کمیته داوران برای فرار از انتقادات داوری بازی پرسپولیس با سپاهان، اشتباهات قهرمانی رو هی به رخ ما میکشید ولی نمیدونست همین به رخ کشیدن میشه یه چماقی که الان تراکتور سازی داره میکوبه تو سرشون.:n09:
Printable View
کمیته داوران برای فرار از انتقادات داوری بازی پرسپولیس با سپاهان، اشتباهات قهرمانی رو هی به رخ ما میکشید ولی نمیدونست همین به رخ کشیدن میشه یه چماقی که الان تراکتور سازی داره میکوبه تو سرشون.:n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش فارس، کميته انضباطي فدراسيون فوتبال در جديدترين احکام خود باشگاه پرسپوليس را علاوه بر جريمه نقدي، يک امتياز هم از اين تيم کسر کرد و علي دايي را 2 جلسه از همراهي قرمزپوشان محروم کرد. پس از اين راي حرف و حديث زيادي مبني بر زمان محروميت دايي مطرح شد. دايي حتي خودش اعلام کرده که نميداند او فردا مقابل پديده شانديز روي نيمکت مينشيند يا خير، اما پس از پيگيريهاي خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس از رئيس کميته انضباطي مشخص شد که دايي از فردا يعني اولين بازي خود مقابل پديده شانديز در چارچوب جام حذفي و بازي مقابل راه آهن در هفته 14 ليگ برتر روي نيمکت قرمزپوشان حضور نخواهد داشت تا دو جلسه محروميتش تمام شود.
خیلی خوب شد که داماش رو بردیم هم زمانش درست بود هم روحیه تیم رفت بالا. ایشالا میریم واسه قهرمانی نیم فصل. :)
براي پرسپوليسي شدن مسلمان
رويانيان با اصفهانيها به توافق اوليه رسيد
محمد رويانيان در سفري به اصفهان با مسئولان باشگاه ذوب آهن براي پرسپوليسي شدن محسن مسلمان به توافق رسيد.
محمد رويانيان مديرعامل مستعفي تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز راهي اصفهان شد و در ديداري با آذري مديرعامل اين باشگاه شرکت کرد.
به گزارش فارس، در اين جلسه در خصوص پرسپوليسي شدن محسن مسلمان با ذوب آهنيها توافق اوليه شد و به زودي هافبک خوشتکنيک اصفهانيها با توافقات انجام شده پرسپوليسي ميشود. اين اتفاق در نيمفصل ميافتد.
رويانيان امروز به دليل برخي مشکلات از مديرعاملي پرسپوليس استعفا کرده بود.
وي اظهار داشت: پس از صحبتهاي انجام شده و با توجه به سياستهاي تيم امروز جلسه بسيار خوبي را با مسئولان ذوب آهن داشتم و در خصوص مسائل مختلف در اين جلسه با يکديگر گفتوگو کرديم.
وي افزود: يکي از بحثهاي اين جلسه تبادل در خصوص جابجايي بازيکنان بود که خوشبختانه براي حضور بازيکنان مدنظر در پرسپوليس به توافقات بسيار خوبي رسيديم و من حتي امروز در نشستم با آذري چيزها و مسائل زيادي را ياد گرفتم که اميدوارم در آينده تعاملات بيشتر و بهتري بين تيم خوب اصفهاني و باشگاه پرسپوليس انجام شود.
هر دو تيم اهداف خاصي را داشتند که انشاءالله با رابطه خوبي که بين طرفين وجود دارد در آينده اين رابطهها گستردهتر خواهد شد.
مسلمان: درباره حضورم در پرسپولیس چیزی نمیدانم/ حرفهای نیست در مورد آینده حرف بزنم
هافبک تیم فوتبال ذوبآهن اصفهان گفت: شنیدهام رویانیان به اصفهان آمده اما به خدا همان اندازه که شما میدانید، من هم میدانم که صحبتهایی انجام شده است.
محسن مسلمان در گفتوگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در خصوص حضورش در پرسپولیس اظهار داشت: من شنیدم و از طریق سایتها و رسانهها خواندم که شب گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس آقای رویانیان دیداری با مسئولان ذوب آهن داشت و در سایتها خواندم که توافقات اولیهای انجام شده اما حالا باید ببینیم در آینده چه اتفاقی میافتد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا شما در جریان این موضوع هستید یا خیر، گفت: به خدا تا همان اندازه که شما در جریان هستید و از طریق رسانهها خواندم من هم در جریانم نه بیشتر و نه کمتر.
