نقل قول:
درصدهای قطعی + سهمیه منطقه رو لطف کنید تا بشه از نرم افزار استفاده کرد .
موفق باشید
Printable View
نقل قول:
درصدهای قطعی + سهمیه منطقه رو لطف کنید تا بشه از نرم افزار استفاده کرد .
موفق باشید
دوستان یه سوال دارم . من الان حقوق پیام نور هستم . خواستم بدونم :
1 . می تونم کنکور 91 برای کارشناسی ارشد شرکت کنم ؟ ( در حالی که الان و تا اون زمان - زمان کنکور - همچنان دانشجو خواهم بود ... )
2 . برای کارشناسی ارشد باید رشته ( یعنی مثلا حقوق بین الملل یا حقوق خصوصی ) اینا رو قبل دادن کنکور معین کنم ؟ - چجوری ؟ از دفترچه کنکور ؟
3 . اگه فرضا قبول شم آیا جا برام رزرو خواهد شد که بعد از تموم کردن پیام نور سریع برم کارشناسی ارشد ؟!
ادبیات : 60نقل قول:
معارف : 75
عربی: 30
زبان: 85
درک عمومی هنر: 60
خلاقیت نمایشی: 60
خلاقیت تصویری: 35
خلاقیت موسیقی: 35
درک عمومی ریاضی فیزیک: 60
خواص و مواد: 30
ترسیم فنی: 0
سهمیه : مناطق که فکر کنم میشه همون 1 .
اگه میشه اینو هم بگید :
ادبیات : 50
معارف : 65
عربی: 30
زبان: 70
درک عمومی هنر: 50
خلاقیت نمایشی : 50
خلاقیت تصویری»: 30
خلاقیت موسیقی: 30
درک ریاضی فیزیک: 50
خواص و مواد : 0
ترسیم: 0
اگه میشه یه بار دیگه هم امتحان کنید و خواص و مواد رو 0 بزنید .
خیلی خیلی ممنونم ...
یعنی مثلا اگر ایرانی فامیل یک نفر بود مثلا علی ایرانی، یک تکواژ و اگه یه معنای عام اهل ایران بود، دو تکواژ هست؟! خب اون یای نام خانوادگی هم صفت نسبی است، نیست؟نقل قول:
ایران + ی + ان + تنها + در + قلم + رو + نقش نما + علوم + نقش نما + نقل + ی + و + ادب + ی + پیش + گام + ن + بود + ه + اند + بلکه + در + زمین + ه + نقش نما + علوم + نقش نما + عقل + ی + نیز + در + صف + نقش نما + مقدم + نقش نما +تمدن + نقش نما + بشر + ی + قرار + گرفت + ه + بود + اند
ایرانیان + تنها + در + قلمرو + نقش نما + علوم + نقش نما + نقلی + و + ادبی + پیشگام + نبوده اند + بلکه + در + زمینه + نقش نما + علوم + نقش نما + عقلی + نیز + در + صف + نقش نما + مقدم + نقش نما +تمدن + نقش نما + بشری + قرارگرفته بوداند.
برای مورد اول:نقل قول:
حدود نمره اکتسابی: 10950
حدود رتبه اکتسابی: 60-1
برای مورد دوم :
حدود نمره اکتسابی: 9960
حدود رتبه اکتسابی: 60-1
من هرچی دنبال دکمه سپاس گشتم پیدا نکردم ، خیلی ممنونم دوست عزیزنقل قول:
یعنی اگه این درصد ها رو بزنم اطمینان داشته باشم که بالا 60 نمیشم ؟
یه سوال
اگه مثلا سال تحصیل پیش دانشگاهی 91 ارسال کرده باشم برای سنجش ، مشکلی نداره ؟
من یه سوال پرسیده بودم ! :(نقل قول:
کاملا هم نمیشه به این درصد ها اعتماد کرد ممکنه سوالات رو اونقدر سخت بدن که با این درصدها بتونی تک رقمی بیاری ممکن هم هست که اونقدر آسون باشه که با این درصدها زیر 500 هم نشی !نقل قول:
این بر اساس کنکور 91 هنر بود.
کسی به سال تحصیل پیش دانشگاهی شما گیر نمیده فقط باید تا پایان شهریور سال بعد پیش رو تموم کنین .
دوست عزیز اینجا در مورد اشد سوال بپرسی بعیده پاسخ درست حسابی بگیری. تاپیک برای کنکور سراسری 92 هستنقل قول:
نقل قول:
کاملا درسته
دوست عزیز ، من عربی فقط مبحث ترجمه میخوانم که 32 درصد ازش میاد توی کنکور ، به نظر شما الان وقت میشه صرف رو بخونم کامل ؟
چون اگه بخوام صرف رو بخونم ، تمرکزم از درسای عمومی دیگه ام دور میشه و اگه مثلا ادبیات الان 70 بزنم اگه بخوام عربی بخونم ممکن هست 50 هم نزنم !
