نقل قول:نقل قول:
حرف حساب رو جناب ناظر زدن
اون دنیا باید از خیلیا حلالیت بگیریم از جمله فرانگ گیبیو :n02:
Printable View
نقل قول:نقل قول:
حرف حساب رو جناب ناظر زدن
اون دنیا باید از خیلیا حلالیت بگیریم از جمله فرانگ گیبیو :n02:
ای بابا ما هرموقع میایم اینجا به جای اینکه مطالب مفید و نقد در مورد بازی فیفا بخونیم همش داریم بحث های عقیدتی میخونیم... جدیدا هم پارو فراتر گذاشتن از کلمه زشت "دزد" استفاده میکنند و انگ دزدی میزنند... انگار اینجا مسجده در مورد آخرت و حلالیت هم بحث میشه...
این مسائل فقط برای مردم جهان سوم شیرینه ...
دوران کپی رایت و انحصارطلبی و مالکیت خصوصی همه جا داره منفور میشه و بسر میاد ما تازه یادش افتادیم!
دوستان فکر کنم یک تایپیک در مورد کپی رایت وجود داشت میتونید اونجا برید اعتراف و توبه کنید...
یادمه دوستان در تایپیک مربوطه در مورد آمار فروش کذایی و دروغ و تبلیغاتی EA هم افشاگری کرده بودند.
برای من که اجرا نشد .
حذف شود :|
فک کنم این قابلیت روی کنسول وجود داشت اما تازه یادشون افتاده روی کامپیوتر هم فعالش کنن.نقل قول:
کلا همه چیز واسه کنسولیاست بازیا انحصاری ما فقط بازیا استراتژیک هست :|
سلام ابزاری چیزی نیست که بشه پست بازیکن رو توی کریر پلیر تغییر داد من الان فوروارد هستم ولی اکامپلیشمنت های جالب برا پست هافبکه
دوستان نسخه دمو رو سیستم من راحت اجرا میشد مشکلیم نداشت این نسخه کرک شده احتمال داره ایراد بده؟ ویندوزمم 7 64X هست.
دوستان کرک ورژن 3 هم منتشر شد :n06:
FIFA 15 Update 1-4 + Crack V3 - 3DM[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود مستقیم کرک ورژن 3 و آپدیت 1.4 بازی محبوب فیفا 15
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات این ورژن :
- برطرف کردن مشکل کرش بازی در قسمت انتخاب زبان بازی در ویندوز 8
- پشتیبانی از 65% سی پی یو های جدید
نکته : این کرک فقط با ویندوز های 7 ، 8 ، 8.1 نسخه 64 بیتی کار میکنه !
لینک های دانلود مستقیم و اختصاصی :
کرک ورژن 3 بهمراه آپدیت 4-1 فیفا 2015
پسورد در صورت نیاز : GamesEdit
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کرک ورژن 3 به تنهایی با حجم 1.6 مگابایت
آموزش نصب :
* آپدیت را نصب کنید
* محتویات پوشه کرک را به محل نصب بازی انتقال دهید
* از طریق گزینه Launcher.exe بازی را اجرا کنید
عجب بدبختی داریم ما :n34:
ینی بین این 3 تا کرک 1 دونه شون هم با cpu من سازگار نیست؟!:n41:
i5 3570k
اخینقل قول:
صبر کن ورژن چهار یا کرک فیکس بیاد:n02:
بالاخره برای من اجرا شد
فقط تنها چیزی که اذیت میکنه صحنه های آهسته رو که نشون میده لگ میزنه
cpu core i7 4700qm
vga ati R7 2g
ram 8
با سی پی یو : Intel core i7 2670QM مشکلی نداره؟
بابا این کرک که کامل ساپرت میکنه پردازنده رده خارج منو اجرا کردنقل قول:
intel E7500 2.9 doual cor:n02:
ولی اصلا نمیشه بازی کرد میره رو 100 درصد و هر 5 ثانیه توپ یه تکونی میخوره:n03:قیدشو زدم
دوستان کسی رو پردازنده i7 4770k امتحان کرده؟
سلام
من با کرک ورژن 2 و آخرین آپدیتی که همراش بود بازی رو اجرا کردم و بدون مشکل بازی میکنم... همراه کرک جدیدی که اومده( ورژن 3)، آپدیت جدیدی هم اومده یا اینکه فقط کرک رو دان کنم ؟
من کرک ورژن 3 رو نصب کردم ( آپدیت 4 رو باید حتماً نصب کنید قبلش) و بازی بدون کوچکترین مشکلی اجرا شد.
سلام
دوستم واسه بچه ش بازی فیفا گرفته بود
من واسه لپ تاپ نصب کردم و اجرا هم شد
بعد من رو پی سی نصب کرده که موقع اجرای بازی این خطا رو میده
اینو چجوری باید رفعش بکنیم؟کد:http://www.mediafire.com/view/ufm82kpyalxshyy/Untitled%282%29.png#
آپدیت چهارم با این کرک جدیده اومده یا همون آپدیت قبلیه؟نقل قول:
آپدیت 4 با کرک ورژن 2 اومد.نقل قول:
سلام دوستان من هم با کرک ورژن 3 تونستم بازی رو اجرا کنم بلافاصله کریر مود رو شروع کردم اوایل چون کلا بازی رنگ ولعابش جذاب بود نسبت به فیفا 14 خیلی جذاب بود اما من درجه سختی رو روی لجندری گذاشتم ولی جوری شد بعد از یک هفته میلی زیاد به بازی ندارم چون واقعا آزار دهنده شده گیم پلی بازی برا من که طرفدار فیفام و pes رو قبول ندارم واقعا آزار دهندست بعد از یک هفته نخوام فیفا بازی کنم دوتا مشکل وحشتناک داره یکی دروازه بانا بالانس نیستن یعنی یه عکس العملای عالی نشون میدن ولی در عوض زاویه بسته عین اب خوردن گل میخورن و حتی تو اسلایدرا من قدرت دروازه بانا رو گذاشتم روی 100 اما باز هم همون اش همون کاسه.نکته دوم و وحشتناک و یه باگ بزرگ که مواجه شدم باهاش اینه من اگه بخوام اراده کنم میتونم با یه دفاع کنار مثل لوک شاو از درواره خودم برم همرو رد کنم اونم دریبل رودر رو نه فقط سرعت میگیرم و با یه جهت بالا پایین تک به تک میشم واقعا این مورد ازار دهندست در حدی که لذت بازی رو برام به صفر میرسونه هر کاری هم میخوام کنم رو لجندری بازی برام چالش برانگیز باشه نمیشه که نمیشه به جرات میگم درجه لجندریش زیاد فرقی با درجه پروفشنالش نداره من میتونم هر بازی هفت هشتا گل بزنم.میخواستم ببینم این اپدیت چهار که همراه کرک هست همون اپدیتیه که از شرکت EA اومده ؟ یعنی هیچ راهی نیست این خنگ بازی مدافعای حریف بهتر بشه؟؟چه تنظیمات اسلایدری باید دستکاری کنم؟ اگه کسی میدونه کمک کنه واقعا این همه صبر کردم برای این بازی ولی بعد از یک هفته ازش زده شدم.اگه کسی راهنمایی داره ممنون میشم
کرک 3 روی لپتاپ N550 JV با ویندوز 8.1 Po امتحان شد و بدون مشکل کار میکنه
:n08::n08:
خدا قوت باید بگم به EA Canada برای ساخت این شاهکاره باگ !!
یعنی لذت بازی رو واقعا کور کردن اینا با این نسخه !
8-9 تا گل میزنیم انگار نه انگار هیچ لذتی نداره وقتی هم که میبازیم فقط حرص میخوریم
تو نسخه 14 با اینکه بازم مشکلات عجیب غریب بود بعضی از بازی ها به حریف مقابلم احسنت باریکلا میگفتم که چقدر قشنگ بازی میکنه و من با اقتدار میبازم !!
تو این نسخه بعد از 5 دقیقه بازی کردن از طرز بازی حریفم خندم میگیره که چقدر ناشی بازی میکنه اما در پایان 90 دقیقه 4-2 عقب هستم :دی
آقا رونالدو که Stamina اش از 100 کمتر نمیشه :دی تا دقیقه 90 رو فورمه بعد واسه گل زدن توانایی داره 2 دفعه کل بازیکنان رو دریبل کنه :دی
بازی کن از پشت تکل میره تو پات حتی خطا نمیشه ! از روبرو یه تاره موت میخوره به یارو حتی مسیرش هم عوض نمیشه - زمین نمیخوره داور خطا میگیره با کارت زرد !! :دی
توپ دست توعه !!!!!! دفاع با سر میاد تو شیکمت !! خطای تو میشه !!! :n08:
من دیگه حرفی ندارم
??????????نقل قول:
نرم افزار اوریجین رو نصب کننقل قول:
گویا امروز آپدیت جدیدی اومده واسه بازی... من از پچ های مودینگ وی استفاده میکنم. از دوستان کسی هست که احیانا از این پچ استفاده کنه؟ میخوام بدونم ورژن بعدیه پچ که بیرون بیاد شامل آپدیت هم میشه یا اینکه خودمون دستی باید آپدیت رو اضافه کنیم؟
سلام.
میخوام کلید های کیبورد رو مثل فیفاهای قدیمی تنظیم کنم
یعنی مثل فیفاهای 2008 به پایین.
چطوری باید تنظیم کنم ؟
در ضمن برای گرافیک Nvidia GT430 بهترین تنظیماتی که میشه انجام داد که کیفیت داشته
باشه و لگ نداشته باشه چی هست؟
ممنون
الان که خواستم برم تو بازی اوریجین داره یه آپدیت 200 مگی دانلود می کنه ولی تجربه ثابت کرده به شدت بعیده تغییر خاصی تو گیم پلی داده بشه یا باگی از گیم پلی رفع بشه.
باز تو حالت آفلاین میشه فراموش کنی که می تونی با هر بازیکنی کل تیم حریفو دریبل کنی و سعی کنی فقط با پاس بازی کنی که بازی جذاب دراد، اما تو حالت آنلاین واقعا بازی جلو کسایی که شیلنگی کله رو می گیرین و دوان دوان به سمت دروازه ت حمله ور میشن اعصاب خوردکن میشه. البته تونستم انقدر خودمو وفق بدم که 80 درصد این موارد رو دفاع کنه ولی اون 20 درصد دیگه واقعا کاریش نمیشه کرد!
قصه فیفا هم شده قصه PES 2008. موتور گرافیکی رو متحول کردن و گیم پلی رو منهدم. :n02:
لینکشو بدین لطفانقل قول:
دوستان الکی جو ندین روبروی تیم های قوی و ضعیف بازی فرق داره
شما اگه میتونین روبرو چلسی روی لجندی دریبل بزنیبن یا با سرعت از دفاع ها رد بشین اونوخته که جنازه بازیکنتون پهن زمین میشه
دروغ چرا ؟!نقل قول:
من تو دو بازی هر بار 6-7 تا گل بهش زدم!!! اون هم با نیوکاسل!!!
اقا لیجندری چیه !! :دی بحث بحثه آنلاینه ! بازی با Player واقعینقل قول:
برو با یکی بازی کن که بازی بارش باشه :n02:نقل قول:
عزیز من شما اگه با کامپیوتر بازی میکنی درجه سختی بازی رو ببر بالا حل میشهنقل قول:
روبرو تیما ضعیفهم بازی نکن
معلومه با یه بازیکن قوی میشه کلی بازیکن ضعیف رو سوسک کرد یا روی درجه آماتور
بازی رو لجندی کن حل میشه حتما
دوستان من هنوز با آپدیت 4 و کرک 3 باازی خیلی گیر میکنه
درصد استفاده از پردازنده هم تا 100 درصد میره صداای گزارشگر هم تکرار میشه هر کلمه روو دوبار میگه
کاریش نمیشه کرد؟
Windows 7 64 bit
AMD Phenom II X4 945 3.00 GHz
Ram 4GB
AMD Radeon HD 5700
آقا ایا اوریجین من آپدیت نمیشه آنلاینم نمیشه چراااااااااا
سلام.
بهترین تنظیمات گرافیکی برای فیفا 15 روی سیستم زیر چیه :
intel core i3 3.3ghz
ram : 8gb
vga : nvidia gt610 2gb
من دوتا مشکل دارم.
اول اینکه صفحه full screen نمیشه
دوم اینکه تو بازی روان هست اما وقتی گل میزنیم صحنه های شادی گل یا آفیاسد صحنه اهسته آفساید
با تیک هستش.
تو را به خدا یک کرک برای ما بزارید جوابمان بدهد
سلام.
بهترین تنظیمات گرافیکی برای فیفا 15 روی سیستم زیر چیه :
intel core i3 3.3ghz
ram : 8gb
vga : nvidia gt610 2gb
من دوتا مشکل دارم.
اول اینکه صفحه full screen نمیشه
دوم اینکه تو بازی روان هست اما وقتی گل میزنیم صحنه های شادی گل یا آفیاسد صحنه اهسته آفساید
با تیک هستش.
اساتید لطفا راهنمایی کنید