این بازیکن افزود: از خیلی قبل تر صحبت هایی شده بود که نیمفصل من به پرسپولیس بروم اما خودتان می دانید من با ذوب آهن قرارداد دارم و نمیتوانم بدون اجازه مسئولان درباره تیم دیگری حرف بزنم و این تصمیم باید بین مدیران دو باشگاه پس از توافقات لازم گرفته شود. حرفه ای نیست بخواهم از آینده صحبت کنم.
مسلمان ادامه داد: اگر هم اتفاقی بیفتد در نیمفصل است و من الان فقط تمام تمرکزم به بازی بعدی ذوب آهن است.
وی در پاسخ به سوال دیگری که آیا رویانیان با شما دیدار داشته یا خیر، گفت: من به شما گفتم ایشان به اصفهان آمده بود و با مدیران باشگاه به توافقاتی رسیده من فقط همین میدانم و درست نیست بیشتر در این زمینه حرف بزنم.
انتهای پیام/ی
پس از انتشار عکس جنجالی هافبک مطرح پرسپولیس ، حقیقی در مقابل پاسخ در آمد : «باور کنید من استقلالی نیستم، یعنی هیچوقت نبودم. داستان این عکس هم تا حدودی پیچیده است. عکس مربوط به زمانی است که در شیراز بودم و به اصرار برادر کوچکترم که استقلالی است و با هم کری داریم، برای آنکه خوشحالش کنم مقابل دوربین موبایلش این ژست را گرفتم. بعدها موبایل برادرم خراب شد و برای تعمیر به تعمیرگاه رفت. متاسفانه تعمیرکار موبایل رسم امانتداری را بهجا نیاورد و این عکس را که به نظرش میرسید میتواند حاشیه درست کند، از روی گوشی برادرم برداشت و آن را در فضای اینترنت منتشر کرد. من یک پرسپولیسی متعصب هستم و از اینکه عکسم با این ژست منتشر و باعث ناراحتی هواداران شده خیلی ناراحتم و از آنها عذرخواهی میکنم. از باخت به سایپا هم خیلی ناراحتم و اصلا شرایط خوبی ندارم و فقط منتظرم در بازیهای بعدی جبران کنم.»
فقط می تونم بگم متاسفم یک مشت دروغ سر هم کرده ملت رو ... فرض کرده :n03:
رضائی یه مرام بذاره و نوروزی و علی عسگر رو هم با خودش ببره، والا صواب داره
بابا این نوروزی رو روی رضایی اشانتیون بدن بره :n02:
آقا حیف شد به کلکسیون تیمایی که 6تایی کردیم اضافه نشدن:n02::n24:
نصيرزاده:گل پديده به پرسپوليس مردود بود
کارشناس داوري فوتبال گفت: بازيکنان پديده با توجه به اينکه بازيکني روي زمين افتاده بود، حق نداشتند بازي را شروع کنند و گل اين تيم به پرسپوليس مردود بود.
هوشنگ نصيرزاده در خصوص گل پديده مشهد به پرسپوليس اظهار داشت: در آن صحنه داور بازي در صورتي ميتوانست بازي را ادامه دهد که مطمئن باشد بازيکن به سرعت از روي زمين بلند شده و ميتواند به بازي ادامه دهد.
به نقل از تسنيم، وي ادامه داد: چون بازيکن پديده پس از صحنه خطا روي زمين ساکن بود و براي بازيکنان حاضر در ميدان ايجاد خطر ميکرد، داور ابتدا بايد از وضعيت بازيکن کاملا مطمئن ميشد و بعد بازي را ادامه ميداد.
اين کارشناس داوري گفت: اين موضوع که ضربات ايستگاهي را ميتوان سرعتي آغاز کرد، ارتباطي با صحنهاي که بازيکن پديده روي زمين افتاده بود پيدا نميکرد و بازيکنان پديده حق نداشتند بازي را شروع کنند. گلي که پديده در اين بازي به ثمر رساند مردود بود.
عجب کری سختی هم داشتن...کری هم فهمیدیم چیه:n02:نقل قول:
عکس مربوط به زمانی است که در شیراز بودم و به اصرار برادر کوچکترم که استقلالی است و با هم کری داریم
اگر باشگاه باشگاه بود که یک جریمه به نافت بسته بود دیگه شکر نخوری...نقل قول:
از اینکه عکسم با این ژست منتشر و باعث ناراحتی هواداران شده خیلی ناراحتم
زمونه عوض شده. دیگه آخرای دوران تعصب مال دوران امثال محرمی و پیوس و باقری و ...بود. تعصب با خداحافظی مهدوی کیا تموم شد ، شما خودتو ناراحت نکن ما به تیم علاقه داریم نه فرد...اون کریمی که انسانیت داشت و غیرت و جنگندگی ، هم از پرسپولیس مهمتر نیست، شما که...
کسی از تیمی به تیمی میره مثل عابدزاده باشه مرد و مردانه...حتی مثل هاشمی نسب! لااقل یک مساله ای پیش بیاد...نه هویجوری عقشی...
شماها دارید رزرو میکنید چند صد میلیون فصل بعدی خدای ناکرده نپره...آره سال جام جهانیه آره من نوکر علی آقا هستم ولی فلان...آره من سرباز سردارم ولی...من شبها به نام پرسپولیس تعظیم میکنم اما یک مسایلی هست شما نمیدونید...من پتوم هم قرمزه ولی خوب میدونید که...مثل کنیز کفگیر خورده فقط ضجه و مویه میکنند...
توی بازی امروز تماشاچی ها برای نوروزی شعار دادن؟که دایی توی مصاحبه بعد از بازی از بازیکنهاش دفاع کرده؟
دیدم نوروزی گل زد گریه اش گرفت...اون موقع متوجه نشدم....بنظرم هر چقدر بازیکن ضعیف باشه تماشاچی نباید بازیکن رو تخریب کنه...در هر صورت مربی هست که مسئول نتیجه گری تیم هست و شرایط تیم رو بهتر میدونه
دایی برنامه نود را تحریم کرد/ لبخوانی مشکل جدید سرمربی پرسپولیس
سرمربی پرسپولیس از گفتوگو با دوربین برنامه ۹۰ امتناع کرد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، پس از پایان دیدار تیمهای پرسپولیس و پدیده شاندیز که با برتری پرگل سرخپوشان همراه بود، زمانی که دوربین 90 قصد داشت با علی دایی گفتوگویی اختصاصی را انجام دهد این مربی ضمن عذرخواهی از آنها از این کار امتناع کرد و گفت: دیگر با دوربین 90 صحبت نمیکنم، شما لبخوانی میکنید و دست به کارهایی میزنید که درست نیست و مدام میخواهید من را مقابل مدیران دیگر قرار دهید.
وی افزود: من علی دایی هستم، یک بنده خدا اما دوست دارم شأن و شخصیتم حفظ شود. هیچگاه ادعا نمیکنم که خوب هستم.
دایی در پایان گفت: آیا به نظر شما این کارها درست است به خاطر همین اقدامات دیگر با دوربین شما صحبت نمیکنم.
حیف غریبی که بخواد از تیم بره
امروز تو دقایقی که بازی کرد واقعاً مثبت بازی کرد
ای کاش دایی بیشتر بازیش می داد
برد تیم رو تبریک میکم هرچند که با تزلزل بود ولی جای شکرش باقیه.. به امید خدا بهتر و بهتر میشیم. :n16:
بردهای پر گل پرسپولیس در جام حذفی:
پرسپولیس 8- دارایی ایلام 1 (مرحله یک هشتم جام حذفی 69)
پرسپولیس 7- استقلال رشت 0 (مرحله مقدماتی جام حذفی 69)
پرسپولیس 7- بانک استان کرمانشاه 0 (مرحله یک هشتم جام حذفی 70)
پرسپولیس 6- ملوان انزلی 0 (مرحله یک شانزدهم جام حذفی 91)
پرسپولیس 5- صنعت آب خرمشهر 0 (مرحله یک شانزدهم جام حذفی 75)
پرسپولیس 5- ماشین سازی تبریز 1 (مرحله نیمه نهایی جام حذفی 70)
پرسپولیس 5- شموشک نوشهر 1 (مرحله یک هشتم جام حذفی 75)
پرسپولیس 5- نفت محمودآباد 1 (مرحله یک شانزدهم جام حذفی 89)
پرسپولیس 5- پدیده مشهد 1 (مرحله یک شانزدهم جام حذفی 92)
پرسپولیس 4- شهرداری کرمان 0 (مرحله یک هشتم جام حذفی 67)
پرسپولیس 4- نساجی مازندران 0 (مرحله یک شانزدهم جام حذفی 69)
پرسپولیس 4- شهرداری خرمشهر 0 (مرحله یک شانزدهم جام حذفی 72)
سه مشتري براي مهاجم ناراضي قرمزپوشان
بازيکنان و کادر فني پرسپوليس در آستانه عيد سعيد غدير خم با ايتام ديدار کردند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازيکنان و کادر فني پرسپوليس در اقدامي خداپسندانه با تعدادي از ايتام ديدار کردند.
به گزارش فارس، همچنين با اعلام مسئولان باشگاه پرسپوليس غلامرضا رضايي مهاجم ناراضي قرمزپوشان با سه پيشنهاد جديد براي ترک پرسپوليس مواجه شد.
پرسپوليسيها به اين سه باشگاه اعلام کردند که درخواست خود را به صورت مکتوب براي جذب غلامرضا رضايي به باشگاه ارسال کنند.
پرسپولیس نیوز : باشگاه ذوبآهن شرایط جدید انتقال محسن ملسمان به پرسپولیس را اعلام کرد.باشگاه ذوب آهن انتقال محمد خانزاده و میلاد غریبی را شرط موافقت خود با انتقال محسن مسلمان به پرسپولیس اعلام کرده و سعید آذری مدیرعامل ذوبآهن پس از دیدار با رویانیان تاکید داشته که به غیر از این 2 بازیکن حاضر به معاوضه مسلمان تحت هیچ شرایط دیگر و یا بازیکن دیگری نیست. ضمن اینکه شرط دریافت 20 درصد از حق انتقال محمد قاضی و 20 درصد از حق انتقال پیام صادقیان نیز سرجای خود باقی مانده است.
تنها خواسته ذوب آهن که دستخوش تعدیل شده این است که اگر معاوضه مسلمان با خانزاده و غریبی به صورت قرضی بوده و قطعی نباشد، باشگاه ذوب آهن از خواسته دریافت 500 میلیون تومان چشم پوشی خواهد کرد و البته با این شرایط در انتهای فصل مسلمان به ذوب آهن بازگشته و غریبی و خانزاده هم بار دیگر در اختیار پرسپولیس قرار خواهند گرفت.
سعید آذری در گفتوگویش این خبر را تایید کرد.
امیدوارم در جام جهانی حضور داشته باشم
عالیشاه: دیدار با راهآهن یکی از سختترین بازیهای لیگ است/ آنها تیمی یکدست دارند
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: احساس من این است که یکی از سختترین بازیهای لیگ را مقابل راه آهن در پیش داریم.
امید عالیشاه در گفتوگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ابتدا در خصوص صحبتهای حسین بادامکی گفت: من نمیخواهم جواب بازیکنی را بدهم اما چیزی که واضح بود خطایی بود که ایشان زیرکانه روی من انجام داد.
وی افزود: من پس از اینکه دریبلهای خود را شروع کردم، رو به دروازه بودم و نیازی نبود که خودم را به زمین بزنم در آن هنگام حتی کوچکترین برخوردی هم با یک بازیکن شود شارژ میشود و تعادل خود را از دست میدهد، بیکار نیستم که خودم را الکی در شرایط گل و خوب به زمین بزنم. قطعاً، من میتوانستم اگر خودم به توپ ضربه نزنم با یک پاس داخل عمق کاری کنم که همتیمیهایم گل بزنند.
عالیشاه در پاسخ سؤالی که چرا این زمین خوردنها و اشتباهات برای تو دردسرساز شده، گفت: خدا را شکر الان وضعیت نسبت به گذشته بهتر شده، برخی اوقات داوران خطایی را که روی من میشود با حرکت عمدی من برای گرفتن خطا اشتباه میگیرند ولی الان بهتر شده است.
مهاجم سرخپوشان درباره بازی با راهآهن و همبازیهای قدیمیاش نیز یادآور شد: درست است که الان راهآهن در بین تیمهای پایین جدول است ولی آنها تیمی بسیار خوب و یکدست را دارند و قطعاً میخواهند که مقابل علی دایی خود را نشان دهند اما ما هم سه امتیاز را میخواهیم.
وی افزود: احساس من این است که یکی از سختترین بازیهای لیگ را در پیش داریم و انشاءالله بتوانم با بازیهای خوبم اول به پرسپولیس کمک کنم و بعد بتوانم در جام جهانی و اردوهای تیم ملی حضور داشته باشم، امیدوارم این اتفاق بیفتد.
انتهای پیام/ن
خیلی از ذوبآهنیها باید به تهران بیایند تا برای رفتن به اصفهان به توافق برسم
غریبی: درست نیست که بگویند نیاز به توافق با بازیکن نیست/ حرفهای آذری برایم جای سؤال داشت
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: این مسئله درست نیست که بگویند با بازیکن نیاز به توافق نیست.
میلاد غریبی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ابتدا در خصوص بازی مقابل پدیده شاندیز اظهار داشت: خدا را شکر ما مقابل پدیده بازی خوبی را انجام دادیم اما به نظرم فقط نام این تیم لیگ یکی بود چون آنها تیمی بسیار باتجربه و خوب داشتند.
وی افزود: تمام بازیکنان پدیده لیگ برتری بودند و واقعاً همه آنها تجربههای گرانبهایی از لیگ ایران داشتند به همین دلیل کار برای ما سخت شده بود و کار علیرغم اینکه در نیمه اول خوب بازی نکردیم برای ما گره خورد.
مهاجم سرخپوشان ادامه داد: متأسفانه ما در طول بازی نیز روی یک اتفاق گل خوردیم اما خدا را شکر در وقت اضافه خیلی خوب به خودمان آمدیم و با چهار گل پرسپولیس واقعی را نشان دادیم البته ما در وقت عادی نیز میتوانستیم برنده باشیم.
غریبی در پاسخ به سؤالی که بعد از گلزنیام خوشحالی ویژه داشتیم، گفت: بالاخره همیشه عاشق گلزنی بودم اما خودتان میدانید شرایط من در پرسپولیس نسبت به بازیکنان دیگر خاصتر است و فرق دارد اما خدا را شکر روسفید از این موضوع بیرون آمدم و این گل برایم ارزش زیادی داشت.
غریبی درباره احتمال حضورش در ذوب آهن نیز گفت: هنوز در این باره هیچ حرفی با من نزدهاند اما صحبتش در محافل مختلف شده که من از پرسپولیس بروم که اگر این اتفاق افتاد انشاءالله جایی بروم که خوب باشد و برای آینده فوتبالیام بهترین تصمیم را بگیرم.
وی افزود: اما من دوست دارم شخصیتم در این بین حفظ شود، وقتی آذری مدیرعامل ذوب آهن حرفی میزند و از بازیکنش آنطور حمایت میکند و گفته با باشگاه توافق میکنیم نه با بازیکن، کمی برای من جای سؤال داشت.
غریبی ادامه داد: من همیشه به رویانیان احترام میگذارم اما این مسئله درست نیست که بگویند با بازیکن نیاز به توافق نیست، من از باشگاههای زیادی پیشنهادهایی دارم و اصلاً نیازی به باشگاه ذوب آهن ندارم، اصلاً شاید من دوست نداشته باشم به اصفهان بروم و به نظرم آذری باید مصاحبههای بهتری نسبت به حرف قبلیاش انجام دهد، من چیز زیادی نمیخواهم و فقط دوست دارم شخصیتم حفظ شود.
وی ادامه داد: اگر حرفها بهتر بیان شود، حتی بعد از توافق هیچ شخصیتی از بین نمیرود و فقط ما به طرف مقابل احترام گذاشتهایم ولی واقعاً من نمیدانم جریان من و ذوب آهن چیست، اما آنطوری که رویانیان به اصفهان رفته خیلی از ذوب آهنیها باید به تهران بیایند تا من برای رفتن به اصفهان به توافق برسم.
وی افزود: تا الان هیچ صحبتی با ذوب آهنیها نداشتم اما همیشه به رویانیان احترام میگذارم، انشاءالله هر اتفاقی که میافتد سبب خیر شود.
انتهای پیام/ن
به من بود میلاد غریبی رو با کل ذوباهن عوض نمیکردم.
حیف میشه اگه بره خیلی با استعداد و خوش تکنیکه و البته جوون.
امیدوارم که نره ولی اگه بره و بدرخشه از باعث و بانیش نمیگذرم!!!!!!
1)حسین ماهینی که همیشه تعصبش را به پرسپولیس نشان داده از فرصت نهایت استفاده را می برد و مقابل دوربین یک کری جانانه برای استقلالی ها می خواند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]2)نمک تمرین پرسپولیس همین کری ها و مسابقات درون تیمی است که باعث شده این بازیکنان مثل لحظه نواختن ضربات پنالتی با هم متحد شوند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]3)سید مهدی سیدصالحی و دخترش.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4)محمد رویانیان بابت اتفاقات اخیر به هادی نوروزی دلداری می دهد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5)مدیرعامل پرسپولیس در کنار بازیکن محبوبش تمرین را تماشا می کند.ظاهرا استعفای او را نباید جدی گرفت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6)مجتبی محرمی مرد محبوب این روزهای تمرین پرسپولیس است و حتی علی دایی غالبا جدی را اینطور به
خنده وا می دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]7)غلامرضا رضایی دیروز تمرین کرد اما ظاهرا مصدومیتش تشدید شده تا امروز نتواند تمرین کند
هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال
پرسپولیس- راهآهن؛ سرخپوشان مزه صدرنشینی را میچشند؟/ نبرد قرمز و آبی در اهواز
سه دیدار پایانی هفته چهاردهم لیگ برتر در روز یکشنبه برگزار میشود و پرسپولیس در ورزشگاه تختی میهمان راه آهن است.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سه دیدار پایانی هفته چهاردهم لیگ برتر روز یکشنبه برگزار میشود. نگاهی به این سه بازی میاندازیم؛
فجرسپاسی - سایپا؛ حذف شدگان در شیراز
فجریها هفته گذشته مقابل مس در کرمان به پیروزی رسیدند تا این هفته با شرایط روحی مناسبتری مقابل سایپا قرار بگیرند. فجر که در این فصل برای بقا میجنگد اگر بتواند از سایپا سه امتیاز بگیرد ممکن است از رده چهاردهم به رده یازدهم صعود کند. نارنجیپوشان کرجی هم بعد از حذف ناباورانه مقابل تیم دسته اولی نفت مسجد سیلمان در جام حذفی میخواهند از شوک این باخت خارج شوند. البته آنها در لیگ برتر خوب نتیجه گرفتهاند و اگر پیروز شوند از رده هفتمی به پله ششم خواهند آمد. فجر البته خیال خودش را با کنارهگیری از جام حذفی راحت کرده بود و تمام تمرکزش را بر روی لیگ گذاشته است.