میشه یه راهنمایی کنید عربی رو چکار کنم ؟ صرف رو بخونم یا فقط بسنده کنم به همون ترجمه ؟
من اگه صرف رو نخوام بخونم ، تا قبل عید قشنگ میتونم دینی رو 1 دور کامل دیگه بزنم ، ادبیات هم همینطور و زبان هم همینطور ولی اگه عربی بخوام صرف رو بخونم ممکن هست به مشکل بر بخورم ولی فکر کنم رتبه سازترین درس همین عربی باشه ؟
والا من از عربی چیزی نمیدونم برای کنکور خودم هم چون مطمعن بودم زبان رو 100 یا 96 میزدم برای عربی وقت نزاشتم.نقل قول:
ولی خودم توصیه میکنم هر مبحثی که قوی هستی رو براش تست حل کنی
آقا علیرضا شما واقعا از بهمن خوندین و پزشکی قبول شدین ؟
من یکم روحیه می خوام
داغونه روحیه ام :n03: نا امید نا امید
:n16:
سپاس . اینجا مطرح کردم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
میگم اگه کسی شماره پرونده و رمز عبور خودش رو گم کرده باشه باید چیکار کنه ؟
با تشکر .
مگه وقت ثبتنام و ویرایش شروع نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس چرا تو سایت سنجش نیست؟
من از بهمن شروع کردم به مرور و بررسی جدی سوالات.نقل قول:
قبل از اون فقط معارف سال دوم و شیمی پیش 1 رو خونده بودم.
برای اینکه روحیه ات برگرده به روزهایی که روحیه بالایی برای درس خوندن داشتی فکر کن.
سلام دوست مننقل قول:
از طریق لینک زیر اقدام کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
دوستان چی کار کنم درسرا از یادم نره
میدونم باید مرور کنم ولی آخه هر روز مرور کنم به برنامه عادی خودمم نمیرسم
مثلا تو زیست هم خلاصه برداری میکنم و سی دی های اموزشی هم دارم
از کجا بفهمم اونایی که خلاصه برداری میکنم مهمه یا اونایی که سی دی میگه یا اونایی که کتاب اومزشی؟؟
همشو رو هم که نمیشه بخونیم
خلاصه نویسی یه چیز کاملا شخصی هست . و مهم اون چیزی هست که احساس میکنی مهمه.نقل قول:
ممکنه برای من ساختار و نحوه اثر هورمون ها مهم باشن و توی یادگرفتنشون مشکل داشته باشم ولی برای تو محل ترشح هورمون ها و خودتنظیمی؛ این وضعیت رو داشته باشن.
ولی نکته ثابت اینه که وقتی تست مروری میزنی؛ اگه نکته ای رو توش اشکال کردی باید وارد جزوت کنی و حتی اگه از قبل توی جزوه خلاصت بوده باشه باید علامتگذاری کنی.
این سوالو لطفا جواب بدید
سوال سوم ادبیات رو به صورت چاپی (از اینا که نوشته عربشاهی) تو پاسخ زده 4 اونی که از اینترنت دانلود کرده بودم زده 2. کدومش قابل اعتماده ؟! فقطم این نیست تو خیلی سوالا فرق دارن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
از طریق سیستم پاسخگویی عضو بشوید و درخواست بدهید( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید
سلام من رشته علوم انسانی هستم و پیش دانشگاهی ام را خرداد 92 می گیرم آیا من می توانم همزمان در رشته ریاضی شرکت کنم با تشکر ایمان
همزمان خیر ولی یکی از رشنه های نظری رو می تونید کنکور بدید...یعنی تجربی یا ریاضی یا انسانی ربطی نداره که مدرک پیش شما چیه! فقط یکی رو می تونیدنقل قول:
سلامنقل قول:
به طور قانونی خیر....
میتونید فراگیر پیام نور در هر رشته ای علاوه بر رشته خودتون تحصیل کنید...
دوستان من ٩١ تو كنكور ازاد قبول شدم الان هم ترمه دو هستم
ميخوام تو كنكور سال ديگه شركت كنم.هم ازاد هم سراسري.
امروز رفتم تو سايت سنجش ثبت نام كردم ولي حرفي از ازاد زده نشده بود. چه جورياست. راهنمايي ميكنيد
اصلا امسال كه سراسري و ازاد يكي شده انتخاب رشته ي ازاد چه جوري ميشه؟
جواب گزینه 4 هستنقل قول:
ولی تستش استاندارد نیست که متاسفانه اینجوری زیاد سوال میدن
باتوجه به معنی آزگار که تمام و کمال و مدت طولانی میشه. گزینه 2 و 1 غلطه. فقط 3و 4 میمونه.
از طرفی داخل کتاب تنها معنی که برای استیصال اومده درماندگی و بیچارگی هست باتوجه به اون آدم فکر میکنه بین 1 و 2 یکی جوابه
اما گزینه4 از ریشه کندن رو نوشته که در کتاب ذکر نشده(تاجایی که یادمه) اما لغت نامه رو چک کردم دیدم این هم از معانی استیصال هست.
ضمنا هردوی این لغات مربوط به ادبیات دومه
---------------------
یه نفر که کتاب شیمی 2 چاپ 89 داره لطفا بگه ص 104 در مورد گرافیت نوشته هر اتم کربن با چند کربن دیگر پیوند داره؟
کتابم چاپ90 هست و نوشته:هر اتم کربن با 4پیوند و با آرایش سه ضلعی مسطح به 3 اتم کربن دیگر متصل شده است
اما شنیدم در چاپ 89 ذکر شده به 4 اتم متصل است
مرسی
سلامنقل قول:
4 پیوند داره...
ولی سه تا کربن داره یکی از پیونداش هیبیرید رزونانسه ...پس مرتبه ی پیوندش 1.3 است:)
دوستان تو زیست بخش هایی که به گیاه مربوطه ارزشش نسبت به فصل هایی که گیاهی نیست تو رشته های پزشکی کمتره یا فرقی نمیکنه؟
سلام
کتاب خوب برا آموزش ریاضیات تجربی در حدی که بشه باش تا 40 درصد زد چی خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟
(با توجه به وقت باقی مانده)
ممنون!!!
دروس همشون درهم هستن دوست عزیز :n02:نقل قول:
کسی که بررسی نمیکنه ببینه که کدوم مباحث رو زدی کدوم رو نزدی :n02: فقط درصد میگیرن و میگن که زیست رو زدی 73%. حالا این درصد از کدوم مباحث بوده؛ بررسی نمیشه :n02:
سلام دوستان ... من رشته علوم انسانی هستم ... اگرمن تاریخ و جغرافیا- اقتصاد- جامعه شناسی-دین وزندگی- روان شناسی رو بالا بزنم و انگلیسی رو متوسط رو به بالا و بقیه متوسط و ریاضی اصلا نزنم میتونم خوب قبول بشم ؟؟؟
باتشکر
من کتابای ادبیات ندارم از روی گاج میخونم
ادبیات سوم تا صفحه ۱۲۷ و ادبیات پیش تا صفحه ی ۱۵۰ تا درس چندم میشن؟ برای آزمون میخوام
اگه کسی کتاب دار یه نگاه بندازه بگه ممنون
بچه ها به نظرتون ادبیات کدوم مباحثش رو میشه خوند و ارزش داره ؟
هنوز هیچی هم نخوندم .
معمولا تو ازمونها هم از 7 سوال قرابت معنایی 5تاشو میزنم که 3تاش درسته.
نقل قول:علوم انسانی؟نقل قول:
بله قرابت معنایی - دستور زبان -تاریخ ادبیات - معنی واژگان
نه رشتم ریاضیه .
معنی واژگان چندتا تست میاد ؟
مثلا یه سوال میاد تکواژ ها رو بشمارید .
می ارزه اونو بخونم یا سخت میاد ؟
واسه ریاضی فکرنکنم زیاد سخت باشه ولی ماسه ما تخصصی و بسیار سخت هست ... تو سایت گزینه دو میتونید نگاه کنید ...اون سوال تکواژ واسه ما خیلی سخت هست ... معنی واژگان فکرکنم دو یا سه تا بیاد ... ما هم زبان فارسی داریم هم تخصصی یعنی عروض وقافیه و باشما کلی فرق داریم...نقل قول:
فکر کنم شما صفحه هاشو اشتباه میگی. 127 سوم میشه صفحه اخردرس 17.نقل قول:
ادبیات پیش هم صفحه 150 میشه دقیقا اخرین صفحه کتاب. یعنی منابع و ماخذ.
تو چند سال اخیر که سوال های تکواژ - واژه ی رشته انسانی با رشته ریاضی تفاوت زیادی نداشته و حتی میتونم بگم سوالات رشته ی ریاضی سخت تر هم بوده ...نقل قول:
خوب من سوالات ریاضی رو ندیدم ... ولی ما تخصصی هست ... اگه زبان فارسی خوب بزینم تو عروض وقافیه و سبک شناسی گیرمی کنیم...نقل قول: