سلام به همگی
گوشیم چند وقتی هنگام کار با بلوتوث قفل میکنه و حتما باید باتریش رو در بیارم تا درست بشه
البته همیشه اینجوری نیست و تصادفی این اتفاق می افته
یعنی مال چیه؟
با تشکر از مهندسین مشاور
Printable View
سلام به همگی
گوشیم چند وقتی هنگام کار با بلوتوث قفل میکنه و حتما باید باتریش رو در بیارم تا درست بشه
البته همیشه اینجوری نیست و تصادفی این اتفاق می افته
یعنی مال چیه؟
با تشکر از مهندسین مشاور
به احتمال زياد مشكل از memory card شماست. مموري كارت رو عوض كنيد، شايد درست شد. (با استناد به تجربه قبلي)نقل قول:
یا ته بیخ پر کردی مموریتو یا اون ویروسو داری که خودشو همه جا کپی میکنه از تابعی استفاده شده توش که کل مموری کارتو به هم میزنهنقل قول:
راستی میدونستی اون ویروسی که تو کامپیوتر همه هست یکی از بچه های همین فوروم نوشته تو بخش ویروس نویسی:8::8::8::8::8:
اینجاست که من وارد میشم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- کسی پیغام گیر نداره؟
2- بیشترین ظرفیتی که میخوره چنده؟ یعنی کارت چند مگابایتی
3- قیمتش چنده؟
1_نه ندارهنقل قول:
2_تا 1 گیگ ساپورت میکنه
3_من 160 قیمت داشتم
موفق باشید:10:
اگه 2 گیگ اصل بندازین به خوبی جواب میده. من 3-4 ماهه که دارم استفاده می کنم و تا خرخره هم پره و هیچ مشکلی هم نداشتم.
دوستان اين گوشي با اين همه كارآييه مفيدش چرااينقدرخزشده.آدم خجالت ميكشه كسي دستش ببينه.
من نمیدونم چرا هرچی فایل موزیک از رو کامپیوتر میریزم تو رم گوشیم وقتی میخوام با گوشی اون رو اجرا کنم میگه cannot play this file
حتی تم موبایل هم که میریزم اجرا نمیشه!
واقعا نمیدونم مشکل از کجاس!
سلام اساتيد
اگه مي شه به من بد بخت كمك كنيد؟
من 1 هفته است اين گوشي رو گرفتم چرا صداش مثل بقيه k750 ها نيست؟
چي كار كنم؟ k750دوستم صداش عاليه من بخاطر صداش خريدم؟
چي كار كنم؟
اسپيكر رو عوض كنم خوب مي شه؟
دوست عزیز میشه یه کمی بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
شايدمربوط به تنظيمات اكولايزرش باشه.در ضمن روي صداي اين گوشي زيادنميشه حساب كرد.در ضمن صدارو يكي به آخربذاروتا آخربلندش نكن چون خس خس ميكنه.نقل قول:
من از وقتي گوشيم ضربه خورد اين مشگل برام پيش اومده.شايدانداختين يا صدمه بهش زديد.نقل قول:
حتمآفرمتشودرست مناسب گوشيتون وارد نكردين تا قابل خوندن توسط گوشيتون باشهنقل قول:
بعضی از K750 ها اینجورین آخه چندین سری ازین گوشی زده شده ...! صدای سری های اولیش بلندتر بود ! مثلا صدای K750 خاله ی من از گوشی قبلیم ( W810 ) کمتر بود ...اما واسه یکی از دوستام بلندتر بود !نقل قول:
سلام اساتيد
اگه مي شه به من بد بخت كمك كنيد؟
من 1 هفته است اين گوشي رو گرفتم چرا صداش مثل بقيه k750 ها نيست؟
چي كار كنم؟ k750دوستم صداش عاليه من بخاطر صداش خريدم؟
چي كار كنم؟
اسپيكر رو عوض كنم خوب مي شه؟
سلام الان یه چیز جالب تو سایت موبالستان دیدم خیلی با حال بود
همان طور که میدانید مخابرات چک کردن IMEI گوشیها را از سیستم خودش برداشت و حالا هر گوشی میتواند با سریال خودش در شبکه فعال شود. برای برگرداندن سریال چنج شده به اصلی میتوانید از باکس استفاده کنید و یا از نرم افزارهای فلش.
که مورد دومی را من امتحان کردم که خیلی هم جالب بود و با موفقیت این کار انجام شد.
اول MAIN را به تنهایی فلش کردم که پیغام مشهور سیم کارت درست را وارد کنید را داد که فهمیدم با فلش کردن MAIN به تنهایی به سریال اصلی برنمیگردد.
دوم گوشی k750 را با XS++ 1.2 فلش کردم اول FS بعد کاستومایز و بعد MAIN . از این فایلها استفاده کردم :
K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn
K750_R1CA021_FS_EMEA_6_RED49.fbn
و با CDA 102337/6-R5A کاستوم کردم
گوشی روشن شد ولی روی PLEASE WAIT ماند.
گوشی را با فار هک کردم به مسیر زیر رفتم tpa\preset\custom
تمام فایلها را پاک کردم ( به جز پوشه drm و فایلهای درون آن )
فایلهای که در ضمیمه هست را در پوشه custom کپی کردم.
بعد به مسیر زیر رفتم tpa\preset\system\language
در داخل پوشه language به جز ar.t9 و fa.lng تمام زبانهای دیگر را پاک کردم.
بعد از خارج شدن از فار گوشی را روشن کردم و این بار با کمال تعجب پروسه Please Wait رد شد و گوشی با سریال خودش کار کرد. (سریال را چک کردم مال خودش بود)
بعد از این کار گوشی را به W800 تبدیل کردم و بدون اینکه مرحله قبلی را تکرار کنم بعد از فلش با XS دیگر روی Please Wait گیر نکرد و مثل دسته گل کار کرد.
خودم هم دلیل این کار را ندانستم ولی چون جواب گرفتم تو این تاپیک مطرح کردم
این ها رو کاربر مسعود 57 نوشته امتحان کنین ببینین درسته یا نه
منم گوشیم این مدله رمشم یک گیگابایت اما هنگ میکنه گفتم از رمشه
صداشم خرابه صدا ها رو با خش پخش میکنه
سلام
من ميخوام اين گوشي را بخرم آيا براي راديو گوش دادن نياز به وصل كردن هدفون است؟
آيا وقتي آنرا به w800 تبديل ميكنيم واقعا كيفيت W800 را دارد؟
لطفا" جواب بديد
نه بابانقل قول:
فرمت همه اهنگها اینه: mp3
حالا گیریم اصلا فرمت آهنگ مشکل داشته باشه
دیگه چرا theme هایی که توش میریزم رو باز نمیکنه!!!
1_آره باید وصل باشهنقل قول:
2_نه دوست عزیز من خودم این کار را کردم صداش هیچ تغییری نکرد
ولی با هک این گوشی صداش بلندتر میشه :20:
سلام
چند تا سوال :
1)باطري من با ديدن حدود 10 دقيقه فيلم از 100% به 70 % مي رسه ايا طبيعيه؟
2)با نصب چه برنامه اي صداي گوشيمو بالا تر ببرم كه ضرر نداشته باشه؟
3)چرا هدستش اينقدر خس خس ميكنه ؟
4)بهترين هدست براي ايزوله كردن و وايسادن تو گوش چيه؟
ممنون
چه جور میشه کاری کرد که وقتی یک دکمه رو میزنی ال سی دی و چراق کیبورد سریع تر خاموش شه
بچه ها یکی بیاد جوابمونو بده من واقعا با گوشیم مشکل دارم
چیکار کنم
هنگ میکنه خاموش روشم میشه خود به خود
بچه ها یکی بیاد جوابمونو بده من واقعا با گوشیم مشکل دارم
چیکار کنم
هنگ میکنه خاموش روشم میشه خود به خود
باطریشم زودخالی میشه
اقا راست میگن تولید k750 قطع شده
1:من spider man3 را کامل تو گوشیم نگاه کردم باطری از 90٪ به 15 ٪ رسیدنقل قول:
2:ToShaRa_Mega_Acoustic_v1.6_High_Quality_And_Loud ness این بهترینشه که با همین پوز n73 و 3250 نوکیارو زدم
3:میتونی یه دونه ماله واکمن بگیری که کیفیت و صداش بلنده سه هزارو پونصد تومانه
4: همون ماله واکمن
اگه درست باشه بايد كلوپتون رو تعطيل كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا راست میگن تولید k750 قطع شده
دوستان اگه ميشه لينك مستقيم برنامه Theme Creator 3.0 رو برام بزارين .. با تشكر
شما مطمئنی که با ریختن یه نرم افزار میتونی اونقدر صدای کا750 رو بالا ببری که پوز n73 و 3250 رو بزنی؟!!! مطمئنی پوز گوشی رو که زدی 3250 و n73 بود؟!! یعنی زیاد بودن قیمت این گوشی نسبت به کا750 کشکه و فقط به خاطر سیستم عاملشه؟!! زیاد بودن صدای یه گوشی رابطه مستقیم با نوع بلندگوش داره و شما هر چقدر که بخای از لحاظ نرم افزاری این گوشی رو دستکاری کنی باز صداش به پای اون دو تا نمیرسه چون بلندگوی اون دو تا با کا750 فرق داره و قدرت بیشتری داره. من خودم کا750 دارم و اون طور که مقایسه کردم صدای اون دو تا گوشی خیلی بیشتر از کا750 هستش و با اطمینان کامل میگم با هیچ روش نرم افزاری امکان نداره که صدای کا750 به پای اون دوتا برسه چون این یه مسئله سخت افزاری هست.نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همتون5700 بگیرید حال کنید
اگه صحت داشته باشه كه چه بهتر.نقل قول:
اينطورفكرنميكنم.برعكس قيمت گوشيابالا ميره و ازيني كه هست خزتر نميشه.نقل قول:
هفته ايي يه بار يا دسته كم ماهي يه بار گوشيتو 24 ساعت بذارش تو شارز و وقتي كاملآخالي شد شارزش كن.من كه خيلي جواب گرفتم و ديرتر خالي ميكنه.در ضمن موقع فيلمبرداري يا پخش فيلم و موسيقي و استفاده از بلوتوث بيشترين استفاده از ذخيره باطري داره و طبيعيه.نقل قول:
میشه یه برنامه دیکشنری واسه K750 اینجا بزارید؟
مرسی.
سلام
براي خريد k750 دقت كنيم فريمور آن چي باشد
با تشكر r1ca021 خوب است؟
آيا برنامه اي براي گذاشتن پسورد روي فولدر ها يا مخفي كردن آنها در k750 است؟
رم گوشیمو میخوام عوض کنم چی بخرم بهتره قبلی sonyبود یک گیگابایت میگن کشش نداره
میشه بگید میشه رم یه گیگ گداشت یا نه
چه مارکی باشه بهتره
يك گيگ مشگلي ايجادنميكنه فقط اگه تا آخرش پربشه رو فيلم ممكنه اگه پشت سرهم فايلاتوببيني گوشيت هنگ كنه كه اين مورد در مورد مموريهاي پايينتر هم به همين نحوه.فقط پرپرش نكن.نقل قول:
نقل قول:دوستان عزیز برید به بخش برنامه های کاربردی هم برنامه قفل فایل هست هم دیکشنری:20:نقل قول:
سلام
دوستان لطف كنيد برنامه هاي درخواستي خودتون را در قسمت مخصوص درخواست برنامه كاربردي مطرح كنيد.
ضمنا" برنامه هاي جاوا همشون به اين گوشي ميخوره
يعني اگه يه k750 داشته باشي كه تبديل به w800 شده باشه با يه گوشي w800 اصل هيچ فرقي نميكنه؟ فرقش چيه؟؟؟؟
سلام من گوشيمو دادم فلشش كنن فريمور قبلي R1CA021 بود ولي الانr1aa008 شده ميخواستم ببينم اين فريمور جديده يا قديميه