استقلال خوزستان - تراکتورسازی تبریز؛ نبرد قرمز و آبی
آبیپوشان جنوبی با شکست مقابل الوند همدان از جام حذفی کنار رفتند و حالا باید در خانه از قرمزپوشان تبریزی پذیرایی کنند. عبدالله ویسی که ظاهرا جام حذفی را جدی نگرفته بود اگر بتواند سه امتیاز از تراکتورسازی در لیگ برتر بگیرد شرایط تیمش در جدول مناسب میشود. ضمن اینکه باعث خوشحالی طرفداران فولاد هم میشود.
تراکتورسازان هم میخواهند همچنان در کورس قهرمانی بمانند و قطعا برای برد به اهواز میروند. مجید جلالی با فوتبال خوزستان غریبه نیست و عبدالله ویسی هم میداند دیدار سختی دارد. باید دید برخورد قرمز و آبی در اهواز چقدر میتواند از نظر فوتبالی جذاب از کار دربیاید. حاشیهها که همیشه در فوتبال ایران حضور پررنگ دارند!
راه آهن - پرسپولیس؛ سرخپوشان مزه صدرنشینی را میچشند؟
این بازی قبل از هر چیزی تحت تاثیر حواشی هفتههای اخیر است. علی دایی و مدیران باشگاه راه آهن بارها علیه یکدیگر موضعگیری کردند. دایی چندین بار در مورد عکاس باشگاه راه آهن صحبت کرد. هرچند پس از آن بابک زنجانی مالک پولدار تمام راه آهن تمام باشگاهش را فدای یک تار موی دایی کرد! علی دایی هم گفت بسیاری از بازیکنان راه آهن دوستان خوبش هستند. بازی در چنین فضایی دوستانه و دشمنانه! برگزار میشود.
از نظر فنی هم بازیکنان پرسپولیس بعد از 120 دقیقه بازی مقابل پدیده مشهد خسته به نظر میرسند در حالیکه راه آهن بازی راحتی در جام حذفی داشته است.
سرخپوشان در این فصل بیرون از زمین ورزشگاه آزادی با مشکل مواجه شدهاند.
پرسپولیس در همین ورزشگاه تختی یکبار به نفت تهران سه امتیاز داده و اکنون باید در زمین ناهموار این ورزشگاه مقابل تیمی قرار بگیرد که برای رهایی از انتهای جدول میجنگد. پرسپولیس در صورتی که بتواند هر سه امتیاز این بازی را بگیرد میتواند به عنوان یکی از شانسهای مسلم قهرمانی تلقی خواهد شد و سرخپوشان بعد از مدتها میتوانند مزه صدرنشینی را در لیگ برتر تجربه کنند. در حالیکه راه آهن در صورت پیروزی از رده پانزدهم به رده چهاردهم صعود خواهد کرد.
انتهای پیام/ی
درود
دوستان حریف بعدی پرسپولیس در جام حذفی مشخص شده ؟!
پرسپوليس با برتري در وقت اضافه مقابل تيم پديده مشهد حريف الوند همدان در يک هشتم نهايي جام حذفي شد.:n16:نقل قول:
یک تیم همدانی فکر کنم الوند همدان که اون هم میزبان بوده و باید قرعه کشی بشه تا میزبان مشخص بشهنقل قول:
کسی از مارکو خبری نداره ؟؟؟ اول فصل شماره کریمی رو برای چی به این دادن ؟؟؟ مفت پول گرفته خبرش نه توی لیسته نه رو سکو ... زندست ؟ خبری ازش نیست هیچ جا !
پرسپولیس نیوز: علی دایی پس از تمرین امروز ۱۸ بازیکن خود را برای دیدار مقابل راهآهن مشخص کرد.علی دایی پس از تمرین امروز پرسپولیس 18 بازیکن خود را برای دیدار مقابل راهآهن مشخص کرد.در این لیست نیلسون، علیرضا حقیقی، محسن بنگر، سیدجلال حسینی، رضا نورمحمدی، حمیدرضا علیعسگر، حسین ماهینی، میثم حسینی، رضا حقیقی، قاسم دهنوی، محمد نوری، پیام صادقیان، محمدرضا خلعتبری، هادی نوروزی، امید عالیشاه، مهدی سیدصالحی، میلاد غریبی و یونس شاکری حضور دارند.بازیکنانی مانند خانزاده، عباسزاده، کفشگری (به دلیل اخراج در بازی قبلی)، عابدزاده، رضا محمدی، فرشاد قاسمی، پولادی، غلامرضا رضایی و مارکو از لیست قرمزپوشان برای بازی فردا خط خوردند.تیمهای فوتبال پرسپولیس و راهآهن در چارچوب هفته هجدهم لیگ برتر از ساعت 15 و 30 دقیقه فردا در ورزشگاه تختی به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
عجب !! باز هم خط خورد ! این مجانی میره روی سکو ؟ مرتیکه رو از تیم چرا نمیندازن بیرون ؟؟ این هم مث خریدای قبلی ضعیف تیمه ( معدنچی والباقی پارسالیا که چسبیدن مث کنه به تیم )نقل قول:
۱۸ بازیکن پرسپولیس مشخص شدند/ خانزاده و مارکو خط خوردند، خلعتبری برگشت
ترکیب پرسپولیس
علی دایی ترکیبی تهاجمی را مقابل راه آهن چیده است
سایت گل - علی دایی برای بازی امروز تیمش برابر راه آهن از ترکیب زیر استفاده می کند :
نیلسون، سید جلال حسینی، محسن بنگر، حسین ماهینی، میثم حسینی، رضا حقیقی، محمد نوری، محمدرضا خلعتبری، امید عالیشاه، پیام صادقیان و مهدی سید صالحی این دیدار تا دقایقی دیگر برگزار خواهد شد
پیش به سوی صدر جدول :n12:
نیمه اول بازی خواب آورتر از قرص خواب آور بود!!
یعنی تیم انقدر تو بازی های خارج از خانه ترسو و محتاط بازی میکنه که آدم اعصابش خورد میشه
3 تا بازیکن ریز نقش و تکنیکی گذاشته تو زمین بعد سبک تیم بازی مستقیمه و اینا تو بازی اصلا نقشی ندارن!
یکی نیست بگه اگه اینا رو گذاشتی که از حرکات ریز و تکنیکشون استفاده کنی پس چرا دفاع ها و هافبک ها فقط سانتر میکنن. اگر هم به خاطر زمین افتضاح میخوای بازی رو ببری رو هوا پس چرا اینا رو گذاشتی. حداقل یکیشون رو میذاشتی بیرون یه بازیکن سرزن دیگه رو میاوردی که یه امیدی باشه به گلزنی
پاس های تیم هم فقط تو دفاع و بین سید جلال و بنگر و حقیقی رد و بدل میشه. حتما هم فکر میکنن خیلی دارن هنر میکنن!!
راه آهن هم که کاملا مشخصه واسه وساوی اومده و به جز وقت تلف کردن کار دیگه ای نمیکنن
امیدوارم نیمه دوم تیم یه تغییر اساسی بکنه و واسه برد به زمین بره
تبریک :n12::n19:
اولین پیروزی خارج از خانه و صعود به صدر جدول :n12::n12::n12:
تبریک به طرفداری پرسپولیس بابت برد و صعود به صدر جدول - بالاخره طلسم ناکامی در بازیهای خارج از خونمون شکسته شد و تونستیم با گل خلعتبری راه اهن شکست بدیم:n16:نیلسون در نیمه دوم عجب سیوی داشت روی شوت بهادر عبدی- واقعن محشره کارش ای کاش چند سال زودتر پیداش میکردیم :n12:امیدوارم بازی بعدی مقابل استقلال صنعتی با برد پشت سر بگذاریم آماده شیم برای بازیهای نیم فصل دوم :n05:
بالاخره رفتیم صدر
تبریک میگم برد خوبی بود،ایشالا قهرمان میشیم:n12::n12:
تبریک میگم ---- موقتا رفتیم صدر:n02:
انشاالله که تداوم داشته باشه:n01:
طبق معمول رو چمنی غیر از آزادی ضعف داریم و اگه اون کاشته گل نمیشد تا صبحم به گل نمیرسیدیم.
نیم فصل باید این نقصو برطرف کنیم.
یه دفاع چپو راست و یه مهاجم قد بلند نیاز داریم.
پ.ن
:n12:نیلسون:n12:
احتمال داره نیم فصل ایمون زاید برگرده یک مصاحبه ازش تو همین تاپیک آورده بودن که ازش خواسته بودن نیم فصل برای پرسپولیس بازی کنه:n13:
اگه آقای هتریک برگرده خیالمون تا آخر فصل راحته:n12:
محتوای مخفی: نیلسون فراتر از آسیاست
+
تبریک میگم صدرنشینی تیم رو ...
به چیزی که استحقاقش رو داشتیم رسیدیم ...
با این زمین افتضاح و نبود دایی روی نیمکت، حداقل تو نیمه دوم بد هم کار نکردیم
نیمه اول طبق معمول خوب نبودیم، ولی نیمه دوم حداقل از بعد پاسکاری خیلی پیشرفت داشت تیم
یه دقایقی واقعاً پیشرفت تو پاسکاری تیم رو میشد به وضوح دید. به خصوص زیر توپ نزدن از طرف دفاع خوب بود
کاشته خلعتبری هم به کمکمون اومد تا از این بازی سخت تو زمین داغون حریف سه امتیاز بگیریم و بالاخره بریم صدر جدول ...
در صورتی که استقلال تو بازیای معوقه امتیاز از دست بده،
قهرمانی نیم فصل و حتی کل لیگ دست خودمونه ...
از این به بعد تازه سختیا شروع میشه ...
به صدر رسیدن سخت بود، ولی صدرنشین موندن سخت تر خواهد بود مسلماً ...
تیمای پایین تر هم خیلی آماده ان ...
تراکتور، فولاد، نفت و حتی استقلال میتونن تو نیم فصل دوم جایگاهمون رو به شدت تهدید کنن
پس کوچک ترین لغزشی باعث میشه این جایگاه به راحتی از دست بره ...
+
باز هم نیلسون :40:
متأسفم واسه کسایی که فکر میکنن این تعداد کم گل خورده فقط به خاطر ساختار دفاعی و انسجام سید جلال و بنگره ...
بخش عمده ای از این کلین شیت ها هم مدیون نیلسون عزیزمونه :40:
اگه آماده بمونه تا 40 سالگی هم جا داره دروازمونو حفظ کنه ...
تبریک : بیشترین سهم برد و رفتن به صدر جدول رو توی روز پر از استرس و زجر آوری که داشتیم رو مدیون نیلسون هستیم . قطعا خود حقیقی هم میدونه نیمکت نشین چه دروازبانی شده !
برد و صدر نشینیمون مصادف شد با یکی از اسطوره های محبوب و فراموش نشدنی باشگاهمون داش کریم !
همه جوره توی یه ربع آخر راه آهن فشار آورد روی دروازمون ولی به خوبی تیم وظایف دفاعیش رو انجام داد ! یه وقتایی تیم از نبود بازیکن خاص روی نیمکت که با ورودش توی این زمانها بیاد و بتونه نتیجه رو نگه داره واقعا رنج میکشه . اومدن دهنوی یا نوروزی هم .... :n21:
توی این بازی باز نوری دستپاچه و بی دقت هم پاس میداد هم یه فرصت پشت 18 رو کوبوند به دفاع حریف ! خیلی چش بسته داره کار میکنه و در حد یه هافبک طراح طبق معمول نبود ! ولی با سه کارته شدنش خودش باعث شد بازی بعدی بالاجبار نباشه .
به هر طریقی باید صدر رو ول نکنن دیگه
نیلسون 10
سیدجلال حسینی 7 : اشتباهش شاید به ضرر تیم میتونست رقم بخوره !
محسن بنگر 8
میثم حسینی 6
حسینی ماهینی 6
رضا حقیقی 6
محمدرضا خلعتبری 8
هادی نوروزی 5
امید عالیشاه 6
محمد نوری 5
پیام صادقیان 7
قاسم دهنوی 4
سیدمهدی سیدصالحی5.
تبریک به همگی بابت اولین برد خارج از خونه و همچنین صدرنشینیمون:n12:
خوب بازی نکردیم ولی خداروشکر بردیم. هرچند تو این زمین خوب که نمیشه بازی کرد ولی میشد بهتر باشیم
در یه جمله میشه گفت ممنون از خلعتبری که کاشته رو قشنگ گل کرد و ممنون از نیلسون که با یه سوپر واکنش تیم رو نجات داد
دیگه هرچی فکر میکنم بیشتر از این درباره این بازی نمیشه گفت :n02:
نمرات بازیکن ها:
نیلسون: 9
ماهینی: 3
بنگر: 7
ج.حسینی: 7
م.حسینی: 5
حقیقی: 5
نوری: 5
خلعتبری: 7
صادقیان: 6
عالیشاه: 6
سید صالحی: 6
نوروزی: 4
دهنوی: 4
تبریک به پرسپولیسی ها - برد شیرینی بود - پرسپولیس اومد صدر جدول - امیدوارم تا آخر حفظش کنن :n12::n12::n12::n12: