انتقال توان الکترومغناطیسی است:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا همین رو میدونم.
Printable View
انتقال توان الکترومغناطیسی است:نقل قول:
کلا همین رو میدونم.
قطعی یا خاموشی چراع Adsl ندارم . صبح ها و عصرها هم گاهی دان استریم کم میشه . متاسفانه سیم تلفن و سیم برق هر دو کنار هم و از یه خرطومی اومدن سیم تلفن هم نزدیک کنتور برقهنقل قول:
امروز اون سیما رو چک کردم و دیدم سر سیما که بهم پیچیده شدن کاملا اکسید شدن که دوباره سیما رو درست کردم و نتیجه اش این شد . تغییرش بهتر شده؟
بلی خطت خوبه الان و
سرعت بستگی به سرویس دهنده داره.
یه راه است فقط آن هم اینکه مسیر سیم را عوض کنی یا اینکه سیم کش بیاری تغییر مسیر بدهد. یا اینکه کلا از یه شکرت دیگه سرویس بگیر که خلوت باشه:n09: یا اینکه از پارس آنلاین نت بخری که سرعتت رو روی 9مگ هم میبندند و محدودت نمیکنند .
دقیقلا حالت ورودی کابل تلفن من هم از کابل برق!!آن هم کابل کنتور! خونه های قدیمی اینطوری:n13:
قبلا مخابرات داشتم ولی سرعتا رو داغون کرددن از بس محدودیت گذاشتننقل قول:
الانم شاتل دارم و راضیم فقط این مشکلو داشتم که فک کنم ظاهرا هم از سیمکشی داخل خونه باشه چون تلفن هم تو خونه نویز داشت بعد اینکار نویز و خش خش کمتر شد . تلفن سر خط تست کردم هیچ نویزی نداشت تو خونه یکم نویز داره
فقط چون جاش مناسب نیست نتونستم مودمو سر خط تست کنم :n03:
ببخشید این سوال رو نمی دونم:n03:نقل قول:
خط که نه میشه گفت خوبه و نه میشه گفت بدهنقل قول:
سرعتت چه قدره؟
ظاهرا خط تا 7 مگ می کشه ولی Data Rate رو 4608 هست و SNR رو 16.5
فکر نمی کنم مشکلی داشته باشی
یه عکس جدیدترم گذاشتم که یه مقدار نرخش بهتر شده . مشکلم کم و زیاد شدن دان استریم بود که خودبخود و تو همه ساعات شبانه روز اتفاق می افتادنقل قول:
گفتم سیمای تلفن بررسی کردم اینجوری شد . فک کنم بهتر شده درسته
الان وضعیت خیلی بهتری پیدا کرد!نقل قول:
مشکل نویز یا همون پرش لینک که نداری؟!
نویز تو تلفن خونه هست اونم بخاطر سیم چند تیکه اشه !!! سیمی که از چند جا قطعه نویز دار میشه دیگه؟نقل قول:
ولی سیم مودمم از جای اسپلیتر جداست واسه همین نویز و پرش لینک نداره تا الانم دان استریم فرقی نکرده
ممکنه خود شاتل مثلا شب دان استریمم کاهش بده ؟ و یه سوال دیگه اینکه تو پنل مودم این مقادیر خودشون رفرش میشن دیگه ؟ یعنی واسه اینکه بفهمی دان استریم تغییر کرده نیازی به خامموش روشن کردن مودم نیست ؟
برای من به صورت اتوماتیک هر چند ثانیه رفرش می شه!نقل قول:
در مورد تغییر دان استریم در شب هم باید از دوستانی که شاتل استفاده می کنند سوال کنید
[این هم وضعیت خط من همیشه قطع و وصل میشه
عکسی لود نمیشه برامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [این هم وضعیت خط من همیشه قطع و وصل میشه
وضعیت خط شما ظاهرا بد هستنقل قول:
مشکل نداری؟
پرش لینک؟
بله چراغ ADSL چشمک میزنه بعضی وقتها. سرعت اینترنت ثبت نامی 2 مک هست ولی حد اکثر با 100 دانلود میکنمنقل قول:
100%. خط من با بارون و حتی مه قطع میشه !! . اما در شرایط دیگه نویزم متوسطه . معلومه یه جایی تو خیابون اون مخابراتی فلان فلان شده همیتطوری سیمهارو تو هوا ول کرده رفته .نقل قول:
خطت فاجعه هست.نویزت بالاست.کیفیت کم شده خوب خطت بیشتر نمیکشه برو دم در تست کن ببین همین مشخصات هست یا نه.نقل قول:
فاصلت با مخابرات زیاده؟
سیم کشی داخلیت چطوره؟
دم در هم تست کردم همینجوره فاصله تا مخابرات حدود3.5 کیلومتر هستنقل قول:
دم در که ست کردی سیم ورودی مخابرات تا ساختمونتون اکسید یا سیاه نشده بود؟نقل قول:
اول تمیزش کن ببین دوشاخه و پریز زنگ زده هست یا نه اگه انجام دادی همه چی اوکی بود مشکل از طرف سرویس دهنده هست یا مرکزتون.از چه شرکتی داری؟
درخواست تعویض پورت بده.
البته بعضی شرکتا همین مشکل رو دارن
دوستان به هیچ وجه به پست مخابرات که رو دیوار نصب شده و سیم تلفنتون از اون انشعاب گرفته دست نزنید و یا مودم رو از اونجا تست نکنین اگه شما رو تو اون حالت ببینن که نردبان گذاشتی و داری تست میکنی میبرن جای که عرب نی انداخت:n24:....امیدوارم متوجه منظورم بشین چون یه چند مورد رو پدرم واسم تعریف کرده.:n15:
سلام دوستان وضعیت خط من چطوره؟ هنوز اینترنت وصل نشده البته
دقیقا منم تو صفحه قبل گفتم به دوستاننقل قول:
خطت کیفیت نداره.این تست از دم در هست؟سیم کشی داخلیت خوبه؟نقل قول:
نویز کمی بالاست توان مقاومتی پایین خطت تا 5 مگ میکشه اما افت سرعت داشته باشی:n06:
تست از داخل منزل هستش چطور میشه نویز رو از بین برد یا کم کرد؟ سیم کشی رو هم نمیدونم اوضاعش چطوره!!!نقل قول:
سلام این snr من وقتی که تو مخابرات بودم
واینم وقتی که از یه شرکت دیگه گرفتم maxnet
آیا snr می تونه به کیفیت تجهیزات اون شرکت تو مرکز مخابراتی مربوط باشه؟؟؟؟
100%نقل قول:
یکی از همین بالا بودن کیفیت یا برعکس و همینطور نویز.بعد بررسی مشترک از سر خط و همینطور تعویض سیم داخلی اگه نتیجه ای نگرفت مربوط به تجهیزات اون شرکت در مرکز مخابراتی هست.
سلام
مشکل قطعی شدید چراغ ADSL رو دارم . شاید هر 5-10 دقیقه یک بار واسه خودش قطع میشه .
مودم رو سر کوچه و از انشعاب اصلی هم وصل کردم و بازم اوضاع همین بود .
زنگ زدم مخابرات قسمت MDF گفت که اصلاً هیچ مشکلی نیست و اینجا همچیز اوکیه .
دوستان کسی میتونی راهنمایی کنه ؟
مشکلی نداری چون خطت کیفیتش خوبه.فقط data پایین هست ممکنه به خاطر سرویسی که داری باشه.نقل قول:
از دم در هم قطعی داشت؟
سیم کشی داخلی خوبه>؟اسپلیتر سالمه رو تلفن؟
اگه منظورت از سر کوچه همون باکس هست که مشکلت به خطت مربوط نمیشه از شرکتت هست.ممکنه از پورتت باشه
عزیز مقدار SNR واسه آپلود پایین نیست ؟ من فکر میکنم واسه همونه که قطع میشه . سرویس هم 256 نامحدود هست و اون دیتا همون مقدارش درسته .نقل قول:
دم در هم دقیقاً همین تستی که بالا گذاشتم بود . اون سیم اصلی که از مخابرات اومده رو با اتصالات داخل قطع کردم و فقط مودم رو بهش وصل کردم بازم SNR واسه Upstream حدود 5-7 بود.
سیم کشی داخلی هم قدیمیه و میخواستم قبل از اینکه بخوام سیم کشی عوض کنم از سلامت خط از مخابرات تا منزل مطمئن بشم. اسپلیتر هم سالمه و خش خش نداره اصلاً.
الانم از شرکت ADSL واسم زنگ زد که ما اینجا چک کردیم و پورت کاملاً سالمه و هر چیه از سیم کشیه داخلیه یا مودمِ .:n28: هنگ کردم به خدا.
آپلود روی این قطعی زیاد تاثیری نداره که باعث این قطی بشه..ببین الان کامل سیم کشی رو عوض نکن.یه سیم جدا از دم در مستقیم برای مودمت ببر بدون اسپلیتر اگه اوکی بود قطعی نداشتی کل سیم کشی رو عوض کن.نقل قول:
دوطرف سیم رو سوکت بزن و یه دوشاخه دوسوکت دار بخر که دیگه اتصال نزنی با سیم .آره واسه سرویس 256 نامحدود پهنا درسته
الان یه سیم از دم در آوردم واسه مودم و بدون اسپلیتر وصل کردم این شد نتیجه : (بقیه سیما رو قطع کردم همرو )نقل قول:
:n27:
قطع نباید میکردی باهم وصلش میکردی.جنس سیمت خوبه؟نقل قول:
قطعی داری؟
اگه از دم در هم مشکل داری از مرکزته با شرکت.
سلام به همگی
دی اس ال من به طور متناوب قطعی داره که بعد از یکی دو دقیقه وصل میشه، وضعیت خط از لحاظ نویزچطوره؟ البته مودم لینکسیس هست.--- System Information ---مرسی
Vendor: Linksys
ModelName: WAG54G2
--- DSL Information ---
DSL Driver Version: E.25.41.39
DSL VPI/VCI: 0/35
DSL Status: Showtime
DSL Mode: ADSL2
DSL Channel: 64
DSL Upstream Rate: 899800
DSL Downstream Rate: 273400
Down up
DSL Noise Margin: 42.5 dB 41.0 dB
DSL Attenuation: 6.0 dB 6.05 dB
DSL Transmit Power: 11.2 dBm 12.0 dBm
--- Wireless Information ---
Wireless Driver Version: 2.1.34
خط خوبی به نظر داری!!!!!!نقل قول:
یک سوال
خط شما فیبر نوری هست؟
خط شما شاید بهترین خط توی این تاپیک باشه و تا اخرین حد استاندارد ADSL2+ یعنی 24 مگ رو میکشه. فقط ادم افسوس میخوره تو ایران اینقدر سرویس دهنده ها مزخرفن فوقش دو مگ بیشتر نمیدن یا 9 مگم که میدن نهایتش 7 8 مگه اونم با کلی نوسان. بنابراین در بهترین حالت فقط از 30 درصد توان خط استفاده میشه.نقل قول:
تمام این مشکلات قطعی و کم بودن سرعت و پینگ اصلا به سیم کشی و خط کاربر مربوط نمیشن و فقط و فقط به عوامل دیگه ربط داره از جمله نداشتن پهنای باند کافی ISP که بدون اسثتثنا هیچ شرکتی تو ایران پهنای باند واقعی رو نداره یا اگه داره به کاربر نمیده و ضریب اشتراک یک به هشت یا یک به ده که کیفیت اینترنت رو شدیدا میاره پایین که اگه این دو مشکل نبود همه اینترنت راحت و بی دردسر و بدون نوسان رو تا 24 مگ تجربه میکردن. دلم واسه خودمون میسوزه تو ایران که بدترین اینترنت دنیا رو داریم.
خیر قربان فیبر نیست.نقل قول:
سپاس بابت پاسخ، پس همونطور که فکر می کردم از لحاظ نویز مشکل ندارم، اما قطعی دارم و سرعت دانلود هم عموما" روی 30 هست که نوسان به بالا و پایین هم داره، ضمنا" آی اس پی هم صبا نت هست. در نهایت اگر پیشنهاد یا راهکاری دارید ممنون می شم بگید شاید گره کار بنده باز بشه،نقل قول:
خط adsl خونمون عجیب نویز داره و Margin snr رو 6 هست ولی عجیبه خونه دادش بزرگه Margin snr : 45 هست وای :18: 128 نامدود یکساله مخابرات گرفت انگار داری از 2 مگ استفاده می کنی سرعت لود شدن صفحات و دانلود عالیه سرعت دانلودش بیشتر اوقات رو 73 یا 74 و کمترین حالتش 68 و دیگه پایین تر هم نمی اد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه خطش فیبر باشه.مخابرات سرویس ها نامحدود رو بر خلاف شرکت های خصوصی سرعت بیشتر از واقعی میده البته فعلا خراب هست که پهنای باند رو دوباره دارن خریداری میکنن اوضاع هم خوب تر میشه.نقل قول:
من یادمه اوایل داشتم 128 سرعتش 400 بود 999 گیگ هم میتونستی دانلود کنی.مخابرات تغییرات لحظه ای داره.
سلام نویز خط من به شکل زیره
وبعد از وصل کردن مستقیم به دوشاخه در حیاط به شکل زیر شد
فقط 4 شماره بالا رفت بنظرتون مشکل از کجاست
یعنی یه سیم مستقیم اوردی بدون اسپلیتر مستقیم زدی به دوشاخه کیفیتت بالا رفت؟نقل قول:
با اسپلینتر و بدون آن همین عکس دوم شد