شما برو به تاپیکه مربوطه تا راهنماییت کنننقل قول:
هکرا اون جان! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما برو به تاپیکه مربوطه تا راهنماییت کنننقل قول:
هکرا اون جان! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا؟نقل قول:
شما برو به تاپیکه مربوطه تا راهنماییت کنن
هکرا اون جان!
.................................................. ..........
یه تاپیک تو همین کلوپ هست به نام افزایش صدای w810نقل قول:
یه سرچ بزن در میاد
به نظر من چون گوشیت سریال چنجیه از روش ++xs که تو تاپیکی که تو امضام هست استفاده کننقل قول:
امضام بزودی کوچیک میشه ببخشید
من ميخام p990i بخرم ولي ميخوام بدونم اين بهتره يا p1
لطفا يكم اطلاعاتهم دربارهي p1 بنويسيد
اگه اينجا نبايد مطره مي كردم شرمنده نمي دونستم كجا بايد مطرح كنم
فقط خواست باشه این پی 990 ها اکثرن چینیننقل قول:
گول لیبلش رو نخور
فربد جان دستت دردنكنه ولي من از كجا بفهمم چينيه يااصلنقل قول:
سلام به گوشی بازهای حرفه ای
من یک k750i ,CID49 ,red ,R1Ca021 چنج دارم و مدتیه که درایورشو به toshara 1.6 ارتقاء دادم.
تا چند روز همه چیز خوب کار کرد اما یکباره صدای پیغامهای خطا،دریافت اس ام اس ، ریمایندر و کلا تمامی فایلهای صوتی که ولوم آنها تحت کنترل نیست و در پوشه tpa\preset\system\sound قرار داره افت کرد!
حتی با تغییر درایور به درایور اصلیش،باز هم مشکل حل نشد!
کسی میدونه اشکال از کجاست؟آیا برای دیگران هم این مسئله وجود داره!
مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
برای من که تا حالا پیش نیومدهنقل قول:
کسی نیست مرا یاری کند؟
چرا جوااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااب نمييييييييييييدين هاااااااااااااااااااااااا ااااااااانقل قول:
دبلیو 800 رو بردم فلش کردم درست نشد که هیچ تازه یارو ورداشته برنامه ی کا 750 رو ریخته رو گوشیم بعدشم گفت مشکل گوشیت سخت افزاریه
حالا می شه دوباره نرم افزار دبلیو 800 رو نصب کرد رو گوشی
واقن موندم چی کار کنم لطفن کمک کنید
ممنون
روی جعبه و روی گوشی پشت جعبه زده ساخت کجاستنقل قول:
نوشته شده توسط 2299 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فربد جان دستت دردنكنه ولي من از كجا بفهمم چينيه يااصل
چینی هاشم اصله والا!
اگه روش نزده بود مال چه کشوریه نخرین اصلن!
از سریال هم میشه فهمید
اکه رقم 7و8 تم
00 کشور اول سازنده( مال سونی اریکسون اکثرن مالزیه) پی 990 میشه فرانسه
01 کشور دوم سازنده
..02
03 کشور سوم بدون اجازه ی شرکت سازنده
ولی مشکلی که پی 990 ها دارن اینه که لیبلشون رو اکثرن عوض کردن و گول نخورید
اگه می خوای پی 990 بگیری برو با خیال راحت بگو چینی می خوام در غیر این صورت 90 در صد تو پاچنت رفته
در هر صورت الان شما داری گوشی 500-600 تومن رو 310 تومن می خری پس انتضار الکی هم نداشته باش دیگه
باشه
افرین پسر خوب
فربد جان دستت درد نكنه پس ميرم مي گم چيني بده هم خيال خودم راهته هم فروشنده وجدانش
سلام
راستش یه سوال داشتم ازتون.بنا به دلایلی تمام عکسها و فیلمهایی که با گوشیم گرفته بودم و روی کامپیوتر ریخته بودم از هارد کامپیوتر پاک شد:41: هارد کاملا پاک شده و فکر نمیکنم الان امکان بازیابی هارد وجود داشته باشه .الان هم سوالم اینه که میشه از مموری کارت گوشی به اون عکسها و فیلمها برسم .اگه میشه با چه نرم افزاری ؟؟ خودم میتونم این کار رو انجام بدم ؟؟؟!!!
قبلا از تمام دوستانی که راهنماییم میکنن تشکر میکنم.:20:
سلام دوستان..
مي خواستم بدونم عکس هاي اس ام اس که داخل کامپيوترم دارم را چطور ودرکجاي کوشي ام بايد قرار بدهم..
مرسی
سلام دوستان
مدتي است كه دكمه 1 گوشي من (مدل K750 ) گير كرده و خيلي از اوقات خود به خود عمل مي كند مي خواستم در اين مورد نظر شما را بدونم .
آيا با يه سرويس ساده درست ميشه يا عيب از آي سي آن است.
دوست عزیز با اجازه دوستان و اساتید گرامی عرض کنم که در زیر همه صفحه کلیدهای گوشی وقتی که شما دکمه ای رو میزنید یه صفحه فلزی ( کهنقل قول:
به پولکی معروف هست و به صورت دایره هست و حالت فنری داره ) دو مدار را که در زیر دکمه قرار دارن رو به هم وصل میکنه . این صفحه فلزی
خیلی نازک و کوچیک هست و در اثر کار زیاد حالت فنری بودن و برگشت خودشو از دست میده که باعث میشه یا دکمه عمل نکنه و یا خود به خود عمل
کنه . با یه شستشو و سرویس شاید مشکل شما حل بشه ولی اگه نشد باید عوض بشه . صفحه فلزی تمام اعداد و دکمه ها یک تیکه هست و به هم
وصله و باید کامل عوض بشه و در ضمن قیمت زیادی هم نداره
فقط این مهمه که توی یه فولدر جدا توی شاخه images باشه بعد موقع مسیج زدن از add item> picture خیلی راحت برو توی اون فولدر و انتخاب کن.نقل قول:
سلام لطفا به من کمک کنید :11: :11: :11:
وقتی توی far manager وارد پوشه fs می شم پیغام زیر رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبعد از چند ثانیه این یکی میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پوشه ها هم خالیه لطفا کمکم کنید
من فایل ssw رو تو گوشیم فلش کردم ( k750 CID49 R1CA021 ) الان که rest_K750_R1CA021 رو رو گوشی فلش می کنم بازم گوشی روشن نمی شه
سلام تو رو خدا کمک کنید
گوشیمو به کامپیوتر وصل کردم بعد از اینکه سیم Usb رو در آوردم گوشی هی روشن و خاموش میشه یعنی نور ال سی دی اون روشن و خاموش میشه اصلا دوست ندارم اونو فلش کنم
مال چی میتونه باشه؟ گوشیم w810i آخرین ورژن هم هست R4E031
با عرض سلام خدمت دوستان...
يک گوشی SonyEricsson W700 دارم که مدتی است وقتی می خوام واسش Bluetooth بفرستم با پيغام پر بودن حافظه مواجه ميشم و ارسال نمی کنه ، در حالی که هم گوشی وهم Memory خيلی جا دارن. وقتی Memory رو در ميارم ديگه موقع Bluetooth فرستادن اين پيغام نمياد و بدون هيچ مشکلی ارسال ميشه. با توجه به اين که وقتی با يک گوشیSonyEricsson ديگه ای Bluetooth بازی می کنم معمولآ اون هم اين مشکل رو می گيره ، حتمآ اين يک ويروسه ، لطفآ اگه کسی می دونه که اين چه ويروسيه کمک کنه که چه طور از بين ببرمش.
با تشکر فراوان
با سلام خدمت دوستان...
بی زحمت ليست کدهای گوشی SonyEricsson (مدل K800) رو میخواستم ، مثل مستر ريست ، ميزان کارکرد گوشی ، ميزان کل مکالمه ، ميزان استفاده از JoySteak ...
با تشکر فراوان
سلامنقل قول:
شما با یه رم ریدر رمتونو فرمت کنید . احتمال %99 درست بشه (رمت مورد پیدا کرده )
ممنونم از راهنماييت، البته اول با آنتی ويروس چکش کردم، چندتا ويروس پيدا کرد و بعضی ها رو پاک کرد.نقل قول:
ولی يه سؤال ديگه داشتم ، اين گوشی بر خلاف SonyEricsson K800 تو برنامه PC Suite فقط درايو رم رو مياره و حافظه گوشی رو نمياره ، با برنامه MobyExplorer از Message ها و دفتر تلفنم BackUp بگيرم بعد گوشی رو فرمت کنم ، اينا هر کدوم کجا save شدن؟ در ضمن يه برنامه AntiVirus خوب می خوام که محافظت کنه ازگوشی ، کدوم آنتی ويروس تو اين گوشی خوبه؟
شرمنده ، چون من قبلآ گوشي نوکيا داشتم زياد با روال گوشي هاي SonyEricsson آشنا نيستم ، ممنون ميشم اگه راهنمايي کنيد.
کمک می خوام برای گوشی SonyEricsson K800 در دو مورد:
1) افزايش صدای اسپيکر در صورت امکان
2) افزايش ميزان حافظه دفتر تلفن
سلام من تو ریختن بعضی نرم افزارها مشکل دارم گوشی من w810i هست کنار نرم افزارها یا منوها
یه نقطه آبی هست و نصب نمیشن مشکل چیه؟
سلام دوستان .
تو پست هک گوشی ها بهم گفتم که برای هک کردن کا 510 باید با برنامه ++xs کار کنم ، من که بلد نیستم. ضمنا گفتم کسی تا حالا نتونسته کا 510 رو هک کنه . اگه کسی این کار رو کرده بهم بگه و کمکم کنه من هم این کار رو بکنم .
مرسی منتظرم .
سلام . 2 تا سوال داشتم
1.من k750 با xs++فلشش کردم ولی customizeرو نمیدونم کجا بریزم اخه تو لیست cdaها cda:10229/7نیست اگه میشه کمک کنید راستی یه راه مطمئن واسه فلش که بشه pach اضافه کرد وگوشی واسش مشکلی پیش نیاد می خواستم
2.ایا با باکس(ُsee tools) میشه pach اضافه کرد.
سلام به همه دوستان
من یه مموری 1gb خریدم ولی وقتی بیشتر از 400 ، 500mb آهنگ روش می ریزم اطلاعات کپی میشه ولی وقتی فیش Usb رومیکشم بیشتر اونا پاک میشن.اگر هم چندتا آهنگ بیشتر کپی بشن قابل خوندن نیستند.
لطفا من رو راهنماییم کنید و بگید مشکل از کجاست؟
سلام دوستان" کسی می دونه چطور می تونم عکسهای smsرا داخل گوشی ام قرار بدم.وبرای پیام ارسال کنم.
مرسی
راستی گوشی ام k750i هست .عکسها هم با فرمت gif است.
سلام
من می خواستم گشی k750i بخرم می خواستم ببینم از کجا میشه فهمید گوشی اصله و کارکرده نیست ؟
ایا کدی میشه وارد کرد و ساعت مکالمه رو فهمید
و همچنین برای اینکه بفهمیم اصله ایا کدی وجود داره؟
در ضمن اصلش ماله کجاست؟
با سلام
دوستان عزیز مدتی است که گوشی من (k750) در حین کار و زمانی که روشن است ناگهان خاموش می شود درحالیکه باطری آن کاملاً شارژ دارد.
حتی گاهی برای روشن کردند مجدد ان مجبورم چند بار آن را روشن کنم چونکه بلافاصله خاومش می شود. البته لازم به ذکر است که ممکن است تا چند روز این اتفاق نیفتد اما گاهی در عرض یک روز این حالت چند بار پیش می آید.
لطفاً اگر می توانید کمکم کنید تا بدانم اشکال از چیست.
ممنونم
من زیاد نمیدونم اما احتمال میدم با یک فرمت یا مستر ریسیت درست بشهنقل قول:
هفته قبل گوشی خواهرم (نو کیا 6111) و با یک فرمت درست شد
دوستان یک نقشه تهران با پسوند jar روی w700 ریخته ام ولی نمی توانم بازش کنم. فایل توی filemanager/other ذخیره شده. میشه راهنمایی کنید؟
سلام من میخوامک بدونم گوشی های اسیایی (ایران) چه پسوندی هست چون یه گوشی با سه پسوند در سایت ها موجود هست مثلا w810i -w810c -w810a 2 - الان که رجیستر ورداشته شده بازم این داستان مهمه ؟؟؟ چون هر ستایی gsm 1800 و gsm 1900 و ...ساپرت میکنن 3- من میخوام گوشی از خارج از کشور بگیرم به نظرتون اگر گوشی از امریکا بگیرم بیارم تو ایران با مشکل انتن دهی یا ... بر نمیخورم چون من شنیدم پسوند ها بیانگر منطقه است مثلا اسیا - امریکا -چین -اروپا ؟؟
فرمت عکست باید wbmp وبا یه اندازه خاص باشه اندازشو میتونی از رو عکس هایی که برات میفرستن پیدا کنی.نقل قول:
سلام دوستان" کسی می دونه چطور می تونم عکسهای smsرا داخل گوشی ام قرار بدم.وبرای پیام ارسال کنم.