[QUOTE=Mojtabaharay;8273347]دوست من اون مدل دل چطور هستنقل قول:
فرستاده شده از SM-N900ِ من با Tapatalk
Printable View
[QUOTE=Mojtabaharay;8273347]دوست من اون مدل دل چطور هستنقل قول:
[QUOTE=dell90;8273364]مشخصاتش رو كاغذ كه خوبه منتهي از كسي بايد بپرسي كه باش كار كرده باشه اگه امكانش نيس بهتره خودت بري از نزديك ببينش بعد بخرينقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
اصلا نظرت در مورد مدل های جدید دل چیه
cpu ایسر که ضعیفتره!!
قیمت ایسر چنده؟
قیمت دل چنده؟
اییسر 2300 تا 2500نقل قول:
دل 2000 تا 2500
درسته cpu ايسر از لنوو ضعيفتره، ولي با دل در يه حدن مدلشون يكيه با لنوو كار كردم اما هنوز ايسر دستم نرسيده تا ببينم در عمل تفاوتشون چقدره
اقا کسی با دل کار کرده 5537
قیمتش چند؟؟نقل قول:
سلام داش ي نيم نگاهيم رو اين مدل داشته باش گرافيكش از اينم قويتره، cpu هم مثله همينه
من زياد مقايسه كردم اما امروز اينو سفارش دادم ايشالا كه پشيمون نشم :D
Acer v5 i7 4500u/8/1T/gt 750 4G
برادرم Dell Inspiron 6400 ساخت ایرلند دارد و هنوز بعد از حدود 7-8 سال مثل مرد کار میکنه. البته باتری اش چند سال قبل مرخص شد که چون بیشتر به برق وصل است، دیگه باتری جدید هم نخریدیم.نقل قول:
رم و هاردش را هم ارتقا دادیم.
ولی مدل های جدید Dell را زیاد تعریف ازش نشدیدم. خصوصا مدلهای ارزانترش که دو تا از دوستانم خریده بودند و اصلا از کیفیتش راضی نبودند و خیلی زود هم مشکل مانیتور و ... مواجه شدند.
2499 خريدم فك كنم يه 20 تومنيم هزينه تيباكس بشهنقل قول:
اقا مبارک باشهنقل قول:
میگم رسید دستت یه فیدبک بده ممنون.
ببین خودم هم همین مدل رو دارم هنوز هم داره کار میکنه .فقط این مدل جدیدش رو میخوام بدونم چطور هست .نقل قول:
دوستان میشه همین لپ تابو که رنگ سفید داره بهش قاب بندازی و رنگشو بکنیم مشکی؟؟
من از رنگ سفید بدم میاد و احساس می کنم زنونس میخوام اگه بشه قابشو عوض کنم،میشه؟؟
سفیدش را از نزدیک دیدی؟نقل قول:
اتفاقا بنظرم رنگ سفیدش خیلی شیک است .
اما اگر خوشتان نیامده میتوانی از این برچسب هایی که روی لپ تاپ میچسبانند، تهیه کنی.
سفیدش به خاطر هارمونی خوبی که با فضای داخلیش داره خیلی لاکچریهنقل قول:
اتفاقا من مشکیشو دارم و از سفیدش خیلی بیشتر خوشم میاد، بیا با هم عوض:n02:نقل قول:
بزرگترین اشتباه عمرتو انجام میدی . منم نظر تو رو داشتم . به محض این که لپ تاپ رو از نزدیک دیدم همه نظرام یادم رفت . گفتم یا سفید یا هیچی :)نقل قول:
آقا به نظر شما ارزش داره ویندوز 8.1 - 32بیتی بزنم؟؟ نمیدونم چرا با 64 حال نمیکنم. نظر شما چیه؟؟
دقیقا همینهنقل قول:
نه، ویندوز 64 بیت از هر نظربهتره و تفاوتی در ظاهر ندارن و به هیچ وجه توصیه نمیشه چون مزایای 64 بیت بیشترهنقل قول:
دوستان
z510 از هدست پشتیبانی میکنه؟ من یه هدست قدیمی موبایل بهش وصل کردم فقط صدا انگار از ته چاه در می اومد
مگه سوکتش با برا موبایل فرقی داره؟
لطفا اگه کسی تجربه ای در این زمینه داره راهنمایی کنه، چون می خوام یه هدست بخرم می ترسم مثل همین شه
این مدل مد نظرمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام داداش این مدل رو ندارم ولی بعید هست که پشتیبانی نکنه! اگه جاش رو داره پس باید این هم بهش بخوره! شاید هندزفری شما خرابه؟ یا تنظیمات خاصی داره....نقل قول:
دوستان کسی میتونه لینک درایور کارت گرافیک ورژن 337 انویدیا رو از سافتگذر برای ویندوز 8.1 - 32 بیتی برام بزاره؟؟؟
این لینک اصلیش هست که تحریم کردهنقل قول:
اینم لین دانلود از سرور ایرانی
سلام منم به جمع لنوو z510 ها پیوستم امروز با رم 8 گیگ و هارد 1 ترا خریدم 2.590 با گارانتی هماهنگ
میخواستم ببینم ویندوز 8.1 نصب کنم درایورای 8 روش نصب کنم جواب میده ؟ آخه حجم فایلای 8.1 خیلی زیاده نمیتونم همه رو دانلود کنم !!!!
راه حل دیگه ای دارین ؟ ممنون میشم کمکم کنین
درایورهای همراه دستگاه برای من روی 8.1 نصب شدنقل قول:
به جز درایور گرافیک nvidia
ممنون داداش:n16:نقل قول:
آره هدسته خراب بود:n02: خیالم راحت شد
سلام دوستان تورو خدا کمکم کنید دارم پشیمون میشم قبلا میگفتم که دیگه حتما زد510میگیرم اما پشیمون شدم ...
خواهش میکنم کممکممم کنید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جریان یو اس بی های 3 این لپ تاپ چیه؟؟؟
جریان کیبردش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جریان ویندوزش چیه؟؟؟؟؟
جریان ال سی دیش چیه؟؟؟آخه؟؟؟؟؟؟؟؟
من این لپ تاپو خیلی دوس داشتم اما حالا...............:n03::n28::weird:
بین این و ایسوس مدل x450lc-aموندم تورو هرکی دوسش دارین کمکم کنین...
ببین داداش من این مدلو ندارم... ولی یکی از دوستان دورم داشت که باهاش نزدیک 2 ساعتی کر کردم...نقل قول:
usb 3 که مشکلی نداره و باید در ویندوز 7 درایور مخصوص نصب بشه
کیبردش والا من کار کردم بد که نبود هیچی یه چیزی فراتر از خوب بود...
درایور هاش بیشتر با ویندوز 8 سازگارتر هست و برای نصب ویندوز 7 باید قید energy management رو زد انگاری... و البته یه چند تا چیز دیگه
اما صفحه این لپتاپ مات هست... یعنی چی؟ یعنی اینکه برای کار در فضای پر نور مثل نور افتاب یا نور مهتابی یا هر شرایط نوری قوی عملکر خوبی داره و تو این شرایط راحت صفحرو میبینی... اما روشنایی صفحه و تولید رنگ و غلظت رنگ به پای صفحه های براق نمیرسه و اگه بخوای فیلم ببینی توش یا رو صفحه خیلی حساس باشی ممکنه اذیتت کنه... منم میخواستم بخرمش فقط بخاطر صفحه و استفاده خودم که بیشتر تو خونه باهاش کار میکنم رفتم g510 خریدم و شکر خدا راضی هستم... ولی اگه بیرون میبری لپتاپ رو زیاد و کارهاتم مهندسی هست یا کلا باید بیرون بریش در هر صورتی صفحش خوب هست و کلا صفحه های مات بخاطر همین تولید شده...یه ضرب ال مثل هست میگه برای داشتن یه چیزی باید یه چیز دیگه بدی.... اگه صفحه خوب میخوای و بیشتر تو فضای کنترل شده نور هستی صفحه براق حرف اول رو میزنه و اگر هم دنبال کار کردن بیرون از خونه هستی باید یک مقدار قید کیفیت رو بزنی و در عوض تو نور بهترین عملکرد رو داشته باشه... سراغ بقیه مدلهای اسوس و ... بازار هم نرو که اکثرا کانفیگ ضعیف یا cpu کم مصرف و کم قدرت دارن... بنظرم یکم در مورد g510 تحقیق کن...شاید خوشت اومد....کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=667064
مشکل usb 3 مربوط به پل جنوبی چیپست اینتله که مدتهاس رفع شده و الان موجودی بازار از این بابت مشکلی ندارننقل قول:
کیبوردش هیچ مشکلی نداره به شخصه خیلیل راضیم ازش
ویندوزشم مربوط به باگهای خود ویندوز 8 و 8.1 میشه و به دستگاه مربوط نیست
فقط صفحه نمایشش کیفیت جالبی نداره که آلترناتیو شما هم از همین پنل استفاده میکنه و کیفیت یکسان با این دستگاه داره.اولش شاید یک کم بی کیفیت به نظر بیاد ولی بعد از مدتی استفاده بهش عادت می کنید.بستگی داره قبلا با چه صفحه ای کار کرده باشید ،من از n53sv کوچ کردم به این لپ تاپ که کیفیت صفحش با وجود رزلوشن برابر خیلی خوب بود اولش کیفیت این برام مناسب نبود ولی بعد مدتی کاملا بهش عادت کردم
از باقی جهات کملا ازش راضی ام.پایداری که در این دستگاه تو محاسبات سنگین دارم به هیچ عنوان در دستگاه قبلیم نداشتم
این لپ تاپ چطوره؟
Acer Aspire V5-572G-73538G1Takk
در ضمن میگن اگه صفحه مات نباشه بعد از چند ساعت که روش میشینی چشمت اذیت میشه ام تو مات این طور نیس.
در ضمن g510قیافش با این فرق میکنه؟؟؟
و چه تفاوت هایی دارن؟؟
acer v5 سیپیو کم مصرف و کم قدرت تری نسبت به g510 یا z510 داره....نقل قول:
قیافه فرق میکنه و کانفیگ همین کانفیگ z510 هست که گرافیک ati r7m65 با 4 گیگ حافظه اختصاصی داره که عملکردش همین حدودای z510 هست
باتریشم نسبت به v5 بهتره و باتری قابل عوض شدن هست....
به نظرم گزینه مناسب بعد از z510 به ترتیت
g510
acer v5 با گرافیک r7m265
خدمت دوستان عرض کنم که من حدود 2 ماه ویندوز 7 داشتم و هر کاری کردم پورتهای usb3 و Energy management درست نشدن. مجبور شدم برگردم ویندوز 8.1.
در ویندوز 8.1 همه چی خوب کار میکنه ( پورتها و Energy management). ولی من هر کاری کردم نتونستم Pes 2013 رو اجرا کنم. ورژن گرافیکم هم آخرین نسخه است. ( 337).
البته بعضی از دوستان تونستن Pes 2013 رو هم روی ویندوز 8.1 اجرا کنن. ولی نمیدونم چجوری.
energy management و usb 3 برای شما در 7 چه مشکلی داره؟من الان نزدیکه 1 ماهه 7 دارم ولی هیچ مشکلی از بابت این 2 تا ندارم.البته برای usb 3 یه درییور 1 مگی از سایت لنوو گرفتم نصب کردم الان بی مشکل کار میکنهنقل قول:
یه راه هست داداش... با 60 فریم البته با intel hd باز میکنه... ولی به هر حال عالی اجرا میشه و بازی روون هست..نقل قول:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=t9-_IDcp3bI
مشکل USB 3 : در ویندوز 7 سرعت انتقال از 30 بیشتر نمیره در صورتی که در ویندوز 8.1 بدون نصب هیچ گونه درایوری، سرعت از 70 پایین تر نمیاد. والا منم اون درایور 1 مگی رو از سایت لنوو گرفتم ولی فرقی نکرد و سرعت بازم همون 30 بود.نقل قول:
مشکل Energy management: وقتی نصبش میکنم و گزینه Conversation mode رو فعال میکنم، همین که برنامه رو میبندم اون گزینه دوباره غیر فعال میشه. در صورتی که در ویندوز 8.1 تا زمانی که سیستم رو خاموش نکردم، اون گزینه فعال هست.
من این مشکلات رو در ویندوز 7 با این لپتاپ داشتم.
جالبه تا حالا به سرعت انتقال فایل دقت نکرده بودم ولی الان یکی تست کردم سرعتش با 130 شروع شد و تو 93 ثابت شد
انرژی منیجمنت هم نسخه ای که تو دی وی دی همراه دستگاه بود این مشکل مشابه که شما گفتید رو داشتم ولی چند صفحه قبل که sheytoon آپدیتشو گذاشت مشکلم برطرف شد فقط وقتی لپ تاپو خاموش کنم و از برق بکشم غیر فعال میشه
ای بابا خوش به حالت.نقل قول:
لینک های دانلودشون رو میزاری برام؟؟ برای Energy management نسخه مخصوص ویندوز 7 رو دانلود کردی؟؟ همین که 7 مگ هست؟؟؟؟
سلام
بلاخره گرفتمش
رم 8... corei5 ....گارانتی دوساله هماهنگ...یه سال بیمه بدنه ...2150
به نظرتون باید رم 6 میگرفتم
خودم میخاستم گارانتی سازگار بگیرم ولی ماشالا فروشنده انقد حرف زد که منو راضی کرد این کانفیگو بگیرم
حالا همراهش یه انتی ویروس bitdefender داده به نظرتون اونو بنصبم یا یه چی دیگه؟ انتی ویروس چی پیشنهاد میکنید؟
از این صفحه اون پایین درایور usb 3 رو گرفتمنقل قول:
برای انرژی منیجمنت هم که کار کنه از همین صفحه میتونی بگیری آپدیتش فک کنم 6 و خورده ای مگه
اینم لینکی که sheytoon داد و برای من جواب داد
مبارکتش باشه دوست عزیزنقل قول:
کانفیگ خوب با قیمت خوبی گرفتی
فرق 6 و 8 گیگ رو فقط زمانی میتونی متوجه بشی که کار محاسباتی حجیم انجام بدی مثل رندر گیری.
آنتی ویروس هم نود 32 گزینه بهتر و سبک تریه
نه داداش. منم همینا رو روی ویندوز 7 نصب کردم ولی برای من جواب نداد. فکر کنم این لپتاپ شانسی هست. مثلا بعضی ها خیلی راحت و بی دردسر همه ی درایورها رو روی همه ی ویندوزا نصب میکنن و هیچ مشکلی ندارن. ولی یکی مثل من روی ویندوز 7 پورتها و انرژی منیجر مشکل پیدا میکنه و بازی ها مشکلی ندارن. ولی روی ویندوز 8.1 همه ی درایورها خوبند و بازی ها مشکل دار.نقل قول:
من یه عکس از برنامه GPU Z میزارم ببینید مشکلی نداره گرافیکم:
اینم یه عکس دیگه از Pes 2013 در ویندوز 8.1
جالبه قبلا RAM رو آبی ( Good) نشون میدا الان زده Ok. ولی حافظه گرافیکی رو از 32 بیشتر نشون نمیده در صورتی که در ویندوز 7 (1.9GB)نشون میداد.