سلام دوستان ، اگه ممکنه خیلی راحت و آسون توضیح بدید که چطور سوزه رو به حالت تنظیمات کارخونه بر گردونیم :دی !
Printable View
سلام دوستان ، اگه ممکنه خیلی راحت و آسون توضیح بدید که چطور سوزه رو به حالت تنظیمات کارخونه بر گردونیم :دی !
اگر منظورتون تنظیماتی است که در محیط ایکس مد نظر استنقل قول:
کافی تمامی فایل های . رو در پارتیشن home خود (یا همون home دایرکتوری)
پاک کنید .
این فایل ها با زدن کلید های :
دیده میشند...کد:ctrl + h
نه بابا اون پنل پایین سوزه رو ریموو کردم ! حالا میخام عین روز اول بیارمش ! کار با سووزه هم بلد نیستم !نقل قول:
شما با حذف کردن اون فایل ها به تنظیمات اولیه بر می گردید ...نقل قول:
این کارو کردم ، ولی وقتی که وارد محیط میخاد بشه یه سری ارور میده ، خوبه گفتم هیچی از سوزه نمیدونم ها :13: !نقل قول:
بازهم مطمئن بشید مسیر .kde (و محتویاتش) که در مسیر خانگی قرار داره حذف شدهنقل قول:
ارور هم باید بگذارید تا بفهمیم چیه
آقا یه سوال که خیلی وقته ذهن منو به خودش مشغول کرده.
من روی لپ تاپم XP داشتم بعد بغلش سوزه هم نصب کردم و مشکلی نداشتم تا زمانی که میخواستم اکسپی رو پاک کنم و فقط سوزه باشه!!!
ولی در کمال تعجب وقتی وارد محیط نصب و گرافیکی میشم میگه سیستم شما 64 بیتی نیست و نمیشه نصب کنین!!! با اینکه من قبلا نصب کردم
جریانش چیه؟؟؟
حالا چرا کل سیستم رو می خواهید به حالت اول بر گردونید؟نقل قول:
تا جایی که یادم هست با کلیک راست روی دسکتاپ گزینه ی add panel وجود داشت در این توزیع.
اگر هم وجود نداره کافی هست فولدر زیر را فقط پاک کنید و نه تمام فولدر ها رو
/home/<your username>/.kde4
دو سوال شاید کمی ساده، شما قبلا از روی همین نسخه و سی دی نصب کردید؟نقل قول:
دوما دقیقا هماره با این پیغام دیگر اطلاعاتی به شما نمی ده؟
بله. دقیقا از روی همین نسخه نصب کردم و حتی گفتم شاید مشک از سیستم هست ویندوز نصب کردم و از خود ویندوز یه بوت ساخت و وقتی ریست کردم رفتم و در اون حالت مراحل رو رفتم تا اونجا مشکلی نبود ولی وسط نصب ارورهای زیادی داد که مربوط به قسمت نصب برنامه ها بود .
به هم ربط دارن؟ ممکنه سی دی خراب شده باشه؟؟ چون دوبار بیشتر ازش استفاده نکردم. کلا بعداز نصب ویندوز که دوباره نصب کردم میشه 3 بار!!!!
برای اینکه مطمئن بشی همون دیسک رو یه سیستم دیگه تست کن
احتمال خرابی دیسک هست
می تونید یه ایمیج ازش بگیرید و دوباره رایتش کنید و یا مmount کنید ....نقل قول:
یه جا خوب و ارزون سراغ دارین بگین برم تهیه کنم. :31:
چون هم پارسیکس دارم هم سوزه. پارسیکس بد نیست ولی خوب با سوزه بیشتر حال میکنم!!!
چی رو تهیه کنید ؟ !نقل قول:
اگه منظورتون نسخه سوزه هست که از اینترنت دانلود کنید (اگه به اینتر نت پر سرعت دسترسی دارید)
کد:http://shop.sito.ir/
خودتون هم می تونید برید ایمیج بگیرید ...
اگه منظورتون رو درست متوجه شدم
:23:
من واقعا" شرمنده ام از مدیران و همکاران محترم انجمن لینوکس ( m a j r i x , rootnt , Hosein-mec , taia ) که این حرفا رو میزنم ؛
واقعا" زورم میاد که یک مشت آدمای ... و ... میان اینجا که حتی یه بار هم با لینوکس کار نکردن دوستانی که زیاد وارد نیستن رو به اشتباهی راهنمایی میکنن و اونها رو بیچاره میکنن ! آخه یکی نیست بهشون بگه که آخ ... و ... تو که بلد نیستی راهنمایی کنی چرا میای توی این بخش پست میدی ...
توی اولین پست این صفحه گفتم که زیاد بلد نستم با سوزه کار کنم ، اون آدم ... اومد گفت که همچیو تو شاخه هوم پاک کن ، منم همینکارو کردم الان بالا نمیاد !
ممنون دوست عزیز ولی دیگه کار از کار گذشته ! من اگه جای شما بودم یه اخطار به اون ... و ... میدادم !نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
لطفا زود قضاوت نکنید .... اگر شما فکر می کنید من بلد نیستم من رو راهنمایی کنید!
شما شاید اشتباه انجام دادید .
من به حای شما بودم زود قضاوت نمی کردم .
لازم نبود نقطه چین بگذارید اسم می بردید .
با کمال میل حاضر اخطار بگیرم ولی از شما که کاربر فعال هستید بعید بود
این طور قضاوت کنید.
اگر با اخطاز مشکلاتان بر طرف می شود هر چه دلتان می خواهد اخطار دهید.
:13:
---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
در ضمن لحن شما اصلا در شان یک کاربر فعال نیست .
کاش جملتون رو کامل می گفتید . البته واضح بود چه چیزهایی هستند .نقل قول:
اقعا" زورم میاد که یک مشت آدمای ... و ... میان اینجا که حتی یه بار هم با لینوکس کار نکردن دوستانی که زیاد وارد نیستن ...
واقعا برای شما متاسفم .
به دلیل توهین گزارش تخلف داده شد .
جای تعجب هست که شما کاربر به اصطلاح «فعال» هستید و نمیدونید اینجا مثل همه سایتها و فرومهای دیگر هیچ تضمینی برای گفتهها وجود نداره و تنها کسی که قوانین (توهین) رو نقض کرد و باید اخطاره بگیره شمایید.نقل قول:
بهر حال هرکسی هراطلاعاتی داشته باشه و هرچند کم اگر به من که چیزی بلد نیستم کمک کنه دلیل نمیشه که نمیدونه!!!
قرار نیست یکی پروفوسرای لینوکس داشته باشه که اجازه ی جواب دادن به سوالات رو داشته باشه.
اگه توهین حساب نشه همین همکاران و کابران فعال بخش لینوکس هم بعضی اطلاعاتشون کافی نیست پس یعنی پارتی بازی بوده که همکار و کاربر فعال شدن؟؟؟
البته دوستمون در مورد ایمیج گرفتن درست گفت. خیلی وقتها شده که برنامه ای اجرا نشده و وقتی دوباره ازش ایمیج میگیری( بدلیل اینکه در حالت ایمیج گیری سرعت متعادل با اطلاعات دیسک هست) تمام اطلاعات به صورت کامل ضیط میشه و دوباره با رایت کردن با سرعت متعادلتر میشه اون دیسک مشکل دار رو درست کرد!!!
البته مشکل من لینوکس رو با یه Open suse 11 دیگه حل کردم ولی فکر هنوز نمیدونم چرا بار اول نصب شد و بار دوم میگه سیستم 64 بیت هست و نیمیشه!!!!!!!!!!!!!
من نمیدونستم لینوکس هم 32 بیت و 64 بیت داره!!!!
همیشه توصیه ما به کاربران تازه کار این هستش که از نصب روی سیستم خودداری کنننقل قول:
وقبل از نصب با دیسکهای زنده یا live CD کار کنن
و نکته بعدی شما میگید کل دایرکتوری home رو پاک کردید که بازهم همچین مشکلی پیش نمیاید !!!
در صورتیکه اگر طبق راهنمایی taia عمل میکردید به مشکل برنمیخوردید
و بازهم یک مسئله با اهمیت همیشه از اطلاعات مهم سیستم بک آپ داشت باشید
نقل قول:مگه من چیزی غیر از این گفتم ؟!!نقل قول:
و این دوستمون گفت :
:13:نقل قول:
توی اولین پست این صفحه گفتم که زیاد بلد نستم با سوزه کار کنم ، اون آدم ... اومد گفت که همچیو تو شاخه هوم پاک کن ، منم همینکارو کردم الان بالا نمیاد !
من تازه الان متوجه این جریان در این تاپیک شدم.
ببین Vallio عزیز، در اینجا ما با هم همکاری می کنیم، اگر دیر جواب داده میشه به این خاطر هست که خوب همیشه توان سر زدن نداریم، اگر اشتباه جواب داده میشه به این خاطر هست که اومدیم یاد بگیریم، در ابتدا بگم، پاک شدن فولدر home مشکلی ایجاد نمیکنه، چون تنظیمات هستند که بعد از اولین اجرا به حالت پیش فرض بر می گردند، اون مطلبی که من گفتم فقط تنظیمات kde رو پاک می کرد، ولی در کل پاک شدن کل فولدر home هم موردی نداره و باید ببینیم مشکل شما از کجا بوده.
کاربر عزیزمون که تازه شروع کرده و در همین مدت هم خیلی عالی کار کرده، Alyssa عزیز، هم تا به حال من در جواب هاش مشکلی ندیدم، تازه اگر هم مشکلی باشه مانند رویه من و یا دوستان اختطار دوستانه میدیم، نه اینکه بخواهیم اخطار بدیم به مدیریت و ...
در کل ما اینجا هستیم، برای یادگیری، هر کاری هم که شما می کنید باید یاد بگیرید که در جامعه ی اپن سورس شما مسئول کارهاتون هستید، و همین کار قشنگ هست.
به هر جهت این پست های اخیر رو فعلا دست نمی زنم، تا با دیگر همکاران و مدیر انجمن صحبت کنیم و پاکشون کنیم، چون اصلا جالب نیستند.
از همه دوستان ممنونم.
اگه سوالام خیلی ابتدایی هست ببخشید!!!شاید اگه الان مثل ویدوز پولی بود سرمایه لینوکس به حد ویندوز هم میرسید. نه؟
1- لینوکس یه نسخه ی رایگانه پس درآمد سازندگان این سیستم عامل از کجاست؟؟؟
2- مبدلی برای برنامه هایی که نمیشه اونا رو در لینکوس استفاده کرد هست؟ برای تبدیل اجرای برنامه های ویندوزی توی لینوکس؟
یه چیز جالبیی هم دیدم که جواب منطقی واسش پیدا نکردم.
توی لپ تاپم که لینوکس نصب کردم باطری لپ تاپم نیم ساعت بیشتر شارژ رو نگه داشت!!!
جالب بود!!!:31:
در واقع در آمد سازندگانش از اسپانسر هایی میاد که اون رو حمایت می کنند . البته اون ها به این حمایت مالی احتیاج ندارند . مثل اینکه تو دانشگاه شما روی یه پروژه کار کنید و نتیجش برای خود شما باشه . البته نسخه های پولی لینوکس هم هستند.نقل قول:
به سایت های لینوکس ها برید و اون ها رو ببینید ...
در واقع کد باز خوبیش گسترش اون است چون عموما close source ها این قابلیت رو ندارند و فقط سازنده حق گسترش رو داره ...
نرم افزار های مشابه در لینوکس هستند که می تونید اونها رو پیدا کنید . برای تبدیل هم از نرم افزار های Wine و Cedega(پولی است ) استفاده می شه .
و در مورد آخرین گفتتون باید بگم که چون پروسس هایی که در لینوکس هستند غالبا هنگام لازم شدن به کار می یفتند و یه نکته دیگه اینکه همین آنتی ویروس و ... در ویندوز به دلیل real Time Scanning باتری مصرف می کنه . البته به شما پروژه ی power management در لینوکس پٰروژه ی خوبی است که می تونید بیشتر هم حتی به عمر باتری خودتون اضافه کنید .
نرم افزاری رایگان به نام :
هست که میزان مصرف انرژی رو به شما میگه و به شما پیشنهاد های خوبی میده ....کد:powertop
بهترین لپ تاپهای که با لینوکس سازگازی دارن IBM لنوو و فوجیتسو هستش
و یکی از راههای درآمد از اپن سورس پشتیبانی از برنامه مورد نظر هست
در واقع اپن سورس مساوی با رایگان و مجانی بودن نیست پشتیبانی میتونه از طریق قرارداد مالی باشه
سلام. من به دوستم گفته بودم بره لینوکس رو تهیه کنه . رفته یه سی دی خریده که روش اینو نوشته بود
Linux Enterprise Server 10 Sp1
بالاش هم نوشته سوزه.
گفته بودم که سوزه 11 باشه.
حالا یه سوال. این واقعا مخصوص سرور هست؟ و گویا قدیمی هم هستش. درسته؟
آیا میشه از طریق آپدیت به ورژن سوزه ی 11 رسید؟
یا کلا این دو از هم مجزا هستن؟؟
ممنون از راهنماییتون!
بله ورژن قدیمی است و این این نسخه مخصوص سرور هستش که در این لینک می تونید ببینید :نقل قول:
بله مشکلی وجود نداره ولی حجم آپدیتش ممکنه زیاد باشه (شاید هم کم باشه)...کد:http://www.novell.com/products/server/
نسخه ی ۱۱ اون هم منتشر شده و کلا نسخه desktop با server تفاوت داره (حودتون هم اینو می دونید ...)
کد:http://www.novell.com/linux/
دوستان سلام
من تقریبا ۱ ادم تازه کار در زمینه لینوکس هستم . قبلا با اوبونتو و کوبونتو کار کردم . حالا هم امدم سراغ اپن سوزه .حالا چرا امدم بماند .
من اولی که امدک هیچ فرمتی را پخش نمیکرد تونستم با نصب یکی دو تا پکیج از جمله win32 codec all فرمت های رایج را پخش کنم اما الان با فرمت هایی همچون mkv. mp4. 3gp. و.... مشکل دارم من میخوام بتونم کل فرمت هارو با اپن سوزه پشتیبانی کنم باید چه چیزی را نصب کنم ؟
در ضمن فلش را هم نصب کردم ولی نتونستم جاوا را نصب کنم چون فایلش را پیدا نکردم در اصل نمیدونم باید چه پکیجی را نصب کنم اگه دوستان کمک کنند ممنون میشم
سلام.نقل قول:
برای Player که باید VLC نصب کنی.
این هم جاوا :
کد:http://tr.opensuse.org/Java
عزیز من من که گفتم تازه کارم . اگه میشه ۱ خورده با جزویات توضیح بدین .
من ازش ۱ چیز هایی فهمیدم ولی نتونستم مخازن جاوا را توی یاست ادد کنم تا بتونم ازش استفاده کنم .
در ضمن من چند تا برنامه با سوند .deb دارم که مال اوبونتو هست از جمله ًrestricted extras که تمام کدک ها . فلش . جاوا را نصب میکرد روی اوبونتو . از این چجوری توی اپن سوزه استفاده کنم ؟
بیا. برو لینک زیر و به صورت One Click Install نصب کن. امکان فوق العاده ای که فقط سوزه داره.نقل قول:
روی ورژن سوزه ای که داری کلیک کن. تموم !کد:http://www.videolan.org/vlc/download-suse.html
اگر هم از طریق ترمینال میخوای نصب کنی، ترمینال رو باز من و بزن:
سوال دوم هم باید بگم که نمیشه فایلهای deb رو نصب کرد رو سوزه.سوزه پسوند rpm رو نصب میکنه.کد:sudo zypper ar http://download.videolan.org/pub/vlc/SuSE/<openSUSEversion> VLC
sudo zypper mr -r VLC
sudo zypper in vlc
این راهنما هم که تو پست قبل دادم خیلی عالی همه چیز رو قدم به قدم نوشته ! کامل بخون. راهنماش عالیه . فک نکنم مشکلی باشه!
کد:http://tr.opensuse.org/Java#Installing_Java_through_YaST
دستت درد نكنه خب vlc حل شد . اين مديا پلير تمام فرمت هارو پخش ميكنه ؟ km player براي اوبونتو هست براي اپن سوزه چي ؟هست ؟
راهنما رو خوندم خب رفتم تو ياست امدم مخازن را اد كنم مرحله چهارم را نفهميدم بنميدونم توي قسمت سرور نيم چي بايد بذارم تو قسمت directory on server خودش اسم فايل را داده گفتم اينو بنويس اما تو قسمت اسم سرور نميدونم چي بايد بنويسم
اون VLC همه چی برات پخش میکنه. به KMplayer نیازی نیست.نقل قول:
در مورد جاوا هم من الان سوزه ندارم نمیدونم دقیق چجوریه. قبلا سوزه کار میکردم.
امیدوارم دوستان دیگه کمکت کنن.
موفق باشی.
دوستان من الان sun java 1.6.0 را نصب کردم اما اون چیزی که میخواستم نیست . من میخوام ۱ فایل با پسوند .jar را بتونم باز کنم که بازم با نصب جاوا نتونست اجراش کنه . حالا باید چیکار کنم ؟
بسته به نوع jar یا باید unzip کنی یا از خط فرمان java -jar استفاده کنی یا امولاتر نصب کنینقل قول:
jar فایله حاوی چیه؟
دوستان یه سوال یهو به ذهنم رسید
قبلا لینوکس چند تا ورژن داره؟
یک رد هت هستش. یکی فدورا انگاری یکی هم سوزه
درسته؟
کاشکی وقت بود یکی تفاوت اینها رو یه کوچولو توضیح میداد. هسته هاشون با هم متفاوته دیگه درسته؟
سلام.نقل قول:
بیشتر از 300 نسخه یا دیسترو لینوکس وجود داره.
هسته یکی هست اما بعضی تیم ها اون رو برای توزیع خودشون پچ میکنن.
برای دیدن لیست کامل نسخه های لینوکس و همچنین ویژگی هر کدوم و دانلودشون، میتونی به سایت زیر بری:
موفق باشی.کد:http://distrowatch.com/
اگر اینی که نصب کردی Java Runtime Enviroment باشه، برای اجرا کردن فایل jar ، ترمینال رو باز کن و ابتدا با دستور cd به پوشه ی مورد نظر برو و سپس بزن :نقل قول:
کد:java -jar FILENAME.jar
دوستان یادم رفت که بیم بهتون بگم .
مشکلم حل شد تو یکی از سایت ها دیدم و همونطور انجام دادم درست شد یکی از بچه ها هم بهش اشاره کرد
باید روی فایل jar راست کلیک کنیم سپس open with را بزنیم بعد در قسمت command این نوشته را تایپ کنیم بعد ok کنیم اینجوری اجرا میشه . اینم دستور :
java -jar
در ضمن من این جاوا را نصب کردم java 1.6.0
دوستان کتاب اموزش اپن سوزه به فارسی هست ؟ انگلیسی چی ؟ اگه هست ممنون میشم لینک بدید . همون e-book خودمون
دوستان ۱راهنمایی .
برنامه های کاربردی و بدردبخور برای اپن سوزه چی هست که باید نصب کنم ؟
من الان جاوا ِ wine ِ vlc ِ Flash. Opera را نصب کردم
در ضمن الان ف ی ل ت رش ک ن هم روی اپن سوزه راه انداختم دارم حال میکنم :31: ( فکر بد نکنید ها ) :8:
حالا اگه دوستان بگن چی باید نصب کنم که بدردم بخوره ممنون میشم
هر چی نیاز داری نصب کن دیگه ...نقل قول:
اگه اسم برنامه ها رو نمیدونی، بگو برای چه کاری میخوای تا من بگم چی نصب کنی.
دوستان من می خوام open suse 11.3 رو نصب کنم می خواستم بدونم هاردم رو به چه صورت پارتیشن بندی کنم که مخصوص لینوکس باشه . هر پارتیشن رو چقدر در نظر بگیرم و با چه فرمتی ؟
در ضمن برای لینوکس حدودا 20 گیگ در نظر گرفتم .
اگه از طریق لینوکس پارتیشن بندی کنم کل هاردم نمیپره ؟