میدونم...اما فقط من مخالف نیستم...توی خوده منچستر به شدت ناراضی هستن و چندوقتی یک بار هم اعتراض میکنن.نقل قول:
اون تیم های دیگشون رو هم با سود یونایتد و وام گرفتن روی باشگاه سر و سامون دادن
Sent from my MT25i using Tapatalk
Printable View
میدونم...اما فقط من مخالف نیستم...توی خوده منچستر به شدت ناراضی هستن و چندوقتی یک بار هم اعتراض میکنن.نقل قول:
اون تیم های دیگشون رو هم با سود یونایتد و وام گرفتن روی باشگاه سر و سامون دادن
Sent from my MT25i using Tapatalk
تو موضوع گلیزر ها موارد زیادی دخیله... چیزی که من این ور اون ور خوندم اینه که گلیزر ها برای دریافت وام های کلان از بانک ها برای پروژه های غیر مرتبط با باشگاه، یونایتد رو که یکی از پرارزش ترین باشگاه های جهان هست (اگه نگیم با ارزش ترین) وثیقه و تضمین قرار دادند و در کنارش از درآمد های باشگاه، بهره وام همون بانک ها رو پرداخت میکنن.یعنی بدهی پشت بدهی برای باشگاه و هزینه نشدن درآمد باشگاه برای خود باشگاه. مثال واضحش درآمد باشگاه از فروش رونالو بود که فکر کنم تازه با این خرید های یکی دو فصل اخیر یر به یر شد. در کنارش شاید برای سر الکس در گذشته و کادر فنی قدیم و جاری عدم دخالت حتی غیر مستقیم گلیزر ها برای گیل، وودوارد، مویز، فن خال یه پوئن مثبت باشه، ولی برداشت هوادار اینه که یونایتد برای مالک اهمیت نداره. غیر انگلیسی بودن مالکین هم مزید بر علت بوده.
ضمنا افتخارت زیاد یونایتد پس از حضور گلیزر ها رو صرفا نمیشه به پای گلیزر ها نوشت یا حضور مستمر سر الکس و اختیارات بالاش روی نیمکت یونایتد. چون من فکر میکنم بار فنی تیم زیاد ربطی به مدیریت درست باشگاه نداشته. در کنارش قدرت و اعتماد سازی سر الکس به عنوان سر مربی، عملا باعث شده بود که مالکین باشگاه خیالشون از جهت سر مربی راحت باشه و حداقل کاری که میتونستند بکنند این بوده که مزاحمش نشن. واسه همین هم سر الکس همیشه قدر دان اونا بوده در صورتی که به نظر من به قولی خوبی از خود فرگوسن بوده.
اما در کل این وسط یه سری افراطی گری ها هم از جانب هوادارا بوده که همه جا هست... در پایان به شخصه میگم روحش شاد، ولی تشخیص شاد بودن روحش با خدا.
طرف با چهار میلیارد و کلی نفرین و فحش هوادارا رفته زیر خاک، دیگه پیشبینی داستانش تو اون دنیا خیلی سخت نیست.نقل قول:
در پایان به شخصه میگم روحش شاد، ولی تشخیص شاد بودن روحش با خدا.
خیلی امیدوارم خانوادش سهام رو بفروشن. یقینا اگر این کار رو بکنن آینده ی یونایتد دسخوش تغییرات مثبتی خواهد شد.
فابرگاس این فصل نتوانست در ترکیب بارسا چندان نمایش های درخشانی ارائه بدهد و به همین دلیل، باشگاه کاتالانی آماده است تا او را بفروشد.
به گزارش نشریه میرر، منچستریونایتد آماده است تا با ارائه پیشنهادی 34 میلیون پوندی، سسک فابرگاس، هافبک ملی پوش بارسلونا، را به خدمت بگیرد و او را از چنگ چلسی و آرسنال در بیاورد.
فابرگاس این فصل نتوانست در ترکیب بارسا چندان نمایش های درخشانی ارائه بدهد و به همین دلیل، باشگاه کاتالانی آماده است تا او را بفروشد.
با توجه به بندی که در قرارداد او وجود دارد، آرسنالی ها می توانند اولین پیشنهاد را برای خرید فابرگاس بدهند اما اکنون دو باشگاه چلسی و منچستریونایتد پیشنهادهای بالاتری ارائه داده اند.
در حالی که پیشنهاد آرسنال 29 میلیون پوند است، چلسی پیشنهادی 32 میلیون پوندی ارائه داده و منچستریونایتد هم اعلام کرده حاضر است برای خرید این بازیکن 34 میلیون پوند بدهد.
بارسا آماده است تا فابرگاس را به بهترین پیشنهاد بفروشد و حالا یونایتدها ابتکار عمل را در این انتقال در دست دادند. فابرگاس مایل بود پیش از جام جهانی وضعیتش مشخص شود اما به نظر این اتفاق به این زودی رخ نخواهد داد.
منبع : آی اسپورت
مرگ مالکولم گلیزر در سن هشتاد و پنج سالگی این سوال اجتناب ناپذیر را به وجود آورده که حالا سه پسر او با میراث وی که منچستر یونایتد است چه کار خواهند کرد
سال 2005 گلیزر بزرگ خودش باشگاه را خرید اما از سال 2006 عملا کار ریاست باشگاه و رسیدگی به امور روزانه را به پسرانش واگذار کرد و خودش هرگز پا به اولدترافورد نگذاشت. آورام، جوئل و برایان گلیزر به طور مرتب در ورزشگاه دیده شده اند اما سه نفر دیگر این خانواده یعنی کوین، ادوارد و خواهرشان دارسی گلیزر کاسویتز کمتر در اولدترافورد حضور یافتند.
خانواده گلیزر صاحب 90 درصد سهام یونایتد هستند و طبق سهامی که در بورس نیویورک ثبت شده هر کدام ده درصد سهم دارند. به این ترتیب کوین، ادوارد و دارسی هم حالا که پدرشان درگذشته می توانند به اندازه سه برادر دیگران در امور باشگاه مشارکت داشته باشند. احتمال این که در این میان کسی بخواهد سهم خودش را بفروشد اندک است چرا که اتحاد خانوادگی گلیزرها بالاست.
باشگاه یونایتد اعلام کرده که امورشان درست به روال سابق ادامه دارد اما مرگ نفر اول این خانواده می تواند سلسله مراتب را در باشگاه به هم بریزد. آورام و جوئل که از فعال ترین گلیزرها هستند مدیریت اجرایی را بر عهده دارند. آورام در میان شش فرزند این خانواده بزرگ ترین است و سال 2005 مسئولیت اصلی را در خریدن باشگاه داشت. او و برادرش جوئل از روز اول که پدرشان یونایتد را خرید در کارهای مدیریتی یونایتد مشارکت داشتند و آن ها بودند که حرف آخر را در مورد به خدمت گرفتند لوئیس فان خال زدند. جوئل در عین حال با «اد وودوارد» نایب رییس اجرایی باشگاه در تماس مستقیم است و اغلب روزی سه بار از طریق ویی از احوال باشگاه جویا می شود.
وودوارد هم از اعضای مهم و تاثیر گذار یونایتد است. او سال 2005 به عنوان مشاور خانواده گلیزر که باشگاه را به مبلغ 790 میلیون پوند خریدند منصوب شد. او فورا درگیر برنامه های اقتصادی باشگاه شد و بعد وظیفه کارهای تجاری و رسانه ای را از سال 2007 به او سپردند. سال 2012 مدیر شد و نقش مهمی را درعرضه 1.37 میلیارد پوندی باشگاه در بورس نیویورک ایفا کرد. جای تعجب نداشت که کمی بعد جای دیوید گیل را به عنوان مدیر اجرایی که از باشگاه جدا شد، گرفت .
سر الکس فرگوسن همیشه حضور نمادین خودش را در باشگاه داشته و تعیین کننده ترین فرد در انتصاب دیوید مویس به عنوان جانشین خودش بود. در مورد انتخاب فان خال هم از او نظرخواهی شد. مشخص نیست که با ورود مربی هلندی ، فرگوسن باز هم به طور مرتب در اولدترافورد نظاره گر بازی ها باشد یا نه.
منبع : خبرآنلاین
باشگاه اینتر با پیشنهادی خواهان به خدمت گرفتن مهاجم مکزیکی از تیم فوتبال منچستریونایتد شد.
روزنامه دیلی میل نوشت اینتری ها برای به خدمت گرفتن چیچاریتو 10 میلیون پوند پیشنهاد دادند.
این روزنامه تاکید کرد یونایتدها تقریبا موافقت خود را برای این انتقال اعلام کرده اند. باشگاه اینتر پس از آنکه فرناندو تورس مهاجم اسپانیایی چلسی اعلام کرد در این تیم می ماند به فکر استخدام چیچاریتو افتادند.
چیچاریتو در سال 2010 به منچستریونایتد پیوست و در 101 بازی لیگ برتر 37 گل برای این تیم به ثمر رسانده است.
منبع : واحد مرکزی خبر
هنوز هیچ بازیکنی با تیم قرارداد نبسته:n29:
یک خبرایی از اومدن میراندا مدافع اتلتیکو بود که معلوم نیست جریانش به کجا رسید
یعنی اینا میخوان بعد جام جهانی که رقم قراردادها سر به فلک میزنه برن دنبال خرید بازیکن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n12:پانزده یونایتدی جام جهانی:n12:
آرزوی موفقیت برای همشون
خبر فوری:
Luke Shaw has agreed personal terms in principle with Manchester United on a deal worth an astonishing £160,000-a-week. Goal
خرید بسیار عالی هست. امیدوارم شروعی برای این پوست اندازی تیم باشه. هر چند بعد جام جهانی بازیکن خوب گرفتن خیلی سخته
منچستر یونایتد مشتاق است تا مروان فلینی را تابستان امسال به فروش برساند، هافبک بلژیکی فصل قبل از اورتون به منچشتر آمد، یونایتد حاضر نیست به پیشنهاد کمتر از 12 میلیون پوند گوش دهد.
منبع: Daily Star
خرید خوبی برای منچستر نبود ، البته این خریدم به نظرم فقط برای اینکه نشون بدن اونام خرید داشتن انجام دادن
باشگاه ابراز تمایل کرده به باستین شواین اشتایگر . گفته میشه شاید هم بشه بایرن رو راضی به این انتقال کرد.
من اسمش رو میذارم بهترین خرید ممکن.:n12: واقعا شواینی همون چیزیه که منچستر وسط زمین کم داره ، بعد از اسکولز ما دیگه بازیکنی نداشتیم که بتونه وسط زمین نبض بازی و نوع جریان بازی تیم رو مشخص کنه.
نقل قول:
اینجوریام نیس، فلایینی دو فصل پیش جز برترین های لیگ جزیره بود و بهترین بازیکن اورتون ، بازی های خیلی خوبی رو اون فصل انجام داد ولی خب در قیاس با خرید های لازم تیم و اسم هایی که مطرح میشد اوایل یه خرید ناموفق عنوان میشد. هر چند بازی های متوسطش برای من یونایتد بود که حالا دلیل ناموفق بودن این خرید عنوان میشه
خرید لوک شاو قطعی شده یا اونم در حد گمانه زنی مطرح شده؟
فان پرسی زیر نظر فن خال عالی تورنومنت شروع کرده اون گلی که با ضربه سر به اسپانیا زد واقعا محشر بود:n04:
باید یک فصل رویایی در یونایتد در انتظار رابین فان پرسی باشه:n12:
سلام ...
دوستان از هلندی هایی که اسامی اون ها به عنوان خرید های احتمالی بیان می شه به نظرتون کدوم ها به منچستر میان؟
چیزی که به نظرم میاد اینه که منچستر حداقل 4 تا مدافع و 2 تا هافبک وسط لازم داره ... لوک شاو خرید خیلی خوبی هستش و شاید بشه از این سه تا هلندی 2 تای اون ها رو هم به خط دفاع اضافه کرد ( مارتینز ایندی + دی واری + یانمات ( که صحبت هایی از پیوستن 2 مورد آخر هستش )) و به جز این ها مت هوملز ( هیوملس :n02: ) رو هم بگیرن دیگه عالی می شه.
به شخصه ترجیح می دم با یه بازیکن کمتر بریم تو زمین تا اینکه یه آلمانی توی تیممون باشه ...نقل قول:
از بین بازیکن های حاضر توی تیم ملی هلند به احتمال زیاد بلیند و کلاسیه برای فن خال در اولویت هستن... آرین روبن هم یه صحبت هایی شده ولی فکر نکنم اون بیاد .نقل قول:
البته بعد از بازی دوم اون مدافعی که به عنوان یار تعویضی اومد و گل زد (اسمش یادم نمیاد) هم لینک شده به تیم.
Memphis Depay ؟ فکر کنم دیپای رو میگی ... دفاع نیستش ، وینگر چپ بازی می کنه ، وقتی برونو مارتینز ایندی ( یکی از 3 دفاع وسط هلند ) مصدوم شد ، فن خال به جای مارتینز آوردش و کلا سیستم رو عوض کرد و به 3-3-4 تغییر داد. و یه مهاجم اضافه کرد ( همین دیپای ) که یه گل زده و یه پاس گل هم داد . اتفاقا به نظرم خیلی آینده دار هستش ... خیلی جوونه . امروز سایت Goal می خوندم که تاتنهام قراره با پیشنهاد 20 میلیونی جذبش کنه ... این یعنی اگه منچستر به دنبالش هست باید زود بجنبه. کلاسی هم که گفتی خیلی بازی ساز خوبیه و لقبش Dutch Xavi هسش و خیلی هم جوونه و اگه بیاد منچستر راحت 10 سال بازی می کنه. امیدوارم 3-4 تا از هلندی ها بیان منچستر ... منچستر به نیروی جوون نیاز داره واقعا.نقل قول:
البته بعد از بازی دوم اون مدافعی که به عنوان یار تعویضی اومد و گل زد (اسمش یادم نمیاد) هم لینک شده به تیم.
اگه شاو قطعی بشه با وجود اورا دیگه نیازی به خرید در دفاع چپ نیست.در روزهای گذشته چند خرید احتمالی برای این پست بر زبانها بود.
بنظر من هم از میان هلندی ها،خرید ایندی و کلاسیه محتمل تر هست که قبل از جام جهانی درباره پیوستن اونها به منچستر خبرهایی شنیده شد.
البته کمی بعیده که هم ایندی و هم هوملز خریداری بشن چون الان اسمالینگ،جونز و ایوانز هم هستند.مخصوصا جونز که استعدادیه برای خودش
بحث هلندی هاست،باتنر گفته که از منچستر جدا خواهد شد.باتنر گفته که فن خال در هلند به او اعتماد نکرده و حالا که اون هم به یونایتد اومده،قصد داره از منچستر بره چون میدونه که فن خال به اون اعتمادی نداره.
هررا گزینه خوبی بود ولی فکر می کنم هنوز کافی نیست و یه هافبک دیگه هم می خوایم
ولی خوشحالم که اولین خریدمون رو انجام دادیم
مبارکه
Luke خوش شانس هم خریداری شد. دومین خرید یونایتد.
عجب پنج شنبه ای!
واقعا خرید های خوبی کرد یونایتد. آندر هررا عالیه. لوک شاو هم با اینکه گرون خریدنش ولی خرید خوبیه. فن خال هم که عالیه. سال خوبی در انتظار یونایتده.
هررا همینی که برا مکزیکه؟
نه...اون هررا که فکر می کنم تو پورتو بازی می کنهنقل قول:
هررا همینی که برا مکزیکه؟
ولی این اندر هرراست که اسپانیاییه و تو بیلبائو بازی می کرد
چه عجب بلاخره 2 تا بازیکن بدون ضرب و زور و شاخ غول شکستن خریدیم :)
شاو عالیه و احساس می کنم بهترین دفاع چپ ممکن رو خریدیم.
هررا هم با اینکه آمارش در قیاس بازیسازهای مطرح ضعیف تره ولی حداقل از بازیکنهای خودمون بهتر به نظر میاد.
Alexander Büttner: "Thanks for everythings! Had a amazing 2 years at the beautyful club Manchester United! Thanks to all my fans for supporting me!+
دیروز خر شدم :n02: تو منیریه 130 تومن دادم پیراهن دوم فصل پیش رو خریدم! اورجینال (از لحاظ طراحی و احتمالا جنس پارچه)؛ ساخته شده (وارد شده) از تایلند.
تبریک به بچه ها:n02: چرا با دیوار آجری عکس ننداختن؟:n09:
خوب به افتخار این دو خرید یه مرور و بررسی کنیم ترکیب نفرات تیم رو تا الان.
.
.
.
دربازه بان (سه بازیکن):
توضیح خاصی نداره. گوش شیطون و چشم بدخواه ها کر و کور:n02:، داوید با قدرت دربازه بانه و لیندگارد و ایموس هم ذخیره هاشن.
داوید دخه آ | آندرس لیتدگارد | بن ایموس
وضعیت این پست: اوکی
.
.
دفاع راست (دو بازیکن):
به صورت کاملا تخصصی ما رافائل رو داریم. و البته وارلایی که امیدوارم بیشتر ازش استفاده بشه. در کنار اینها ما از کریس اسمالینگ و فیل جونز بارها در سمت راست خط دفاعی استفاده کردیم. پس میتونیم نتیجه بگیریم که این پست به مرحله نگران کننده نرسیده.
رافائل داسیلوا | گیلرمو وارلا
.
.
دفاع چپ (دو بازیکن):
با خرید لوک شاو، خیالمون از دفاع چپ راحت شد، با سنی که شاو داره میشه گفت برای سال ها خیالمون راحته. در کنارش کاپیتان اورا هم هست و همیشه هرموفع دو عنصر جوونی و تجربه کتار هم بودن، نهایتا رضایت مندی به دست اومده. ضمن اینکه ما بوتنر رو هم داشتیم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (عجیبه به واسطه هلندی بودن جفتشون). فقط نفهمیدیم چند فروختیمش به دینامو.
پاتریس اورا | لوک شاو
.
.
دفاع میانی (چهار بازیکن):
بزرگترین چالشی که ما در فرصت باقیمانده نقل و انتقالات داریم، خرید دفاع میانی برای تیمه. ما زمان مویز هم با وجود حضور ریو و نمانیا، خیلی ضربه خوردیم از ضعف این پست. الان ما به صورت تخصصی فیل جونز، جانی اوانز، کریس اسمالینگ و اگه بخوایم به جوانانمون فرصت بدیم مایکل کین رو داریم! با ارفاق هم شاید کریک و پاتریس هم بتونن بازی کنن در پست دفاع وسط... ولی اصلا کافی نیست و ما جدا نیاز داریم که دو مدافع وسط باکیفیت بخریم.
فیل جونز | جانی اوانز | کریس اسمالینگ | مایکل کین
وضعیت این پست: شدیدا نیاز به خرید بازیکن داریم
.
.
وینگر (چهار بازیکن):
ما برای سمت راست و چپ خط هافبکمون، وینگر های خیلی خوبی داریم که اگه همشون در نقطه اوجشون باشن، به جرات میتونم بگم که گل های زیادی ساخته میشن از این بخش. در سمت راست به صورت تخصصی والنسیا رو داریم. (مطمئنا والنسیا سمت چپ بازی نمیکنه). ولی سایر بال هامون تجربه بازی در هر دو سمت رو دارن یعنی: نانی، یانگ و یانوزای. ضمن اینکه ماتا و شینجی رو میشه به صورت غیر تخصصی اضافه کرد به این لیست، من فکر میکنم بد نیست یه وینگر رو به این لیست اضافه کنیم. ولی خیلی فکر نکنم تو اولویت هامون باشه خصوصا اگه فن خال بخواد فرمیشن 4-3-3 رو پیاده کنه. اگر فرض کنیم که زاها رو دیگه قرض ندیم، این لیست تبدیل میشه به 5 بازیکن.
آنتونیو والنسیا | لوئیز نانی | اشلی یانگ | ادنان یانوزای
وضعیت این پست: قابل تقویت کردن
.
.
خط میانی (10 بازیکن)
در خط میانیمون نیاز داره یه خورده بیشتر زوم کنیم. به همین خاطر من هافبک های وسط رو به سه بخش هافبک دفاعی (تخریبی) ، هافبک بازی ساز، هافبک هجومی
هافبک دفاعی (دو بازیکن):
به صورت تخصصی ما میتونیم اینجا فقط از فیل جونز برای این پست اسم ببریم، ولی به شخصه فلینی رو هیچ وقت یه هافبک بازیساز ندونستم. زمان مویز هم به شدت در خط میانی اگرسیو بود و با وجود انتقاد ها بهش، من احساس میکنم با اومدن فن خال میتونه عملکرد بهتری در خط میانی داشته باشه. خصوصا در وظایف دفاعی با وجود قد و قدرت بدنی خوبش. کاش ما کسی مثل یایا توره رو داشتیم ولی اونقدر اوضاع بد نیست که باشگاه انرژیشو بزاره یه هافبک دفاعی بخره.
فیل جونز | مارونه فلینی
.
هافبک بازی ساز (چهار بازیکن)
با خرید هررا اوضاع این خط به مراتب بهتر شد. الان سوای هررا ما مایکل کریک، کلورلی، فلچر رو هم داریم که میشه فلینی رو هم اضافه کرد. شاید اولویت ما بعد از خط دفاعی خرید یک هافبک دیگه باشه (با توجه به سن فلچر و کریک). ضمن اینکه نباید فراموش کنیم ما اندرسون و نیک پاول رو هم قرضی دادیم به باشگاه های دیگه.
مایکل کریک | آندر هررا | تام کلورلی | درن فلچر
وضعیت این پست: قابل تقویت کردن
.
هافبک هجومی (چهار بازیکن)
خدا رو شکر هافبک هجومی های خوبی داریم. ماتا، کاگاوا و جسی لینگارد سه بازیکنی هستند که دست فن خال رو باز گذاشتن برای پست هافبک هجومی. البته لینگارد رو هم ممکنه قرض بدیم.
خوان ماتا | شینحی کاگاوا | جسی لینگارد
.
.
مهاجم (چهار بازیکن)
خب... حضور رونی و رابین حرفی برای گفتن باقی نمیزاره... حالا به این لیست ولبک و چیچاریتو رو هم اضافه کنیم که دیگه واویلاست. در کنارش ما جوون هایی مثل جیمز ویلسون و تام لارنس داریم و ضمنا دو عدد مهاجم رو هم فصل قبل قرض دادیم یعنی ببه و آنجلو هنریکوئز. پس نهایتا شرایط فوروارد هامون هم مساعده.
وین رونی | رابین فن پرسی | خاویر هرناندز | دنی ولبک
.
.
جمع بندی:
از بررسی بالا میشه این نتیجه رو گرفت که:
- ما باید یک (دو بازیکن چه بهتر) مدافع وسط عالی بخریم.
- در اولویت بعدی یک هافبک بازیساز دیگه خوب چذب کنیم
- و در اولویت پایانی یک وینگر سمت راست جذب کنیم.
.
مسلما خیلی خیلی بعیده که ما بتونیم در هر سه پست بازیکن جذب کنیم، ولی قطعا فصل نقل و انتقالات با خریدن هررا و شاو برای ما تموم نشده./
مصاحبه های کوتاه لوک شاو و رایان گیگز
لوک شاو :
"از پیوستن به منچستر یونایتد خوشحال و هیجان زده ام. من از 8 سالگی در ساوتهمپتون بوده ام و می خوام از باشگاه و هواداران برای تمام کارهایی که برای من کردن تشکر کنم. می خوام به پیشرفت در دوران ورزشیم ادامه بدم و پیوستن به منچستر یونایتد مکانی ایده آل برای این پیشرفته. بیصبرانه منتظر رسیدن فصل بعدی از داستان زندگی خود هستم و همچنین چشم به آینده و یادگیری از بازیکنانی با کلاس جهانی و سرمربیگری باشگاه دارم."رایان گیگز:
"لوک مدافع چپی بسیار با استعداده که پتانسیلی عالی داره. در دوران حضورش در ساوتهمپتون شدیدا پیشرفت داشته و تمامی ویژگیهای لازم برای تبدیل شدن به بازیکنی تاپ رو داره. من خوشحالم که او به منچستر یونایتد ملحق شده چرا که باور دارم این باشگاه بهترین مکان برای ادامۀ پیشرفتش به عنوان یک بازیکن جوان و محقق کردن تمامی پتانسیلش هست."
من به همین مدافعان هم اطمینان دارم.اگر هم مدافع بخریم فرمالن یا اون مدافع هلندی رو میخریم که زیاد خرج ندارن.
توجه داشته باشید ما مدافع چپ خوب و هافبک دفاعی خوب نداشتیم و این بلا سره دفاع وسط هامون اومد.
قطعا یک هافبک دفاعی باید بخریم.چون اصا چنین کسی رو نداریم.به احتمال زیاد استروتمن رو میخریم که خیلی هم خوبه.
هم شاوً هم اررا اينقدر نميارزن
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Nike بد سلیقه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هم شاوً هم اررا اينقدر نميارزن
.................................................. .................................................. .................................................. ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مقابل هررا
هررا انتخاب بهتریه برای یونایتد چون :
• در دفاع کردن و تکل زدن بهتره.
• در ایجاد موقعی و شانس گل فرقی نداره با فایبر گلاس
• کمبود گل و پاس گل مهم ترین ضعف هافبک های یونایتد نیست.
و پاس گل بالاتر فابرگاس به خاطر بهتر بودن مهاجمین بارسلونا هم هست.
• قدرت دریبل هررا بالاتره.
یونایتد به یک هافبک عالی نیاز داشت. فابرگاس یک شماره ی 10 عالی و یک هافبک معمولیه.
.................................................. .................................................. .................................................. ....
Ander Herrera: Only Cesc Fábregas (48) attempted more through balls in La Liga last season than @anderherrera8 (41
Ander Herrera: Was fouled more times than any other player in La Liga last season (107)
Ander Herrera attempted 104 dribbles in La Liga 2012-2013 season; more than any Man Utd player tried in the Premier League.
Ander Herrera made 115 tackles in 2012-2013 season in La Liga; more than any Manchester United midfielder managed
Ander Herrera created more league chances last term (53) than Carrick, Cleverley, Fletcher & Fellaini combined (50).
Ander Herrera completed more through balls last season (13) than Carrick, Rooney, Kagawa, Fletcher, Cleverley & Fellaini combined (10).
)
کدوم؟نقل قول:
اگر هم مدافع بخریم فرمالن یا اون مدافع هلندی رو میخریم که زیاد خرج ندارن
Stefan De Vrij ؟
قیمتش حدود 25 میلیون یورو هستش ... اینو تو قسمت transfer Talk سایت Goal.com نوشته بود.
Martins Indi رو هم فکر نکنم منظورت باشه چون اون 8 میلیون قیمتشه و احتمال زیاد می ره پورتو پرتغال .
اینجا هم یه کم در مورد شایعات صحبت کرده :
طرفداری - به نظر میرسد متس هوملس یکی از اهداف اصلی یونایتد در پنجره نقل و انتقالات تابستانی میباشد.
به گزارش مترو، مدافع 25 ساله تیم ملی آلمان که اکنون به همراه این تیم در برزیل به سر میبرد بعد از جام جهانی با پیشنهاد 20 میلیون پوندی یونایتد روبرو خواهد شد تا در مورد ماندن یا رفتن از دورتموند تصمیم بگیرد. منابع آلمانی خبر میدهند که اگرچه هوملس بارها اعلام کرده است که در وستفالن خوشحال است اما یک پیشنهاد خوب برای وی میتواند معادلات رو به گونه ای دیگر عوض کند و زنبورها را، راضی به فروش وی نماید.
یونایتد بعد از رفتن نمانیا ویدیچ و ریو فردیناند نیاز به یک مدافع با تجربه و تمام عیار دارد و اگرچه گفته میشود فرمایلن و دی فری به زودی به الدترافورد میآیند، لوئیس فن خال همچنان به تقویت خط دفاعی یونایتد میاندیشد.
پیش از این تیم های رئال مادرید و بارسلونا برای جذب هوملس تمایل نشان داده بودند.
منبع : طرفداری
چند وقت یه کلیپ 10 دقیقه ای به نام فک "هررا مرواید نسل بعد اسپانیا" بود که واقعا منو با هنرنمایی عالیش منو واقعا مجذوب خودش کرد...
این هررا فوق العاده ست و میتونه هافبک قابل اعتمادی در آینده ش ازش یاد کرد
بازکنی که به عقیده خیلیها در یورو 2016 به یه بازیکن قابل معتمد ازش در تیم ملیش ازش یاد کرد
تبریک
خیلی جالبه
برای شاو 18 ساله 30 میلیون دادین و حالا برای یکی از بهترین مدافعان دنیا 20 میلیون؟!
حالا چون آلمانیه باید اینجوری ضایعش کنید؟ :دی
فکر کنم با همچین مبلغی خرید هوملس غیر ممکن باشه
مگر اینکه مثلا توی قراردادش یه بندی وجود داشته باشه که اونم بعیده و اگه وجود داشت تیمای دیگه الان گرفته بودنش
کی داده کی گرفته؟!!
مترو بدترین منبع خبره. اصلا مهم نیست مطالبش.
نه bbc نه skysports نه telegraph نه هیچ فروم یونایتد چیزی نگفته در این مورد.
کلیپ 10 دقیقه ای از لحظات هیجان انگیز اندرسون هم بسازن تبدیل میشه به بهترین هافبک برزیل.نقل قول:
چند وقت یه کلیپ 10 دقیقه ای به نام فک "هررا مرواید نسل بعد اسپانیا" بود که واقعا منو با هنرنمایی عالیش منو واقعا مجذوب خودش کرد...
این هررا فوق العاده ست و میتونه هافبک قابل اعتمادی در آینده ش ازش یاد کرد
بازکنی که به عقیده خیلیها در یورو 2016 به یه بازیکن قابل معتمد ازش در تیم ملیش ازش یاد کرد
تبریک
هررا 24 سالشه. اگه عالی بود تا الان دعوت شده بود.
آمار عملکردش در مقابل فابرگاس نشون دهنده یه بازیکن عالی و باهوش رو نشون میدهنقل قول:
کلیپ 10 دقیقه ای از لحظات هیجان انگیز اندرسون هم بسازن تبدیل میشه به بهترین هافبک برزیل.
هررا 24 سالشه. اگه عالی بود تا الان دعوت شده بود.
شما کی دیدین این دلبوسکه داره به جوونا واسه یه تورنمنت بزرگ مثله (همین) جام جهانی از جوون ترها استفاده کنه؟!! امثال کوکه هافبک آینده دار اسپانیا در همون چند دقیقه بازیش نشون داد پتانسیل بیشتر از اینها رو داره ولی بازم به جوونتر بازی نداد!! امیدورام در یورو 2016 این بازیکن جوون به تیم ملیش دعوت بشه تا شاهد هنرماییش باشیم:n06:
اینجور که تو سایتا نوشته فن خال فلینی برای فصل بعد نمیخواد خواسته در لیست فروش قرارش بدن
امروز هم یک خبری رو سایتا اومده بود از مذاکره یوونتوس برای جذب پاتریس اورا که البته نظر نهایی در این رابطه با فن خاله
در خط دفاع هم صحبت از جذب فرمالن مدافع تیم ملی بلژِیک و باشگاه آرسنال هست