بچه ها بیایید همگی دعا کنیم که قبول شیم ، بیاید یک ختم قرآن بزاریم.:42::37:
بچه ها بیایید همگی دعا کنیم که قبول شیم ، بیاید یک ختم قرآن بزاریم.:42::37:
الان عوضش می کنمنقل قول:
اینجا شده چت روم :دی خیلی شانس اوردین که تا حالا تاپیکو نبستن :دی
این نامردا هم نمیزنن :| اه ...
راستی یک چیزه خیلی خیلی مهم...
دوستان من قبلا کارنامه ی درصدارو دیده بودم و چیزه جالبی نبود ولی هنوز کارنامه ی نهایی رو نمی دونم چه شکلیه؟:31: کسی نمی دونه؟
منظورم قبل از ان که درصدای خودم رو بینم (چند ماه پیش)
سازمان وظيفه عمومي ناجا طي اطلاعيه اي اعلام داشت :متولدين ماههاي فروردين تا آبانماه 1372كه تا شهريور ماه 90 موفق به اخذ ديپلم يا پيش دانشگاهي شده اند تا پايان شهريورماه سال 91 مهلت دارند تا وضعيت خدمتي خود را از طريق دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس +10) مشخص نمايند و تا اين زمان غايب محسوب نمي شوند.
همچنين آن دسته ازمشمولان متولد آبانماه 1372 به بعد و كليه كساني كه بعد از شهريورماه 90 فارغ التحصيل شده اند نيز از تاريخ فراغت از تحصيل به مدت يكسال مهلت معرفي خواهند داشت .
لازم به ذكر است :متولدين سال هاي قبل از 72 كه در خرداد ماه سال 90 در مقطع متوسطه فارغ التحصيل شده اند چنانچه تا خرداد ماه سال 91 خود را معرفي نكرده باشند وارد غيبت شده و مجاز به ادامه تحصيل در دانشگاه نمي باشند اما كساني كه بعداز خرداد ماه 90 فارغ التحصيل شده اند بدليل انطباق با قانون خدمت وظيفه عمومي مصوب 22/8/90 تا مهلت يكساله معرفي خود پس از فراغت از تحصيل، غايب محسوب نمي شوند
داداش با ختم قران کار درست نمیشهنقل قول:
باید سر جلسه کنکور فکر الان میبودیم
به عبارتی باید وقتی درس نمیخوندیم فکر الان میبودیم
هی ما رفرش می کنیم ....
هی این عکس دخترای تو مطلب ویژه میاد !
به نظر من برو! (من یه کم چرت و پرت بنویسم بلکه مقام سومی رو ازت بگیرم! هر چند که با دومی فرقی نداری :) )نقل قول:
ولی واقعا عجیبه ها! فکر کنم ناظر و مدیر بخش دلشون به حالمون سوخته که تا حالا نبستن!
نقل قول:
اقا خداییش عوض نکن خیلی با حاله عکش
همیشه pes 2012 که بازی میکنم دوستم ریال مادرید میاره منم منچستر سیتی هی خیلی اذیت میکنه این رونالدو به همین خاطر خیلی ازش بدم میاد:دی
نه انصافا خیلی خوندم ...خیلی خوندم الان دیگه فقط باید توکل کرد:37:نقل قول:
خداییش بیکاری چه بلایی که سر آدم نمیاره !
وقتی میرفتم بیرون 20 صفحه عقب تر بود ! تو 3 4 ساعت ترکوندین ها ! دم شما گرم :D
این تاپیک رکورد سریع ترین سرعت آپدیت انجمن رو زده ... :دی چت رومیه واسه خودش .
من همینجوری قلبم ضعیفه، حالا با خط قرمز هم مینویسن!نقل قول:
نمیشد با سبزی آبی چیزی مینوشتن؟؟ ادم که تا ببینه قبلش سکته میزنه ...
خدا رو شکر من معافی داءمم رو گرفتم :15:نقل قول:
فقط بیارنش در خونه که دیگه جا پا مو سفت بدونم
من بین رکورد ها سوم هستم.ایوووووووووول.اول سعید جان هست و بعدش امیر و بعدش منم:8:
چه نقطه اشتراکی........ منم معافیمو گرقتمنقل قول:
اگه یکی دیگه بزنی دومم هم رو شاخه شی!نقل قول:
حال می کنی چه تمیز اسپم میدم؟؟
من یه لحظه میرم یه کاری دارم و برمیگردم
گوشیم رو باید فلش بزنم
حواستون باشه یه وقت دلار بالاتر نره:دی
نقل قول:
سازمان وظيفه عمومي ناجا طي اطلاعيه اي اعلام داشت :متولدين ماههاي فروردين تا آبانماه 1372كه تا شهريور ماه 90 موفق به اخذ ديپلم يا پيش دانشگاهي شده اند تا پايان شهريورماه سال 91 مهلت دارند تا وضعيت خدمتي خود را از طريق دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس +10) مشخص نمايند و تا اين زمان غايب محسوب نمي شوند.
همچنين آن دسته ازمشمولان متولد آبانماه 1372 به بعد و كليه كساني كه بعد از شهريورماه 90 فارغ التحصيل شده اند نيز از تاريخ فراغت از تحصيل به مدت يكسال مهلت معرفي خواهند داشت .
لازم به ذكر است :متولدين سال هاي قبل از 72 كه در خرداد ماه سال 90 در مقطع متوسطه فارغ التحصيل شده اند چنانچه تا خرداد ماه سال 91 خود را معرفي نكرده باشند وارد غيبت شده و مجاز به ادامه تحصيل در دانشگاه نمي باشند اما كساني كه بعداز خرداد ماه 90 فارغ التحصيل شده اند بدليل انطباق با قانون خدمت وظيفه عمومي مصوب 22/8/90 تا مهلت يكساله معرفي خود پس از فراغت از تحصيل، غايب محسوب نمي شوند
آقا سربازی نری از کجا می فهمن نرفتی؟
میگم من refresh زدنی با یبار زدن قانع نمیشم و چندبار میزنم تا مطمئن بشم
وضعیتی درست کردن برای ماها:41:
سازمان سنجش دارنده مقام قهرمانی جهانی در زمینه دادن استرس و شوک به داوطلب هست :27:نقل قول:
اتفاقا منم معافی دارمنقل قول:
(خیلی نامردی و امضای جدیدت اصلا قشنگ نیست:دی)
تا حالا اینقدر از دانشگاه جامع علمی کاربردی بدم نیومده بود.
به امید اینکه توی سایت سنجش به جای این علمی کاربردی، سراسری ببینم، هی دعا میکنم و سپس ریفرش میزنم!
من تا دیشب حدود 70 تا پست مفید داشتم از اول برو بچ رو راهنمایی می کردیمنقل قول:
رتبه ی سایت سازمان سنجش شده 10 (الکسا)
در صورتی که ماه پیش 60 بود این یعنی این که خیلی ها مثل ما اونجا آنلاین هستن
اینجا مثل اینکه همه معافیم :31: منم دارم، ولی چه فایده اگه به شانس ما باشه همین فردا جنگ میشه باید بریم سربازی :27:نقل قول:
منم معافیمو گرفتم.تقریبا 3سالی میشه.البته جدیدا کارتارو گرفتن و دیجیتالیش کردننقل قول:
من شما و نگفتم که! خودم رو گفتم.نقل قول:
من گفتم جهت اطلاع رسانینقل قول:
مثل اینکه اینجا همه معاف هستن.دلتون رو خوش نکنید امروز فردا جنگ میشه و آماده باشید که تو سنگر هم قراره باز همگی دور هم جمع بشیم و حرف بزنیم
یه جا دیگه آپلود کن مارو خلاص کن!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا شما از کجا نتیجه ی منو پیش بینی کردی؟؟:31:
برید این تست رو بدید برای وقت کشی مفید خوبه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیحاتونم بگید بد نیست
اقا اینم مثل ازاده ؟ یعنی فقط اون رشته ای که قبول شدیم رو میزنه ؟ مثلا رشته هایی که زیر رشته اول قبولی هست رو نمیزنه ؟
تا بیکارید یه چیز باحال نشونتون بدم
برین به این سایت : Akinator.com
یه شخصیت در نظر بگیرید ، یه سری سوال ازتون میپرسه ، بعدشم بهتون میگه اون شخصی که در نظر گرفتید کی بوده !
جالبه امتحان کنید :46:
اون رشته ها رو یه هفته بعد توی کازنامه ی نهایی می زنه شب بخیر:46:نقل قول: