نه فایلهای PDF رو باز نمیکنه !نقل قول:
سلام عزيزم
W810iفايلPDFهم باز ميكنه
Printable View
نه فایلهای PDF رو باز نمیکنه !نقل قول:
سلام عزيزم
W810iفايلPDFهم باز ميكنه
بالاخره میکنه یا نمیکنه؟!!!;) کاش یه مرد مهربون این رو تست می کرد!نقل قول:
نه قبلا تست شده باز نمی کنه
ولی Html باز می کنه
سلام
لطفا طریقه ی عوض کردن MENU و mediaplayer SKIN رو با XS++ توضیح بدید.
ممنون
البته w810i هنوز مشکلات دیگه ای هم داره مثلا حافظه داخلی کم (20 مگ) که خیلی مشکل ساز می شهنقل قول:
(مثلا تو اس ام اس که از رم برای ذخیره کردن استفاده نمی کنه)
اینم یه مقایسه بین امکانات این دو گوشی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نسبته w800i
سلام داداشنقل قول:
من وقتی میرم تو اون سایت این دو فریمور رو میده
R4EA031 & R4ED001
کدومش جدیدتره؟
در ضمن وقتی روش کلیک میکنم تو صفحه بعد دو گزینه وجود داره
FS و MAIN
من باید کدومو بزنم؟
حالا اگه گرفتم بردم پیش یکی واسم با باکس آپدیتش کرد رجیستر گوشیم که نمیپره؟
در ضمن گوشی من رجیستر اصلیه!!!
البته باید اینم در نظر بگیرید که w800i الان 320 تومانه و w810i الان 280 تومان. این وسط 40 هزار تومان اختلاف دارن.:happy:نقل قول:
واسه جاوا هنوز برنامه یی نیومده کخ PDF رو باز کنه !نقل قول:
بالاخره میکنه یا نمیکنه؟!!! کاش یه مرد مهربون این رو تست می کرد!
هیچ ربطی نداره به حافظه 20 مگی ! 200 تا اس ام اس که ظرفیت اس ام اس w810 هستش کلا 100-150 کیلو بایت بیشتر نمیشه ... خوده شرکت محدودیت تعداد اس ام اس رو گذاشته ! دلیلشم نمیدونم ! هرچند با هک کردن گوشی میشه این محدودیت رو برداشت ! ولی من که حوصلشو نداشتم ! ( راستی کسی از دوستان این کارو کرده ؟ )نقل قول:
البته w810i هنوز مشکلات دیگه ای هم داره مثلا حافظه داخلی کم (20 مگ) که خیلی مشکل ساز می شه
(مثلا تو اس ام اس که از رم برای ذخیره کردن استفاده نمی کنه)
درسته , به هر حال حافظه 20 مگی 810 نسبت به 38 مگی 800 یه نقیصه محسوب میشه..نقل قول:
چند روز صبر کن رفیق یه کارایی دارم می کنم...نقل قول:
به نظر من كه فضاي زياد sms خيلي مهم نيست من كه خيلي راضيمنقل قول:
راستي بچه ها ورژن درايو دوربين چقدر در عكاسي تاثير داره؟
من نمي دونم چرا اين دوتا باهم نوشته فكر كنم يه ربطي داره ؟نقل قول:
چون من وقتي از خود گوشي چك ميكردم فريم ور دومي و وقتي از طريق برنامه چك ميكردم فريم اولي؟؟/
دوست عزيز من اين سوالها برو در لينك زير و از اكتيو عزيز بپرس جواب ميده:)
سلام
چه نقیصه ای؟
خب بریز رو کارتت! همین!
توصیه من اینه که اصلا همیشه بذارین حافظه خود گوشی خالی باشه
هم هنگ نمیکنه(من اینجوری 6 ماهه گوشیم هنگ نکرده) هم واسه مبادا به درد میخوره یهو کارتت پر میشه و همیشه جای خالی واسه مبادا داری
ضمنا r4ea جدید تره
قربونت عزیز اگه هک کردی و جواب داد خبرش رو بده منم خیلی لازم دارم فضای بیشتر واسه اس ام اس رو ...نقل قول:
W810i خر است !:puke: :puke: :puke:
یعنی چی ؟؟؟؟؟
ولی انگار کیفیت عکس و صداش بهتر از 800 نه؟
خدا شفات بده !نقل قول:
دو راه حل :
1: با آموزشهایی که تو بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.(البته این کار وقتگیره و احتمال موفقیتش کمه .)
2:با آموزشهایی که تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.تو قسمت upload .(البته اگه رجیستر قانونی نیستی در مورد این روش بیشتر تحقیق کن.)
3:با نرم افزار های کامپیوتری میتونی تا جایی که کیفیت نیاد پایین صدای موزیک رو زیاد کنی. من خودم با nero>>nero wave editor این کارو کردم.تو قسمت tool>>equlizer .:cool:
سلام دوستان.
من اینقدر قیمت های مختلف از این گوشی شنیدم که گیج شدم.
سریال اصلی از 257 تا 300 جاهای مختلف قیمت دادند.
سریال چنج از 240 تا 290.
یعنی واقعا ممکنه 257 تومن سریال اصلی باشه ؟
میشه قیمت های واقعی این گوشی از یک منبع معتبر رو بگین.
و یه سوال دیگه. لطفا بگین من اگه سریال چنج بگیرم دقیقا چه مشکلاتی پیش میاد ؟
منم همین سوال رو دارمنقل قول:
خیلی واقع بینانه حالا که تقریبا قیمتشون نزدیک به هم شده آیا ام600 مناسب تره واسه خرید یا و810؟
اگه به من باشه میگم بازم 810 اخه واسه من مهمه که گوشیم دوربین داشته باشه...شده یه وی کم کیفیتش(مثلا 1.3)اما نبودش واقعا اذیت می کنه..نقل قول:
اها راستی الان قیمت دقیق ام 600 چنده؟
خوب هم اینکه تو فلش و اپدیت کاملا به بن بست می خوری هم بحث این حرفهای مخابرات که هی اعلام می کنن گوشیا رو از رده خارج می کنیم و این حرفا....کلا من که همش تو استرسم:sad:نقل قول:
1- دقیقا نمیدونم/ حدود 380 با گارانتی سیتادلنقل قول:
2- یه فروم بود با عنوان: کی امروز علاالدین بوده . حالا نیستش. یا من نمیتونم پیداش کنم . !!!!!! پاکش کردی ! :ohno:
3- الان و850 چنده حدودن ؟ قیمت دارید؟
4- و810 با قاب سفید گرون تره؟ چقدر؟
5- مرسی
براي منم دوربين مهمه و حاضر نيستم ازش بگذرم;)نقل قول:
من با phone xs 5 داشتم ورژن درايو دوربين عوض ميكردم .45 دقيقه گذشت اتفاق خاصي نيفتاد اما كامپيوتر يك دفع هنگ كرد منم داشتم سكته ميكردم:blink: كه خوشبختانه ريسيت كردم مشكلي پيش نيومدنقل قول:
بايد منتظر بمونيم تا را ه مطمؤن تري بياد البته +_xs خوبه اما هنوز 810 ساپورت نميكنه:sad:
فكر نكنم مخابرات بتونه اين همه گوشي موجود در بازار قطع كنهنقل قول:
به جاي اينكا ها برند جلوي قاچاق و بگيرند:evil:
كسي مي دونه كه فقط بايد
W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn
W810_R4ED001_FS_M_EAST_N_AFR_RED49.fbn
رو دانلود كرد يا فايل ديگه اي هم واسه آپديت لازمه؟
منم همین سوال رو دارم.اگه میشه یکی جواب بده!نقل قول:
من توي يك مغازه اي كه لوازم كامپيوتر ميفروخت پرسيدم من الان يهدونه 2GBدارم سرعتش از مال فابريك گوشي بيشتره و 3سال گارانتي داره 40000تومن من خريدم الان 45000تومننقل قول:
نه مشكلي نداره اگه ميتوني 360تومني و بخري كه بهتره اگه نه همون 260 تومني كارت و راه ميندازه هيچ مشكلي هم پيش نميادنقل قول:
يا علي
چرا عزيزم فايل PDF هم باز ميكنه من آموزش فلش كه يك فايل PDFبود روي گوشيم ريختم و به معلمم نشون دادمنقل قول:
خيلي راحت خوندش و بازش كرد
عزيز من اينو بچسب كه W800رم 512 بيشتر ساپورت نميكه البته تا 1GB هم ميره اما بي فايده چون با 1GBبا هنگ هيچ فرقي نداره چون اينقدر زور ميزنه تا يه عكس و باز كنه اونوقط من همون رم و انداختم رو W810i تا عكس و انتخاب نكرده بازش ميكه عكس ها هم هيچ فرقي با هم نداره اون هيچي رو دوربين هم اثر ميزارهنقل قول:
پس نگو W800بهتر ازW810 تازه كلّي چيزلي ديگه اي هم هست
به نظر من تنها مشكل w810iانه كه صداش يخورده كمه مال من PDF هم باز كرد بدون برنامه
ببين گوشي ممكنه مالزي يا چين يا اروپا(تو ايران نيست)يا جاهاي مختلفي باشه دقت كننقل قول:
تو ايران مالزي از همه گرون تره گوشي ممكنه اصل نباشه ، تعميري باشه ، اينا رو كه نميتوني تشخيس بدي فروشنده هم نميگه كه ماست من ترشه شايد بخاطر اين كه گوشي تعمير شده شو زود تر جاي نو بفروشه بگه 250 تومن مشتري هم بايد عاقل باشه
0k.
خب یه نفر میتونه پایین ترین قیمت مالزی با سریال اصلی رو از یک منبع معتبر بگه؟
آقا راهی داره که صدای بلندگوی W810i رو بلندتر از حد معمول کنیم؟
آخه من با V3x این کار رو کرده ام.
از هک یا به عبارتی با فلش کردن می شه که اونم تاپیک جداگانه داره هر مطلبی بخواهی اونجا هستنقل قول:
خوب به این نتیچه رسیدیم که دبلیو هشتصد و ده بهترین گوشی دنیا هست و لنگه نداره . باید یه سری چیزا رو رعایت کنیم تا کلاه سرمون نره . یه چیزایی رو من تو ان تاپیک یاد گرفتم و مینویسم . اگر هم اشتباه است بگید و یا شماره های بعدی رو کامل کنید. ممنون از همه.
1- رجیستر گوشی با کد *#06# imei خود گوشی و برچسب زیر باطری و جعبه رو چک میکنیم
2-مموریش باید آبی باشه
3-تم اوربیت رو انتخواب میکنیم . باید ....... باشه. ( نمیدون چجوری شما تکمیلش کنید. فقط میدونم باید یه جوری باشه)
4- شارژر . مموری . هد ست . کابل aux توی جعبش باشه.
5- روی باطری نوشته باشه : made in china finished in china ( طبق تجربه دوستان)
6- با منو مخفی: راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره همه چیز و مدت مکالمه رو تست میکنیم که صفر باشه.
روی باطری نوشته باشه : made in china finished in china ( طبق تجربه دوستان)
راستش منم تا دو سه روز دیگه میخوام یه w810 بخرم.راجع به باتری بالاخره نفهمیدم کدومش بهتره؟
made in china finished in china
یا made in korea finished in malaysia
سلام منم خريدم حرف نداره گل
من چنتا بازي و برنامه توپ واسه اين گوشي ميخوام از كدوم لينك بگيرم
مرررررررررسسسسسسسسسسسسسسس سي