یعنی 12 ساعت بذارم؟؟نقل قول:
حتمانقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Printable View
یعنی 12 ساعت بذارم؟؟نقل قول:
حتمانقل قول:
نه فک نمیکنم نیازی باشه!! شما حدود 4-5 ساعت بذاری کافی براش! لپتاپ جدیده و مثل باتری های 2-3 سال پیش نیست!!!
وقتی رسید ب دستت چنتا نکته رو حتما برام بگو چون خودم میخواستم apple me865 بخرم ولی نیاز ب گوشی باعث شده بخوام اینو بردارم با htc one mini (2تاشونم به هم میان :n02: )
اول اینکه ببین کیبوردش فارسی داره یا نه؟
دوم اینکه ببین لوگو ایسوس پشتش روشن میشه یا نه؟
سوم ببین کیفیت بدنه در چه وضعیتیه؟
چهارم کیفیت تصویرو دقیق بررسی کن ببین رنگارو چطور نشون میده؟ و وقتی مثلا سرتو بالا و پایین و چپو راست میبری چقدر افت کیفیت پیدا میکنه؟
با تاچ پدش کار کن ببین راحته و نظرتو بگو؟
درباره رنگی ک خریدی و خوشگلیش هم نظر بده؟
درباره بلندی و کیفیت صداشم بنویش؟
چیزایی هم ک روشه بگو؟
و یه نکته ک من وزن برام مهمه ببین خیلی وزنش زیاده؟ آخه 2.7 کیلو بنظرم زیاده ولی بازم بلندش کن و یکم باش حرکت کن ببین اذیت میکنه؟
اینارو ک بگی یه ریویو کوچیک میدی همه استفاده میکنن ! مرسی :n01:
باشه داداشنقل قول:
جواب چنتا از سوالاتو با اینکه هنوز دستگاه به دستم نرسیده میدونم
1-کیبورد انگلیسیه
2-کیفیت بدنه با n550 هیچ فرقی نداره!
3-سیستم صوتی هم همون سیستمی هست که روی n550 گذاشتن!
4-رم 12 گیگ هست!
زاویه دید نسبت به n550 پایین تره و 150 درجه هست چون n550 پنل ips هست
آی آی آی!! کیبورد انگلیسی مشکل ایجاد میکن!!! نمیدونم مگه گارانتی نداره؟ پس چطور فارسی نداره کیبورد؟!! آخه میدونی چون بکلایت هست خیلی بدرد میخوره اگر فارسی باشه خودشنقل قول:
با اینحال درباره بقیه مواردم دستت رسید حتما بگو داداش :n16:
گارانتی سریر هست برادر! سریر فقط گارانتی میکنه و واردکننده نیست!نقل قول:
من عادت کردم که فارسی تایپ کنم و برای من مشکلی ایجاد نمیکنه
دوست عزیز مبارک باشهنقل قول:
اخه منم دیدم تو مشخصاتش زده 8 و کاربرا پرسیدن بازم خود ادمین گفته رمش 8 هستش پس با این تفاسیری که شما می گید با رم 12 و گارانتی سریر 3490000 در میاد
لطفا عکس هایی از لبتاپتون و توضیحی از نحوه عملکردش برای ما بزارید
ممنون داداش
اره با رم 12 گیگ که خودش داشت برام 3490 تموم شد
فقط یه سوال: تاپیک جدید بزنیم بهتر نیست؟ اخه شاید استارتر این تاپیک ناراحت بشه و تاپیک بی نظم بشه چون به هرحال میخوایم درباره n56jr در تاپیک n550 صحبت کنیم که این زیاد جالب نیس
تاپیک جدید بزن لینکشو اینجا بزارنقل قول:
حتما داداشنقل قول:
دارم دنبال بررسی تخصصی میگردم ولی لامصب کمه:D
عجب غولیه!!!نقل قول:
از ایسوس بعید بود همچین کانفیگی با این قیمت بده! گرافیکش خداست. مبارکتون باشه.
بنظر من ارزش خرید این مدل خیلی بیشتر از ۵۵۰ هست.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
سلام سایت لوتوس امروز چند تا n550 با کانفیگ های مختلف ارائه داده نظرتون در مورد مدل ها و قیمتاش چیه؟
دوستان شرمنده، آل دیجیتال برای شماهم باز نمیشه؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
چرا باز میشهنقل قول:
عکساشو بزار بدجور تو کفیم:n14::n02:نقل قول:
دوستان دستگاهه ما رسید(n56jr)
اشتباهی بدون گارانتی فرستادن! فردا صبح قراره بیان و دستگاه رو ببرن و گارانتی کنن و بیارن!:D
تا ظهر بازر نمیشد الان میشهنقل قول:
سلام سایت لوتوس امروز چند تا n550 با کانفیگ های مختلف ارائه داده نظرتون در مورد مدل ها و قیمتاش چیه؟
آقا ما این همه منتظر بودیم:n14:نقل قول:
شرمنده دادانقل قول:
این آل هم خنگه :| میگم خبر داری میشه هارد 1 ترابایت با 7200 سرعت بذاریم و رم گرافیکشم تا 4 افزایش بدیم بعد گارانتی هم باشه؟! فک کنم با این کار نهایتا 100 تا 120 اینا بش اضافه بشه
کسی خبر داره لوگو ایسوس پشت این لپتاپ روشن میشه یا نه؟!!
راستی اون سوالای منو حتما جواب بدی دادا،اونارو جواب بدی یه ریویو کوچولو و مفید میشه.
خیلی خوبن بخصوص اونکه قیمتش 3280 بود.ولی به نظر من n56jr بگیر.گرافیک n56jr فوق العادست از لحاظ بقیه چیز ها هم مثل همن.n56jr بهترهنقل قول:
تا جایی که من شنیدم لوگو ایسوس پشتش روشن مبشهنقل قول:
اتفاق میخوام همین کارو بکنم . منتظرم تو بازار اصفهان بیارن بخرم .زیاد میونم با خرید اینترنتی جور نیست.میشه مثل همین مشکل دوستمون که براش بی گارانتی فرستاده بودننقل قول:
امیدوارم با صفحه کلید فارسیش بیاد!!اینجوری بنظرم بهتره!! خودمم تا 4-5 روز صب میکنم بد میخرم
واقعا مشخصات خیلی خوبی داره. من هم توصیه میکنم صبر کنید تا با صفحه کلید فارسی بیاد. گویا این یکی برعکس N550JV باتری قابل جدا شدن داره. درسته؟
پورت USB هم اضافه تر داره (4تا) . ورودی میکروفون و خروجی هدفون هم جدا هستند و مثل N550Jv یکی نیست. پورت VGA هم داره که بدرد وصل کردن به ویدئو پروژکتور میخوره.
البته طراحیش کاملا مثل N550JV نیست. مثلا صفحه کلیدش مشکیه و نقره ای نیست.
دوستان،تاپیک مخصوص n56 ها تو لینک زیره،بیاین اونجا بحث رو ادامه بدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اینجاتاپیکN550 هستش لطف کنید فقط در این مورد بحث کنید.مرسی
با سلام.
دوستان کانفیگای این لپتاپ انقدر زیاد شده تو بازار که آدم گیج میشه!! به نظرتون این کانفیگ آل دیجیتال ارزش خرید داره؟
من روی صفحه نمایش خیلی حساسم وگرنه روی کاغذ n56jr قویتره ولی صفحه نمایشش ضعیفه متاسفانه و ماته. بخاطر همین نظرم باز روی n550jv مونده.
یه مورد دیگه اینکه رم این کانفیگی که لینک دادم DDR3L هستش که مصرفش کمتر از رم معمولیه.
سوال دیگه اینکه گرافیک ddr3 به نسبت gddr5 خیلی توی عملکرد عادی متفاوته؟ من اهل گیم نیستم فقط میخوام گهگاهی که بازی میکنم تو ذوق نزنه و روان اجرا کنه روی فول اچ دی.
و آخرین سوال اینکه آل دیجیتال چقدر مطمئن هست؟ خودشون لپ تاپ رو باز نمیکنن؟ آک بند میفرستن؟ چون دیدم که بنا به سفارش تغییر میدن بعضی قطعات رو. خواستم مطمئن بشم.
ممنون از راهنماییاتون.
سلام
آقا یه مشکلی واسه دی وی دی رام لپ تاپ من پیش اومده ، جدیدا ایکونش تو مای کامپیوتر نیست و درایورش هم به این شکل در اومده ؛ هیچ چیزی رو هم نمیخونهکسی این مشکل رو نداشته ؟ راه حلی به نظرتون میرسه ؟
موقعی که لپ تاپ رو روشن میکنی دی وی دی ویندوز بزار ببین میخونه دی وی دی رونقل قول:
آره داداش میخونه و تو بایوس هم مشکلی ندارهنقل قول:
تو محیط ویندوز هم وقتی دی وی دی میذارم دی وی دی رام کار میکنه ولی اتفاق نمیافته
ممنون میشم دوستان جواب بدن یه مقدار فوریتیهنقل قول:
تو device manager هم uninstall و reinstall کردی ؟انجام بده ببین میشه.اگه نشد این فایل رو دانلود کننقل قول:
سلام امروز گشتم تو بازار های اصفهان هنوز n56jr نیاورده بودن.ال دیجیتال حدود 100 تومن جنس هاشو گرون تر میده و گرنه میخریدم.اخیرا هم اعلام کرده موجودیمون محدوده!
صبر کن یه کم.کم کم تو بازار ایران جا باز میکنه زیاد میشه.یه مدت صبر کنی ضرر ندارهنقل قول:
ممنون داداش درست شد ،بعد از اینکه اون دستور رو تو سی ام دی زدم دی وی دی رو اتوپلی اجرا میکرد ولی ایکونش نمیومد ؛ بعدش CDDIRepair رو نصب کردم اونم اوکی شدنقل قول:
لطف کردی
:n01::n16:نقل قول:
دوستان متاسفانه در سایت های فارسی برای بررسی n550 اشتباه وجود داره یکیش همین که گفتن 2 تا بلندگو بالای کیبور وجود داره و یکیش هم که هیچ کسی بهش اشاره نکرده اینه که قاب مشکی پشت لپ تاپ پلاستیکی نیست!قاب پشت لپ تاپ هم الومینیوم انودایز شده هست دوستانی که لپ تاپ رو دارن قشنگ متوجه میشن که پلاستیک نیست!
در نتیجه کل بدنه لپ تاپ الومینیومی هست
اره پشتش نه ولی زیرش پلاستیکیه که:n02:
یا که نه؟:n13:
منظورم همون زیر لپ تاپ بود:n02:
پشت LCD که ضایس الومینیومه!