سلامنقل قول:
مطمئنی باهمین اسمه؟؟؟
اسمش یااشتباهه یاهیچ کس دراون نیست وخالقش من شدم:5:اخه جلوی اسمم یه ستاره خوشگل زد:11::11:
Printable View
سلامنقل قول:
مطمئنی باهمین اسمه؟؟؟
اسمش یااشتباهه یاهیچ کس دراون نیست وخالقش من شدم:5:اخه جلوی اسمم یه ستاره خوشگل زد:11::11:
سلام.نقل قول:
اره همینه گروه که توسط گروه انجمن فارسی فدوراساخته شد همین هست.کد:http://forum.fedoraproject.ir
فقط شاید من اسم اول گروه رو بزرگ نوشتم (Fedora-ir) مشکل باشه که فکر نمیکنم!
به هر حال اینه اسم >> fedora-ir#
من خودم فعلا امکان استفاده اینترنت در لینوکسم رو ندارم که امتحان کنم.
شما دوباره امتحان کن. اگر مشکلی بود بهم بگو که منم گزارش بدم!!
مرسی
نقل قول:
بابا تو رو خدا بیخیال! چه خبره 500 گیگ!!!:18::18: :31:
اون سوال رو فکر میکنم باید در تاپیک زیر مطرح کن اونجا دوستان جواب میدن چون خودم هم درست حسابی جوابش رو نمیدونم. :46: »»
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=68508
اره بازهم فقط من درگروهم باحروف بزرگ وکوچیک امتحان کردمنقل قول:
من با ویندوز دارم وارد کانالها میشم
میتونی نسخه ی پیدگین مخصوص اون رواستفاده کنی
خیلی راحت میتونم واردکانالهای پارسیکس وابونتوبشم
نه. گروه ساخته شده ولی کسی توش نبوده! :دی
اگراین طوریه من الان کانال پارمیس روساختم واین میشه یه خبر جدید:27:نقل قول:
شما ناراحت اونش نباش... :دی
سلام توی فدورا jsp میشه کار کرد من شنیدم داره ولی کامل نیست.
سلام العلیــــــــــــک :31:
مو مشکل داریم داره عصبانیم میکنه موزیک چرا نمیتونم گوش بدم؟
درایور های صدا گرافیک وو... رو چطور نصب کنم؟
دوست من آپاچی تامکت به صورت کاملا مجزا و قدرتمند برای لینوکس طراحی شده! چطور JSP در لینوکس کامل نیست!نقل قول:
اتفاقا چون jsp محصول شرکت سان هست و آن شرکت هم محصولاتش رو بیشتر به سمت قابلیت در سولاریس (سیستم عامل سان) تمایل داده لینوکس محل مناسبتری نسبت به ویندوز برای محصولات سان هست.
با اطمینان کامل نصب کنید و استفاده کنید.
هیچ صدایی ندارید؟ یا فقط مشکل mp3 و فایلهای موسیقی دارید؟نقل قول:
اپاچی تامکت تو dvd فدورا هست یا باید دانلود بشه؟ کدوم توزیع اینو تو خودش داره؟
اصلا صدا به صدا نمرسه صدایی وجود نداره :(نقل قول:
هیچ صدایی ندارید؟ یا فقط مشکل mp3 و فایلهای موسیقی دارید؟
ایی دله اسیر موزیک نداشته باشم افسرده میشم :31::31:
جون من یه کاری بگو بکنم از محیط لینوکس خوشمون اومده حالا صدا و اینترنت درست بشه دیگه ایول
==
فرعی : تو اون تاپیک سوالم رو راجع به اینترنتم پرسیدم حالا اگر اطلاعاتی دارید بگید :31:
تشکر//
کارت صدا نصبه؟
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2584815&postcount=862
شما ظاهرا باید کدک های صوتی و تصویری رو نصب کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره فکر کنم اینگاری مشکلم این بود :31::31: تشکر//=نقل قول:
شما ظاهرا باید کدک های صوتی و تصویری رو نصب کنید:
==
سواله دیگم : ویندوز cmd داره لینوکس به جای cmd چی داره؟ :دی
کد:http://linuxcommand.gds.tuwien.ac.at/learning_the_shell.php
نقل قول:بهتره بپرسید لینوکس شل(یا همون ترمینال) داره، ویندوز چی داره :46:نقل قول:
در واقع cmd ویندوز یک رابط خیلی ساده است که کاملا از داس الهام گرفته شده و نه تنها نسبت به داس بهتر نیست بلکه خیلی از امکانات داس رو هم از اون بر داشتند!
:18::46:نقل قول:
لینوکس = خط فرمان
قدرت اصلی لینوکس از خط فرمان اون هست و خیلی از برنامه ها و رابط های گرافیکی در لینوکس از قدرت خط فرمان استفاده می کنند !
مارا ببخش :31: ما کاربر 0 کیلومتر لینوکس هستیم :31:
سلام.نقل قول:
apache بسته ها به همراه بسته های مکملش در داخل دی وی دی فدورا وجود داره.
( apachetop)
ساخت توزیع لینوکس بر پایه فدورا 10 »»
کد:http://news.softpedia.com/news/How-to-Create-a-Fedora-10-Linux-Distribution-101164.shtml
:18: دستور chmod من کار نمیکنه! ارور نمیده ولی کار نمیکنه!!
---------
یه بسته رو خواستم نصب کنم این ارور رو داد
checking for X...
no
configure: error:
X libraries cannot be found on your system. Please
install them, or specify the library location.
-----------
حدود سی تا بسته رو با nodep نصب کردم(برای این که سریع تر شه) حالا میخوام پیشنیازهاشون رو ببینم چیه. چیکار کنم؟؟ بعد چطوری با یه تیر دو نشون بزنم؟!!! یعنی خروجیشو ورودی rpm کنم؟ مورد دیگه این که بعضی از این dep ها خودشون dep دارن! اونارو چطوری نصب کنم؟
chmod رو برای چی میخوای بکار ببری کامل بگو!؟
بسته ای که نصب میکنی با چه دستور داری نصب میکنی. شاید لازم باشه به دلیل اینکه رو X گیر داده بسته های akmods و یا درایور کارت گرافیکت رو نصب کنی اول!
ببین کلا اگر میخوای بسته ای رو نصب کنی بهتره که Nodep رو اخرش نزنی!
اگر تو فدورات به اینترنت وصلی با yum کار کن. Yum همه پیش نیاز ها رو به اضافه برنامه اصلیت نصب میکنه دیگه!
برای پوشه
------
./configure دیگه! نه مشکل از گرافیک نیست. دفعه قبلی مشکلی نداشتم الان دوباره فدورا رو نصب کردم ارور میده. شایدم موقع نصب ندونسته تیک پکیجی رو برداشتم. نمیدونم!
خوب شما فکر کن, سی چهل تا بسته رو یکی یکی که نمیشه پیشنیازهاشو نصب کرد که. نه از روی دی وی دی ه.
میشه بنویسید دقیقا چه دستوری رو برای chmod مینویسید؟نقل قول:
اوه! الان فهمیدم قضیه چیه! این مشکل رو با همه ی فایل ها و پوشه های پارتیشن های مونت شده دارم. خب حالا قضیه چیه؟!:31:
همونطور که Blossom عزیز گفت باید دقیقا بگی کدون سطح chmod رو داری به کار میبری؟نقل قول:
دوم اینکه اسم بسته ای که داری نصب میکنی چی هست؟ شاید یک رابط گرافیکی باشه که نیاز باشه X.ORG ها به روز باشه یا نصب!
:9:کد:chmod 777 <file_name>
rcssmonitor-13.0.0.tar
با سلام و خسته نباشيد از دوستان
من دوست دارم از redhat استفاده كنم.
ولي تاپيكي نديدم در اين مورد
مي خواستم بدونم كه اگر من اين فدورايي كه توي لينك زير گذاشتم رو دانلود كنم كار redhatرو انجام ميده؟
يا بهتر redhat رو نصب كنم؟
راستي اگر من 64بيتيش رو نصب كنم به مشكل زياد بر مي خورم يا بيخيال بشم و همون 32بيتيش رو نصب كنم؟
وسوال آخر اينكه چه نوع توزيعي رو پيشنهاد مي كنيد؟(redhat يا فدورا يا مانداريوا يا آبونتو)
با تشكر از دوستان زحمت كش سايت
http://findfiles.com/list.php?string=Fedora-10-x86_64-DVD.iso&size=4172283904&db=Mirrors
ردهت بیشتر به درد سرور میخوره. در مورد 64 و 32 بیت هم که تاپیک تو انجمن هست(سرچ کنید!)
