و خریداری شدن بنجل ترین بازیکنان
* آمدن و رفتن های متعدد در سمت های مدیریتی پرسپولیس
* دخالت های وزارت ورزش
* مشکلات آقای سیاسی
* و ...
فکر می کنم می بینم واقعا بیش از این هم نمی شد از این تیم انتظار داشت.
اگه با تیم پارسال مون، هشتم می شدیم و تو مرحله یک چهارم آسیا حذف می شدیم یه چیزی، اما متاسفانه وضعیت طوری خرابه که حد انتظار هوادارا هم تا حد زیادی پایین اومده ...
جا داره یه تشکری بکنم از از طرف خودم از بازیکنانی مثل بنگر که بیش از یک ماهه داره با آمپول و پای آسیب دیده بازی می کنه
از هادی نوروزی که همه جوره بدون حاشیه و با سر شکسته و ... مال پرسپولیس بازی می کنه اما کمتر دیده میشه
از عالیشاه، کاپیتان مون محمد نوری که از خوب های امسال پرسپولیس بودن
از پدیده های علی دایی، احمد نورالهی و مهدی طارمی که امسال وقتی اومدن همه می گفتن، قراره 30 هفته سکو نشین باشن و هیچوقت بهشون بازی نمیرسه اما عصای دست سرمربی تیم شدن.
و ...
+
++
+++
++
+
به شخصه با اخباری که امروز در مورد خصوصی سازی شنیدم، به فصل بعد هم امید ندارم ...
تا وقتی اون وزیر محترم!!! و اطرافیانش دور و بر تیم باشن، روی خوش نمی بینیم ...
پ.ن:
چقدر زیاد نوشتم
اصلا حواسم نبود! :دی
ممنون از دوستانی که وقت گذاشتن خوندن! :n16:
با این بامبول بازیایی که وزارت ورزش و سازمان تربیت بدنی سرخصوصی سازی در آورد امیدواری به موفقیت تیم در فصل آینده هم خیلی کم شده اگه هدایتی تیم میگرفت خیالمون بابت فصل نقل و انتقالات راحت بود
تو این چند سال اخیر غیر عابدینی که 5سال در لیگ ازادگان مدیر عامل بود و حدود 2سالی که سردار بود و تیم خوبی بسته بود با یک سال غمخوار که تیم خوبی بست ولی سرمربی خیلی بدی برا تیم انتخاب کرد جناب بگویچ :n21: مدیر عامل لایقی هم نداشتیم که جنم داشته باشه بتونه بازیکن درست حسابی به تیم اضافه کنه سردار هم فصل قبل در حساس ترین شرایط برکنار کردن و تیم زمین زدن سناریو این فصل هم که نیاز به توضیحی نداره -کلا انتخاب مدیر عامل و اعضا هیات مدیره برا پرسپولیس هدفش در این سالها فقط این بوده که یک اکیپی بیارن به تیم که نه لیاقت جمع کردن حاشیه داشته باشن نه خرید بازیکن :n15:
امسال هم همه بازیکنای خوب سرازیر میشن به تیمهای نورچشمی حضرات مثل سپاهان تراکتور و فولاد :n21:
روزنامه، روزنامه ی استقلال جوانه، توش 19 بار اسم پرسپولیس آورده شده ... :n09:
وقتی پرسپولیس به الهلال (نائب قهرمان سال گذشته) باخت، بعضی هموطنان مون بیشتر از خود عرب ها، خوشحال شدن.
بعضی رو بولد کردم، چون همه شون اینطوری نیستن ...
.
..
.
وقتی قرعه کشی شد و گروه بندی ها مشخص شد، پرسپولیس تو سخت ترین گروه قرار داشت؛
* النصر (قهرمان سال گذشته لیگ عربستان و صدر نشین لیگ جاری عربستان)
* لخویا (قهرمان سال گذشته لیگ قطر و صدر نشین لیگ جاری قطر)
* بنیادکار (پرافتخار ترین تیم تاریخ ازبکستان به گواه آمار و تیم چهارم سال گذشته) {بنیادکار همیشه یا اول بوده تو لیگ شون یا دوم، و پارسال برای اولین بار بود که چهارم شدن}
با ما اینا همگروه بودیم و با افتخار صعود کردیم. :n12:
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس قصد ندارد قبل از جذب بازیکنان مدنظرش لیست خروجی سرخپوشان را اعلام کند.
برانکو ایوانکوویچ بعد از حذف پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا قصد دارد فعلاً در ایران بماند تا تکلیف خود و تیمش را برای فصل آینده مشخص کند. دستیاران برانکو امروز (پنجشنبه) ایران را به مقصد
کرواسی ترک میکنند اما سرمربی پرسپولیس حداقل تا پایان هفته آینده در تهران خواهد ماند تا برنامههایش را تکمیل کرده و لیست خرید خود را تحویل مدیریت باشگاه دهد. این در حالی است که با منتفی شدن واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی، وضعیت مدیریت این باشگاه هم فعلاً نامشخص است.
برانکو در مذاکراتی که با نژادفلاح داشته به وی اعلام کرده فعلاً قصد ندارد لیست خروجی تیمش را مشخص کند، چرا که اول باید بداند چه تعداد از بازیکنان مدنظرش جذب میشوند. به اعتقاد خیلی از کارشناسان پرسپولیس در فصل نقلوانتقالات بازیکنان با کیفیت زیادی جذب کند اما با شرایطی که این تیم در حال حاضر دارد این امر ممکن نیست. با توجه به این قضیه برانکو قصد ندارد بیگدار به آب زده و به یکباره تعداد زیادی از بازیکنان تیمش را کنار بگذارد. او ابتدا لیست خریدش را تکمیل و آنها را تحویل باشگاه خواهد داد و بعد از اینکه مشخص شد باشگاه توان جذب کدام یک از آنها را دارد، لیست خروجی تیمش را هم تحویل باشگاه میدهد.
البته تعدادی از بازیکنان پرسپولیس که فصل گذشته در تعداد کمی از بازیهای این تیم به میدان رفتند به طور قطع در فصل آینده جایی در این تیم ندارند و خودشان هم میدانند رفتنی هستند اما چند بازیکن هستند که برانکو در مورد آنها تردید دارد و اول قصد دارد جانشین مناسب برای آنها پیدا کند.
مورد دیگر اینکه برانکو و دستیارانش هنوز پیش قراداد خود را از باشگاه پرسپولیس دریافت نکردهاند و چنانچه هر فردی به عنوان مدیرعامل این باشگاه انتخاب شود باید در اولین اقدام برای پرداخت پیش قراداد مربیان پرسپولیس اقدام کند. در واقع یک دیگر دلایل ماندن برانکو در تهران همین مسئله است.
روزنامه خبر ورزشی مدعی شده که رفتن طارمی از پرسپولیس قطعی شده!
خدا کنه حداقل کشور های حاشیه خلیج فارس نره، چون حتی مسئولین القادسیه قراره بخاطرش دوشنبه بیان ایران!
هر چند شخصا دوست داشتم، حداقل یه فصل دیگه ام تو پرسپولیس می موند
+
مبین میر دورقی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام داده که اینجاش جالبه!
من: :9: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میردورقی: پرسپولیس من را می خواهد اما خودم دیگر نمی خواهم بمانم!
+
با تموم شدم هفته 30 ام لیگ، فصل رسما برای تراکتور سازی و فرشاد احمد زاده تموم شد.
مسئولین اگه بی کفایتی نکنن، باید برای فصل بعد حفظش کنن، چون بازیکن خودمونه دیگه احتیاج نداریم بریم پول الکی بدیم، پول رضایت نامه بدیم و ...
جدای مسائل مالی، بازیکن خوب و تکنیکی هستش و تو کناره های زمین تو یک سوم هجومی، میتونه خوب و تاثیرگذار باشه!
فاکتور خوب بعدی اش هم، اینه که سهمیه زیر 23 سال محسوب میشه.