بچه ها این لینک رو هم ببینید خالی از لطف نیست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بچه ها این لینک رو هم ببینید خالی از لطف نیست:
متاسفانه آره باید از خیرش گذشت:n14:نقل قول:
حجمش خیلی بالاست اونم اپدیت هست
من یه 1.5 مگابایتی رو نصب کردم خودش اپدیت میکنه اسمش اینه
KMSPico.5.2.1
البته اگه میخای واقعا قانونی بشه با skype میشه
سلام
دوستان چجوری ویندوز روش نصب کنم؟وقتی روشن میکنم میره رو صفحه داس.هر دکمه ای میزنم نمیره رو تنظیمات بایوس.ممنون میشم کمک کنید بگید چجوری میره رو تنظیمات بایوس و نصب ویندوز.
دوستان یه همچین اسکرین شاتی بگیرن میخوام ببینم وضع باتریشون چجوریاس
خیلی مسخرست.لب تاب دو ملیونی یه سی دی درست حسابی درایور روش ننداختن.دوستان وایرلسش نصب نمیشه هر کاری میکنم.هم از رو سی دی و هم از رو سایت گرفتم و اجرا کردم.مسی میدونه مشکل کجاست؟ویندئز7نصب کردم.
ببین کنار سوکت شارژ دستگاه یه دکمه کوچیک هست.وقتی لپتاپ خاموش هست(روشن نه ها!!!) اونو فشار بده دستگاه خودش روشن میشه میره واسه انتخاب گزینه های زیر:نقل قول:
1- normal start up
2-bios setup
3-boot menu
4-system recovery
به همین راحتی به همین خوشمزگی. راه دیگه رفتن به حالت بوت زمانی که دستگاه رو ریست میکنی اگه function+F2 رو بزنی هم میشه.
دوست عزیز زد 500 که اصلا با ویندوز 8 سازگاری داره و 7 درایوراش رو سی دی نیستنقل قول:
شما نوع وای فای رو مشخص کن و ببین کدوم سخت افزار هستش و بعد درایور مربوط به اون رو دانلود کن:n06:
اگه باز به مشکل برخوری بیا اینجا تا بچه های راهنماییت کنن.
شاید ویندوزت ایراد داره. واسه من وین 7 آلتیمیت جواب داد. وین 8 نسخه enterprise هم جواب داد. وین8 pro media center که نصب کردم بار اول کار میکنه یه بار که ریست میکنی دیگه مرخص میشه. اینجا بچه ها خیلی از ایرادات وین 7 روی این لپتاپ صحبت میکردن اما خداییش وین 7 اصلا اسرادی نداشته واسه من. بجز راست کلیک دو انگشتی که باید حتما فشارش بدی(لمسی نیست). در ضمن من تمام درایورای ویندوزهای XP, 7 , 8 رو از سایتش گرفتم.نقل قول:
درایور وای فای مخصوص ویندوز 7 رو از سایتش گرفتم ولی وقتی نصب میکنم میگهنقل قول:
Not appropriate be installed
نمیدونم مشکل کجاست
اوضاع مال من هم به این صورت:نقل قول:
نقل قول:
واسه وایرلس 2 تا فایل گذاشته یکیش این پیغامی که نوشتیو میده. این فایل رو نصب کن حتما جواب میده Intel WLAN Driver for Windows 7 (32-bit, 64-bit)
برای نصب تاچ پد نصب فایل \Z&Px00 driver CD\Win8\9.Touchpad\setup.exe کفایت میکنه Synaptics خودش نصب می شه چون بخوای تنهایی نصب کنی ارور می ده.
در مورد هارد هم مثه اینکه calibration retry count برا همه همین طوره البته بعضی نرم افزارا مثه ashampoo به اون گیر نمی دادن یه spin up time گیر می دادن که بازم تو این چند مورد واسه همه یکسان بود:n13:
من این لپ و تاپ و 2920000 گرفتمنقل قول:
دوستان من امروز رفتم تو سایت Lenovo که درایوراشو دانلود کنم اما وقتی میخواستم مدل لپ تاپو انتخاب کنم دو تا گزینه وجود داشت یکی Z500 notebook و یکی هم Z500 touch notebook ..حالا میخوام ببینم که من باید کدومو انتخاب کنم یعنی اصلا این دو تا چه فرقی با هم دارن.لطفا خیلی سریع جواب بدین تا درایوراشو بگیرم.
اقا منم به شدت این بحث و میپسندم و خیلی دوس دارم بدونم ایا میشه ؟؟؟؟؟:n19::n19: لطفا مهندسا بیان بگن ما هم یاد بگیریم با تشکر فراوان از همه و به خصوص امین جان که این مطلب رو پیش کشیدن :n02: افرین :n18:
شما Z500 Notebook رو دانلود کن اون گزینه دومی مربوط به لپتاپ های زد 500 با صفحه تاچ هستشنقل قول:
نقل قول:
خب عزیزم مسلمه که واسه ما ایرانیا اون مدل سادهست نه تاچش. تاچ واسه از ما بهترونه!!!!
دوستان واقعا ممنونم از جوابهاتون
من وقتی رو دسکتاب پروپرتیس میزنم گرافیک رو intel HD 4000 میشناسه.این چجوریاست؟در حالی که تو دیوایس منیجی 635 هم نصبه.
چون windows explorer یکی از برنامه هایی هست که به اجبار از گرافیک اینتل استفاده می کنه در واقع نیاز بیشتری هم نیست، برای تغییر پردازش گرافیکی سایر برنامه ها میشه از nvidia control panel حالت پیش فرضو عوض کرد یا هنگام اجرا با راست کلیک کردن و run with ... گرافیکو انتخاب کردنقل قول:
فقط میخوام بدونم اگه لازم باشه خودش به 635 سوئیچ میکنه؟نقل قول:
من با موفقیت setup.exe رو نصب میکنم و احساس میکنم باید از یه جایی تنظیمش کنمنقل قول:
شما تنظیمات خاصی نمیبینید ؟
سلام فکر کنم زیاد اعتبار نداشته باشهنقل قول:
اخه شما فول شارژ کن بعد با حداقل نور صفحه نمایش و بستن برنامه های اضافی از task maneger این تست رو انجام بده میبینی که مدت زمان های مختلفی بهت نشون میده
من با 60 درصد شارژ بهم 3:20 هم نشون میده یه لحضه یه بازی رو که باز میکنم و 2 دقیقه بعد میبندم 50 دقیقه رو هم نشون میده
در اولین فرست عکس میگیرم
آره اگه تو nvidia control panel روی auto select تنظیم باشه که معمولا هستنقل قول:
برای راست کلیک با دو انگشت تنظیمات نمی خواد واسه من که فقط با نصب همون فعال شد الان که نصب کردی با دو انگشت راست کلیک نمی کنه؟نقل قول:
آقا من دیگه کلافه شدم
تو شهرمون به هر مغازه ای سفارش میدم این لپ تاپ با کانفیگ i7 و گرافیک 740 رو بیاره میگه تموم شده و فقط i5 مونده
یعنی واقعا این لپ تاپ با کانفیگ i7 و گرافیک 740 سفیدرنگ کلا تموم شده تو این مملکت!؟ :n28:
واقعا همینه آخه، من پرسیدم این کانفیگ رو فقط سازگار وارد کرده و منکه از چنتا از اصلیاشون پرسیدم گفتن که بارش تموم شده و اونایی هم که دارن براشون یکی 2تا مونده که نفروختن، و گفت باید صبر کنید تا بار بعدی سازگار بیاد.نقل قول:
اونکه میگفت یکی دوماه دیگه ولی فکر کنم چون پرفروش هست واقعا، زودتر بیاد. اما باز تو تهران بگرد شاید بعضیا هنوز تموم نکرده باشن.
راستش وقتی همزمان با دو انگشت لمس میکنم هیچ اتفاقی نمی افته باید همزمان که دو انگشت رو میزارم یکی رو فشار بدم تا راست کلیک کنه.نقل قول:
یا اعمالی که توی فیلمهاش هست که با سه انگشت انجام میدن و ... هم کار نمیکنه فقط زوم و اسکرول صفحات رو میشه باهاش انجام داد:n03:
یعنی من الان باید وایسم تا سازگار سری جدید وارد کنه؟نقل قول:
آخه من نمی دونم مگه سازگار چند تا وارد کرده بود که به این زودی تموم شده
سری های قبلی z500 که 635 بودن هنوز فت و فراوون تو بازار پیدا میشه اونوقت این سری 740 دو هفته ای تموم شد یعنی ! :n29:
حالا من باید چقدر وایسم!واقعا یکی دو ماه! حالا اگه از شانسه منه سری جدید هم یا z500 نمیاره یا اگه بیاره 740 نمیاره :n27:
یادمه انودیا آوریل بود که سری 700 vga هارو معرفی کرد و گفت که رو z500 هستش.یعنی از تاریخ معرفی تا زمانی که لنوو تولید انبوه کرد و سازگار وارد کرد کلا 3 ماه طول کشید! حالا فکر می کنید سری جدید که وارد کنه سازگار چقدر طول میکشه وارد بازار بشه؟
راستی از کجا میشه فهمید که سازگار سری جدید وارد کرده؟
دقیقا همینه .من بدون هیج مشکلی نصب کردم و وقتی با دو انگشت لمس می کنم راست کلیک میشه.کلا کار زیاد میشه انجام داد ... :)نقل قول:
بدلیل لذت بخش بودن این قابلیتنقل قول:
اگه زحمتی نیست از device manager(تمام زیرشاخه ها بازباشه) تنظیمات موس و تاچ، اسکرین شات بزارید تا اگه بشه با همکاری همه یکبار برای همیشه این موضوع حل بشه
[QUOTE=amin5222106;7739205]راستش وقتی همزمان با دو انگشت لمس میکنم هیچ اتفاقی نمی افته باید همزمان که دو انگشت رو میزارم یکی رو فشار بدم تا راست کلیک کنه.
عزیزم شما اول بفرمایید که ویندوزت 8 هست یا 7 ؟
ای بابا این راست کلیک با 2 انگشت رو مخ ها :n27:
چرا کار نمیکنه مال ما؟؟
تو چند تا سایت و فروم خارجی هم رفتم و همه جارو زیر و رو کردم
اما نشد که نشد:n29:
یه سوال چرا بعضی ها ی کانفیگ رو 2تا قیمت متفاوت میدن؟؟ مثلا i5، شکلاتی، gf635، رو ی جا میگه 2،500 ی جا دیگه میگه 2،300 ب نظرتون این دلیلش چیه؟؟ ممکنه که سی پی یو جای اینکه ای وی بریج باشه سندی بریج باشه؟ دلیلش چیه؟ ممنون میشم دوستان ج بدن..
سلام دوستان من محمد هستم حدود 1 ماهه این لپ تاپ رو خریدم :n03:
با کلی ذوق و شوق رفتم خریدمش از سایت کیمیا آنلاین و با گارانتی ویستا و گارانتی طلایی کیمیا آنلاین !:n27:
باید بگم که به شدت از خریدم ناراضیم :n28: و 3.000.000 تومان پول بی زبونم رو به باد دادم ! :44:
از روز اولی که خریدم بزرگترین شوکی که بهم وارد شد این بود که دیدم بدنه فلزی لپ تاپ برق داره !!! :thumbsdow
بعد روش ویندوز 8 نصب کردم و چون تمامی اون مشکلاتی که تو این فروم بهش اشاره شده رو هر روز میدیدم ( مشکلاتی مثل کم شدن نور لپتاپ و ... ) و علاوه بر اون مشکل در اجرای اکثر نرم افزار های معماری از قبیل مکس و رویت و کد و .... طوری شد که 11 12 بار ویندوز 8 نصب کردم اونم چی! تو ایام تحویل پروژه ! یه بار نصب میکردم مشکل نداشت بعد یهو نور صفحه میرفت یه بار دیگه نور صفحه خوب بود نرم افزار ها بالا نمیومد یا حتی سِت آپشون بالا نمیومد و ... خلاصه سرتون رو درد نیارم :n13:
مشکل بسیار بزرگی که هنوزم داره اینه که فن لپ تاپ همینجور با سرعت نسبتا زیاد میچرخه و حتی در حالت power save سرعت چرخیدن فن بیشتر هم میشه !!!!:n27:
مشکل دیگه داغ کردن خیلی زیاد این لپ تاپه ! شما فرض کن من اول صبح لپ تاپ رو روشن میکنم بدن اینکه هیچ کاری کنم فقط ویندوز میاد بالا ! بعد از 10 15 دقیقه میبینی نیمه سمت چپ داغ میشه ! حتی این حالت زمانی که اتاقم کولر روشنه هم همینه !:n23:
خلاصه مشکل پشت مشکل ! ای کاش که گول ظاهرشو نمیخوردم و میرفتم همون g580 رو میخریدم و 500 تومن بقیه پولمو یه گوشی موبایل ! والا منتقی تر بود ! البته اگه میدونستم این چیزارو !
جالب اینجاست وقتی درایور های گرافیک رو که آخرین نسخه هاست نصب کردم بدتر میشد ! مثل درایور به روز intel HD
یه سوال چرا بعضی ها ی کانفیگ رو 2تا قیمت متفاوت میدن؟؟ مثلا i5، شکلاتی، gf635، رو ی جا میگه 2،500 ی جا دیگه میگه 2،300 ب نظرتون این دلیلش چیه؟؟ ممکنه که سی پی یو جای اینکه ای وی بریج باشه سندی بریج باشه؟ دلیلش چیه؟ ممنون میشم دوستان ج بدن..
دوست من، اگه شانس بیاری کسی اینجا جوابتو بده و دلیل مشکلتو بگه و راهنماییت کنه! من خودم الان چندین باره هر سوالی پرسیدم حتی 1نفر هم جوابمو نداد چ برسه ک مشاوره بشه بین بچه های انجمن..نقل قول:
احتمال داره واسه بکلایت دار بودن یا نبودن باشه.اینم چیز عجیبی نیست ولی عموم کاسبا شدن دو دسته یه سری کمتر حروم میخورن یه سری هم بیشتر.نقل قول:
دوستان جواب بدین گناه نمیشه ها!! عجب داستانی داره این تاپیک! کسی نیست جواب مارو بده همه دنبال راست کلیک با دو انگشتن!! شانسه ماست والا! `
نقل قول:
دوست عزیز مشکل کم شدن نور واسه همه اتفاق افتاده که با درایور اینتل روبراه شده. اینکه برای شما درست نمیشه و در کنارش مشکل فن دارید حتما سخت افزارت ایراد داره. در مورد مشکل برقدار بودن بدنه فلزی اگه این زمانی اتفاق میفته که شارژر بهش وصله که طبیعیه و احتمالا اگه از پریز ارت دار استفاده کنید برطرف میشه.(مدل Y580 هم شنیده بودم اینجوری بود. hp probook 4530 هم کار کردم باهاش اینطوریه ) اما اگه در حات بدون استفاده از شارژر ایمجوریه بازم باید رجوع کنید به گاررانتی. ناسازگاری ویندوزت با اون نرم افزارا شاید از ویندوزت باشه. نسخه های مختلف رو امتحان کن شاید جواب داد. منم بخاطر باتری این دستگاه اعصابم خورد شده ولی خدا رو شکر به غیر از این مورد مشکل خاصی باهاش نداشتم. فقط توصیه ای که دارم اینه که وقتی جنستو میبری گارانتی محکم پای حرفت بایست. بخوای یکم شل بدی میگن همه دستگاهای z500 اینطورین.
هر دو بکلایت هم داشتن.. اما 200تومن تفاوت قیمت! واقعا شبهه برانگیزه، دلیلش خیلی واسم مهمه!!نقل قول:
نقل قول:
احتمال اینکه سندی باشه صفره. چون زمانی که این مدل تولید شده دوره سندی بریدج دیگه تموم شده بوده. اونوقتش سندی بریدجا اکثرا 2670 .2760 بودن به نظر میاد که عدداشون با 2 شروع میشد. ولی آیوی بریدجا با عدد 3 شروع میشن.