انتخاب توزیع هم بیشتر سلیقه ای هست همین توزیع هایی که گفتید رو بهتر هست همه رو امتحان کنید تا ببینید از کدوم خوشتون میاد.
نقل قول:
توزیع فدورا براساس ردهت درست شده و برای کاربران خانگی مناسبتر هست. شما بهتره که با فدورا شروع کنید.
در مورد سوال دومتون , با توجه به اینکه تازه کار هستید بهتره از نسخه ۳۲بیتی استفاده کنید.
سوال آخرتون بارها در انجمن مطرح شده که با جستجو میتونید به جواب سوالتون برسید.
در مورد دستور اول معمولا اگر برای گروه خودت، دیگران، و روت باشه به این صورته ( جهت دسترسی ها) »»نقل قول:
chmod 777 -R /home/filename
که کلا بهتره بیخیال این دستور بشی. دستور هایی مثل chmod a+x filename بهتره و صدمه نمیزنه!
در مورد دومی هم نظری ندارم مگر اینکه xorg ات باید به روز بشه یا اگر میتونی از شاخه root/etc/X11/xorg.conf ات رو پیوست کن ببینم.
البته شاید برنامه ای که داری هم خودش مشکل دار باشه و ناقص باشه. اگر تونستی یه rpm اش رو دانلود کن نصب کن به جای سورس!
سوييچ R مگه مربوط به زيرپوشه ها و محتوياتشون نيست؟من میخوام پرمیژن خود پوشه روتغییر بدم
نه قبلا که گفتم! قبلا بدون مشکل ازش استفاده ميکردم دوباره فدورا رو نصب کردم نصب نميشه.
این محتویات xorg.conf هست:
کد:
# Xorg configuration created by system-config-display
Section "ServerLayout"
Identifier "single head configuration"
Screen 0 "Screen0" 0 0
InputDevice "Keyboard0" "CoreKeyboard"
EndSection
Section "InputDevice"
# keyboard added by rhpxl
Identifier "Keyboard0"
Driver "kbd"
Option "XkbModel" "pc105"
Option "XkbLayout" "us"
EndSection
Section "Device"
Identifier "Videocard0"
Driver "nv"
EndSection
Section "Screen"
Identifier "Screen0"
Device "Videocard0"
DefaultDepth 24
SubSection "Display"
Viewport 0 0
Depth 24
Modes "1024x768" "832x624" "800x600" "720x400" "640x480" "640x400" "640x350"
EndSubSection
EndSection
نمیدونم !
اگر مثلا یه فولدر داری به نام download با این دستور permission های خود پوشه و زیر مجموعش تغییر میکنه!
اون دستورم که گفتی اگر سطح دسترسی پوشه رو تغییر میدادی شاید یه جا واسش تعریف کرده بودی !
در مورد مورد دوم، یادته که قبلا درایور کارت گرافیکت رو نصب کرده بودی یا نه؟
[ویرایش شد!]
بله! کارت گرافیک نصب بود.
پس به خاطر همون باید باشه.
درایور مربوط به کارت گرافیکت رو نصب کن باید درست بشه.
ولی فدورا کارت گرافیک من رو میشناسه.
ببخشید من در جریان بحث نیستم
مطمئنی درایور رو نصب کردی؟
فایل تنظیمات xorg شما که خیلی ناقصه و مشکل داره
یه برنامه هست به نام system-config-display
محیط گرافیکی برای تنظیم فایل xorg هستش
یا بهتر و راحتترین راه اینه که با یه livecd مثل پارسیکس سیستمتو بوت کنی و از فایل xorg اون استفاده کنی
فدورا به صورت پیش فرض از درایور اپن سورس nvidia استفاده می کنه که خیلی ضعیفه و 3d رو ساپورت نمیکنه. شما بهتره که درایور اصلی کارت گرافیکتون رو نصب کنید. اگر فدورا ۱۰ دارید , میتونید از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.نقل قول:
یک سوال دارم مربوط به همین مشکل هست. برای حذف یک برنامه که از روی سورس نصب شده چیکار باید کرد؟