یه مسلمونی کمکم کنه :))))
من تازه خریدمش ویندوزمم 8 ــه..همه درایوراشو هم نصب کردم
تنها مشکلم هم سوئیچه
الانم بازی اساسینز رو نصب کردم یعنی اصلا نمیدونم سوئیچ کرده؟نکرده؟ یا چه جوریه/!!!
کلافه شدم اصلا
تو یه بازی چه جوری بفهمم سوئیچ کرده رو AMD ؟!!
Printable View
یه مسلمونی کمکم کنه :))))
من تازه خریدمش ویندوزمم 8 ــه..همه درایوراشو هم نصب کردم
تنها مشکلم هم سوئیچه
الانم بازی اساسینز رو نصب کردم یعنی اصلا نمیدونم سوئیچ کرده؟نکرده؟ یا چه جوریه/!!!
کلافه شدم اصلا
تو یه بازی چه جوری بفهمم سوئیچ کرده رو AMD ؟!!
سلام
دوستان یک سوال
وقتی بازی می کنید از قسمت خروجی گرما شدت گرما زیاد میشه؟
برای اطمینان چطوری میشه فهمید که این گرما استاندارد هست(یعنی حالت طبیعی داره؟)
این num lock خیلی بده که چراغ نداره.نقل قول:
در ضمن صفحه کلید من عربی انگلیسی هست و کاتالوگ دستگاه هم به زبان عربی!!
مال همه اینطوریه؟
از داخل بازی فقط از قراین و شواهد میشه فهمید سویچ شده، شما بیا از داخل کاتالیست بازی رو بذار روی power saver اگه افت فریم پیدا کردی یعنی بار قبلی که داخل بازی رفتی سوییچ بوده روی amdنقل قول:
شما بعد از یکی دو ماه استفاده از لپتابت و اشنا شدن با خصوصیاتش میتونی فقط با نگه داشتن دستت جلوی فن و از روی دما،بفهمی گرافیک سویچ شده یانه
بالا رفتن دما هنگام کار های سنگین کاملا طبیعه عزیز دل، نشان دهنده کار کرد صحیح گرافیک و cpu هم هست،نقل قول:
دما برای بازی های سنگین و مدت بیشتر از 10 دقیقه حدودا 78-83 که با کول پد چند درجه ای کم میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر اکثرا در بازار فقط انگلیسی داره، لپتاب شما ترانزیت امارات و اون طرفاستنقل قول:
فقط دنبال راهیم تا خیالم راحت شه که سوئیچ میشهنقل قول:
از داخل بازی فقط از قراین و شواهد میشه فهمید سویچ شده، شما بیا از داخل کاتالیست بازی رو بذار روی power saver اگه افت فریم پیدا کردی یعنی بار قبلی که داخل بازی رفتی سوییچ بوده روی amd
شما بعد از یکی دو ماه استفاده از لپتابت و اشنا شدن با خصوصیاتش میتونی فقط با نگه داشتن دستت جلوی فن و از روی دما،بفهمی گرافیک سویچ شده یانه
واقعا حس بدی به ادم دست میده 1970000 بدی لپ تاپ بعد با گرافیک درپیت اینتل کار کنی !
هیچ بنده خدایی هم تو کل نت نمیدونه اصلا چه جوری سوئیچ میشه ! اصلا میشه یا نمیشه
احساس میکنم پشیمونم از خرید این مدل پروبوک
سلام
دوستان من می خوام از ویندوز اورجینال بک اپ بگیرم
ممنون میشم راهنمایی کنید
تو فروم HP جواب سوالات هستنقل قول:
خودم اونجا پرسیدم و عالی جواب دادن خودم تو فرومای ایرانی 6 ماه پرسیدم جواب ندادند
بدلیل سریع جلو رفتنت تاپیک اینجا نمیتونم جواب بدم یا P.M بده یا توی پروفایلم بگو
من خودم دو و دویست دادم کلی پشیمون بودم الان مشکلی ندارم
کارت گرافیک 4540 چطوری توی ویندوز ایکس پی نصب میشه لطفا کمک کنید دو شبانه روز هر چی میگردم و هر کاری میکنم نمیشه
انقدر اذیت کرده می خوام بفروشمش چون ویندوز ایکس پی برام حیاتیه
این برای اینتله ویندوزتو انتخاب کن درایورو دان کننقل قول:
اینم مال اینتله اما از سایت hp
برای AMD (شاید این لینک جواب بده)
کلا واسه xP یه مقدار ناز میکنه اما مشکلی نیست
وقتی گرافیک ات نصب باشه هم Amd هم اینتل یه آیکونی تو تسک بار میاد که قرمز رنگه تقریبا شبیه ستاره اس...روش راست کلیک کنی یکی از گزینه هاش configure switchable Graphic است برنامه رو انتخاب می کنینقل قول:
گزینه های High Performance-power saving است که انتخاب می کنی اگه این آیکون رو نداری بنظرم گرافیک ات درس نصب نشده
:n18:
بچه ها خواهشاً کمک کنید Hp probook4540s دارم ولی به هیچ وجه سوییچ نمیشه روی amd و باری گرافیک اجرایی رو hntel نشون میده لطفاً راهنمایی کنید:n28::n28::n28::n28:
سلام دوست گرامینقل قول:
من یوزر جدیدم نمیتونم تاز زمانی که 20 تا پست ندادم نمیتونم پیام خصوصی بدم
خیلی نیاز دارم راهنماییم کنید
فقط اطلاعات بدم همه درایورها رو نصب کردم
ویتدوزم 8 ــه 64 بیته درایوزهای مخصوص خودشوم نصب کردم
مثلا بازی مینکم از قسمت سوویچیبل میذارم روی های پروفرمانس ولی از کجا بدونم سوئیچ میشه که میدونم نمیشه!
چون یه بازی اساسین کرید که جزئیات چندانی هم نداره تنضیماتشو گذاشتم "های" بازی کند میشد
کمکم کنید :n28:
راستش منم تازه ثبت نام کردم دیگه خسته شدم از بس به بن بست رسیدم منم 2200 پول این لب تاپ و دادم اگه می دونستم این دردسر ها رو داره اصن نمی گرفتم
تو تنظیمات خود amd هم رفتی برادر؟
سلام
۲ تا سوال دارم
فینگرپرینتش چطوری فعال میشه؟ ویندوز ۸٫۱ دارم.
کلیدهای موزیک شامل پلی و پاوز و نکست وغیره کخ بالای اعداد هستن و شامل f ها هستن چطوری کار میکنن؟
بله رفتم تو تنظیمات AMD شاید باورتون نشه اما به خاطر این که مشکا زو حل کنم هر کاری کردم و خیلی چیزای جدید هم در مورد لب تاپ یاد گرفتم امروز می خوام ویندوز 8 بریزم یسزی گفته بودن وقتی ویندوز 8 با درایور های مخصوص ویندوز 8 ریختن خوب شده حالا امتحان میکنم
دوست عزیز، شما مقایسه ای که بنده گفتم انجام دادید؟ یک بار در حالت power saving یک بار در حالت high performance ؟؟نقل قول:
کلا انتظار گرافیک گیم ندادشته باشید از 7650، کندی و افت فریم عجیب نیست،چون اساسین هم بازی کم گرافیک نیست!!!
سلام
۲ تا سوال دارم
فینگرپرینتش چطوری فعال میشه؟ ویندوز ۸٫۱ دارم.
کلیدهای موزیک شامل پلی و پاوز و نکست وغیره کخ بالای اعداد هستن و شامل f ها هستن چطوری کار میکنن؟
لازمه یه نکته ای رو بگم:
این که میبینیدن توی سایت های بزرگ بررسی هایی هست که کارت های گرافیکی قوی هم نمیتونن 30 فریم بعضی بازی ها رو اجرا کنن استفاده از برخی تکنیک های خاص است و اجرا روی full HD
بعدا توضیح بیشتر میدم فعلا اسم میگم
در صورتی که از اینها استفاده نکنید راحت بین مدیوم و های میتونید اکثر بازی ها رو اجرا کنید(به غیر استثناعات مثل کرایسیس3)
tress FX
DDoF
AA ها به خصوص msAA و fxAA استفاده از txAA عیب نداره
post process
post FX
در ضمن در صورت امکان رم دستگاه 8 و حافظه گرافیکی 2 باشه(با توجه به اینکه همه 7650 دارند بهره مدلی با حافظه بالاتر بگیرید دلیلش هم تو بتلفیلد 4 میبینید)
دلیل بتل4:
استفاده از تخریب پذیری بسیار بالا و محیط داینامیک
سلام دوست عزیز ... جواب تمام این سوالات در همین تاپیک و پست های قدیمی تر هستنقل قول:
کلی عرض میکنم ؛ من نمیدونم دوستان چرا اینقد دوست دارن که با پشت های تکراری و بعضا اسپم تاپیک رو شلوغ کنن ...
جواب 1 : ابتدا برنامه HP ProtectTools Security Manager رو از سایت اچ پی دانلود و سپس نصب نمایید ... بعد از این برای حسگر اثر انگشت برنامه Validity Fingerprint Driver و برای تشخیص چهره برنامه Face Recognition for HP ProtectTools رو از همون سایت اچ پی دانلود نمایید و نصب کنید ... پس از ریستارت شدن سیستم برنامه HP ProtectTools Security رو از تسکبار ( کنار ساعت ) باز کنید و تنظیمات برنامه رو طبق ویزارد جلو برین و استفاده کنید .
جواب 2 : برای استفاده از فانکشن دکمه های f نیاز به دانلود و نصب برنامه ی HP Hotkey Support از سایت اچ پی هستش ...
** توضیحات مفصل تر در پست های قبلی موجود می باشد .
من خیلی تحقیق کردم ، خیلی منتظر موندم ، پرسجو کردم و در نهایت 2 ماه پیش 2560 دادم این لب تاپ رو گرفتم :( ... میگفتن بیزینیسیه !! اما گذاشتمش کنار !:(
رفتم یه ایسوس K56 گرفتم 2850 واقعا از همه لحاظ کولاک ...
اره منم دارم پرسو جو میکنم بفروشمش میخوام برم سراغ ایسوز یا اپل.کاره خوبی کردی :n16:نقل قول:
سلامنقل قول:
حس گر انگشت در ویندوز 8.1 کار نمیکنه
چون درایوری که سایت اچ اپی برای ویندوز 8 گذاشته ویندوز 8.1 رو ساپورت نمیکنه
اول HP Hotkey Support نصب کنید (که بازم روی ویندوز 8.1 جواب نمیده)
بعد fn + F1 یا .... بزن
آیا می شود بدون نانو ریسیور موس وایرلس 2.4 را به این لپ تاپ وصل کرد لطفا راهنمایی بفرمایید
ضمنا از کاربر عزیز dop12 که من را در نصب کارت گرافیک یاری نمود متشکرم چون واقعا تصمیم به فروش این لپ تاپ گرفته بودم
سلام
دوستان به یک مشکل بر خوردم
من درایور amd و intel گرافیک رو اخرین نسخه هر کدومو از سایتشون دانلود و نصب کردم
ولی متاسفانه مشکل sleep داشت یعنی وقتی سیستم میرفت روی اسلیپ و بعد که می خواستی از اسلیپ سیستمو بیاری بالا سیستم ریست میشد
که من اومدم اون دو درایور رو پاک و درایور amd که از سایت hp دی ال کردمو نصب کردم و مشکل اسلیپ بر طرف شد ولی وقتی من ویندوز 8 پرو رو قانونی فعال کردم
دیدم وقتی ویندوز میاد بالا پنل گرافیک Stop میده
از دوستان کسی قادر به راهنمایی بنده می باشد :n16:
سلام
من گرافیک رو چه طوری می تونم سوییچ کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا می شود بدون نانو ریسیور موس وایرلس 2.4 را به این لپ تاپ وصل کرد لطفا راهنمایی بفرمایید
کسی نیست جواب بده
آقا من میخوام این لپتاپ رو بخرم ولی قبلش چندتا سوال داشتم:
1. این لپتاپ میتونه pes و GTA V رو با بالاترین تنظیمات اجرا کنه؟؟ من بیشتر pes بازی میکنم و شاید هم GTA V. اگه همین بازی هارو برام جواب بده کافیه.
2. قضیه ی سوئیچ کردن گرافیک مشکل حادی هست؟؟ یعنی زیاد اذیت میکنه تا سوئیچ بشه؟؟
3. اگه بخرم، از خریدم پشیمون نمیشم؟؟ یعنی خودتون تا 1.850 همین رو پیشنهاد میدین؟؟
4. و در آخر اینکه گرافیک 7650 بهتره یا gforce 710M ؟؟
با سلام بچه ها من بازی فوتبال2014 رو نصب کردم اما کارت گرافیک نمیشناسش.دوباره گرافیک رو نصب کردم اما........چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟
کسی جواب سوالمو نمیدونه
من فیفا 14 رو با بالاترین تنظیمات بدون مشکل بازی می کنم.از amd catalyst اگه اسم بازی توش نیست اضافه کن و روی high performance قرار بدهنقل قول:
سلام دوست عزیز نمی تونستم به شما پیام بدم چون تازه واردم بله مشکل من در سوییچ کردن حل شد اگر لب تاب شما از مدل های 2013 هست که دکمه ی start آن آرم ویندوز 8 هست پیشنهاد می کنم ویدوز 8 نصب کنید من هم این کار رو کردم کارها راحت شد مشکل سوییچ کردنم حل شد به هیچ وجه نرین از سایتهای خود گرافیک درایور دانلود نکنین از خود hp بگیرین دلیلش هم اینه که اگه مشکل گرافیکتون حل شه مشکل های دیگه نظیر sleep نشدن یا sleep شدن بدون این دیگه ویندوز بالا بیاد .
به هیچ وجه amd به طور مستقل کار نمی کنه در واقع زمانی که intel درست کار کنه amd هم درست کار می کنه شما اصن گرافیک جدای intel رو نباید نصب کنی درایور AMDرو نصب کنی خود کار intel هم نصب می شه
در بازی ها به هیچ وجه نشون نمیده که با amd اجرا شده بلکه با intel اجرا می شه شما باید برید توی catalys manager و باری رو روی high performance بزاری اونوقت که در زمانی بازی دارین می کنین سوییچ می شه من الان همه ی بازی ها رو با گرافیک high یا ultra بازی می کنم بازم می گم این دو گرافیک با هم کار می کنن من از چند تا کارشناس کامپیوتر هم پرسیدم حالا قدر این لب تابو می دونم لب تاب معرکه ایی هست امیدوارم دوستان هم مشکلشون برطرف شه من همه چیزشم بدون مشکل نصب کردم . راستی یه نکته ی دیگه این که وقتی amd سوییچ میشه قشنگ داغ می کنه لب تاب و صداش بیشتر می شه دقت کنی متوجه میشی
دوستانی که وین 8.1 نصب کردند لطفا بگویند مشکلی ندارند.
-مشکل sleep
-داغ شدن تاچ پد
-نصب درایو
-اجرای بازیها و سوئیچ
-...
اول اینکه بهتره فعلا ویندوز 8 نصب کنید فورا نپرید رو 8.1 ! بذارین از طریق درایوری کامل ساپورت شه بعدا!
..
دوم اینکه درمورد کارت گرافیک و سوئیچش!
نشستم 140 صفحه رو خوندم :( :)
همه مشکل سوئیچ داشتن که حلش کردن بعدا رو براحتی تونستن بازی کنن!
منم مشکل داشتم که بازیها رو با فریم کمتری اجرا میکردم!
با مطالعه ای که داشتم
1.درایوری 500 مگی مخصوص وین 8 رو از سایت خود اچ پی نصب کردم
بعدش یک اپدیت 13.6 ــی که یکی از دوستان تو صفحات مابین 60-90 گذاشته بود نصبیدم!
الان وقتی بازی میکنم قشنگ 25-30 فریم میده معمولا بالای 25
مثال: بازی اساسین رو تو همه تنضیمات "وری های" بجز تکسچر که اونم گذاشته بودم نرمال
و مثل همه دوستانی گفتن ! بله زمانی که بازی بخوبی اجرا میشه لپ تاپ گرمای خاصی بیرون میده :)
سلامنقل قول:
مشکل کار نکردن برخی از قست ها وجود داشت که الان با رائه ویندوز 8.1 و ارائه درایور ها از سوی سایت hp
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفع شد.
در ضمن در اولین فرصت ویندوز رو قانونی اکتیو کنید (اسکایپ) و از ویندوز فول بک اپ بگیرید
سلامنقل قول:
من درایور خوده گرافیکی که سایت hp قرار داده رو نصب می کنم و لی وقتی ویندوز میاد بالا سافت گرافیک stop میده و قسمتی که می تونی مشخصات گرافیک رو مشاهده کنی از کار میفته و وقتی روی advanced کلیک می کنم explorer ریست میشه
اگر قادر به راهنمایی می باشید ممنون میشم راهنمایی فرمایید
سلامنقل قول:
آقا من اینو نصب کردم اما جواب نداد
ببخشید دیر گفتم آخه تازه آمدم شهر
دوستان خواهش میکنم اگه کسی وارده از سیر تا پیاز توضیح بده که چطور باید کاتالیست یا همون درایور کارت گرافیک رو ریلیز یا همون آپدیت کرد
من از خود سایت amd.com گرفتم اما وقتی نصب کردم کلا پاک شد و ویندوز نمیشناختش
دوستانی که الان کاتالیستشون آپدیته لطف کنن توضیح بدن:n16:
باسلام میشه یکی از دوستان لطف کنه بگه بهترین ویندوزی که با این لپ تاپ سازگاری داره کدومه؟ ممنون
سلام
دوستان من gta iv رو نصب کردم
و با برنامه Speccy دما رو اندازه گرفتم
دوستان لطفا دما رو در زمانی که دارید بازی می کنید ازش یک شات بگیرید
می خوام بدونم عادی هست یا خیر
دما در حالتی که سیستم کاری باهاش انجام نمیشه
دما در هنگام بازی
با این دما میشه چای درست کرد:n02:
نقل قول:
سلام
ویندوز 8 64 بیتی
از سافت 98 بگیر
سلامنقل قول:
دمای غیرعادی ای نیست موقع بازی دما میره بالاتر در ضمن یکم نور صفحه رو کمتر کنی دما پایین تر هم میاد